kızlar merhaba,bende 9 kasımda doğum yaptım kasım annesiyim ..sizlerde aynı sorunu yaşıyomusunuz bilmiyorum ama kızım çok gaz sancısı çekiyo ve o ağladıkça ne yapıcamı bilemiyorum yanımızdada kimse kalmıyo yardımcı olacak kimsemde yok çok üzülüyorum sancılarına çare bulamıyorum rezene ,humana ne duyduysak aldık eşimle içiyorum sütümde yetiyo sanırım.. ağlamaya belirli saatlerde başlıyo ve kafasını sağa sola hızlı hızlı attırıyor ve bacaklarını çekiyo masajda yaptırmıyo sonra kakasını yapınca rahatlıyo şuanda uyuyo mesela gündüzleri hiç problemimiz yok yarın dk. da gidicez ama dün gecede hiç uyumadı sizlerinde böylemi yardımcı olursanız sevinirim herkese sevgiler...
selaammmmmmm
ayyyyyyyy kafayı sıyıracam eve bi tane lanet kara sinek tebelleş oldu allahın belasını ne yakalayabiliyos ne de odadan çıkartabiliyosss
kocceee odada o sürekli nerde dolanıyo tahmin edersinizzz özgemin tepesindeeeeeeeeeklava: bin zorla uyuttum yavruşu şerefsiz sinek uyandırdı yaaa delirecem artıkkkkkkkk akannehir
canım allah yardımcınız olsun
yazık yaaa bende dayanamıyom kuzum sancı çektikçe ne yapacağımı şaşırdım
allahım inşallah en kısa zamanda düzelirler
kız nasıl gidiyo iki bebişle annelik
canım hepimizde aynı sorun var gaaaaaaaaz
bende yalnızım canım idare etmeye çalışıyorum hem ben doğumdan beri yalnızım sıkma canını
ayyyyyyyyy kıyamaaaam sineğemi uyandı ayy yerim ben özgeyiiiiiiiiiii
sağol canım.opuyorumnanaktan hepimiz aynı durumdayız. geçicek sadece sabır.
canım kıyamam. ama öyle intihar boyutu falan olmuyor. biliyorum çok zor ama bugünlerede gülüp geçicez.
sağol canım.opuyorumnanaktan hepimiz aynı şeyle uğraşıyoruz. Naz hanımda sabah beri ayakta. uyku akıyo gözünden ama inatlaşıyo. gece gündüz karışmış durumda.
sağol canım.opuyorumnanaktan Rabbim herkesin mutluluğunu daim etsin.
evet canım, bitti çok şükür.hihoyyyt sanada yeniden sabır diliyorum. mümkünse hava güzel olduğunda 10 dakikada olsa çık dışarı hava al, iyi gelir.
canım ne demek becerememek. duymamış olayım.
puseti varsa koy bebişide 10 dakika dolan. çok iyi gelir.
yaa kızlar benim oğluş kakasını yapamıyooooo ne etsem şaşırdım kaldım yaa
haftaya gitcez doktora ama acaba götürsemmi akşam
günaydın herkese
anca kalktık kızımla
kayfaltı yaptım geldim
wannacım hoşgeldin tatlım
cerincim kıyamam yaaa
sen o sineğe kızının boklu bezini uzat ona gelecem diye sürüklersinkaydirigubbakcemile3
Çok çok sevindim cnm Rabbim başka ayrılıklar vermesin...
Hepinize Selamm Fıstıklar ve Kabuğu Soyulmuş Fıstık İçlerimm a.s. a.s.
Ya ben kendi fıstık içimden gözümü açamıyorum ağlıyo durmadan şimdi uyudu dün gece hep ayaktaydım(Bir günü diğerine uymuyor hem kolik hemde çok gazlı bi bebek Yağmurum memede uyutuyorum kıyamam en azından kendi dinlensin..Gazı sancısı olmadımı öyle tatlıki neredeyse konuşacak benimle sürekli laf dinliyor bakınıyor kıyamam ona ben dua edin kızlar bir an önce bitsin bu durumumuz denemediğim şey kalmıyor susturana kadar (
İnşallah sizlerde yoktur böyle bir sorun zira çok zor..
dilmuhcum aynen öle yapıyom ağlıyo canı daha da yanar gibi olur ama sonra rahatlar
karnını da ovuşturuyom ağzı bu arada meme de oluyo acısından emmeye çalışıyor ve basınç yapıyor iyice öle hallediyoz cnm
muskat aldım ama daha başlamadım
onuda deneyim işe yararsa sölerim cnm
benimkız her alt değiştirmede kaka yapıyor senin kaka yapma sıklığın nedir cnm
valla özgede 4 gundur yapmıyodu anamda kaynanamda normal diy bilmem artıkk dun yaptı kıvamı normal kabız deelmiş demek ki
günaydın herkese
anca kalktık kızımla
kayfaltı yaptım geldim
wannacım hoşgeldin tatlım
cerincim kıyamam yaaa
sen o sineğe kızının boklu bezini uzat ona gelecem diye sürüklersinkaydirigubbakcemile3
inanamıyorum kıslar yaaa:Saruboceq:
benim cimcimem ilk defa yarım saattir ana kucağında müzik dinliyo
ağlamada yok bazen içi bile geçiyo
bu bir mucizemi nedir ya ilk defa kendi başına oyalanabildi çok şükürdelikafadulden
canım muskatı fazla kullanırsan zararı varmış ben araştırdım
topli iğne başının 3 katı kadar olmalıymış vereceğin miktar
ben de ara sıra gece verem dedim
kız çok az yapıymışmama veriyonmu yoksa sadece anne sütümü
benimki günde 6-7 kere yapıyo çok ack sarı ve cıvık şeklinde
senin ki çok az yapıymış
ama ben 2 saatte bir emziriyom ondanmı acep
canım muskatı fazla kullanırsan zararı varmış ben araştırdım
topli iğne başının 3 katı kadar olmalıymış vereceğin miktar
ben de ara sıra gece verem dedim
kız çok az yapıymışmama veriyonmu yoksa sadece anne sütümü
benimki günde 6-7 kere yapıyo çok ack sarı ve cıvık şeklinde
senin ki çok az yapıymış
ama ben 2 saatte bir emziriyom ondanmı acep
:1no2::1no2::1no2:offfff nazlıımmm kader arkadaşımmm benim özgemde tam bi gazman ama çıkartamayan cinsinden hemide kolik öhüü :sinifsinif:
yaremcim hoşgeldin cnm denedinmi muskatı cnm
sana yazdıydım okumuşmuydun bilmiyom
:1no2::1no2::1no2:
aynenn cnm şimdi tek elle yazıyom memede yine yine gaz Allahım bir çare deyip duruyorum kolik Yağmurdaaa((((((((
gece saç kurutma makinesiyle susuyor kapatıyorum yine ağlıyo derdi karnı yapacak bişi yok diyorlar hastalık değilmiş hastalık olsa ilacı olur diyorlar ama yok yok
ne yedin acaba diyolarr bide sütten diye deliriyorum((((((((((( yemin olsun gazapıyo diye meyva vsvsvs bile yemiyorum süt hiç içmiyorum emdikçe başım dönüyo ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?