anaam wanna şeker dedin de aklıma geldi benim de guatr ilacım bitti dra gitmem lazım dozu azalcak hamilelikte arttıydı içmiyom doğurduktan beri bebişi kurtardım deyüüü ooff
yaa sizde de çıkıomuş şu reklam kadının poposuu
moralim bozuluyo yaa hamiş sayfasına koyulurmu bu reklam kaydirigubbakcemile3 gözümüze sokuyolar
aynen nazlim, baska care yok. bazen ne guzel buyuttun bi tane kasindin sen kasindin diyorum. sonra kizima bakiyorum iyiki kasinmisim diyorum. herseye degerler ya.opuyorumnanaktan
ben de yiyom vallaa çikolata manyağıydım zaten nutella kavanozunu tek başıma bitiriyom kafamçokkarıştı
uni, kaynanani anlatcaktin. hepimizin online olmasini beklersen kizlar gelin olana kadar yazamazsin.kaydirigubbakcemile3 sen yaz ben bi ara okurum.
anam bende bulgur pilavımı yesem ki acaba kilo alacam deyüü korkuyorum ama karnım az daha var sinir oluyorum kendime kilo vermem lazım 10 kilo kadar gitti ama benim öncesindede vardı biraz çünkü..uni gıı ne haber asya nasıl..kalça ultrasonunu biz yaptırmadık sonraki aya doktor amcamız öyle dedi ama ben daha çok işitme testinden korkuyorum hala sonuç alamadık çünkü şimdi kalça ultrasonundanda tırsmaya başladım..süt için ben ilaç alıym dogumumu yapan doktorumda vitamalt iç demişti şimdide ilaçta alıyom oda arttırtı biraz sütümü..
zaten 20dkdan fazla emzirmek ve sürekli memede olması da gaz yapıomuş kısır döngü yaniii
gaz var diye memeye yapışıolar daha çok gaz oluyoo
allahtan benim kız gaz oldumu dudakları bi kilitliyo imkansız memeyi veremiyom kaydirigubbakcemile3 ben de az emiyo diyodum demek bi bildii varmış kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kesinlikleeee buna katılırım iiki Yağmurum dünyaya geldii ayy biz bu yaz neler yapıcaz inşl kızımlaa yeterki sağlık olsunzemuszemus
canım yaa inanki bahsetmek bile istemiyorum(( sular seller gibi sütüm vardı içine etti gitti amerikaya ! inş bi daha hiç gelmez !!!
:roflol: buyrunnnnnnnnnbenim hic moralim bozulmuyo. ayni ben.delikafadulden
canım yaa inanki bahsetmek bile istemiyorum(( sular seller gibi sütüm vardı içine etti gitti amerikaya ! inş bi daha hiç gelmez !!!
...
essahmı gıııı taaam yarın geliom kafaltıdan hemde :)bizde var :kedi:
buzluğa attımdııı zemuszemus gel de yiyekk
anam komşu kısır getirmiş nan gaz yapmasın şimdii
cnm pazarda bulamıom bitmişşşşşbenim hala sekerime dikkat etmem gerekiyor ama cikolataya bende dayanamiyorum. baska tatli falan degil, deli gibi cikolata istiyor canim.
pazardan al kendin hasla.
ben de yaa uyusam mı yemek mi yapsam diye düşünürken kendimi burda buldum :)
kızlar ben acaip şekilde tatlı yiyorum napıcam yaa((( engel olamıyorum kendime...tatlı bişey yemiyim diye bi dünya meyve yiyorum kesmiyo üstüne gene canımın istediği şeyi yiyorum meyveler de yanıma kar kalıyo offf !!
cnm pazarda bulamıom bitmişşşşş
ayyyyyyyyy bende kudurmuş gibin datlu yiyommmmmmmmmmm kafamçokkarıştı aş eriyom lan resmen hamilemiyim aceppp lülülülülülü
Hepsiburada.com : CLOUD B UYKU ARKADAŞIM SEVİMLİ KUZUCUK (SLEEP SHEEP) | Anne & Bebek & Çocuk
valla işe yaradımı yaramadı mı pek anlamadım :))) bu kuzucuğun içinde bi teyp var anne karnındakine benzer sesler dinletiyosun işte uyurken... fön mak. ya da elektrik süpürgesinden iyi olduğu kesin :)
yaa sizde de çıkıomuş şu reklam kadının poposuu
moralim bozuluyo yaa hamiş sayfasına koyulurmu bu reklam kaydirigubbakcemile3 gözümüze sokuyolar
kimse özlemedi mi beni :dilcikar:
ne özlices seni len düdük lülülülülülü
gurban olammm sorduğun soru mu gıııııııııı gel bakammm Şeniz
cerinnnnnnnn boncuk çok datlu bakıyooo avatardann maşallahhhhh :)Sarmış sarmalamış bide annesi oyyy Allaha emanet:)
hee yaaa
özledim be hacıı
vitamalt da kilo yapıomuş deyü duyduydum sen ye bulgur pilavını kız o ne kilo yapcak
yeşillik ye
still tea iç taammıı sağ bi de sütünü emdikten sonra
pötübör bisküvi de işe yarımiş de ben daa denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?