2009 Kasm Anneleri

kartanesi sizinde mi kalcaniz sorunlu ciktimafoldumben
evet canım aynı sol kalça bizim dee
ay inşallah düzelir yaaa
2. ay bi daha gitcez biz ultrasona
maşallahh tosuncuğaa
kız bizimki de 4.470 kaydirigubbakcemile5
ama 1 kilo aldı benim minnoş
kartanemm üzülme cnm bişi yok onda yaa sınırdamış işte biras dikket edersiniz bişicik olmas taammı
inşallah datlum yaa
küçük kıyafet giydirmeyin dii
56 numeralar kastırıyo sanki biraz onlar içime sinmedi kaldırcam 62ler tam gelmeye başladı
yaza aldığım kıyafetler elimde patlıcak heralde kaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız

slm canıım napalımm aynı bebişlerle uğraşıyoozz

kartanem kızımız uyuyo herfhalde,
bizde banyosunu yaptık uyuyo birazdan bende yatacam yoksa gece beni uyutmaz cimcimem
yarın bizimde kalça ult var inşalah bir sorun olmas
geçmiş olsun cnm sana da ama düzelirmiş diyolar sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz
bugün nasıldı kızımız

banyo yaptık biz de 8den 10a kadar uyudu şimdi uyanık öle takılıyo yanımda yatıyo kaydirigubbakcemile3
iyi çok şükür ya biraz sabah zorlandıı kaka yaparken uyumadı erkenden kalktı
öğlen uyudu da ben de temizliğimi yapabildimm
inş. sizinki normal çıkar datlum yaa geçer diyolar ya insanın kafasına takılıyo iştee :kedi:

kızlar bizimki de sunneten dolayı iki gece pek uyumadı sonraki iki gece de kakasını yaparken zorlandı her ıkınmada aglıyordu doktorunu aradık makatında catlak olmus olabilir dedi anestol ile bepanteni karılştırarak makatına surun dedi neyse bugun daha rahat allahtan uyuyor simdi
3 saatte bir sut sağdğım için sutumu sağma zamanını bekliyorum sonra da yatacağım
bu arada sagdıgım sutler bebeğime yetmemeye basladı buzluktan rezervleri de kullanmaya basladım mecbur ek mama da vereceğiz bu gidişle
sutum artsın diye uğrasıyorum 3 saatte ancak 60 ml geliyor 1 ay once de boyle idi bu surede hiç artmadı ani insallah bundan sonra artar

benimde sizden öğrendiğim iyi oldu en azından çıkarsa öle bir durum panik yapmam
ben yatıyom kıslar
kızım uyanmadan uyum bariii
yarın görüşürük
iyi geceler

dün olduk aşımızı canım
şurup falan vermedik biz
akşam eve gelince biraz huysuzlandı ama aşıdan mı bilmiom gaz da olabilir
ateşi falan çıkmadı

canım saol düngittik bizde aşı yaptıralım diye ebemiz yokmuş
bugüne kaldı kartanem geçmiş olsun düzelir inşallah kızlar daha uyumluu
ölüyorum yorgunluktan bizim oluş iyice azdı dün 2:30 da gece 1'ekadar uyumadı hemde ağlayıp duruyo hele gece iyice azdıı deli etti bizi
gece 12'de çıkıp arabayla dolandırdık biraz sakinleşti sonra eve geldik uyudu
Allahım ne zormuş şimdik uyucam artık bide gece gece nöbetçi eczane aradık emzik alalım diye ama bulamadık eczane bugün alıp hemen verecem biraz sakinleşir bari

kızlarrr bebeğim biraz önce baya kustu sizce üşüttümü bugün sağlıkocağına aşı için gittik sizinde bebişleriniz kusuyomu?
benimkide kusuyo bazen.mama meme derken çok geliyo fazla gelince çıkarıyo.yada gaz çıkaramıyo birsüre biriken gaz şiddetli bir şekilde aniden çıkınca kusabiliyo benim oğluşum.

canım bende senin gibi yapıyorum.yada zıbın giydiriyorum.hava soğuksa çok.penye yelekde giydiriyorum bazen.sıcağı çok seviyo oğluşum.karnıda ısınınca rahatlıyo.
üzerine penye battaniye sarıyorum.
doktorlara kalsa bu kadarınıda giydirmez.gerek yok üşümez diyolar.ama biz anneler endişe ediyoruz işte.

