ayy oğluşumm beni utandırma kuzumm uyu bütün gece de inşallahh annen de uyuup dinnensin he mi kuzummm tüm kaynanaların uykuları senin olsun minnoşuumm kaydirigubbakcemile3hadi iyigeceler bacım
uyu sende
beninkide uyusun hemen yapışcam yatağa
ama nerdee
ak sxana güveniyom uyuycak dedin ya
tatlım annem vardı yanımda gece uyudu gündüz sölersen yaptı sölemezsen pek sevmez öle işi gücü e bişi de diemiosunn gene de allah razı olsunn elinden geldiğince yardımcı oldu en azındc an yanımda oldu o başka tabe ama demek istediğim yanında birileri olduğu halde her işin sana bakması dcaha zoruna giderdii ayrıca bidaa kine ankarada olcaksan ben bakarım sana sıkma canını hem tecrübeli olcan asıl o zaman kimseye ihtiacın olmucakk bükme boşa boynunu bebeeemmm
ayy oğluşumm beni utandırma kuzumm uyu bütün gece de inşallahh annen de uyuup dinnensin he mi kuzummm tüm kaynanaların uykuları senin olsun minnoşuumm kaydirigubbakcemile3
bizim gece yeni başlıyooo akannehir
benım sutum de yetmiyor depodan sağdıklarımı kullanmaya basladım onlarda 1 hafta 10 gune biter muhtemelen sonra da mecburen biz de yetmediğinde mamaya gececeğiz sutum aartmazsa artsın diye ugrasıyorum ama artmıyor 3 saatte bir sağıyorum 50-60 ml geliyor insallah artar
günaydın kızlarrr
karakızım alışabildinmi?
günaydın ebiscem nasılsın arda nasıll bizimkii çok ishaldi tahlil yaptırdık biiy çıkmadı şükürr dün çok huzursuzdu sol kulağına tutturmuyor ağlıordu az pamuk ısıtıp koydu annem rahatladı azda olsa uyuyabildikk
günaydın cnm iyiyiz çok şükür rabbime, ahmed said in nesi var kuzum? kulak çk önemli dr. götürdünmü?Allah korusun iltihaplanma olmasın ayyy kuzum yaaa allahım şifa versinn tez vakitte inşallahh... bizde kontrole d.r. gittik geçen salı muayene ederken çok gazı var dedi şurup verdi 3 gün kullandık şurubu ama çocukum 3 gün uyumadı sona şurubu vermedim düzeldi ayy varsın ıkınsın yaaa o da gereklidir belki... ıkına ıkına bağırsakları alışçak çalışmaya demi ama
destna oğluşumun adı Aziz Arda oldu gııı dedesi ezan okuduktan sonra Aziz Arda die seslendi kulağına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?