2009 Kasm Anneleri

selamm lohusa karilar nasilsinizzz
biz yarin 1 aylik olucaz kanamam kesilmisti kac gündür dün yine resmen kipkirmizi yeniden basladi biktim artik bebek gibi bezli gezmekten sizin kanamaniz bitti mi??

benimde bazi gunler hicbirsey gelmiyo, sonra azcik geliyo. ama hala bitmedi. kizim ayri ben ayri bezli bezli dolasiyoruz.kaydirigubbakcemile3

elif, emzirmedem once biraz koklatin demissin ya, benim kiz sinirden catlar koklatirken. mubarek her seferinde 3 gundur ac gibi saldiriyor.kaydirigubbakcemile3

benimde bazi gunler hicbirsey gelmiyo, sonra azcik geliyo. ama hala bitmedi. kizim ayri ben ayri bezli bezli dolasiyoruz.kaydirigubbakcemile3
benimde günlerdir hic kan gelmiyodu normal günlük akinti gibi gelince bende günlük ped kullanmaya baslamistim ama dün ne olduysa cesmenin tipasi cikti demekki yine basladi baya bi gelmeye..
bu lohusalik ne kaa devam ediyoki acaba:uhm: bana yavastan yavastna sinir gelmeye basladi bitsede rahat etsek

elif, emzirmedem once biraz koklatin demissin ya, benim kiz sinirden catlar koklatirken. mubarek her seferinde 3 gundur ac gibi saldiriyor.kaydirigubbakcemile3

bana onu hem ebe demisti hemde dün doktor dedi öyle görmemisler gibi saldirinca cok daha fazla hava yutuyomus ve buda gaz olayni tetikliyo...
en iyisi azcik koklatmak sakinlestirmek ben iki gündür yapiyorum cok rahatiz

ben firinda tavuk patates yapicam valla en kolay neyse onu yapiyorum artik hic ugrasamam yemek yapmakla canim cikiyo zati bütün gün..
buldum fırında pırasa yapacüm bi de börek yapacüümm
şimdi zencefil çayımı içiyom inş. yemekleri yapmama beray izin verir akannehir
benimki akıntı gibi günlük ped kullanıyom
denedim, koklamadi direk saldirdi.akannehir

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok komik oluyolar yaa kafatı sallıyo önce almak için benimki kopuyoz biz babasıyla

slm kızlar ayy ugrayamaz oldum valla bebişler her türlü alıyor insanın bir elini bi işe baslıyorsun yada yatıyorsun yada yemek yiyorsun hemen baslıyor mızırdanmaya :)
ayy agırlık magırlık yapsada içerdeyken rahatımız daha iyiymiş :))
dün süt içtim bir bardak kızıma o gaz yaptı sanırım 40 ımız cıkana kadar içmeyecegim artık yogurt ve peynirle idare edicez ayy hamileyken dikkat ediyordum da bu kadarda dikkat etmiyordum simdi nerdeyse hiçbişi yiyemiyorum gaz yapıcak diye :))

selam hatunlar :)
boncuklarınız napıyooo
ben temizlik yaptım sabah beri anca oturdum tabii bol bol ara verdik emmek için.
dün gce de düzenli uyuduk 2 saatte bir kalktık
ya bizimki bi huy edindi sanırsam... gece 11de başlıyo emmeye dinlene dinlene arada gerinerek uyuyarak 12buçuğa kadar emiyor ay memelerim mahvoldu yaa acıyo valla. mama da vermek istemiyorum emsin kerata.
belim kopuyo şimci ama pazt kırkımız çıkıyo haftaya ben dr a gidicem kızlar doğumdan sonra kırkı çıkıp da dr a giden varmı napıyo neden çağırıyo dr? ben normal yapmıştım tekrar muayene edic ekmi acep?
haftaya cuma da kayınvaldeme gidip mevlit okutturmayı planlıyorz

selam hatunlar :)
boncuklarınız napıyooo
ben temizlik yaptım sabah beri anca oturdum tabii bol bol ara verdik emmek için.
dün gce de düzenli uyuduk 2 saatte bir kalktık
ya bizimki bi huy edindi sanırsam... gece 11de başlıyo emmeye dinlene dinlene arada gerinerek uyuyarak 12buçuğa kadar emiyor ay memelerim mahvoldu yaa acıyo valla. mama da vermek istemiyorum emsin kerata.
belim kopuyo şimci ama pazt kırkımız çıkıyo haftaya ben dr a gidicem kızlar doğumdan sonra kırkı çıkıp da dr a giden varmı napıyo neden çağırıyo dr? ben normal yapmıştım tekrar muayene edic ekmi acep?
haftaya cuma da kayınvaldeme gidip mevlit okutturmayı planlıyorz

cnm 2 saatte bir sağ sütünü bol bol su iç falla en iyi süt öyle oluyo bide uyumak ve moral somalide ki hatunnar sanki çok mu iyi besleniyo buğday lapası ve su....
sağılmıyor ki akmıyor yani emince anca geliyor
sıcak su ile kompres yap cnm belki süt durması derlerya birikip kalıyo katılaşıyo bol bol sıvı al gün boyu ve arada sağıp dene bakiim ne kadar süt gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…