canım üzülme güzel haberler alıcaksın inş.

sağol canımcım.evet kendiliğinden de geçiyomuş.hafif masjlada geçiyomuş.çok bastırmadan masaj yap demş yiğenimin çocuğu için.bikaç kez olmuş hemde.masajla geçmiş.ama ellemedende geçiyomuş.
iyide kyamıyorumki yaa.şiş şiş olmuş.acıyodur.
:sinifsinif:
sadece hafiften masaj yap canım annedeki hormonlar bebeğe geçermiş normal yaniiii

sağolcanım.yiğenimin eşine sordum dün.ondada olmuş.masajla geçmiş.kızımda hiç yaşamadığım şeyleri oğluşta yaşıyorum öğreniyorum.

erkek çocukları daha sorunlumu oluyo acep?
gerçi kızımdada çok çektim ben.tam yatırırdı ağlardı.deli etmişti hepimizi hi ç durmazdı.
ama oğluşdada gaz sorunu var.uyku uyumuyo.ayağıma almaya başladım mecburen.sallıyorum yatırıyorum pat uyanıyo başlıyo ıkınmaya.bazen uyuyo bikaç saat.oda gazı olmazsa.3gecedir12de bi başlıyo öğlenen kadar ağlıyo .oynatıcam yakında.içim uyuyo resmen.

slm kızlar nasılsınız valla ben kızıma bady üstüne zıbın ve tulum giydiriyorum bide yelek ayağınada çorap patik dr öle dedi anne karnı 39 dereceymiş o yüzden sıcak tutmak en iisi dedi ona rağmen eller ayaklar buz gibi malesef.çok terlerse yeleğini çıkarıyorum...

oyyyy herkes ayni seylerden sikayet ediyor. herkes uykusuzluktan oluyor. ama 3 aydan sonra mucize beklemeyin kizlar. bu ilk sene icinde en hizli buyume gerceklestigi icin tam hersey yolunda derken birden tersine donebiliyor. en ufak sey duzenlerini bozabiliyor.

kartanesu ve elif umarim ciddi bir sorun yoktur. biz daha baktirmadik ama insallah bi sorun cikmaz. oglumda yoktu boyle kalca usg falan. yeni yeni adetler cikariyorlar. baktirmasaydiniz haberiniz olmiycakti. bizim zamanimizda varmiymis sanki. kimbilir bizler bilmeden neler atlatarak buyuduk.

canim ben anne karni 36 derece diye biliyorum. 39 pek sicak ya.kaydirigubbakcemile3

bu arada ilk bebekliler yatin kalkin halinize dua edin. kizim her uyudugunda oglusa performans odevi yaptiricam diye canim cikiyo.akannehir

bu arada bizde dun saglik ocagina gittik. burda hepatit B dogar dogmaz yapiliyomus, ingilterede yapilmadigi icin olmamisti. dun onu olduk.mafoldumben orda da hastaneden cikmadan bcg asisini yapiyorlar, onu olmustu ama o asida burda 2. ayda yapiliyormus. asi takvimimiz biraz karisti gibi oldu ama ebemiz halletti bir ay sonra tekrar cagirdi.

kilomuz 4000gr, boyumuzda 52 olmus.hihoyyyt

canim, bir cay kasigi taze sikilmis portakal suyu cok iyi geliyormus kabizliga. bi dene istersen.
kabız değil canım yaa kakası gayet sıvı ama sanki yapana kadar zorluk çekiyo gaz da olabilir tabi derdi

maşallah nazımızaa kaydirigubbakcemile5

kabız değil canım yaa kakası gayet sıvı ama sanki yapana kadar zorluk çekiyo gaz da olabilir tabi derdi

maşallah nazımızaa kaydirigubbakcemile5

zorlaniyo deyince kabiz gibi algilamisim. aklinda bulunsun yinede.yerimseniben

tesekkur ederiz teyzesi. sizede masallah, almis basinizi gidiyorsunuz.opuyorumnanaktan kalcasi icinde hic endiselenme, birsey cikmaz canim. masallah hepsi turp gibi bu kuzularin.

nazar değmesin maşallah....

inşallah teyzesi yaaa koca bezli olduk kaydirigubbakcemile3 tulumlar kapanmıyo bez yüzünden gerçi beray hanım böle uzamaya devam ederse seneye beni geçermiş babası ööle diyoo :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…