2009 Kasm Anneleri

evet canm maşallahımız varr topşandık bayaa bebişi emziriyom bi yandan uyusada"işlerimii yapsamdiyee bekliyorum işitme testinde bebeği uyurken istiyorlar yalnız kalça ilminden bize bahsetmediler her bebeğin olması lazımmı

benimki hala mızıklıyo, var bugün bi bildiği.

evet şimdi gelen gidenim başlar. gelen giden sorun değilde, birşeyler yapmak gerekir. benimde yardım edecek kimsem yok.mafoldumben

canım ben chicco aldım minik bişey damakla uyumlu
gerçi emmiyo her zaman
araeda kandırıp veriyorum ama diliyle atıyo
çok zor veriyom ağzına elimle tutuyom emiyo elimi çekince atıyo

benimkide almıyo ya. alsın diye gözünün içine bakıyorum. alsalar azcık oyalarlar kendilerini.

canım ben chicco aldım minik bişey damakla uyumlu
gerçi emmiyo her zaman
araeda kandırıp veriyorum ama diliyle atıyo
çok zor veriyom ağzına elimle tutuyom emiyo elimi çekince atıyo

benimki de tutmuyo midesini bulandırıyo. durmadanda emmek istiyo kafayı yiyecem. karnı tok olsada istiyo. birde emerken gözlerini açıyo boncuk boncuk bakıyo kıyamıyom çekmiyom memeyi.

şekercik hoşgeldin cnm....

yarem bi bilsem cnm bi bilsem ne yiycem nasıl olacak((((((((((muskat zararlı cnm ben güvenemiyorum nolur nolmaz

slm hatunlar tatlı cimcimleri
canım benimkinede dr kolik dedi canıma okuyo
ne pişircem kara kara düşünüyom
yicezki süt olsun kış günü sebze gıtlığı varr en çok olan karnıbahar lahana oda gaz deposu
baklagller zati yasak mafoldumben

kızlar bi sru soram size gerçi komik bi soru ama ben soracam ikinciyi ne zaman yapacanız
:roflol::roflol:

valla kaza maza olmazsa 10 sene düşünmüyoz biz kocişle
biraz uzun bi süre ama yalnız bebiş büyütmek çok zor allah yardım etsin

canım ben bi haftalıkken yaptırdım işitme testini
bi alet var onun böyle kablolu o kablonun ucuna minik bişey takıp 5 dk bebişin kulağının içine sokuyo o kadar başkada bişey yok

benimkide almıyo ya. alsın diye gözünün içine bakıyorum. alsalar azcık oyalarlar kendilerini.

ayy bende veriyom emiyo meme sanıyo süt gelmeyince diliyle atıyo
sonra başlıyo ağlamaya

cnm bizimki emziği eliyle bastırıyo çıkmasın die
oyyyy yerim ben onuuuuu:)
benimki de tutmuyo midesini bulandırıyo. durmadanda emmek istiyo kafayı yiyecem. karnı tok olsada istiyo. birde emerken gözlerini açıyo boncuk boncuk bakıyo kıyamıyom çekmiyom memeyi.

canım benimkide aynı
bide benimki arada bir midesi bulanıyo ama kusmuyo öğürüyo reflümü var acaba üzülüyom yaaaa

çok hoş ya.kaydirigubbakcemile3
hee cnm sormaaa bayılıyo emziğe tok bile olsa öyle bi kapışı var ki emziği, gören hiç emzirmiyom sanır:) bi de öyle şiddetli emiyo ki emzik çıkıyo ağzından sonra bi daha ağzına alıyo öyle komik kiii

kız o mide bulantısı galba tarıkta da varrr yarın dr a gitçez sorcam bakalım

sor bakalım neymiş umarım önemli bişey değildir
ben haftaya gitcem

insan ne kadar yorulsada kızamıyo di mi?opuyorumnanaktan

yaaaa evet gece gaza kızıyom kendime kızıyom ama bebişe kızamıyom ne garip bişey annelik

wannam sorma yaaa akşamları bi yanda kociş hor hor uyuyo bi yanda bebek mememde bi uyuyo bi emiyo bi de bırakmıyo memeyi yaaa uzatıyo çeke çeke canımı yakıyo, ben uykusuz kafamı dayıyorum yatak başına ama kızamıyorummmm

ben bi yerde okumuştum hatırlamıyom burdada olabilir
emzik emme refleksini geliştirdiği için faydalıymış falan yazıyodu

sor bakalım neymiş umarım önemli bişey değildir
ben haftaya gitcem

yaaaa evet gece gaza kızıyom kendime kızıyom ama bebişe kızamıyom ne garip bişey annelik

yarın yazarım canım sonucu önemli değil bi de hırıltısı devam ediyo bizmkinin, sanırım üşüttü mideyi nasıl oldu bilmiyorum annem kızıyo emzirirken memem çok açıkta kalıyomş bebek ondan da midesini üşütürmüş
süt artsın die bide eczacı günde iki lt meyve suyu ve hesapsız su iç dediiii

ne güzel ya, arayıpta bulamadığım şey.kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben bi yerde okumuştum hatırlamıyom burdada olabilir
emzik emme refleksini geliştirdiği için faydalıymış falan yazıyodu

he cnm ben okudum emziğin avantaj ve dezavantajlarını emzik iyi geldi yani emzik damağı falan bozmazmış bebeklerde emme içgüsü varmış sürekli tatmin olmak için emermiş emzik de bu nedenle önemli bi de damakları gelişir diyor annem:)

he annem dün bebeğe limon tattırdı bayıldı bizimki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…