2009 Kasm Anneleri

canım ben her istediğinde veriyom meme
mama vermiyom daha
ayy az demek ben sık sık yapayım şu masajı

hoşgeldin canım

kız benimkide kakalı hep çırt edidaha dok zmanımız gemedi bakalım gelişimi nasıl

ya ona bakarsan hiç bir şey yemememiz gerek akşam mercimek öorbası canım istedi yaptım kızım deliye döndü sancıdan öf ya ne yiyecez her şey gaz yapıyor

şekercik hoşgeldin cnm....

yarem bi bilsem cnm bi bilsem ne yiycem nasıl olacak((((((((((muskat zararlı cnm ben güvenemiyorum nolur nolmaz

duruya vermiş cnm iyi gelmiş
bence dediğim m,ktarda sende ver
benimkinin gece çıkartama sorunu yaşadı ama 10 dk uğraştıktan sonra çıkardı
pişman da olmuştum acısına dayanamadım kızımın olmadı bu gece veririm
gündüz bir şekilde geçiririz diyom da gece ben de sersem oluyom ya en azından gece rahat ederiz
ama sende günde 1 kere ver cnm

yok ya ne biberonuu arada kaşıkla verdiğim oldu ama çok az
yaa kızlar benim oğluş kakasını yapamıyooooo ne etsem şaşırdım kaldım yaa
haftaya gitcez doktora ama acaba götürsemmi akşam
benimki de dün öleydi ayağına sıcak su torbası koydum karnına sıcak tülbent koydum zinco verdim bi de bi kaşık zeytinyağı verdim yaptı
zinco gazda değil de kaka olayında işe yarıyo bizde
yağ olduundan yumuşatıyo heralde
valla özgede 4 gundur yapmıyodu anamda kaynanamda normal diy bilmem artıkk dun yaptı kıvamı normal kabız deelmiş demek ki
normal diiler emmee bizimki 4 gün yapmasa nolurdu bilmiimm gııı çatlıcak bebe nerdeyse

yaa benimki hergün yapıyto bi kere falan ama oda çok sulu bide çoook zorlanıyo yapana kadar
ahanda benim bebee
nasıl iki saatte bir emziriyosun canım sen? arada mızıklayınca nasıl oyalıyosun? Naz neredeyse memede yaşıyorda o yüzden soruyorum.

ben 3 saatte bir emziriyom onu da ben vermesem daa bişe demiyo benimkii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya ben sütten pek geçtiğine inanmıyom
ben de hep gaz oluyo gazlı şeyler yemesem bile
bir yerdede okuduydum bizler sürekli yatsak hareketsiz kalsak biz bile kabız oluuz
bebişlerimizde hareketsiz nasıl hazmedecekler ki
bende her alt değiştşrmede bekliyorum altı açık şekilde
bacaklarını bir oynatıyorki sormayın kareteci olcak benim kızım
o hareketi sağlıyor sanırım ama bunu yaparken 2 bez gidiyo bazen
ya kaka yapar ya da çiş deneyin faydası olur
bide emzirme saatleri düzenli olsun
sürekli emerse hazmedemez ve daha da zorlanır

çok zormuş yuaaa bu kaka olayı

kıslar süt için bol bol yeşillik ve su yetiyor
yeşillik geçen hafta yemediydim dün bi yedim ama ne bulduysam
nane dereotu tere maydonoz hepsinden malum balık da vardı
gece bir oldu bende inanamadım çok iyiydi burda demek istemiyom nazar değmesinde
maşallhı vardı tankerlerimin

karakızım da gelmiş gızz geçmişimi okuyon
cmrt. seni cepten de evden de aradıydım ulaşamadım cnm
muskatı soravcaktımda ne kdr verelim diye yaremde verecekti fazla vermeyek dediydik de

bu arada kıslar 1 saattir ana kucağında kızım ama uyuya kalmışşşşCADIARZU
bu da başarı bensiz uyudu zilli ilk defasenağlama

selam kızlar herkesler buradaymış.
benim bebiş yeni uyudu anca kahvaltımı ettim geldim.
dilmuh sen hangi emzikten kullanıyon bacım. benim memeler emzik görevi görüyo da acıyorlar artık

