2009 Kasm Anneleri

artık kimse kimseye cevap yazamıyo herkes kendi derdini yazıp gidiyo kaydirigubbakcemile3

ee afacanlar olunca böyle oluyormuşş kartanemm sağlıklı olsunlardaa mininikler biz uğraşıcaz ana olmak kolaymıı bizimkine nette ninni açtım ne bu yaa dermiş gibi bakıyrr uyusada çamaşır asılcak yemek yapcamm

zeytincim kalça ultrasonu çok basit bişi kıs bebişin bi sağ bide sol poposuna ultrason aletının başı varya ahanda onla ultrason çekılıyo sadece şu hani ultrason çekilirken karnımıza sıvı bişi suruyolardıya o soğuk geliyo diye basıyo çığlığı acıtmıyolar hiç yani

termoslar var cnm istediğin ısıda kalır sanırım
yok beee heç zor değel hatta bebek sus pus duruyo valla en azın benimki sustu altını açtılar yaa susuyo kerata hoşuna gidi açık açık ablasına çekmişa.s

benim kız ter ya altı açıncada kıyamet kopuyyyydelikafadulden
bakalım ne yapacak
işitme testi çok gereklimi yawww
benimkinin maşallhı varzemuszemus iyi duyyy nasıl yapacaklar ki onlar ben anlamadımCADIARZU

ben 2 sene sonra hamiş kalırsam kızım 3 yaşına geldiğinde bebişimiz olsun diyozzz
sonrada paydossssss
zaten bittiğim an olur herhalde
eeee sende 3. yaparsın herhalde

canım küçük bir termosa ılık su koy. mamasınıda yanına al, gittiğin yerde hemen hazırlarsın.

dedım ben sana güvenme diye.kaydirigubbakcemile3
bende hafif salladım, zorla emzik verdim, daldı biraz. bakalım nereye kadar, gerçi uzun sürmez.

kırkı çıkmadan gece yıkama dedi annem, bende gece yıkamak için kırkımızın çıkmasını bekliyorum.

yanı içine suyu ıstedığım sıcaklıkta koyacağım mama istediği vakit o su ile mamasını hazırlayacağım öylemi

istediğin sıcaklıktan biraz daha sıcak olsun yanına bebeğin kendi biberonunu ve mamasını al vereceğin zaman bebeğin biberonuna mamasını ve termostaki suyu koy çalkala var kız çok pratik bişe mamayı termosun içine koymöa temizlemesi zor oli

karazeytin, 07narcicegi, busefurkan, cerin, destna, gurbetyaren, karakızz+, Kartanesi+, sekercik, tugbArif, wannababy

biraz biraz toparlanıyoz sanırım
ayyy eski günlerimizi özledim valla
ben tek elle yazıyom kız kucakta uyuya kaldı galba

biz termos kullanıyoz. özellikle geceleri işe yarıyo su ısıtmayı beklemiyon. benimkide çığlığı basıyo

bence gereksiz bişe çünkü benimki her sese atli maşşallah ben gerek görmüyom
ben 2 sene sonra hamiş kalırsam kızım 3 yaşına geldiğinde bebişimiz olsun diyozzz
sonrada paydossssss
zaten bittiğim an olur herhalde
eeee sende 3. yaparsın herhalde

amanın yok allah olmayanlara versin ben unumu eledim eleğimi astım bacım yeter bu kaaa

toparlanacaz tabi inşallah eski günlerimize dönecez biraz zamana ihtiyacımız var bacım
birbirimize danışa danışa büyütecez bebelerimizi

kızlar bi sru soram size gerçi komik bi soru ama ben soracam ikinciyi ne zaman yapacanız
:roflol::roflol:

anacım ben yaşadıklarımdan sonra bu soruyu bana soranlara ters cevaplar verıyorum
heleki kayınvalideme sinir oluyorum bu konuda gecengun aman kızım sakın korunma ikinciyide yap ikisi bir buyusun demezmi sinirlerim tepeme çıktı ben daha o psikolojiden kurtulamadım ikinciyi düşünüyo he bide erkek olacakmış tövbe tövbe bunun arkası kesın erkek diyo ha bire bende kızdım yaşadıklarımı unuttunuz heralde ölümden döndum resmen ne ikincisi ya daha bunun tadını cıkaramadım dedim ay herkes yaşıyo doğum kolaymı bende ölmlerden döndum demezmi bide ay kızdım bende ona yapmıcam ben ikinci cocuk tek yeter bana dedim hemen suratını astı küstü
tanikide bende kardeşi olsun isterim yavrumun allah nasip kısmet edersede olacak inşallah ama böyle üstüme gelmesi delirtti beni.

kıs işitme testine götürdüğünde uyutuyosun bebeişini sonra onlar bebiş uyurken kulağına sesler veriyolar bızım perşembe ikinci işitme testimiz var.bide kontrolümüz var.

bende sabah beri tek elle yazıyodum valla. şimdi azcık kapadı gözlerini bende oğlanın performans ödevine daldım. ayyy bi geldim kendimi ödevlerin içinde buldum. kız uyur uyumaz ödeve oturuyorum.akannehirakannehir

aaa şekercik işe yarıyomu bende dün başladım ona bakalım napacak banada doktor verdi inşallah işe yarar yaaaa deli olcem haaaa:çok üzgünüm:
işe yarıyo cnm içini ferah tut
kızlar bi sru soram size gerçi komik bi soru ama ben soracam ikinciyi ne zaman yapacanız
:roflol::roflol:
en az 2 yıl arası olması lazım die billiyom ben kadının vücudunun toparlanması için

bizde yarın kalça usg çekilcezzzz
işitme testini bebek emerken yapıyrlar

kucağımda uyuymuş ziilli yatağına bıraktım kımıldamadı sanırım daldı
emme vaktini uykuyla geçirmeye razı oldu herhalde
gızz ne yaptıysam emzüğü aldıramadım
memeden çıkartıor çıkarmazda verdim almadı
bana da öle dediler de ben de gece 12 yi baz aldım
10 gibi yıkıyom gece olmadankaydirigubbakcemile3
valla sırf bend e uyuyum diye
bol bol da okuyom kızımı yoksam ben kendime gelemiyom cnm
gelen gidenin de olur şimdi senin çok zor cnm
ben yüzde seksenini hallettim valla ama mahfoldum
19 aralıkta mevlüdi okuyacam gerisi de orda görür sonra bir düzene girecez inşallah
yemeğimde yok bugün gidem de hazır uyurken zilli yememi yapam

selam kızlar herkesler buradaymış.
benim bebiş yeni uyudu anca kahvaltımı ettim geldim.
dilmuh sen hangi emzikten kullanıyon bacım. benim memeler emzik görevi görüyo da acıyorlar artık

canım ben chicco aldım minik bişey damakla uyumlu
gerçi emmiyo her zaman
araeda kandırıp veriyorum ama diliyle atıyo
çok zor veriyom ağzına elimle tutuyom emiyo elimi çekince atıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…