2009 Kasm Anneleri

slm şekerler
ilk ay kontrolümüz bitti çok şükür
aşımızı olduk.kalça ult çekildi
benim de kızımın sol kalçası tam olarak gelişmemiş dedi dr ama 3 aya kdar gelişirmiş
bez kullanmaya gerek yok dedi ama isterseniz kullanın dedi 3 ay sonraki duruma bakmak lazım dedi
700 gr almışız 25 günde. 4 cm de uzamışız
birde kıslar gaz sorunu için d vitamini damlasını 1 ay iptal etti
meğer devit 3 de gaz yapıymış
bi de bölesini deniycez
hazmetmesi de zor oluyo diye emzirmeyi 3 saate çıkardı bakalım bu hafta nasıl olcez

ben de yiyom vallaa çikolata manyağıydım zaten nutella kavanozunu tek başıma bitiriyom kafamçokkarıştı

anam bende bulgur pilavımı yesem ki acaba kilo alacam deyüü korkuyorum ama karnım az daha var sinir oluyorum kendime kilo vermem lazım 10 kilo kadar gitti ama benim öncesindede vardı biraz çünkü..uni gıı ne haber asya nasıl..kalça ultrasonunu biz yaptırmadık sonraki aya doktor amcamız öyle dedi ama ben daha çok işitme testinden korkuyorum hala sonuç alamadık çünkü şimdi kalça ultrasonundanda tırsmaya başladım..süt için ben ilaç alıym dogumumu yapan doktorumda vitamalt iç demişti şimdide ilaçta alıyom oda arttırtı biraz sütümü..

sen de mi bizdensin yaniii
elifin nisası da aynıı hepsi de sol kalça
kızlarda görülüyomuş zaten genelde
biz öbür ay gene gitcez ultrasona çift bez bağlıyoz bence sen de bağla eliflerde havlu koyuyomuş araya
demek devit de gaz yapıomuş haa
zaten 20dkdan fazla emzirmek ve sürekli memede olması da gaz yapıomuş kısır döngü yaniii
gaz var diye memeye yapışıolar daha çok gaz oluyoo
allahtan benim kız gaz oldumu dudakları bi kilitliyo imkansız memeyi veremiyom kaydirigubbakcemile3 ben de az emiyo diyodum demek bi bildii varmış kaydirigubbakcemile3

anaaammm gıı ne güzel günnerdi dimi
hee yaaa
özledim be hacıı

vitamalt da kilo yapıomuş deyü duyduydum sen ye bulgur pilavını kız o ne kilo yapcak
yeşillik ye
still tea iç taammıı sağ bi de sütünü emdikten sonra
pötübör bisküvi de işe yarımiş de ben daa denemedim

ohh yarasin uykular. benim kiz oglen uyusada ben uyuyamiyorum ha uyandi uyanacak derken. kendimi burda buluyorum.

selam canlaaarrr ben geldim napıyosunuz ???
hoşgeldin cnmmm naber seninkiler napiyyy gııı
soyle canim soyle. kizi kurtardim ya, artik saldim cayira mevlam kayira.kaydirigubbakcemile3
sölüyom o zaman nannn haşlanmış MISIR
istiyom ama heçbiyerde yok
ay nazlım çok haklısın bana da dr. 4 ay bebişin bağırsak gelişimi tamamlanana kadar olur ilaçlar bazen durumu hafifletir ancak dedi

bizde var :kedi:
buzluğa attımdııı zemuszemus gel de yiyekk
anam komşu kısır getirmiş nan gaz yapmasın şimdii

ben de yiyom vallaa çikolata manyağıydım zaten nutella kavanozunu tek başıma bitiriyom kafamçokkarıştı

benim hala sekerime dikkat etmem gerekiyor ama cikolataya bende dayanamiyorum. baska tatli falan degil, deli gibi cikolata istiyor canim.

sölüyom o zaman nannn haşlanmış MISIR
istiyom ama heçbiyerde yok

pazardan al kendin hasla.

ohh yarasin uykular. benim kiz oglen uyusada ben uyuyamiyorum ha uyandi uyanacak derken. kendimi burda buluyorum.

bende tek elle yazıyorum yinekaydirigubbakcemile3Başka çözüm yok wannam bende uyuyamıyorum normalde ama üstüste uykusuz birde hava gece gibi olunca uyumuşuzopuyorumnanaktan

kesinlikle ebisim yaşayanlarla birebir görüşüyorum hepsi 3 ay diyor ne yaparsak yapalım sağlam duralım:)Sinirlere uykusuz günlere dirençli olalımkaydirigubbakcemile5

unim o sesler kuzucukta bi işe yaramıyo uyurken uyanıyosa arda aldığım beşikteki melodiler Yağmuru bazen geri uyutuyo ama kalp sesi deniz vs hikaye kolik cdsi en iisi

anaam wanna şeker dedin de aklıma geldi benim de guatr ilacım bitti dra gitmem lazım dozu azalcak hamilelikte arttıydı içmiyom doğurduktan beri bebişi kurtardım deyüüü ooff

bende tek elle yazıyorum yinekaydirigubbakcemile3Başka çözüm yok wannam bende uyuyamıyorum normalde ama üstüste uykusuz birde hava gece gibi olunca uyumuşuzopuyorumnanaktan

aynen nazlim, baska care yok. bazen ne guzel buyuttun bi tane kasindin sen kasindin diyorum. sonra kizima bakiyorum iyiki kasinmisim diyorum. herseye degerler ya.opuyorumnanaktan

yaa sizde de çıkıomuş şu reklam kadının poposuu
moralim bozuluyo yaa hamiş sayfasına koyulurmu bu reklam kaydirigubbakcemile3 gözümüze sokuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…