artık kimse kimseye cevap yazamıyo herkes kendi derdini yazıp gidiyo kaydirigubbakcemile3
kara kızım biberon tipi termoslr var küçük onlardan alabilirsin sıcak suyu koy içine istediğin ısıda ben öle yapmıştım
termoslar var cnm istediğin ısıda kalır sanırımya ben bışı sorcam biz mamada verıyoruz kızıma şimdi dışarı çıktığımız zaman mesela hastaneye falan mamayı nasıl yapacağımı nası götüreceğimi bilemiyorum.
mamasını hazırlayıp biberona koysam bozulurmu acaba diyorum birkaç saat durunca
yanıma mama kutusunu alsam sıcak su ile hazırlamam gerekiyo bu defada onu bide soğutma süresi var acıkınca beklemıyo o sureyı cığlığı basıyo yırtıyo kendını bu mama işi nasıl çözüme kavuşucak anlamış değilim kafamda karıştı ne yapacağım konusunda
yok beee heç zor değel hatta bebek sus pus duruyo valla en azın benimki sustu altını açtılar yaa susuyo kerata hoşuna gidi açık açık ablasına çekmişa.s
ya ben bışı sorcam biz mamada verıyoruz kızıma şimdi dışarı çıktığımız zaman mesela hastaneye falan mamayı nasıl yapacağımı nası götüreceğimi bilemiyorum.
yanıma mama kutusunu alsam sıcak su ile hazırlamam gerekiyo bu defada onu bide soğutma süresi var acıkınca beklemıyo o sureyı cığlığı basıyo yırtıyo kendını bu mama işi nasıl çözüme kavuşucak anlamış değilim kafamda karıştı ne yapacağım konusunda
wannacım benim kızda aynen öle yaptı uyuyo sandım kocaman açtı gözlerini koktummmm
kucağa aldım yine uyuma numarası yapıyo
emmek istedi vermeyince uykuya verdi kendini
öle böle 2 saati doldurduk aslında uyanırsa emzirecem uyanmazsa koyarım yatağına artık
sende dene cnm mutlaka düzene giriyo emmesi
bende geceleri yıkıyomki onla birlikte hemen bende uyuyum diye
yanı içine suyu ıstedığım sıcaklıkta koyacağım mama istediği vakit o su ile mamasını hazırlayacağım öylemi
ya ben bışı sorcam biz mamada verıyoruz kızıma şimdi dışarı çıktığımız zaman mesela hastaneye falan mamayı nasıl yapacağımı nası götüreceğimi bilemiyorum.
bence gereksiz bişe çünkü benimki her sese atli maşşallah ben gerek görmüyomtermoslar var cnm istediğin ısıda kalır sanırım
benim kız ter ya altı açıncada kıyamet kopuyyyydelikafadulden
bakalım ne yapacak
işitme testi çok gereklimi yawww
benimkinin maşallhı varzemuszemus iyi duyyy nasıl yapacaklar ki onlar ben anlamadımCADIARZU
ben 2 sene sonra hamiş kalırsam kızım 3 yaşına geldiğinde bebişimiz olsun diyozzz
sonrada paydossssss
zaten bittiğim an olur herhalde
eeee sende 3. yaparsın herhalde
karazeytin, 07narcicegi, busefurkan, cerin, destna, gurbetyaren, karakızz+, Kartanesi+, sekercik, tugbArif, wannababy
biraz biraz toparlanıyoz sanırım
ayyy eski günlerimizi özledim valla
ben tek elle yazıyom kız kucakta uyuya kaldı galba
kızlar bi sru soram size gerçi komik bi soru ama ben soracam ikinciyi ne zaman yapacanız
:roflol::roflol:
termoslar var cnm istediğin ısıda kalır sanırım
bakalım ne yapacak
benimkinin maşallhı varzemuszemus iyi duyyy nasıl yapacaklar ki onlar ben anlamadımCADIARZU
karazeytin, 07narcicegi, busefurkan, cerin, destna, gurbetyaren, karakızz+, Kartanesi+, sekercik, tugbArif, wannababy
biraz biraz toparlanıyoz sanırım
ayyy eski günlerimizi özledim valla
ben tek elle yazıyom kız kucakta uyuya kaldı galba
işe yarıyo cnm içini ferah tutaaa şekercik işe yarıyomu bende dün başladım ona bakalım napacak banada doktor verdi inşallah işe yarar yaaaa deli olcem haaaa:çok üzgünüm:
en az 2 yıl arası olması lazım die billiyom ben kadının vücudunun toparlanması içinkızlar bi sru soram size gerçi komik bi soru ama ben soracam ikinciyi ne zaman yapacanız
:roflol::roflol:
termoslar var cnm istediğin ısıda kalır sanırım
bakalım ne yapacak
canım küçük bir termosa ılık su koy. mamasınıda yanına al, gittiğin yerde hemen hazırlarsın.
dedım ben sana güvenme diye.kaydirigubbakcemile3
bende hafif salladım, zorla emzik verdim, daldı biraz. bakalım nereye kadar, gerçi uzun sürmez.
kırkı çıkmadan gece yıkama dedi annem, bende gece yıkamak için kırkımızın çıkmasını bekliyorum.
selam kızlar herkesler buradaymış.
benim bebiş yeni uyudu anca kahvaltımı ettim geldim.
dilmuh sen hangi emzikten kullanıyon bacım. benim memeler emzik görevi görüyo da acıyorlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?