2009 Kasm Anneleri

akannehir anaamm kızlarr açtım emmee egem mızlanııyoo
faceye bi bakın helee video kodummmm :roflol: oğlum dudağını emiyoo emzik almıyoo amaaa :roflol:

ayy bunu okuyunca cvp yazamadan duramayacağım
bizim bıdıkta doğduğu gece baş parmağın emiyordu
ben uyuyordum annem bebişi emziriyorum zannetmiş düşünün o kaaa kuvvetli emiyor parmağını
geçenlerde de 4 saat uyudu gece
niye bu kaaa çok uyuduki diye başına gittim yine parmağını emiyor
anne karnında yaptığı refleksi unutamadı oğluşum:roflol::roflol:

nan mannakk nie gitmion gitsne benim eltim de doordu bayrvam da o yüsden onu bırakamıyo gene de sağolsun herhafta gbelip dolanıyo beni

hala annemlerdeyim açıkçası bıradada rahatım yerinde
kayınpererim akşama kadar evde ben hayatta rahat edemem helede memiş aşığı oğlumla hiç rahat edemem onun için gitmiyorum
zaten yakında anemler tarafına taşınacağız haftada bir giderim heralde ona

nihayet oğluşuma, kocişime ve evime kavuştum.opuyorumnanaktan

şimdi 4 kişilik bir aile olarak yepyeni bir sayfa açtık. Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.

şimdi 4 kişilik bir aile olarak yepyeni bir sayfa açtık. Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.

çok sevindim canım Allah huzurunuzu daim etsin inşş bende hiç giremiyorum siteyee gelen giden falan bide gece uykumuz yok paşamız sayesindee gündüz ancak işlere koşuyorum herkes iyi inşş
ben gelincede kimse olmuyor yaaa

nbr kızlar
gece hiiiiiiiiiç uyumadık bi ara intahar boyutundaydım çıldırdım
bu bebe niye uyumuyo anamk gece gündüz
ayyyy sol kolum uyuştu haaa kas yaptım

Çok çok sevindim cnm Rabbim başka ayrılıklar vermesin...
Hepinize Selamm Fıstıklar ve Kabuğu Soyulmuş Fıstık İçlerimm a.s. a.s.

Ya ben kendi fıstık içimden gözümü açamıyorum ağlıyo durmadan şimdi uyudu dün gece hep ayaktaydım(Bir günü diğerine uymuyor hem kolik hemde çok gazlı bi bebek Yağmurum memede uyutuyorum kıyamam en azından kendi dinlensin..Gazı sancısı olmadımı öyle tatlıki neredeyse konuşacak benimle sürekli laf dinliyor bakınıyor kıyamam ona ben dua edin kızlar bir an önce bitsin bu durumumuz denemediğim şey kalmıyor susturana kadar(
İnşallah sizlerde yoktur böyle bir sorun zira çok zor..

hadi gözün aydın canım allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın bir ömür boyu mutluluğunuz daim olsun inş.

kızlar merhaba,bende 9 kasımda doğum yaptım kasım annesiyim ..sizlerde aynı sorunu yaşıyomusunuz bilmiyorum ama kızım çok gaz sancısı çekiyo ve o ağladıkça ne yapıcamı bilemiyorum yanımızdada kimse kalmıyo yardımcı olacak kimsemde yok çok üzülüyorum sancılarına çare bulamıyorum rezene ,humana ne duyduysak aldık eşimle içiyorum sütümde yetiyo sanırım.. ağlamaya belirli saatlerde başlıyo ve kafasını sağa sola hızlı hızlı attırıyor ve bacaklarını çekiyo masajda yaptırmıyo sonra kakasını yapınca rahatlıyo şuanda uyuyo mesela gündüzleri hiç problemimiz yok yarın dk. da gidicez ama dün gecede hiç uyumadı sizlerinde böylemi yardımcı olursanız sevinirim herkese sevgiler...

