2009 Kasm Anneleri

Sizin bebekleriniz ne zaman kilo almaya başladı ?Ben bugün doktora götürdüm kızımı.100 gram eksik geldi doğum kilosundan bugün 10.günü doktor daha sık emzir olmazsa arada mama ver dedi.Siz de de böyle oldu mu?Hemen mama vermek istemiyorum ...

ilk zamanlar kilo kaybi normal canim. benim kizim 3060 dogmustu, sonra 140gr falan verdi. ama ondan sonra almaya basliyorlar. dogum sisligi iniyor ya ondan veriliyor kilo. sen bol bol emzir. gerek gorursen mama da ver.

ben her istediginde emziriyorum ama gece yatirmadan once biraz tok tutsun diye (tabi tutarsa) azcik mama veriyorum sonra ustune yine emziriyorum.

bende internette okuduğum kadarıyla kilo kaybını normal olarak algılamıştım.Ama doktor kilo kaybetmiş deyince biraz canım sıkıldı....

ilk gün kilo kaybı olmuştu süt gelmiyodu benden dr mama verin dedi çünkü açtı bebiş
5. gün kontrolde kilosunu geri kazanmıştı mamasını kestik
1 ayda da 1 kilo almış işte
10 güne kadar eski kilosuna dönmesi normal diyorlar
sütünü sağ bak bi emzirmeden önce ne kadar geliyo yetiyomu diye azsa mama verirsin
aldigin onca kiyafet giydirmeden buyumesin. hepsini giye giye yavas yavas.kaydirigubbakcemile3

küçük çok almamışım allahtan
ama yazlık almıştım indirimde diye yazın onlara sığmazsa diye korkuyom
şimdiden 3-6 aylıklarra geçtik

wcye gitmem gerek gidemiooom altıma yapcam yaaa beray kucağımdan inmiyoo
gazı var gaaba akannehir

slm millet bir şey soraam ya artık n yiyeceğimi şaşırdım mandalina canım çok istiyor yersem gaz yapar mı bebişte birde hangi meyveleler gaz yapar

öf ya bebişler banyodan sonra uyur benimkisi ters işte uyumuyor deli edeek beni ya insan uyumazmı benim uykum var onun yok buna iştir anlamadım

Sağol canım kartanesi bi deneyeyim.Bakalım...Ama benim doğumdan 3 gün sonra sütüm geldi.O ara azar azar mama verdik bizde...Beşinci gün sağlık ocağına gittiğimizde 60 gr fazla çıkmıştı.Gerçi o zaman kıyafetiyle ölçmüçtü.bugün ise kıyafetsiz doğum kilosundan 100 gram eksik çıktı.

Benim göğüs uçlarım pek yok ondan da az beslenmiş olabilir.

sanki benim kızda kilo almamış bana öyle geliyor dok kontrolümüze daha var bende mama vermeye başladım dündendir çok ağlıyordu annemde açtır dedi günde 3 öğün veriyom

eee ise yariyor mu bari mama?

bu arada dun paranox aldim ama bu fitilin gazla alakasi yok ki. oglumda ates dusurucu olarak kullanmistim. bide zinco aldim. dun gece huysuzluk edince agzina damlattim azcik.

küçük çok almamışım allahtan
ama yazlık almıştım indirimde diye yazın onlara sığmazsa diye korkuyom
şimdiden 3-6 aylıklarra geçtik

olur mu olur valla. cok kilo alirsa sigdiramazsin yaza. benim oglus 9 aylikken 18 aylik kiyafetleri giyiyordu. simdi bile 9 yasinda 15 yas kiyafet aliyoruz. kizim citi piti olsun ya.

eee ise yariyor mu bari mama?

bu arada dun paranox aldim ama bu fitilin gazla alakasi yok ki. oglumda ates dusurucu olarak kullanmistim. bide zinco aldim. dun gece huysuzluk edince agzina damlattim azcik.

gazla alakasını olmadığnı söylemiştim vvalla dok dedi sakinleştiriyor vuudu ve uyuyor dene bi önce yarım ver

evet sağlık ocanda pek sağlıklı olmuyo ölçüm kıyafetle ölçüyolar
sanki benim kızda kilo almamış bana öyle geliyor dok kontrolümüze daha var bende mama vermeye başladım dündendir çok ağlıyordu annemde açtır dedi günde 3 öğün veriyom

canım hemen mama vermeseydin bi bak sütünü sağ az mı çok mu hem 3 öğün çok
sütüm yokken bile doktor bi öğün verdirmişti bize
ben de az emiyo sütmü gelmiyo diye korkuyodum sağdım baktım idare eediyo işte kilosu da normalmiş
emdikten sonra sağ sütünü mesela sakla onları onları verirsin aç olduunu düşünürsen
mamaya alışıp sütü bırakabiliyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…