2009 Kasm Anneleri

canım çok geçmiş olsun..allahım yardım eder,sen içini ferah tutmaya çalış..dualarım seninle:teselli:

sunwaysss şimdi okudum geçmiş olsun canımmmm
sakın skaın üzme kendiniiii
allahın izniyle hiç bişey çıkmayacak kalbini ferah tut...

kızlarrr bebeğim biraz önce baya kustu sizce üşüttümü bugün sağlıkocağına aşı için gittik sizinde bebişleriniz kusuyomu?
canım benim bebişte bazen çok emmek istiyor o zaman kusuyor

korkma canım bende öyle giydiriyorum battaniye yerine örgü yelek giydiriyorum daha rahat oluyor

canım geçmişe bakamadım neye üzülüyosun bilmiyorum ama inş kötü bişey çıkmaz :Saruboceq:

benim dr. doğumdan bi hafta sonra eve hemşire gönderdi bebek bakımıyla ilgili bilgi versin diye...onun söylediği evin sıcaklığı 20-22 derece olucak...18 in altına düşmediği sürece üşümezmiş... hemşire geldiğinde ben body - tulum üzerine de bi penye yelek giydirmiştim... çok giyinmiş diye hemen soyup yıkadı bebişi :) patikli tulumların içine çorap giymesine bile gerek yok dedi..ben şimdi bi body üstüne de bi tulum giydiriyorum o kadar...gece yatarken de üzerine penye bi battaniye örtüyorum... bebeklerin vücut ısıları bzimki gibi değişmiyo ve kalpleri bizimkinin 2 katı hızla atıyomuş..bizim koşudan sonraki halimiz nasılsa onlar her daim öylelermiş o yüzden fazla giydirip bunaltmayın dedi...

elifcim maşallah kızımıza sütün yaramış demek
ben de 2 saatte bir veriyorum önceden her istediğinde veriyordum şuan düzene girdi
yarın kontrolümüz var bakalım bizimkız kaç kilo almış

cnm dün dr. gittikk om-x die bitkisel bi şurup vardı etki edip etmice 1 haftada belli olur eğer etki etmezse bırak dedi 4 ay bu gaz olayını çekersin yapcak bişi yok bağırsakları olgunlaşınca geçer kendiliğindne dedi
canısı ben dün dr. götürdüm oğluş 2.900 doğdu hastanaden çıkarken 2.700 idi 44.gün yani dün tartıldı 2.470 çıktı dr. her istediğinde meme verme çok kilo almış dedi 3 saatte bir emzir dedi mama kesinlikle verme dediişitme testi ise ii çıktı
geçmiş olsun kuzum nesi var bebişinin ?

ebiscem nasıl gidiyo datlummm
çok şükür iyim cnm sen nasılsın?

biz de dün olduk aşımızı canım akşam huysuzdu biraz
evet öbür ay 3 aşı birden olcak bilmem nasıl olcak
boyu ne kadar zamış datlum?
bnimki 1 kilo almıştı
ben de aynı o kadar giydiriyom ama uyurken bi battaniye örtüyom örgü çok mu yapıomkii
kızlarrr bebeğim biraz önce baya kustu sizce üşüttümü bugün sağlıkocağına aşı için gittik sizinde bebişleriniz kusuyomu?
çok emzirince kusuyo bazen benimkii

nan yannış yazmışın kilosunu kaç çıktı gıı annamadım ben
obez edecenüz bebeleri sütleri bize yollayın bari kaydirigubbakcemile3
kaç cm uzamış pekii?
benim kız 1 kilo almış normalmiş
işitme bizim de ii çıktı
siz kalça usgsine gittinizmiydi
sol kalçamız sınırda çıktı :sinifsinif: çift bez bağlıyoz öbr ay bi daa gitcez

