dualarınızı beklıyoruz kızlar
oglumun yarın talıl sonucu cıkacak
ınsallah ıyı cıkar
allahım yardım et delı gıbıyım 3 gundur sutum u de etkıledı delırmek uzereyım
ben de yaa uyusam mı yemek mi yapsam diye düşünürken kendimi burda buldum :)
kızlar ben acaip şekilde tatlı yiyorum napıcam yaa((( engel olamıyorum kendime...tatlı bişey yemiyim diye bi dünya meyve yiyorum kesmiyo üstüne gene canımın istediği şeyi yiyorum meyveler de yanıma kar kalıyo offf !!
selam canlaaarrr ben geldim napıyosunuz ???
anaaammm gıı ne güzel günnerdi dimiebişim gıı nediyoon böğün aklıma ne geldi bilinmii
suluhanda gözleme yemek geldiiii
ay ne güzeldi
valla süt için en ii şey uyumak o da bizde yok kaydirigubbakcemile3
slm şekerler
ilk ay kontrolümüz bitti çok şükür
aşımızı olduk.kalça ult çekildi
benim de kızımın sol kalçası tam olarak gelişmemiş dedi dr ama 3 aya kdar gelişirmiş
bez kullanmaya gerek yok dedi ama isterseniz kullanın dedi 3 ay sonraki duruma bakmak lazım dedi
700 gr almışız 25 günde. 4 cm de uzamışız
birde kıslar gaz sorunu için d vitamini damlasını 1 ay iptal etti
meğer devit 3 de gaz yapıymış
bi de bölesini deniycez
hazmetmesi de zor oluyo diye emzirmeyi 3 saate çıkardı bakalım bu hafta nasıl olcez
unem hoşgeldin cnm
gızz sen kızına ninni oyuncak mı ne almışsın
nerden aldın de hele cnm
işe yaradımı
hee yaaaanaaammm gıı ne güzel günnerdi dimi
anam bende bulgur pilavımı yesem ki acaba kilo alacam deyüü korkuyorum ama karnım az daha var sinir oluyorum kendime kilo vermem lazım 10 kilo kadar gitti ama benim öncesindede vardı biraz çünkü..uni gıı ne haber asya nasıl..kalça ultrasonunu biz yaptırmadık sonraki aya doktor amcamız öyle dedi ama ben daha çok işitme testinden korkuyorum hala sonuç alamadık çünkü şimdi kalça ultrasonundanda tırsmaya başladım..süt için ben ilaç alıym dogumumu yapan doktorumda vitamalt iç demişti şimdide ilaçta alıyom oda arttırtı biraz sütümü..
a.s.
Bütün gece süren bir uykusuzluk sonrası ...Kızımla güzel bir öğlen uykusu çektik kendimize geldik..İzmirde hava öyle kapalı öyle yağmur yağıyorki zaten geceden bir farkı yok:)
Görüyorumki hepimiz aynı sorunlarla uğraşıyoruz ..Maalsef öğrendiğm bütün herşey le birlikte 3 ay bu durumu hepimiz çekeceğiz ..Kısa çözümler bulsakta ne olursa olsun BİRÇOK çareyi denedim Yağmurda yemek yememekte dahil cıkss çözüm diil arkadaşlar ilaçlarda sadece durumu bazen oda hafifletiyor gerisi boş..Gazlı bebeklerimiz var ve uykusuz geceler en güzelide dinlenmek sinirleri yıpratmamak
hoşgeldin cnmmm naber seninkiler napiyyy gıııselam canlaaarrr ben geldim napıyosunuz ???
sölüyom o zaman nannn haşlanmış MISIRsoyle canim soyle. kizi kurtardim ya, artik saldim cayira mevlam kayira.kaydirigubbakcemile3
ay nazlım çok haklısın bana da dr. 4 ay bebişin bağırsak gelişimi tamamlanana kadar olur ilaçlar bazen durumu hafifletir ancak dedia.s.
Bütün gece süren bir uykusuzluk sonrası ...Kızımla güzel bir öğlen uykusu çektik kendimize geldik..İzmirde hava öyle kapalı öyle yağmur yağıyorki zaten geceden bir farkı yok:)
Görüyorumki hepimiz aynı sorunlarla uğraşıyoruz ..Maalsef öğrendiğm bütün herşey le birlikte 3 ay bu durumu hepimiz çekeceğiz ..Kısa çözümler bulsakta ne olursa olsun BİRÇOK çareyi denedim Yağmurda yemek yememekte dahil cıkss çözüm diil arkadaşlar ilaçlarda sadece durumu bazen oda hafifletiyor gerisi boş..Gazlı bebeklerimiz var ve uykusuz geceler en güzelide dinlenmek sinirleri yıpratmamak
hoşgeldin cnmmm naber seninkiler napiyyy gııı
sölüyom o zaman nannn haşlanmış MISIR
istiyom ama heçbiyerde yok
ay nazlım çok haklısın bana da dr. 4 ay bebişin bağırsak gelişimi tamamlanana kadar olur ilaçlar bazen durumu hafifletir ancak dedi
ben de yiyom vallaa çikolata manyağıydım zaten nutella kavanozunu tek başıma bitiriyom kafamçokkarıştı
ohh yarasin uykular. benim kiz oglen uyusada ben uyuyamiyorum ha uyandi uyanacak derken. kendimi burda buluyorum.
hoşgeldin cnmmm naber seninkiler napiyyy gııı
ay nazlım çok haklısın bana da dr. 4 ay bebişin bağırsak gelişimi tamamlanana kadar olur ilaçlar bazen durumu hafifletir ancak dedi
bende tek elle yazıyorum yinekaydirigubbakcemile3Başka çözüm yok wannam bende uyuyamıyorum normalde ama üstüste uykusuz birde hava gece gibi olunca uyumuşuzopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?