evet canım aynı sol kalça bizim deekartanesi sizinde mi kalcaniz sorunlu ciktimafoldumben
ay inşallah düzelir yaaabiz tek bez bagliyoruz ama bacak arasina badisinin altina minik el havlusu katlayip koyun dedi
ortaopediye de gidicez baktiricaz
internetten arastirdik cogunlukla kiz bebeklerde oluyomus 6 haftada kendiliginden geciyomus ama endiseleniyo insan iste
maşallahh tosuncuğaakartanemm kilosu 4.470 çıktı cnm boy 54,5 cm hastaneden çıkarken kilo 2.700 idi çok almış didi dr. kalça usg bu ayın sonunda yaptırcam bende ki aşı takviminde 2.ay dio
ay edoşum çok geçmiş olsun dattlımm sıkma canını 3.ayda kolik molik kalmıyo sadece kriz anında panik olmayıp naapman gerektiğini bilmen yetio kuzum yerim ben ege yi yaa kolik mi olmuş kuzumm ay bizde de mi var ki yaa çok gazlıyız biz de dr. om-x die bi şurup verdi ama gazın çözümü yok dedi
inşallah datlum yaakartanemm üzülme cnm bişi yok onda yaa sınırdamış işte biras dikket edersiniz bişicik olmas taammı
selam kızlar nasılsınız
kartanem kızımız uyuyo herfhalde,
bizde banyosunu yaptık uyuyo birazdan bende yatacam yoksa gece beni uyutmaz cimcimem
yarın bizimde kalça ult var inşalah bir sorun olmas
geçmiş olsun cnm sana da ama düzelirmiş diyolar sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz
bugün nasıldı kızımız
dün olduk aşımızı canım
şurup falan vermedik biz
akşam eve gelince biraz huysuzlandı ama aşıdan mı bilmiom gaz da olabilir
ateşi falan çıkmadı
benimkide kusuyo bazen.mama meme derken çok geliyo fazla gelince çıkarıyo.yada gaz çıkaramıyo birsüre biriken gaz şiddetli bir şekilde aniden çıkınca kusabiliyo benim oğluşum.kızlarrr bebeğim biraz önce baya kustu sizce üşüttümü bugün sağlıkocağına aşı için gittik sizinde bebişleriniz kusuyomu?
canım bende senin gibi yapıyorum.yada zıbın giydiriyorum.hava soğuksa çok.penye yelekde giydiriyorum bazen.sıcağı çok seviyo oğluşum.karnıda ısınınca rahatlıyo.slm kızlar..3 gündür çıldırma noktasına geldim bebişim akşam bu saatlere kadar uyumuyo,ağlıyo hep kucağımda..sinirlerim bozulup ağladım bikaç kez..feci feci bi şekilde gazı var anlamıyorum öyle bişeyde yemedim..yalnız dün karnım ağrıyodu biraz onamı geçti yoksa üşüttümmü bilmiyorum bebeyi..zor çıkarıyo ama çıkarınca popodan yani,10 kez filan ardı ardına ve feci sesli..kucağada alıştırmıcam dedim,kayınvalideye kızıyodum o gitti şimdi hep kucakta..
rezene içiyorum,oğluşa daha önce vermeiştim bu kadar gazı yoktu çünkü,3 gündür onada veriyorum,hindistan cevizi veriyorum..damla araştırdım iyi şeyler okumadımyok kalın bağırsak kanseri filan yapabiliyomuş diye tırstım..
bide bişey sorucam kızlar,bebişlerinizi ne kadar giydiriyosunuz??
ben içten body,attan ayaklı pijama,üstünede tulum vede ince penye battaniyeye sarıyorum..ev sıcaklığı 22 derece..normalmi,üşüyo olabilirmi..CADIARZU2 gündür hava soğudu ben daha kalın giyiniyorum onu daha fazla giydirmedim
offfmafoldumben
doktordan geldık
sonuc saglık ocagınıkıyle hemen hemen aynı cıktı ama yınede doktor korkulacak bısey yok cumaya bı tahlılı daha war bebegımın ona gore soyleyecekler ne yapılsı gerketıgını
ne olur bıze dua edın bebegım ıyı olsun cok korkuyorum
ıkı gundur gecem gunduzum aglamkla gecıyor
sağol canımcım.evet kendiliğinden de geçiyomuş.hafif masjlada geçiyomuş.çok bastırmadan masaj yap demş yiğenimin çocuğu için.bikaç kez olmuş hemde.masajla geçmiş.ama ellemedende geçiyomuş.skm kızlarrrrrrr....
