2009 Kasm Anneleri

wanna benimki pek gazlı sayılmaz yani daha doğrusu gazını çıkarabiliyor ama bir kez çok ağladı çıkaramadı o zaman aldık şimdi günde az veriyoruz çok da değil, bitkisel de olsa çok kullanmak istemiyoruz

anne sütünün yettiği subjektif olarak nasıl anlaşılır ?
• Her emmeye bir yutkunma eşlik etmesi
• Günde 6-7 kez idrar yapması
• Günde 2-4 den sarı renkli gaita
• Doğum kilosuna 10-12 günlük iken ulaşır
• Memede uyuma
• Meme emerken hardal rengi-sarı dışkılama

uleeeeeeeeeeennn wanna gacisiiiiiiiiii dalga mi geçiiiin haaaaaaaaaaa klava:
aydınlatıyom sizi daha ne istionuz:)

ya bunların hepsi yok bendeee ama doymasa ağlamaz mı kiii
her emmede yok yutkunma ya benim sütüm az heralde kızlar
kaka tamam, doğum kilosunu hiç kaybetmedi zaten, bir hafta sonra kilo almıştı hatta, memede uyuyor

benim annem de en azından 40 gün doya doya almalı anne sütü diyo.
anneler bilir canım ondan limon verince kızmadım fazla:)

ay bayılazaaaamm
dövüşe dövüşe emiştik sonra da kustu yaa
reflü mü var acep berayımdaa mafoldumben

aktivite alt değiştirmek kıyafet değiştirmek banyo falanmış hacı
annem de her istediğinde emzirmek gerek diyor özellikle kırkı içindeyken çok önemliymiş anne sütü
istemezse nedecüükk kafamçokkarıştı

yutkunma başta çok şiddetli oluyo bende 10 dk sonra bitiyo 10 dk emiyo zaten zilli zorluyom ben de devam etsin diye soora da kusuyo bööleee
:kedi:
allamm bayılazaamm akannehir
neyse yarın anlarız ne ayakmışş
reflüden tırsıyoomm

kartanesi canım reflü felan değil o merak etme benım Duruda kusuyo dr sordum kesılmış peynir gibi ise önemli değil demişti normalmiş
ama mesela gecenlerde bır arkadaşımın annesi vefat etmişti ve onun cenazesine gıtmıştım o gunde uzerımde hırka vardı bır üşüdüm dondum ertesı gun ve gece Duru yedığını cıkardı yavrum surekli ağlıyodu gecede uyumadı sonra annem anladı bu üşütmüş senden sütünden geçti heralde kızım üşüdünmü sen dedi evet dedim hemen annem havlu ısıttı kızımı sarıp sarmaladı sıcacık ve düzeldi yavrum

kartanesii hemn reflü diye endişelenme benimkide çok kusuyor fazla gelenide kusabilirmiş bebekk bende çok kusarmışım annem sana çekti diyor yarın doktora gidicen he güzel haberlerle gel bakalım öp kokla benim iiçin berayıı

kesik peynir gibi kustu canım ay fazlamı geliyo ki zaten zor emiyoo kafamçokkarıştı sanırım ilk 10 dkda emdiği yetiyo ona

inş. canım bakalım yarınn görcez benim kadeşim de kusarmış yediğini hayırlısııı

kıs kartanesi kusmasından hiç korkma benim enes bi kusardı midesinde birşey kalmaz sanardım günde kaç defa kıyafet değişirdik ama çok normalmiş

kıs kartanesi kusmasından hiç korkma benim enes bi kusardı midesinde birşey kalmaz sanardım günde kaç defa kıyafet değişirdik ama çok normalmiş

kusmasından değil de kısa süreli emiyo bi de bazen emerken çok husursuz oluyo her tarafı oynuyo gazı falan olduğu için mi öyle acaba? CADIARZU

fazlasını kusuyodur canım merak etme,benimki fazla emdiğinde kusuyo sadece..
kusmasından değil de kısa süreli emiyo bi de bazen emerken çok husursuz oluyo her tarafı oynuyo gazı falan olduğu için mi öyle acaba? CADIARZU

emerken aynen hertarafı oynuyo benimkinin gazdan canım..bizim çok fazla gaz sorunumuz var ya..mafoldumben
gazdan uyumuyo yada az uyuyo,öğlende aynı şekilde..kk ya giremiyorum artık,ev işlerini bile zor hallediyom..neyse kaynana kayınbaba da gitti rahat ettim,yorulsamda ne yapayım,istediğim gibi hareket edebiliorum..:enbuyukkk:

kartanesi bacım benimkide kısa emiyo bende niye diyodum baksana doyuyomuş meğer
benimkide kusuyo
hatta geçen çok kustu acayiop korktum ama çooook kustu galiba üşüttüm
gece çok terliyom emzirmeye kalkıunca üşüyom ondan oluyo galiba

ay ne ilginç yaa biz üşütüyoz onnara geçiyo :kedi:
ben de gece üşüyom bazen dikkat etmek lazım demekkiii
ya daha yemek yapamadıımm başında nöbet tutuyommm hatınınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…