sagolun kızlar
yıne de takıp te olucak proteınlı gıdalarda acaba vucudu reaksıyon werıyormu duye
ınsallah oyle kotu bısey yoktur
allahım ölüyorum sandım kuzuma baktıkca ıcım erıdı
cuma ya ınsallah ıyı haberler werır doktorlar
dualarınızı esırgemeyın ne olur
canım benim bebişte bazen çok emmek istiyor o zaman kusuyorkızlarrr bebeğim biraz önce baya kustu sizce üşüttümü bugün sağlıkocağına aşı için gittik sizinde bebişleriniz kusuyomu?
slm kızlar..3 gündür çıldırma noktasına geldim bebişim akşam bu saatlere kadar uyumuyo,ağlıyo hep kucağımda..sinirlerim bozulup ağladım bikaç kez..feci feci bi şekilde gazı var anlamıyorum öyle bişeyde yemedim..yalnız dün karnım ağrıyodu biraz onamı geçti yoksa üşüttümmü bilmiyorum bebeyi..zor çıkarıyo ama çıkarınca popodan yani,10 kez filan ardı ardına ve feci sesli..kucağada alıştırmıcam dedim,kayınvalideye kızıyodum o gitti şimdi hep kucakta..
rezene içiyorum,oğluşa daha önce vermeiştim bu kadar gazı yoktu çünkü,3 gündür onada veriyorum,hindistan cevizi veriyorum..damla araştırdım iyi şeyler okumadımyok kalın bağırsak kanseri filan yapabiliyomuş diye tırstım..
bide bişey sorucam kızlar,bebişlerinizi ne kadar giydiriyosunuz??
ben içten body,attan ayaklı pijama,üstünede tulum vede ince penye battaniyeye sarıyorum..ev sıcaklığı 22 derece..normalmi,üşüyo olabilirmi..CADIARZU2 gündür hava soğudu ben daha kalın giyiniyorum onu daha fazla giydirmedim
offfmafoldumben
ben içten body,attan ayaklı pijama,üstünede tulum vede ince penye battaniyeye sarıyorum..ev sıcaklığı 22 derece..normalmi,üşüyo olabilirmi..CADIARZU2 gündür hava soğudu ben daha kalın giyiniyorum onu daha fazla giydirmedim
offfmafoldumben
cnm dün dr. gittikk om-x die bitkisel bi şurup vardı etki edip etmice 1 haftada belli olur eğer etki etmezse bırak dedi 4 ay bu gaz olayını çekersin yapcak bişi yok bağırsakları olgunlaşınca geçer kendiliğindne dedikıslar
tecrübeli annişler
bana azcık çocuk bakımı yardımı yapın
bu gazı çıkaramıyorum bir türlü yaa
sürekli sinirlenip ağlıyorum buyüzden eşimle tartışıyorum
zaten kayınvaldm yetti arttı o bu hale getirdi beni
canısı ben dün dr. götürdüm oğluş 2.900 doğdu hastanaden çıkarken 2.700 idi 44.gün yani dün tartıldı 2.470 çıktı dr. her istediğinde meme verme çok kilo almış dedislm kızlarrr nasılsınızzzzz
offf ne zormuş annelik yaaaa kızım bütün gece gözünü kırpmadı
aralıksız 3-4 saat ağladı sanırım kolikti bu başımıza gelennnn
oda mahvoldu bizde mahvoldukkk bugün sab simplex gaz ilacını aldık
şimdi rahat rahat uyuyooo zaten uykuda yapıyo ilaç bildiğim kadarıylaaa
eğerrr faydasını görürsen sizlere söylerim....
bu arada dün aylık kontrole gittikkk kızım obez olma yolundaaa
doktor çok aşırı kilo almış emzirmee aralıklarını 3saate çıkart dediii
5 kilo olmuş nerdeyse 1 ayda 2 kilo almışız en fazla 1 kilo alması gerekiyormuş
ek bişey veriyomun dedi hayır sadece anne sütü dedim
ama sürekli emmek istiyoo memeye çok düşkün dedim
o yüzden emzik önerdi dünden beri emzik kullanıyoruzzz
hep hiç istemediğim şeyleri yapıyorum mecburen, büyük konuştum herhalde..
boyumuz baş çevremiz herşeyimiz normal çokşükür ama
küçük bi göbek fıtığımız varmış ama kendi kkendine geçicekmiş
doktor endişelenmeyin dedi.....
