2009 Kasm Anneleri

Analı babalı büyüsün canım a.s.
Aynı sorunu yazdım az önce bende kolik bebek genelde aynı saatlerde ağlar oda 3 ay içinde kendiliğinden geçiyormuş..

Tuhhh o sineğiii:) Kıyamam yaaaa

Aminnnn dilmuhum demek tek bende yok bu sorun çok yoruluyorum ama kıyamıyorum yaa içim parçalandı yeminle ağlaması nasıl feci((İnşallah geçer gülüm yakında...

Kıyamam onada yaa çok iyi anlayabiliyorum Allah yardımcımız olsun.. a.s. a.s.

canım ne demek becerememek. duymamış olayım.

puseti varsa koy bebişide 10 dakika dolan. çok iyi gelir.

ne bileyim canım o ağlayınca bende çaresiz kalıyorum beceremiyorum sanıyorum
sağol canım yaaa
pusette almadım buralar çok soğuk oluyo kullanmam diye ama kar yağıyo bigün sonra eriyo burda
olmadı alayım bi tanede dolaştırayım bebişimi

dilmuhcum aynen öle yapıyom ağlıyo canı daha da yanar gibi olur ama sonra rahatlar
karnını da ovuşturuyom ağzı bu arada meme de oluyo acısından emmeye çalışıyor ve basınç yapıyor iyice öle hallediyoz cnm
muskat aldım ama daha başlamadım
onuda deneyim işe yararsa sölerim cnm
benimkız her alt değiştirmede kaka yapıyor senin kaka yapma sıklığın nedir cnm

yaa kızlar benim oğluş kakasını yapamıyooooo ne etsem şaşırdım kaldım yaa
haftaya gitcez doktora ama acaba götürsemmi akşam

valla özgede 4 gundur yapmıyodu anamda kaynanamda normal diy bilmem artıkk dun yaptı kıvamı normal kabız deelmiş demek ki

allah canını almaya gı zeytunnn ii fikir haa :roflol:

inanamıyorum kıslar yaaa:Saruboceq:
benim cimcimem ilk defa yarım saattir ana kucağında müzik dinliyo
ağlamada yok bazen içi bile geçiyo
bu bir mucizemi nedir ya ilk defa kendi başına oyalanabildi çok şükürdelikafadulden

offfff nazlıımmm kader arkadaşımmm benim özgemde tam bi gazman ama çıkartamayan cinsinden hemide kolik öhüü :sinifsinif:

ahh sağol canım yaaa bende ağlıyo diye bırakıyodum hemen yapayım rahatlasın
valla günde 1-2 kere yapıyo ama çoook zorlanıyo yapana kadar
muskatı dene bakalım umarım işe yarar ama kafama takılan uyuşturucu falan etkisi varmış yaaa gerçi sonuçta bitki dimi zararı olmaz

canım muskatı fazla kullanırsan zararı varmış ben araştırdım
topli iğne başının 3 katı kadar olmalıymış vereceğin miktar
ben de ara sıra gece verem dedim
kız çok az yapıymışmama veriyonmu yoksa sadece anne sütümü
benimki günde 6-7 kere yapıyo çok ack sarı ve cıvık şeklinde
senin ki çok az yapıymış
ama ben 2 saatte bir emziriyom ondanmı acep

sağol canım, hoşbulduk.opuyorumnanaktan

hemen sevinme kız. yarın napıcakları belli olmaz bu yaramazların.kaydirigubbakcemile3

nasıl iki saatte bir emziriyosun canım sen? arada mızıklayınca nasıl oyalıyosun? Naz neredeyse memede yaşıyorda o yüzden soruyorum.

muskatı vermedin demek ben bu gün deneyeyim kızımda kaka 5 6 defa yapıyor rengide yeşilimsi acaba niye özellkle akşam vakti kolik tuttuğu zaman ay gece uyutmadı beni ya yavrun kıvranıp duruyordu zinco artık vermeyecem işe yaramadı metsilli tekrar vermeye başladım o daha iyi geldi sanki

offfff nazlıımmm kader arkadaşımmm benim özgemde tam bi gazman ama çıkartamayan cinsinden hemide kolik öhüü :sinifsinif:
:1no2::1no2::1no2:
aynenn cnm şimdi tek elle yazıyom memede yine yine gaz Allahım bir çare deyip duruyorum kolik Yağmurdaaa((((((((
gece saç kurutma makinesiyle susuyor kapatıyorum yine ağlıyo derdi karnı yapacak bişi yok diyorlar hastalık değilmiş hastalık olsa ilacı olur diyorlar ama yok yok
ne yedin acaba diyolarr bide sütten diye deliriyorum((((((((((( yemin olsun gazapıyo diye meyva vsvsvs bile yemiyorum süt hiç içmiyorum emdikçe başım dönüyo((

kızlar selammm ben de doğum öykülerini okudum ayy bi zırladım ki sormayın:) ben de kusur kalır mıyım yazdım doğum öykümü ama benimkinde ağlamassınız heralde gülersiniz :)
çok özledim siziii

kıslar benimkiinin bağırsaklarız düz bağırsak heralde herbezii kakalıı çiştende kalkmıyo bezz kaydirigubbakcemile3 yediğini çıkarıyor zzaten hep kusuyor bu büyüyemiycek yediği gidiyor diyordum 1 aylıken 1 kilo 100 grm almışş iyi dediler ammaa sizde durumlar nasıll

wannacım bende bu sorunu yaşıyordum nasıl oyalıycam diye ilk başta benimkide sürekli emiyordu
şimdi düzene soktuk ağlasada vermiyom alıştı herhalde ama ancak kucakta gezinerek oyalıyordum
o yüzden dedim ya inanamıyorum ilk defa ana kucağını benimsedi
demekki ağladı diye bırakmamak lazımmış
ara ara deneyip benimsemesini beklemekmiş
ben de oyalayacak bişey bulamıyordum sebepsiz ağlamaları çok oluyordu gerçi hala var ama
beslenmesini düzene soktum biraz zaman geçsin 3 saate çıkaram çok sıçıy böyle olunca
duba gibi olacak yavrum

ya ona bakarsan hiç bir şey yemememiz gerek akşam mercimek öorbası canım istedi yaptım kızım deliye döndü sancıdan öf ya ne yiyecez her şey gaz yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…