2009 Kasm Anneleri

ben de gidicem canım ister 1.5 ay ister 2. ayda gel dedi
rahime bakıyo ultrasonla ilk muayenede öle yapmıştı 1 haftalıkken
alttan bakmamıştı
o zaman bakarız istersen spiral takarız demişti ben taktırıcam sanırım
2. ay kontrolüne bebişi götürünce kendim de gidicem aynı hastane zaten bi daha gitmek olmasın diye

ebişim gıı nediyoon böğün aklıma ne geldi bilinmii
suluhanda gözleme yemek geldiiii
ay ne güzeldi

valla süt için en ii şey uyumak o da bizde yok kaydirigubbakcemile3

ay ne bileyim bıktım o alttan muayeneden acayip geriliyorum tamam doğurduk emme mecburduk doğurmaya:) başladıydı zaten:)
ben spiral düşünmüyorum yaa ne bileyim eski yönteme devam ederim sanırım
biz oğlanı geçtiğimiz salı götürdük dr.a, kalça ve karın usg çekildi, önümüdeki ay çağırdı ama önemli bişey yokmuş kar kış çok olur da yol kapanırsa burda dr a götürücez
şekercik hoşgeldin cnm

hoşbulduk cnmmm

ayy ben öğlenki damlaları veremedim daha oğlana.. uyuyo şimdi de uyandıram bariii nasılsa uyanınca emer gene
kızlar ben çıkayım da yemek yapayım bari
görüşürüz

dualarınızı beklıyoruz kızlar
oglumun yarın talıl sonucu cıkacak
ınsallah ıyı cıkar
allahım yardım et delı gıbıyım 3 gundur sutum u de etkıledı delırmek uzereyım

slm karular ne yapıyosunuz?anam geldi c.tesi mevlütümüz var salı günüde kırkımız çıkacak...geçmişe de bakamadım bende amma yazmışsınız...emzik bende veriyorum bir yerde bahsetmişsiniz valla sıkışınca susturucuyu veriyom agzına iyi oluyor..

selam cancanlarrr
berbat bi gecenin sonunda bugun annem hızır acil servis yardımıma geldi bebişlen ilgilendi saolsun bende anca banyo falan yaptım dinlendim biras
şimdi uyudu bıcırık ama o ka huzursuz uyuyo kii her an uyanabülüü akannehir
siz napıyonuss herkes içgüveysinden hallice durumda heral kaydirigubbakcemile3
ebiş gıı canın ne istiy dememişin merak ettim len :jeyyar:

ya şu yemek konusu beni de deli edicek zaten yapacak çok vaktim olmuyor özge surekli ustumde kucak istiyo onu da geçtim ne yiycemi şaştım ya tarhana çorbasıynan bulgur pilavı yiyip duruyom la delikafadulden

nedek cerenimom gıı sabahtan beri uyanık nasıl dayanıyo annamıyom haaa uykusuzlupa arada sızıyo hemen geri uyanıyo vallaaa

sunways içini ferah tut yaa inş. normal çıkacak sonuçlar
mavicim ben de veriom valla emziği ii oluoo mevlüdünüz de olcamış hadi bakalım ne güzeel

kartanem valla emzik kurtarıcı bazen bende sabahtan beri emziriyordum 2 buçukta mama verdim tam karnını doyurduda gaz şurubunuda verdim uyuyor şükür biraz uyuyamamk için direndi laf istiyor hanfendi birazdan mzııldanabilir heran kaçabülürüm.

oo uniiimmm hoşgeldiiinn napalım minnoşlarla uğraşıyoozz
bu sefer uyudu sanırım
börek mi yapsam ütü mü yapsam uyusammı karar veremedim

oo uniiimmm hoşgeldiiinn napalım minnoşlarla uğraşıyoozz
bu sefer uyudu sanırım
börek mi yapsam ütü mü yapsam uyusammı karar veremedim

ben de yaa uyusam mı yemek mi yapsam diye düşünürken kendimi burda buldum :)

kızlar ben acaip şekilde tatlı yiyorum napıcam yaa ((( engel olamıyorum kendime...tatlı bişey yemiyim diye bi dünya meyve yiyorum kesmiyo üstüne gene canımın istediği şeyi yiyorum meyveler de yanıma kar kalıyo offf !!

a.s.
Bütün gece süren bir uykusuzluk sonrası ...Kızımla güzel bir öğlen uykusu çektik kendimize geldik..İzmirde hava öyle kapalı öyle yağmur yağıyorki zaten geceden bir farkı yok:)
Görüyorumki hepimiz aynı sorunlarla uğraşıyoruz ..Maalsef öğrendiğm bütün herşey le birlikte 3 ay bu durumu hepimiz çekeceğiz ..Kısa çözümler bulsakta ne olursa olsun BİRÇOK çareyi denedim Yağmurda yemek yememekte dahil cıkss çözüm diil arkadaşlar ilaçlarda sadece durumu bazen oda hafifletiyor gerisi boş..Gazlı bebeklerimiz var ve uykusuz geceler en güzelide dinlenmek sinirleri yıpratmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…