selaammmmmmm
ayyyyyyyy kafayı sıyıracam eve bi tane lanet kara sinek tebelleş oldu allahın belasını ne yakalayabiliyos ne de odadan çıkartabiliyosss
kocceee odada o sürekli nerde dolanıyo tahmin edersinizzz özgemin tepesindeeeeeeeee klava: bin zorla uyuttum yavruşu şerefsiz sinek uyandırdı yaaa delirecem artıkkkkkkkk akannehir

canım allah yardımcınız olsun
yazık yaaa bende dayanamıyom kuzum sancı çektikçe ne yapacağımı şaşırdım
allahım inşallah en kısa zamanda düzelirler
hadi gözün aydın canım allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın bir ömür boyu mutluluğunuz daim olsun inş.
kız nasıl gidiyo iki bebişle annelik
allah kolaylık versin
canım hepimizde aynı sorun var gaaaaaaaaz
bende yalnızım canım idare etmeye çalışıyorum hem ben doğumdan beri yalnızım sıkma canını

ayyyyyyyyy kıyamaaaam sineğemi uyandı ayy yerim ben özgeyiiiiiiiiiii

günaydın herkese
anca kalktık kızımla
kayfaltı yaptım geldim
wannacım hoşgeldin tatlım
cerincim kıyamam yaaa
sen o sineğe kızının boklu bezini uzat ona gelecem diye sürüklersinkaydirigubbakcemile3

yaa kızlar benim oğluş kakasını yapamıyooooo ne etsem şaşırdım kaldım yaa
haftaya gitcez doktora ama acaba götürsemmi akşam

benim bebişimde de oluo geçen gün nerdeyse 24 saat adamakıllı uyumadı. uyurken sürekli kıpırdanıo gaz yüzünden. en azından gündüzleri uyuyosa ii cnm. dinlenirsiniz ebbişin de sen de gündüzleri bari.

sağol canım.opuyorumnanaktan hepimiz aynı durumdayız. geçicek sadece sabır.

nbr kızlar
gece hiiiiiiiiiç uyumadık bi ara intahar boyutundaydım çıldırdım
bu bebe niye uyumuyo anamk gece gündüz
ayyyy sol kolum uyuştu haaa kas yaptım

canım kıyamam. ama öyle intihar boyutu falan olmuyor. biliyorum çok zor ama bugünlerede gülüp geçicez.

sağol canım.opuyorumnanaktan hepimiz aynı şeyle uğraşıyoruz. Naz hanımda sabah beri ayakta. uyku akıyo gözünden ama inatlaşıyo. gece gündüz karışmış durumda.

sağol canım.opuyorumnanaktan Rabbim herkesin mutluluğunu daim etsin.

wannaaaaaaaaaa gözün aydın canım hasretlik bitmiş çok sevindim

evet canım, bitti çok şükür.hihoyyyt sanada yeniden sabır diliyorum. mümkünse hava güzel olduğunda 10 dakikada olsa çık dışarı hava al, iyi gelir.

dilmuhcum masaj yöntemini dene birde bacaklarını bisiklet çevirir gibi yap
ben zorlandığında öle yapıyom 10 dk sonra çırtttttttttttttttı duyom valla
ağlayacak ama biraz cnm

ahhh canım valla geceleri çok kötü oluyorum
o ağladıkça bende onla ağlıyom
ben beceremiyomuyum anneliği diye çok üzülüyom yaaa
ama rabbim yardım ediyo
valla dışarıda mecbur olunca çıkıyodum ama çıkcam artık bunaldım baya
dilmuhcum masaj yöntemini dene birde bacaklarını bisiklet çevirir gibi yap
ben zorlandığında öle yapıyom 10 dk sonra çırtttttttttttttttı duyom valla
ağlayacak ama biraz cnm

canım bu masaj işini beceremiyom galiba
bisiklet sürer gibi çeviriyom sonra
iki bacağınıda karnına itiyom ağlıyo bişeyde yapmıyo
sen nasıl yapıyon canım

canım ne demek becerememek. duymamış olayım.

puseti varsa koy bebişide 10 dakika dolan. çok iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…