2009 Kasm Anneleri

allah allah meme açık kalınca üşütüyomuşymuş bak bilmiyodum o zaman benimki üşütmüştür kesin

aaaaa ben hiç bişey vermiyom benimkine süt dışında su bile vermedim daha
sadece süt ve ilaç o kadar

allah allah meme açık kalınca üşütüyomuşymuş bak bilmiyodum o zaman benimki üşütmüştür kesin

valla ben artık bi penye üstüne de hırka giyiyorum benm oğlan emip dinlenip gene emiyor memem baya açık kalıyodu artık hırkayla kapatıyorum
bide biz bikaç kez mama da verdik günde bi defa gece, o da tam ılık olmamış olabilir diyorum dün hiç mama vermeden geçirdik emme problemimiz bitiyor sanırım inş ya, emsin de... benm göğüsler az iyileşti mustela sürdüm bikaç kez bepanten sürdüm şimdide ebisimin dediği gibi kalkanı taktım):

bende dikkat edeyim yaaaaaaa
canım sevindim iyileşmesine

aaaaa ben hiç bişey vermiyom benimkine süt dışında su bile vermedim daha
sadece süt ve ilaç o kadar
kız bende öyle yapıyodum da bi baktım dün annem kocamla bir olmuş veriyo amann vermeyin doktorlar vermeyin diyo dedim ama beni dinleyen mi varrrr
bide eczacı byandı o bebeğin iki aylıkken tarhana vermiş kocaiş de vardı bunu söylerken yanımda heralde cesaret aldı

2010 kasım analarında beni görebilirsiniz :lepi: :roflol:
aceleci nolcakkk

dilmuhhh okudum doğum öykünü çok duygulandım canım o gün sana çok dua ettik
sen okudun mu benimkini
3. sfya bugün yazdım daha

benim kız beni hiç sallamıyo yaa kendi kendine gülüp eğleniyoo :ecrin_bebek:
azcık uyudu uyandı emcek gaabaa

bizim bi tanıdığın da bebeği 4. ayına yeni gircek. kadın dayıyomuş tarhanayı. şaşırdım valla.

benim kız beni hiç sallamıyo yaa kendi kendine gülüp eğleniyoo :ecrin_bebek:
azcık uyudu uyandı emcek gaabaa

senin kızda sana çekmiş iyice.kaydirigubbakcemile3

o eczacıda uçmuş gıııı tarhana bana bile ağır:))))))
dilmuhhh okudum doğum öykünü çok duygulandım canım o gün sana çok dua ettik
sen okudun mu benimkini
3. sfya bugün yazdım daha

allah razı olsun bacım
ben daha okumadım oğluş kucağımda durmuyo şimdi gazı var ama okuycam uyuyunca camnım

bizim bi tanıdığın da bebeği 4. ayına yeni gircek. kadın dayıyomuş tarhanayı. şaşırdım valla.

senin kızda sana çekmiş iyice.kaydirigubbakcemile3
ayy ne alaka dimii ben o kadar cesur değilim
kadın bide cesaretli olun diyo yaaaa

o eczacıda uçmuş gıııı tarhana bana bile ağır:))))))

allah razı olsun bacım
ben daha okumadım oğluş kucağımda durmuyo şimdi gazı var ama okuycam uyuyunca camnım

sorma ya gaz için dediğim şurbu sorsana dr na
tamamen bitkisel benimki bayıla bayıla içiyo tadı bence kötü ama oğlan seviyo:)
nursey harveys
tel.de sor bize dr tel.de söyledi aldık
rahat edersin şekerim

zinco kullanıyoz hiçbi işe yaramıyo
ben kaçıoyom ay durmuyoooo

sorma ya gaz için dediğim şurbu sorsana dr na
tamamen bitkisel benimki bayıla bayıla içiyo tadı bence kötü ama oğlan seviyo:)
nursey harveys
tel.de sor bize dr tel.de söyledi aldık
rahat edersin şekerim

bu nurse harveys ingilterede de ebelerin ilk tavsiye ettiklerinden. oğlumda kullanmıştım ama bu sefer almadım. birde açıldıktan sonra belli bir süre içinde kullanılması gerekiyor diye hatırlıyorum.

zinco kullanıyoz hiçbi işe yaramıyo
ben kaçıoyom ay durmuyoooo
cnm ben dediğim ilaçtan çok memnıun kaldım zincoyu duymadım
bu nurse harveys ingilterede de ebelerin ilk tavsiye ettiklerinden. oğlumda kullanmıştım ama bu sefer almadım. birde açıldıktan sonra belli bir süre içinde kullanılması gerekiyor diye hatırlıyorum.
4 haftada tüketilcekmiş canım:) en azından bitkisel dimi:) öyle düşündüm yani bennnn

Emen bebek sadece acıktığı için değil susadığı, dışkılama ihtiyacı duyduğu, ağrı kesici amacıyla, oral tatmin ve kucaklanma isteği gibi bir çok nedenlerle emdiği için her istediğinde emzirilmelidir.(prof.dr.mete akısü)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…