doru diyon vallaa
allah yardım etsin bi de ödevlerle uğraşıyon hadi bebiş uyudu ben de azcık uyuyayım diyemiyon mafoldumben
allaam gene uyandı yaa akannehir
ne yemek yapem ben baculaa akşamaa fikir verin tabi önce bu zilli uyumalıı
selamm lohusa karilar nasilsinizzz
biz yarin 1 aylik olucaz kanamam kesilmisti kac gündür dün yine resmen kipkirmizi yeniden basladi biktim artik bebek gibi bezli gezmekten sizin kanamaniz bitti mi??
ben firinda tavuk patates yapicam valla en kolay neyse onu yapiyorum artik hic ugrasamam yemek yapmakla canim cikiyo zati bütün gün..
benimde günlerdir hic kan gelmiyodu normal günlük akinti gibi gelince bende günlük ped kullanmaya baslamistim ama dün ne olduysa cesmenin tipasi cikti demekki yine basladi baya bi gelmeye..benimde bazi gunler hicbirsey gelmiyo, sonra azcik geliyo. ama hala bitmedi. kizim ayri ben ayri bezli bezli dolasiyoruz.kaydirigubbakcemile3
elif, emzirmedem once biraz koklatin demissin ya, benim kiz sinirden catlar koklatirken. mubarek her seferinde 3 gundur ac gibi saldiriyor.kaydirigubbakcemile3
bana onu hem ebe demisti hemde dün doktor dedi öyle görmemisler gibi saldirinca cok daha fazla hava yutuyomus ve buda gaz olayni tetikliyo...
en iyisi azcik koklatmak sakinlestirmek ben iki gündür yapiyorum cok rahatiz
buldum fırında pırasa yapacüm bi de börek yapacüümmben firinda tavuk patates yapicam valla en kolay neyse onu yapiyorum artik hic ugrasamam yemek yapmakla canim cikiyo zati bütün gün..
benimki akıntı gibi günlük ped kullanıyombenimde günlerdir hic kan gelmiyodu normal günlük akinti gibi gelince bende günlük ped kullanmaya baslamistim ama dün ne olduysa cesmenin tipasi cikti demekki yine basladi baya bi gelmeye..
bu lohusalik ne kaa devam ediyoki acaba:uhm: bana yavastan yavastna sinir gelmeye basladi bitsede rahat etsek
denedim, koklamadi direk saldirdi.akannehir
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok komik oluyolar yaa kafatı sallıyo önce almak için benimki kopuyoz biz babasıyla
buyur gene uyandıı akannehir
cnm 2 saatte bir sağ sütünü bol bol su iç falla en iyi süt öyle oluyo bide uyumak ve moral somalide ki hatunnar sanki çok mu iyi besleniyo buğday lapası ve su....kızlar bizimki de sunneten dolayı iki gece pek uyumadı sonraki iki gece de kakasını yaparken zorlandı her ıkınmada aglıyordu doktorunu aradık makatında catlak olmus olabilir dedi anestol ile bepanteni karılştırarak makatına surun dedi neyse bugun daha rahat allahtan uyuyor simdi
3 saatte bir sut sağdğım için sutumu sağma zamanını bekliyorum sonra da yatacağım
bu arada sagdıgım sutler bebeğime yetmemeye basladı buzluktan rezervleri de kullanmaya basladım mecbur ek mama da vereceğiz bu gidişle
sutum artsın diye uğrasıyorum 3 saatte ancak 60 ml geliyor 1 ay once de boyle idi bu surede hiç artmadı ani insallah bundan sonra artar
sıcak su ile kompres yap cnm belki süt durması derlerya birikip kalıyo katılaşıyo bol bol sıvı al gün boyu ve arada sağıp dene bakiim ne kadar süt geliosağılmıyor ki akmıyor yani emince anca geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?