:1no2::1no2::1no2:
aynenn cnm şimdi tek elle yazıyom memede yine yine gaz Allahım bir çare deyip duruyorum kolik Yağmurdaaa((((((((
gece saç kurutma makinesiyle susuyor kapatıyorum yine ağlıyo derdi karnı yapacak bişi yok diyorlar hastalık değilmiş hastalık olsa ilacı olur diyorlar ama yok yok
ne yedin acaba diyolarr bide sütten diye deliriyorum((((((((((( yemin olsun gazapıyo diye meyva vsvsvs bile yemiyorum süt hiç içmiyorum emdikçe başım dönüyo ((
wannacım bende bu sorunu yaşıyordum nasıl oyalıycam diye ilk başta benimkide sürekli emiyordu
şimdi düzene soktuk ağlasada vermiyom alıştı herhalde ama ancak kucakta gezinerek oyalıyordum
o yüzden dedim ya inanamıyorum ilk defa ana kucağını benimsedi
demekki ağladı diye bırakmamak lazımmış
ara ara deneyip benimsemesini beklemekmiş
ben de oyalayacak bişey bulamıyordum sebepsiz ağlamaları çok oluyordu gerçi hala var ama
beslenmesini düzene soktum biraz zaman geçsin 3 saate çıkaram çok sıçıy böyle olunca
duba gibi olacak yavrum
ayy bebek emecem dedi de anca geldim kızlar:)
bizim oğlanda bayramda gaz sancısından durmadıydı dr aradık bize bitkisel bi şurup önerdi valla bizde işe yaradı ister sorup drnuza alın siz de:) nursey harveys adı. siz bilirsiniz kızlar biz bi de karnına ve ayaklarına ılık bez koyduktu karnını sırtını ovduktu bide fitil verdi dr, sancıdan duramadığında verin dedi ama bi tek o gün verdik sonra gerek kalmdı şurup günde dört kezdi şimdi iki kez anca veriyoz gerek yok die siz bilirsiniz.
benim sütüm de damla damla geliyo üna üzülüyorum meyve suyu içiyorum su içiyorum bisküviyi denicem
benm oğlanın sanki miesi bulanıyo kızlar dudakları kabarmış bembeyaz olmuş karbonat sürdük geçtiydi gene kabarmış canım sıkılıyo sanki midesinin ekşi suyu ağzına geliyo gibi yapıyor. ben de kalın giyindim acaba üşüdüm mü dedim yarın dr a gidicez kalça ultrasonu için bakalım sorcaz ne dicek dr?
ben birasdan sağlık ocağına gitcem
hele diyin bakayım ne yapcaklar şimdi orda bebeme:uhm:
canım eve geçmişsin gözünüz aydın ailecek benim kız babada durmuyor ona verdiğimde viyanklıyor
wannacım aynen cnm ya biz sankim zora uyutuyoz
benimki 1 gün iyiyse bir gün kötü
bugün iyi günü olabilir
gün aşırı banyo iyi geliyor
ardından bir masaj yapıyom 3 saat uyuyo
bugün banyo kaydirigubbakcemile2günü
ben de annamadım vallaa
mesela gece açmış kendi kendine sağa sola dünüyo ıh mıh yapıyo o kadar
kendi kendine yetmeye çalışıyo benim kızım anasına çekmiş zaar kafamçokkarıştı
kimseden yardım istemicek kaydirigubbakcemile3
artık kimse kimseye cevap yazamıyo herkes kendi derdini yazıp gidiyo kaydirigubbakcemile3
cerinim kartenemin kipatındada öle diy napamkaydirigubbakcemile3
hatta 3 saatte bir diydi kitaba uyak dedim bende
bide aktivite yaptırın diy ama onu hala çözemedim
tek aktivitemiz ağlamak oluyyy onu da çözcem ama
bana heç çekmemiş cimcimem
o doğmadan neler yapıyodum neler
elimi kolumu bağladı zilli
karakızım iyi yapmışsın cnm bende bunaldım valla
hiç dışarı çıkmadım
perşembe kalça ult.var çıkacaz dışarıda bahaneyle hava alırım ben de
kalça ult zor olmuy dimi
artık kimse kimseye cevap yazamıyo herkes kendi derdini yazıp gidiyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?