gazla alakasını olmadığnı söylemiştim vvalla dok dedi sakinleştiriyor vuudu ve uyuyor dene bi önce yarım ver
evet sağlık ocanda pek sağlıklı olmuyo ölçüm kıyafetle ölçüyolar
canım hemen mama vermeseydin bi bak sütünü sağ az mı çok mu hem 3 öğün çok
sütüm yokken bile doktor bi öğün verdirmişti bize
ben de az emiyo sütmü gelmiyo diye korkuyodum sağdım baktım idare eediyo işte kilosu da normalmiş
emdikten sonra sağ sütünü mesela sakla onları onları verirsin aç olduunu düşünürsen
mamaya alışıp sütü bırakabiliyolarmış
zinconun gözünü sevem yaaeee ise yariyor mu bari mama?
bu arada dun paranox aldim ama bu fitilin gazla alakasi yok ki. oglumda ates dusurucu olarak kullanmistim. bide zinco aldim. dun gece huysuzluk edince agzina damlattim azcik.
olur mu olur valla. cok kilo alirsa sigdiramazsin yaza. benim oglus 9 aylikken 18 aylik kiyafetleri giyiyordu. simdi bile 9 yasinda 15 yas kiyafet aliyoruz. kizim citi piti olsun ya.
yediklerinize dikkat ediyonuz mu gaz için
paracetomal var ya, agriyi bi sekilde kesip rahatlatiyordur. ama dedigin gibi her zaman verilmez. dun asi olmustuk, aksam yatarken ates dusurucu surup bile vermedim vucut alismasin, gerekirse veririm diye.
kilo normal gidiyo şimdilik de boyumuz azcık uzun olcak heralde
etekleri kısa kısa giyer artık kaydirigubbakcemile3
hee gördük saç doğurmuşun sadece kaydirigubbakcemile3slm kızlar bende dogurdummmmmmm lülülülülülü
paracetomal var ya, agriyi bi sekilde kesip rahatlatiyordur. ama dedigin gibi her zaman verilmez. dun asi olmustuk, aksam yatarken ates dusurucu surup bile vermedim vucut alismasin, gerekirse veririm diye.
ben de vermedim şurup murup habarım bile yok öle bişeyden kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3seksu seksu gezer artik.kaydirigubbakcemile3
maşallah canım nasılsınız sen nasıl olsun bebiş nasıll?bayramın 1 gün dogurdum hee kız acaba kuaförde durmakdan sacmı yuttum heee kaydirigubbakcemile3 pek saclı oldu ben bıle şaştım
calpol surup bulundur evde. nolur nolmaz, hem uykuda yapiyo.kaydirigubbakcemile3
hıı taam alalımm o zamaaan
oh be sızdı kaldıı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
maşallah canım nasılsınız sen nasıl olsun bebiş nasıll?
hıı taam alalımm o zamaaan
oh be sızdı kaldıı
allaam gene uyandı yaa akannehir
ne yemek yapem ben baculaa akşamaa fikir verin tabi önce bu zilli uyumalıı
gene sızdı kaydirigubbakcemile3
aklim olsa kendime vericem. bide yemek derdi var hergun. siz peynir ekmek yesenizde olur. benim oglusu dusunup adam gibi biseyler yapmam lazim.
Sizin bebekleriniz ne zaman kilo almaya başladı ?Ben bugün doktora götürdüm kızımı.100 gram eksik geldi doğum kilosundan bugün 10.günü doktor daha sık emzir olmazsa arada mama ver dedi.Siz de de böyle oldu mu?Hemen mama vermek istemiyorum ...
canim narenciyeler ilk aylarda yasak benim ebe yasakladi yeme dedi..cok canin istiyosa at agzina biraz nefsini körlesin yoksa memen siser ama oturup birkac taane yeme gazdan patlar evlatcuuunslm millet bir şey soraam ya artık n yiyeceğimi şaşırdım mandalina canım çok istiyor yersem gaz yapar mı bebişte birde hangi meyveleler gaz yapar
bayramın 1 gün dogurdum hee kız acaba kuaförde durmakdan sacmı yuttum heee kaydirigubbakcemile3 pek saclı oldu ben bıle şaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?