sizler aylık kontrole gittinizmi
bu arada 2. hepatitimiz yapıldı dün belkide ondan huzursuzdu bütün geceee
aşılarını yaptıran varmı başka??? 2.ayın sonunda 3 aşı birden aynı gün yapılacakmış ben çok endişeliyim nasıl olucak ağır gelmezmi bebeğe???
bu konuda bilgisi olan varmı? offf allah yardımcımız olsun hepimizin...
geçmiş olsun kuzum nesi var bebişinin ?sagolun kızlar
yıne de takıp te olucak proteınlı gıdalarda acaba vucudu reaksıyon werıyormu duye
ınsallah oyle kotu bısey yoktur
allahım ölüyorum sandım kuzuma baktıkca ıcım erıdı
cuma ya ınsallah ıyı haberler werır doktorlar
dualarınızı esırgemeyın ne olur
çok şükür iyim cnm sen nasılsın?ebiscem nasıl gidiyo datlummm
biz de dün olduk aşımızı canım akşam huysuzdu birazslm kızlarrr nasılsınızzzzz
offf ne zormuş annelik yaaaa kızım bütün gece gözünü kırpmadı
aralıksız 3-4 saat ağladı sanırım kolikti bu başımıza gelennnn
oda mahvoldu bizde mahvoldukkk bugün sab simplex gaz ilacını aldık
şimdi rahat rahat uyuyooo zaten uykuda yapıyo ilaç bildiğim kadarıylaaa
eğerrr faydasını görürsen sizlere söylerim....
bu arada dün aylık kontrole gittikkk kızım obez olma yolundaaa
doktor çok aşırı kilo almış emzirmee aralıklarını 3saate çıkart dediii
5 kilo olmuş nerdeyse 1 ayda 2 kilo almışız en fazla 1 kilo alması gerekiyormuş
ek bişey veriyomun dedi hayır sadece anne sütü dedim
ama sürekli emmek istiyoo memeye çok düşkün dedim
o yüzden emzik önerdi dünden beri emzik kullanıyoruzzz
hep hiç istemediğim şeyleri yapıyorum mecburen, büyük konuştum herhalde..
boyumuz baş çevremiz herşeyimiz normal çokşükür ama
küçük bi göbek fıtığımız varmış ama kendi kkendine geçicekmiş
doktor endişelenmeyin dedi.....
sizler aylık kontrole gittinizmi
bu arada 2. hepatitimiz yapıldı dün belkide ondan huzursuzdu bütün geceee
aşılarını yaptıran varmı başka??? 2.ayın sonunda 3 aşı birden aynı gün yapılacakmış ben çok endişeliyim nasıl olucak ağır gelmezmi bebeğe???
bu konuda bilgisi olan varmı? offf allah yardımcımız olsun hepimizin...
ben de aynı o kadar giydiriyom ama uyurken bi battaniye örtüyom örgü çok mu yapıomkiislm kızlar..3 gündür çıldırma noktasına geldim bebişim akşam bu saatlere kadar uyumuyo,ağlıyo hep kucağımda..sinirlerim bozulup ağladım bikaç kez..feci feci bi şekilde gazı var anlamıyorum öyle bişeyde yemedim..yalnız dün karnım ağrıyodu biraz onamı geçti yoksa üşüttümmü bilmiyorum bebeyi..zor çıkarıyo ama çıkarınca popodan yani,10 kez filan ardı ardına ve feci sesli..kucağada alıştırmıcam dedim,kayınvalideye kızıyodum o gitti şimdi hep kucakta..
rezene içiyorum,oğluşa daha önce vermeiştim bu kadar gazı yoktu çünkü,3 gündür onada veriyorum,hindistan cevizi veriyorum..damla araştırdım iyi şeyler okumadımyok kalın bağırsak kanseri filan yapabiliyomuş diye tırstım..
offfmafoldumben
çok emzirince kusuyo bazen benimkiikızlarrr bebeğim biraz önce baya kustu sizce üşüttümü bugün sağlıkocağına aşı için gittik sizinde bebişleriniz kusuyomu?
cnm dün dr. gittikk om-x die bitkisel bi şurup vardı etki edip etmice 1 haftada belli olur eğer etki etmezse bırak dedi 4 ay bu gaz olayını çekersin yapcak bişi yok bağırsakları olgunlaşınca geçer kendiliğindne dedi
canısı ben dün dr. götürdüm oğluş 2.900 doğdu hastanaden çıkarken 2.700 idi 44.gün yani dün tartıldı 2.470 çıktı dr. her istediğinde meme verme çok kilo almış dedi3 saatte bir emzir dedi mama kesinlikle verme dediişitme testi ise ii çıktı
geçmiş olsun kuzum nesi var bebişinin ?
