canım muskatı fazla kullanırsan zararı varmış ben araştırdım
topli iğne başının 3 katı kadar olmalıymış vereceğin miktar
ben de ara sıra gece verem dedim
kız çok az yapıymışmama veriyonmu yoksa sadece anne sütümü
benimki günde 6-7 kere yapıyo çok ack sarı ve cıvık şeklinde
senin ki çok az yapıymış
ama ben 2 saatte bir emziriyom ondanmı acep
kızlar selammm ben de doğum öykülerini okudum ayy bi zırladım ki sormayın:) ben de kusur kalır mıyım yazdım doğum öykümü ama benimkinde ağlamassınız heralde gülersiniz :)
çok özledim siziii
kıslar benimkiinin bağırsaklarız düz bağırsak heralde herbezii kakalıı çiştende kalkmıyo bezz kaydirigubbakcemile3 yediğini çıkarıyor zzaten hep kusuyor bu büyüyemiycek yediği gidiyor diyordum 1 aylıken 1 kilo 100 grm almışş iyi dediler ammaa sizde durumlar nasıll
ya ona bakarsan hiç bir şey yemememiz gerek akşam mercimek öorbası canım istedi yaptım kızım deliye döndü sancıdan öf ya ne yiyecez her şey gaz yapıyor
yok ya ne biberonuu arada kaşıkla verdiğim oldu ama çok azayyy iyikide yapmışım yaaa valla ikisi bi anda büyüyecek korktuğum kadar zor değilmiş ebişim yaaa
biberonla besliyorsan belki ona alışmıştr devamlı emzirmeyi dene bizimkini kucağına kim alsa memiş verecek zannediyor ağzını açıyor:roflol:
ayyyy kara böcüğüm bugün 1 aylk oldudelikafaduldendelikafadulden
benimki de dün öleydi ayağına sıcak su torbası koydum karnına sıcak tülbent koydum zinco verdim bi de bi kaşık zeytinyağı verdim yaptıyaa kızlar benim oğluş kakasını yapamıyooooo ne etsem şaşırdım kaldım yaa
haftaya gitcez doktora ama acaba götürsemmi akşam
normal diiler emmee bizimki 4 gün yapmasa nolurdu bilmiimm gııı çatlıcak bebe nerdeysevalla özgede 4 gundur yapmıyodu anamda kaynanamda normal diy bilmem artıkk dun yaptı kıvamı normal kabız deelmiş demek ki
ahanda benim bebeeyaa benimki hergün yapıyto bi kere falan ama oda çok sulu bide çoook zorlanıyo yapana kadar
nasıl iki saatte bir emziriyosun canım sen? arada mızıklayınca nasıl oyalıyosun? Naz neredeyse memede yaşıyorda o yüzden soruyorum.
yok ya ne biberonuu arada kaşıkla verdiğim oldu ama çok az
benimki de dün öleydi ayağına sıcak su torbası koydum karnına sıcak tülbent koydum zinco verdim bi de bi kaşık zeytinyağı verdim yaptı
zinco gazda değil de kaka olayında işe yarıyo bizde
yağ olduundan yumuşatıyo heralde
normal diiler emmee bizimki 4 gün yapmasa nolurdu bilmiimm gııı çatlıcak bebe nerdeyse
ahanda benim bebee
ben 3 saatte bir emziriyom onu da ben vermesem daa bişe demiyo benimkii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
wannacım bende bu sorunu yaşıyordum nasıl oyalıycam diye ilk başta benimkide sürekli emiyordu
şimdi düzene soktuk ağlasada vermiyom alıştı herhalde ama ancak kucakta gezinerek oyalıyordum
o yüzden dedim ya inanamıyorum ilk defa ana kucağını benimsedi
demekki ağladı diye bırakmamak lazımmış
ara ara deneyip benimsemesini beklemekmiş
ben de oyalayacak bişey bulamıyordum sebepsiz ağlamaları çok oluyordu gerçi hala var ama
beslenmesini düzene soktum biraz zaman geçsin 3 saate çıkaram çok sıçıy böyle olunca
duba gibi olacak yavrum
ben 3 saatte bir emziriyom onu da ben vermesem daa bişe demiyo benimkii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıslar süt için bol bol yeşillik ve su yetiyor
yeşillik geçen hafta yemediydim dün bi yedim ama ne bulduysam
nane dereotu tere maydonoz hepsinden malum balık da vardı
gece bir oldu bende inanamadım çok iyiydi burda demek istemiyom nazar değmesinde
maşallhı vardı tankerlerimin
karakızım da gelmiş gızz geçmişimi okuyon
cmrt. seni cepten de evden de aradıydım ulaşamadım cnm
muskatı soravcaktımda ne kdr verelim diye yaremde verecekti fazla vermeyek dediydik de
bu arada kıslar 1 saattir ana kucağında kızım ama uyuya kalmışşşşCADIARZU
bu da başarı bensiz uyudu zilli ilk defasenağlama
karakızım da gelmiş gızz geçmişimi okuyon
cmrt. seni cepten de evden de aradıydım ulaşamadım cnm
muskatı soravcaktımda ne kdr verelim diye yaremde verecekti fazla vermeyek dediydik de
bu arada kıslar 1 saattir ana kucağında kızım ama uyuya kalmışşşşCADIARZU
bu da başarı bensiz uyudu zilli ilk defasenağlama
benim kızda sabah beri ya kucağımda ya memede. uyuyor gibi oluyor yerine koyuyorum mızırdayıp duruyo. şimdi bile ana kucağında fırtına öncesi mızırdaması yapıyor.
eşimle msn de yazışırken kız doğru dürüst uyumuyor, zombi gibiyim vs diyordum. dün ilk defa hep beraber evdeydik. kız nerdeyse bütün gün uyudu. eşimde tabi bu mu uyumayan çocuk dedi. kız babaya aşık demiştim. babaya eziyet olur diye korkuyo.kaydirigubbakcemile3
ben de annamadım vallaanasıl demiyo kız? nasıl bi bebe seninki sesi soluğu çıkmıyo.kaydirigubbakcemile3 benimki emdikten sonra bile aranıyo.
destanacım bende aynı şekilde başlangıçtan beri tüketiyom petibör bisküviyi
gece genelde meyva suyuyla onu yiyom gün içerinde de ara ara yiyom
onun da faydası vardır şuana kadar bir sorunum olmadı çok şükür
bence de faydası var deneyin kıslar
ya bişey soracam kıslar ya
benim çoğu zaman meme uçlarım üşüyo ve şuan da üşüme var
kendim terliyom valla ama meme uçlarım üşüyo karıncalanıyo adeta
sizde de böle oluyomu
destanacım bende aynı şekilde başlangıçtan beri tüketiyom petibör bisküviyi
gece genelde meyva suyuyla onu yiyom gün içerinde de ara ara yiyom
onun da faydası vardır şuana kadar bir sorunum olmadı çok şükür
bence de faydası var deneyin kıslar
ya bişey soracam kıslar ya
benim çoğu zaman meme uçlarım üşüyo ve şuan da üşüme var
kendim terliyom valla ama meme uçlarım üşüyo karıncalanıyo adeta
sizde de böle oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?