canım sakın sakın elleme memişlerini bebişinnnn
allah korusun ölüme kadar götürebiliyomuşşşş
öyle koca karı saçmaları var zeytinyağıyla ovuşturunca geçer felan diye amaaa çok tehlikeliymiş...
benim kızımındaaa çok şişti nerdeyse fındık kadarrr içleri süttt doluyduuu bu arada içlerine süt doluyomuş hemen hemen çoğu bebekte oluyo bu durum çok şükürrr şimdi hiç bi şişlik kalmadı
kendiliğinden geçti....zaten memesinin üzerine hafif bastırırdığında feryat figan ağlıyor çocukkk hele hele sakın ovuşturayım deme....
sadece hafiften masaj yap canım annedeki hormonlar bebeğe geçermiş normal yaniiii
canım saol düngittik bizde aşı yaptıralım diye ebemiz yokmuş
bugüne kaldı kartanem geçmiş olsun düzelir inşallah kızlar daha uyumluu
ölüyorum yorgunluktan bizim oluş iyice azdı dün 2:30 da gece 1'ekadar uyumadı hemde ağlayıp duruyo hele gece iyice azdıı deli etti bizi
gece 12'de çıkıp arabayla dolandırdık biraz sakinleşti sonra eve geldik uyudu
Allahım ne zormuş şimdik uyucam artık bide gece gece nöbetçi eczane aradık emzik alalım diye ama bulamadık eczane bugün alıp hemen verecem biraz sakinleşir bari
ben de rezene içiyom hergün bi bardak
ya bizde gaz değilde kaka yapana kadar biraz sıkıntı çekiyoz o nasıl çözülcekkiii
slm kızlar nasılsınız valla ben kızıma bady üstüne zıbın ve tulum giydiriyorum bide yelek ayağınada çorap patik dr öle dedi anne karnı 39 dereceymiş o yüzden sıcak tutmak en iisi dedi ona rağmen eller ayaklar buz gibi malesef.çok terlerse yeleğini çıkarıyorum...
kabız değil canım yaa kakası gayet sıvı ama sanki yapana kadar zorluk çekiyo gaz da olabilir tabi derdicanim, bir cay kasigi taze sikilmis portakal suyu cok iyi geliyormus kabizliga. bi dene istersen.
bu arada bizde dun saglik ocagina gittik. burda hepatit B dogar dogmaz yapiliyomus, ingilterede yapilmadigi icin olmamisti. dun onu olduk.mafoldumben orda da hastaneden cikmadan bcg asisini yapiyorlar, onu olmustu ama o asida burda 2. ayda yapiliyormus. asi takvimimiz biraz karisti gibi oldu ama ebemiz halletti bir ay sonra tekrar cagirdi.
kilomuz 4000gr, boyumuzda 52 olmus.hihoyyyt
kabız değil canım yaa kakası gayet sıvı ama sanki yapana kadar zorluk çekiyo gaz da olabilir tabi derdi
maşallah nazımızaa kaydirigubbakcemile5
bu arada bizde dun saglik ocagina gittik. burda hepatit B dogar dogmaz yapiliyomus, ingilterede yapilmadigi icin olmamisti. dun onu olduk.mafoldumben orda da hastaneden cikmadan bcg asisini yapiyorlar, onu olmustu ama o asida burda 2. ayda yapiliyormus. asi takvimimiz biraz karisti gibi oldu ama ebemiz halletti bir ay sonra tekrar cagirdi.
kilomuz 4000gr, boyumuzda 52 olmus.hihoyyyt
nazar değmesin maşallah....
zorlaniyo deyince kabiz gibi algilamisim. aklinda bulunsun yinede.yerimseniben
tesekkur ederiz teyzesi. sizede masallah, almis basinizi gidiyorsunuz.opuyorumnanaktan kalcasi icinde hic endiselenme, birsey cikmaz canim. masallah hepsi turp gibi bu kuzularin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?