çok şükür iyim cnm sen nasılsın?
selam kızlar, biz de bugün kontrole gittik herşey normalmiş
yarın da aşımız var
sizler nasılsınız
Slm kızlarr morallerim sıfır mafoldumbenmafoldumben
benim oğluşumunda teşhisi kondu kolik bi bebişim varr mafoldumbenmafoldumben dün gece saat 12de çok ağır bi kolik nöbeti geçirdi.mosmor oldu nefes alamadı ağlamaktan mafoldumben dr.u zor aradık fitil verin dedi ve arabala çıkın hemen dedi.fitili verdik koşa koşa arabaya gittik arabada sustu allahtan 1,5te saat marmarisi 10kez turladık uyudu öle geldik eve..
bende kocişimde oğlanla bir hüngür hüngür ağladık arabada o sustu ama biz kendimize gelemedik. Şuandada öle çok korkuyorumki gene olursa diyeeee senağlama bugünde dr.a gittik tartı dr.doğum kilosu 3060 tı suan 4500gr.olmuş çok kilo almış dedi.buda kolik olduğunu destekliyomuş mafoldumbenmafoldumben
benden haberler böle hemen çıkıcam geçmişede bakamadım herkes iyidir inşallahh :Saruboceq:
kartanemm kilosu 4.470 çıktı cnm boy 54,5 cm hastaneden çıkarken kilo 2.700 idi çok almış didi dr. kalça usg bu ayın sonunda yaptırcam bende ki aşı takviminde 2.ay diobiz de dün olduk aşımızı canım akşam huysuzdu biraz
evet öbür ay 3 aşı birden olcak bilmem nasıl olcak
boyu ne kadar zamış datlum?
bnimki 1 kilo almıştı
ben de aynı o kadar giydiriyom ama uyurken bi battaniye örtüyom örgü çok mu yapıomkii
çok emzirince kusuyo bazen benimkii
nan yannış yazmışın kilosunu kaç çıktı gıı annamadım ben
obez edecenüz bebeleri sütleri bize yollayın bari kaydirigubbakcemile3
kaç cm uzamış pekii?
benim kız 1 kilo almış normalmiş
işitme bizim de ii çıktı
siz kalça usgsine gittinizmiydi
sol kalçamız sınırda çıktı :sinifsinif: çift bez bağlıyoz öbr ay bi daa gitcez
ay edoşum çok geçmiş olsun dattlımm sıkma canını 3.ayda kolik molik kalmıyo sadece kriz anında panik olmayıp naapman gerektiğini bilmen yetio kuzum yerim ben ege yi yaa kolik mi olmuş kuzumm ay bizde de mi var ki yaa çok gazlıyız biz de dr. om-x die bi şurup verdi ama gazın çözümü yok dediSlm kızlarr morallerim sıfır mafoldumbenmafoldumben
benim oğluşumunda teşhisi kondu kolik bi bebişim varr mafoldumbenmafoldumben dün gece saat 12de çok ağır bi kolik nöbeti geçirdi.mosmor oldu nefes alamadı ağlamaktan mafoldumben dr.u zor aradık fitil verin dedi ve arabala çıkın hemen dedi.fitili verdik koşa koşa arabaya gittik arabada sustu allahtan 1,5te saat marmarisi 10kez turladık uyudu öle geldik eve..
bende kocişimde oğlanla bir hüngür hüngür ağladık arabada o sustu ama biz kendimize gelemedik. Şuandada öle çok korkuyorumki gene olursa diyeeee senağlama bugünde dr.a gittik tartı dr.doğum kilosu 3060 tı suan 4500gr.olmuş çok kilo almış dedi.buda kolik olduğunu destekliyomuş mafoldumbenmafoldumben
benden haberler böle hemen çıkıcam geçmişede bakamadım herkes iyidir inşallahh :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?