Slm kızlarr morallerim sıfır mafoldumbenmafoldumben
benim oğluşumunda teşhisi kondu kolik bi bebişim varr mafoldumbenmafoldumben dün gece saat 12de çok ağır bi kolik nöbeti geçirdi.mosmor oldu nefes alamadı ağlamaktan mafoldumben dr.u zor aradık fitil verin dedi ve arabala çıkın hemen dedi.fitili verdik koşa koşa arabaya gittik arabada sustu allahtan 1,5te saat marmarisi 10kez turladık uyudu öle geldik eve..
bende kocişimde oğlanla bir hüngür hüngür ağladık arabada o sustu ama biz kendimize gelemedik. Şuandada öle çok korkuyorumki gene olursa diyeeee senağlama bugünde dr.a gittik tartı dr.doğum kilosu 3060 tı suan 4500gr.olmuş çok kilo almış dedi.buda kolik olduğunu destekliyomuş
mafoldumbenmafoldumben
benden haberler böle hemen çıkıcam geçmişede bakamadım herkes iyidir inşallahh :Saruboceq:

oy kuzuuummm geçmişler olsunnn geçecek inşallaahh
bizim de kalçamız sınırda çıktı eda teysezii mafoldumben çift bez takıyoz şimdi öbür ay tekrar gitcez usgye kızıma baktıkça içim burkuluyo inş. bişey çıkmaaz mafoldumben

selma kizlarr
hepimizin bebeklerinde biseyler var anlasilan
bizde bugün doktordaydik kontrol icin boyu 57 cm olmus bir ayda 5 cm uzamis kilosuda tam 4000gr..kilo alimi cok iyi dedi doktor am minik bir problem var kizimin sol kalcasi tam yerine oturmamis simdi bacak arasina havlu koyup bacaklarini birbirinden ayri tutuyoruz..oda haliyle minnosum acok sikinti veriyo..doktor önemli bisey defil dese biz yinede ortopediden randevu aldik bide ona göstericezz,,normalde 6 haftada kendiliginde geciyomus ama beni endiselendirmeye yetti..insallah bisey cikmaz..onun disinda ultrasonda ic organlarina bakti cok sükür onlarda bir problem yok cok saglikli minnosum...

aaa bu arada bisey daha ögrendim hani biz bebekleri acikinca hemen memeye yapistiriyouz ya bizim yüzümüzden gaz sanciis oluyomus yavrularimizda..meme emzirmeye baslamadan önce memeyi acip önce birkac damla sütü akitip sonra bebege memeyi koklatip sakin sakin agzina verirsek hava yutma ihtimali ortadan kalkiyomus böylece gaz sorunu olmuyomus...ben memeyi agzina verince sanki kaciricakmisim gibi cok hizli emiyodu nisa oda haliyle gaz yapiyodu bugün doktorun dedigi gibi yaptim cok sükür hic gazi yok sakin sakin bakiniyo ortaliga...
sizde deneyin önce memenizde yatirin agzina vermeyin koklasin sakinlessin öyle verin memenizi
bide mümkün oldugunda yakindan emzirin dedi yani parmagmizla catal yapip memeyi tutmak yerine hic tutmadan bebek emdikce memeye masaj edip tamamen bosalmasini saglamamiz gerekiyomuss

aayyyy amma yazdim haaa günler sonra girince böyle laf kalabaligi oluo

sab simplex cok harika bir ilac lide lefax var oda cok iyi
günde 3 4 kez iki damla agzina damlatinca gaz sorunu olmuyo sayilir ols abile biraz karin masajiyla atabiliyo bebekler

elifciimm sanırım aynı dert bizimki dee sol kalça değeri sınırda çıktı ultrasonda çift bez bağlıyoz bizde biri 2 numara biri 3 numara ayrı tutmak için galibaa
endişelenmeyin dedi dr ama insan endişeleniyo yaa

biz tek bez bagliyoruz ama bacak arasina badisinin altina minik el havlusu katlayip koyun dedi
ortaopediye de gidicez baktiricaz
internetten arastirdik cogunlukla kiz bebeklerde oluyomus 6 haftada kendiliginden geciyomus ama endiseleniyo insan iste

kartanemm kilosu 4.470 çıktı cnm boy 54,5 cm hastaneden çıkarken kilo 2.700 idi çok almış didi dr. kalça usg bu ayın sonunda yaptırcam bende ki aşı takviminde 2.ay dio

ay edoşum çok geçmiş olsun dattlımm sıkma canını 3.ayda kolik molik kalmıyo sadece kriz anında panik olmayıp naapman gerektiğini bilmen yetio kuzum yerim ben ege yi yaa kolik mi olmuş kuzumm ay bizde de mi var ki yaa çok gazlıyız biz de dr. om-x die bi şurup verdi ama gazın çözümü yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…