2009 Kasm Anneleri

ayy bebek emecem dedi de anca geldim kızlar:)
bizim oğlanda bayramda gaz sancısından durmadıydı dr aradık bize bitkisel bi şurup önerdi valla bizde işe yaradı ister sorup drnuza alın siz de:) nursey harveys adı. siz bilirsiniz kızlar biz bi de karnına ve ayaklarına ılık bez koyduktu karnını sırtını ovduktu bide fitil verdi dr, sancıdan duramadığında verin dedi ama bi tek o gün verdik sonra gerek kalmdı şurup günde dört kezdi şimdi iki kez anca veriyoz gerek yok die siz bilirsiniz.
benim sütüm de damla damla geliyo üna üzülüyorum meyve suyu içiyorum su içiyorum bisküviyi denicem
benm oğlanın sanki miesi bulanıyo kızlar dudakları kabarmış bembeyaz olmuş karbonat sürdük geçtiydi gene kabarmış canım sıkılıyo sanki midesinin ekşi suyu ağzına geliyo gibi yapıyor. ben de kalın giyindim acaba üşüdüm mü dedim yarın dr a gidicez kalça ultrasonu için bakalım sorcaz ne dicek dr?

pilav üstü kuru yidim deseydin töbe töbee :umursamaz:
napalım daatlumm geçicek inşallahhh

kıslar selam
zeytıncım ya hiç duymamışım inan haftasonu evde yoktum.
Dun kızımızı alıp paladıuma gıttık arabasını aldık usunede pusetını taktık koyduk Duru hanımı dolaştık hava aldırdık hep evde hep evde olmaz havada almalı dedik e bende öyle sıkılmıştım bıraz iyi oldu ıyı geldı bıze dolaşmak :))
Canım Muskatı sabah yaremde sormuş yazamadım pardon hemen anlatayım
dış kabuğunu rendeleyip atın içindeki beyaz renkli kısmı esas vermemız gereken oda bir adet mercımek kadar falan koyun sutune içirin banada eşim anlattı malum kendısı aktarlarla çalışıyo

datlummm sen bu ipek böceeemee neen işkence ediin nannn heç mi okumisinn bebe ne zaman emmek isterse emzirecennn ne demek duzene soktum deli mi nee çok siçiy deye bebeğe meme vermiyo yaa yuhhhhhhhhhhhhh :mymeka:

artık kimse kimseye cevap yazamıyo herkes kendi derdini yazıp gidiyo kaydirigubbakcemile3

ben birasdan sağlık ocağına gitcem
hele diyin bakayım ne yapcaklar şimdi orda bebeme:uhm:

aaa şekercik işe yarıyomu bende dün başladım ona bakalım napacak banada doktor verdi inşallah işe yarar yaaaa deli olcem haaaa:çok üzgünüm:

canım eve geçmişsin gözünüz aydın ailecek benim kız babada durmuyor ona verdiğimde viyanklıyor

sağol canım. geldim evime çok şükür. benim kızda babada bi duruyo görme. bana gelince mızırtı. tüm eziyet analara zaten.kaydirigubbakcemile3

bizimde dün banyo günüydü. banyo günleri güzel oluyo. kırkımız çıksın gün aşırı gece uyumadan önce yıkıycam.

Allah Allah ağlasamda bu kadın nasıl olsa umursamaz falan dıyemı dusunuyo acep.:roflol:

benim kızda bi alem. ana kucağında ağlıyo, hafif hafif sallıyorum, gözleri kayıyor nerdeyse uyuycak ama birden açıyo, beni kim niye uyutuyo lan, der gibi.kaydirigubbakcemile3

cerinim kartenemin kipatındada öle diy napamkaydirigubbakcemile3
hatta 3 saatte bir diydi kitaba uyak dedim bende
bide aktivite yaptırın diy ama onu hala çözemedim
tek aktivitemiz ağlamak oluyyy onu da çözcem ama
bana heç çekmemiş cimcimem
o doğmadan neler yapıyodum neler
elimi kolumu bağladı zilli

karakızım iyi yapmışsın cnm bende bunaldım valla
hiç dışarı çıkmadım
perşembe kalça ult.var çıkacaz dışarıda bahaneyle hava alırım ben de
kalça ult zor olmuy dimi

ya ben bışı sorcam biz mamada verıyoruz kızıma şimdi dışarı çıktığımız zaman mesela hastaneye falan mamayı nasıl yapacağımı nası götüreceğimi bilemiyorum.
mamasını hazırlayıp biberona koysam bozulurmu acaba diyorum birkaç saat durunca
yanıma mama kutusunu alsam sıcak su ile hazırlamam gerekiyo bu defada onu bide soğutma süresi var acıkınca beklemıyo o sureyı cığlığı basıyo yırtıyo kendını bu mama işi nasıl çözüme kavuşucak anlamış değilim kafamda karıştı ne yapacağım konusunda

yok beee heç zor değel hatta bebek sus pus duruyo valla en azın benimki sustu altını açtılar yaa susuyo kerata hoşuna gidi açık açık ablasına çekmişa.s

wannacım benim kızda aynen öle yaptı uyuyo sandım kocaman açtı gözlerini koktummmm
kucağa aldım yine uyuma numarası yapıyo
emmek istedi vermeyince uykuya verdi kendini
öle böle 2 saati doldurduk aslında uyanırsa emzirecem uyanmazsa koyarım yatağına artık
sende dene cnm mutlaka düzene giriyo emmesi
bende geceleri yıkıyomki onla birlikte hemen bende uyuyum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…