2009 Kasm Anneleri

aynen nazlim, baska care yok. bazen ne guzel buyuttun bi tane kasindin sen kasindin diyorum. sonra kizima bakiyorum iyiki kasinmisim diyorum. herseye degerler ya.opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kesinlikleeee buna katılırım iiki Yağmurum dünyaya geldii ayy biz bu yaz neler yapıcaz inşl kızımlaa yeterki sağlık olsunzemuszemus

ben de yiyom vallaa çikolata manyağıydım zaten nutella kavanozunu tek başıma bitiriyom kafamçokkarıştı

yaa her sn aklımda çikolata var kafayı yicem :))

uni, kaynanani anlatcaktin. hepimizin online olmasini beklersen kizlar gelin olana kadar yazamazsin.kaydirigubbakcemile3 sen yaz ben bi ara okurum.

canım yaa inanki bahsetmek bile istemiyorum (( sular seller gibi sütüm vardı içine etti gitti amerikaya ! inş bi daha hiç gelmez !!!

yaa benim de kaldı kilolar gitmiyo e bu kadar çikolataya normal heralde :)
vitamalt ben de denedim bi kere ama içemedim çok şekerli geldi bana yaa... tatlı delisi birisi olaarak içecekelrde şekeri hiç sevmiyorum...
sütü artırmak için ilaç mı var maviş???neymiş o bana da söleeeeee....

zaten 15 dk da memeyi boşaltıyolarmış...sonrası keyif... bi de bebek kaç çekişten sonra yutkunuyo ona bakarak da memede süt var mı yok mu anlayabiliyosun... saatlerce emiyo görünüyo ama acaba süt geliyo mu o da önemli...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kesinlikleeee buna katılırım iiki Yağmurum dünyaya geldii ayy biz bu yaz neler yapıcaz inşl kızımlaa yeterki sağlık olsunzemuszemus

bu yaz olmasa bile seneye Allah saglik verirse iyice anlarlar herseyden. o zaman bizde daha rahat oluruz.opuyorumnanaktan

canım yaa inanki bahsetmek bile istemiyorum (( sular seller gibi sütüm vardı içine etti gitti amerikaya ! inş bi daha hiç gelmez !!!

bahsetme o zaman canim, canini daha fazla sikma.:1hug:

bizde var :kedi:
buzluğa attımdııı zemuszemus gel de yiyekk
anam komşu kısır getirmiş nan gaz yapmasın şimdii
essahmı gıııı taaam yarın geliom kafaltıdan hemde :)

benim hala sekerime dikkat etmem gerekiyor ama cikolataya bende dayanamiyorum. baska tatli falan degil, deli gibi cikolata istiyor canim.

pazardan al kendin hasla.
cnm pazarda bulamıom bitmişşşşş

ayyyyyyyyy bende kudurmuş gibin datlu yiyommmmmmmmmmm kafamçokkarıştı aş eriyom lan resmen hamilemiyim aceppp lülülülülülü

yaa sizde de çıkıomuş şu reklam kadının poposuu
moralim bozuluyo yaa hamiş sayfasına koyulurmu bu reklam kaydirigubbakcemile3 gözümüze sokuyolar

hayyy aynı şeyi söleniyodum bende kendi kendime hatta gerçekmi acaba deyu duşundum kaydirigubbakcemile3
gerçekse bile doğurmamıştır o bi doğursun onu da görürük :dilcikar:

yemek yaptım tam yemeklerin altını kapatcakken özge çığlık kıyamet ağlayınca akılsız koştum yanına abuu pilavı söndürem derken altını iice açmışım telaştan diğerinide pişmeden kapamışım :kedi:
şaşkoloz oldum bide bu cadı bağrınınca iice elim ayama dolanıyo ha

cerinnnnnnnn boncuk çok datlu bakıyooo avatardann maşallahhhhh :)Sarmış sarmalamış bide annesi oyyy Allaha emanet:)

cerinnnnnnnn boncuk çok datlu bakıyooo avatardann maşallahhhhh :)Sarmış sarmalamış bide annesi oyyy Allaha emanet:)

banyo yaptık tiyzesi sora babaanne sardı sımsıkı kundak yaptı yavrum elma kurduna döndüü :roflol::roflol::roflol:
normalde bağlamıyom ama banyo yapınca sarıyo babaanne kafamçokkarıştı

sütü sağınca daha mı iyi geliyor ben sağdım emdikten sonra çok az geldi.hangi sıklıkta emziriyorsunuz?Her emzirmeden önce göğüsleriniz gerilmiş mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…