çok ağlamadığı sürece bende hemen emzirmiyorum. mesela sabahları önce günaydın ve oynaşma faslı geçiyoruz uyanınca. sonra altını temizleyip ondan sonra emişiyoruz. ana kucağına da emmediği sürece koyuyoruz ama daha birşey anlamadıkları için oyalaması güç oluyor tabi.

ben 3 saatte bir emziriyom onu da ben vermesem daa bişe demiyo benimkii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nasıl demiyo kız? nasıl bi bebe seninki sesi soluğu çıkmıyo.kaydirigubbakcemile3 benimki emdikten sonra bile aranıyo.

maşallah barekallah canım darısı sütüaz olanlara"inşş benimkide iyii geneldee bol sıvı alımı çok etkiliyor arkadaşlar yeşillikte öylee biraz kilo yapabilir ama ülker pötübör müthiş süt yapıyor çaya batırıp afiyetle tüketin ne dediğimi anlycaksınızz

benim kızda sabah beri ya kucağımda ya memede. uyuyor gibi oluyor yerine koyuyorum mızırdayıp duruyo. şimdi bile ana kucağında fırtına öncesi mızırdaması yapıyor.

eşimle msn de yazışırken kız doğru dürüst uyumuyor, zombi gibiyim vs diyordum. dün ilk defa hep beraber evdeydik. kız nerdeyse bütün gün uyudu. eşimde tabi bu mu uyumayan çocuk dedi. kız babaya aşık demiştim. babaya eziyet olur diye korkuyo.kaydirigubbakcemile3

burnunu ucuna bak nazar etmeysin kızına

kendi kendilerine uyudukları zaman daha uzun uyuyorlar biliyormusun. sonuçta kendi uyumak için çaba veriyor. sen ben uyutunca kıymetli olmuyo uyku.kaydirigubbakcemile3

canım eve geçmişsin gözünüz aydın ailecek benim kız babada durmuyor ona verdiğimde viyanklıyor

destanacım bende aynı şekilde başlangıçtan beri tüketiyom petibör bisküviyi
gece genelde meyva suyuyla onu yiyom gün içerinde de ara ara yiyom
onun da faydası vardır şuana kadar bir sorunum olmadı çok şükür
bence de faydası var deneyin kıslar

ya bişey soracam kıslar ya
benim çoğu zaman meme uçlarım üşüyo ve şuan da üşüme var
kendim terliyom valla ama meme uçlarım üşüyo karıncalanıyo adeta
sizde de böle oluyomu

wannacım aynen cnm ya biz sankim zora uyutuyoz
benimki 1 gün iyiyse bir gün kötü
bugün iyi günü olabilir
gün aşırı banyo iyi geliyor
ardından bir masaj yapıyom 3 saat uyuyo
bugün banyo kaydirigubbakcemile2günü

nasıl demiyo kız? nasıl bi bebe seninki sesi soluğu çıkmıyo.kaydirigubbakcemile3 benimki emdikten sonra bile aranıyo.
ben de annamadım vallaa
mesela gece açmış kendi kendine sağa sola dünüyo ıh mıh yapıyo o kadar
kendi kendine yetmeye çalışıyo benim kızım anasına çekmiş zaar kafamçokkarıştı
kimseden yardım istemicek kaydirigubbakcemile3

hee bende de oluyo öle bazen
anam ben de yiyem şu pötübörden
yetiyomu deyü sütümü sağdım 80cc çıktı idare eder heralde sonra emzirdim emdi emdi
bi de sağdığım sütü vermeye çalıştım almadı
heralde doydu
sütün yettiğine kanaat getirdim opuyorumnanaktan
bakalım yarın öğrencez kaç kilo almış

bende çok terliyorum süt gelince memeye olurmuşş bazende sıtma ediyor lohusalıktan heraldee ahmed saidin altını açtım keyif yapıyor şu hıçkırık canını çok sıkıyor limonlu su veriyorum geçiyor doktorlarda öyle diyorr avatarıma oğluşumun beişiğini kodum babası yaptı cicilere eklemeyii unutmuşum leyla oldum yaaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…