yarın yazarım canım sonucu önemli değil bi de hırıltısı devam ediyo bizmkinin, sanırım üşüttü mideyi nasıl oldu bilmiyorum annem kızıyo emzirirken memem çok açıkta kalıyomş bebek ondan da midesini üşütürmüş
süt artsın die bide eczacı günde iki lt meyve suyu ve hesapsız su iç dediiii
he cnm ben okudum emziğin avantaj ve dezavantajlarını emzik iyi geldi yani emzik damağı falan bozmazmış bebeklerde emme içgüsü varmış sürekli tatmin olmak için emermiş emzik de bu nedenle önemli bi de damakları gelişir diyor annem:)
he annem dün bebeğe limon tattırdı bayıldı bizimki:)
kızlar bi sru soram size gerçi komik bi soru ama ben soracam ikinciyi ne zaman yapacanız
:roflol::roflol:
allah allah meme açık kalınca üşütüyomuşymuş bak bilmiyodum o zaman benimki üşütmüştür kesin
valla ben artık bi penye üstüne de hırka giyiyorum benm oğlan emip dinlenip gene emiyor memem baya açık kalıyodu artık hırkayla kapatıyorum
bide biz bikaç kez mama da verdik günde bi defa gece, o da tam ılık olmamış olabilir diyorumdün hiç mama vermeden geçirdik emme problemimiz bitiyor sanırım inş ya, emsin de... benm göğüsler az iyileşti mustela sürdüm bikaç kez bepanten sürdüm şimdide ebisimin dediği gibi kalkanı taktım):
kız bende öyle yapıyodum da bi baktım dün annem kocamla bir olmuş veriyo amann vermeyin doktorlar vermeyin diyo dedim ama beni dinleyen mi varrrraaaaa ben hiç bişey vermiyom benimkine süt dışında su bile vermedim daha
sadece süt ve ilaç o kadar
aceleci nolcakkk2010 kasım analarında beni görebilirsiniz :lepi: :roflol:
kız bende öyle yapıyodum da bi baktım dün annem kocamla bir olmuş veriyo amann vermeyin doktorlar vermeyin diyo dedim ama beni dinleyen mi varrrr
bide eczacı byandı o bebeğin iki aylıkken tarhana vermiş kocaiş de vardı bunu söylerken yanımda heralde cesaret aldı
benim kız beni hiç sallamıyo yaa kendi kendine gülüp eğleniyoo :ecrin_bebek:
azcık uyudu uyandı emcek gaabaa
o eczacıda uçmuş gıııı tarhana bana bile ağır:))))))kız bende öyle yapıyodum da bi baktım dün annem kocamla bir olmuş veriyo amann vermeyin doktorlar vermeyin diyo dedim ama beni dinleyen mi varrrr
bide eczacı byandı o bebeğin iki aylıkken tarhana vermiş kocaiş de vardı bunu söylerken yanımda heralde cesaret aldı
aceleci nolcakkk
dilmuhhh okudum doğum öykünü çok duygulandım canım o gün sana çok dua ettik
sen okudun mu benimkini
3. sfya bugün yazdım daha
ayy ne alaka dimii ben o kadar cesur değilimbizim bi tanıdığın da bebeği 4. ayına yeni gircek. kadın dayıyomuş tarhanayı. şaşırdım valla.
senin kızda sana çekmiş iyice.kaydirigubbakcemile3
o eczacıda uçmuş gıııı tarhana bana bile ağır:))))))
allah razı olsun bacım
ben daha okumadım oğluş kucağımda durmuyo şimdi gazı var ama okuycam uyuyunca camnım
ayy ne alaka dimii ben o kadar cesur değilim
kadın bide cesaretli olun diyo yaaaa
sorma ya gaz için dediğim şurbu sorsana dr na
tamamen bitkisel benimki bayıla bayıla içiyo tadı bence kötü ama oğlan seviyo:)
nursey harveys
tel.de sor bize dr tel.de söyledi aldık
rahat edersin şekerim
ayy ne alaka dimii ben o kadar cesur değilim
kadın bide cesaretli olun diyo yaaaa
sorma ya gaz için dediğim şurbu sorsana dr na
tamamen bitkisel benimki bayıla bayıla içiyo tadı bence kötü ama oğlan seviyo:)
nursey harveys
tel.de sor bize dr tel.de söyledi aldık
rahat edersin şekerim
cnm ben dediğim ilaçtan çok memnıun kaldım zincoyu duymadımzinco kullanıyoz hiçbi işe yaramıyo
ben kaçıoyom ay durmuyoooo
4 haftada tüketilcekmiş canım:) en azından bitkisel dimi:) öyle düşündüm yani bennnnbu nurse harveys ingilterede de ebelerin ilk tavsiye ettiklerinden. oğlumda kullanmıştım ama bu sefer almadım. birde açıldıktan sonra belli bir süre içinde kullanılması gerekiyor diye hatırlıyorum.
4 haftada tüketilcekmiş canım:) en azından bitkisel dimi:) öyle düşündüm yani bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?