2009 Kasm Anneleri

hadi iyigeceler bacım
uyu sende
beninkide uyusun hemen yapışcam yatağa
ama nerdee
ak sxana güveniyom uyuycak dedin ya
ayy oğluşumm beni utandırma kuzumm uyu bütün gece de inşallahh annen de uyuup dinnensin he mi kuzummm tüm kaynanaların uykuları senin olsun minnoşuumm kaydirigubbakcemile3

doğru diyon kalırdı herşey gene bana
ahhhh bacım şarktan sonra ankarada düşünüyoz gelebiliriz belki
senin demem yeter canımın içi allah razı olsun

tek göğsünden mi 50*60 ml?

gittim geldim baculaa merak eden olursa deyü yazdımm
bağladım anakucağını pek de sağlam oluyomuş gıı memnun kaldımm
elde taşınmıyo gari pek ağırlaştı ama araba için eyüü
yalnız dışarsı ne kaa soğukmuş beeee

günaydın kızlar
bebişler nasıl
benim minik kahramanın Duru hanım bu gece uyumak istemedi sanırım sabah işe gideceğimi hissetti yavrum benım ((
sabahta uyuyodu ben cıkarken (
çokkkk özledim prensesimi akşamda olmaz bugün offf

günaydın kızlarrr
karakızım alışabildinmi?

günaydın ebiscem nasılsın arda nasıll bizimkii çok ishaldi tahlil yaptırdık biiy çıkmadı şükürr dün çok huzursuzdu sol kulağına tutturmuyor ağlıordu az pamuk ısıtıp koydu annem rahatladı azda olsa uyuyabildikk

günaydın cnm iyiyiz çok şükür rabbime, ahmed said in nesi var kuzum? kulak çk önemli dr. götürdünmü?Allah korusun iltihaplanma olmasın ayyy kuzum yaaa allahım şifa versinn tez vakitte inşallahh... bizde kontrole d.r. gittik geçen salı muayene ederken çok gazı var dedi şurup verdi 3 gün kullandık şurubu ama çocukum 3 gün uyumadı sona şurubu vermedim düzeldi ayy varsın ıkınsın yaaa o da gereklidir belki... ıkına ıkına bağırsakları alışçak çalışmaya demi ama

çok geçmiş olsun canım gaz masajı var nette onu yap çok iyi geliyor bide sen rezene iç onada faydası olur şurup verme yavaş yavaş düzene girer inşş .bizimkide çok kaka yapıyor bide çok sulu üstü başı batıyor doktoragötürdük tahlilde parazit çıkmadı bol sıvı aldedi doktor yolladı bebişi yıkamıştık belkim su kaçmış olabilir çünk doktor o zaman baktığında bişey yoktuu benim annemde doktor gibidir allahtan bi bina ötemde ılık pamauğu koydu az kulağına geçtii dün fgece rahattık şükür rabbim bizlerii ve bebeklerimizi korusun

destna oğluşumun adı Aziz Arda oldu gııı dedesi ezan okuduktan sonra Aziz Arda die seslendi kulağına :)

canım kusura bakma biizmki ağladı çıktım acilen çok güzel olmuşş böylee dedesii işi biliyormuşş yerimseniben Allah ismiyle hayırlı yaşatsın inşş

selam sinir oldum.Geceden bu yana olan sütüm de gidecek .Benim kız gece durmadı biraz ağladı.Kaynanam da dayanamıyor ya gece mama vereyim mi dedi ben de sinirle iyi ver dedim.gece gece beni ağlattı...Rahatladı sanki .....Kıyamıyormuş ağlamasına da sen kıyamazsan ben kıyar mıyım hiç evladıma ......Hala da sinir oluyorum..Aklıma geldikçe.....

Ya biri bana şu göğüsten süt sağma ile ilgili bi açıklama yaparsa sevinirim.50-60 nl tek göğüsten mi çıkacak.....Yoksa iki göğüsten mi?

geceleri uykuya gecis kabus gibi ya. sizler nasil yapiyorsunuz bilmiyorum ama biz son kez altini alip artik uykuya hazirlaninca, uyuyacagi odaya los isikta emismeye geciyoruz. odaya gecene kadar gozunden uyku akan, uykudan gozunu acamayan cocuk, odaya gecince resmen uyumamak icin direniyor.

dun dokuz bucuktu odaya cekildik. 10 da uyudu. ohh dedim yerine koydum, 10 dakika sonra uyandi. bir daha uyumasida 12 yi buldu. 2.5 saat, kafayi yiyordum ya.akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…