nan bu analık ne zor şeymiş
gözlerim ayı pandanınki gibi oldu kaydirigubbakcemile3
selam kizlar nasilsiniz
su kolik icin olan müzik varya nisa da acayip ise yaradi onu dinliyo dün aksamdan beri tam aglicak gibi oluyo hemen aciyorum dinleye dinleye uyuo allah kim bulup bize ulastirdiysa ondan razi olsun...
aa bide bebemin popsunda cok minik pisik olustu ben normalde pampers kullaniyorum poposunu temizlemek icinde islak pamuk ve zeytin yagi ama sigorta sirketi bize reklam olsun diye molfix in bezini yolladi bitane onu denedim hemen pisik yapti yavrum kicinda bende bu sabah penaten in pisik kreminden sürdüm simdi daha beter olmus kizarmis..zeytin yagina devam ediyorum yagliyorum poposunu ama acaba baska ne yapsam gecer biliyonuz mu???
Ya biri bana şu göğüsten süt sağma ile ilgili bi açıklama yaparsa sevinirim.50-60 nl tek göğüsten mi çıkacak.....Yoksa iki göğüsten mi?
bak benim oğlanda kolik yaa o gazdan ağlarkenee böle mosmor oluyo tabee bende onla bir ağlıyom dr.dediki eşime aslaa edanın kucağına o anda çünkü çocuk daha kötü olurmuşş mafoldumbenmafoldumben sakin olup hiçbişe yokmuş gibi davranmam lazımmış sadece anneciiimmm hiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşştttttttt tamammmm dicekmişimmm ama o ağlarken bende dayanamıyomkiii mafoldumben
mama tok tutar uyur senin bebişteee :Saruboceq::Saruboceq: adı ney oğluşun kızzz unutmuşummm :kedi:
heeeee noldu nan 15 günlük oldunuz başladı deymiiiiiii düdükkkk kaydirigubbakcemile3 hep öleee rahatmı olcan sandıydın nan lülülülülülü benimki memede uyumuyo valla emiyo sonra ya kucakta yada ana kucağında nen nen le uyuyoo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tubaa ilk 15 gun herkeş bebesini melek saniy ama ben dedim sağa karamanın koyunu sora çıkar oyunu :roflol:
07:00 Uyandır ve besle
7.30 veya 7.45 beslemenin süresine bağlı olarak yarım saat oyala konuş,altını değiştir üstünü değiştir vs...
8.30 (1.5 saat uyku)
10:00 besle
10.30 aktivite (yukarda yazdıklarım)
11.30 (1.5 saat uyku)
13:00 besle
13.30 aktivite
14.30 uyku
16.00 besle
17.00-18.00 arası uyku
19.00 besle
banyo(bence öncebanyo sonra besleme daha uygun)
19.30 yatırma
22.00 ya da 23.00 de karanlıkta besleme
böylece gece daha uzun uyurmuş
selma arkadaslar bendearalık anne adayıyım tecrübelernzden yararlanmak adına arada takip edyorm yazışmlarınızı.cook heyecanlıym normal doğum yapmayı bekliyorm en gec 17 sinde imşalh gelr diye beklyorz bebeimizi.benm sormak istedğim hiç aranızda nişan gören varmı.yani nişandan kaç gün sonra doğum olur naapmak lazım hastaneye gitmek lazımmı bunu öğrenmek istyorm umarm beni aydnlartsnz.......
offff,sorularıma cavap alamıcal bugün burda HERALDE(
çoook teşekkür ederim gurbetyaren.bende öğretmenm sanrm sende.dün aslında başldı bu nişan olayı.bugün gelmeye devam edyo.hafif hafif sancıvar ama doğum sancısı bu olmamalı heralde daha ağır olmalı değilmi bide nası tam olarak bu nişan hafif kanlı ve koyu bi sıvı deilmi .bebeğinede allh hayrlı uzun ömürler versn hocam tekrar tesekkürler
Ya biri bana şu göğüsten süt sağma ile ilgili bi açıklama yaparsa sevinirim.50-60 nl tek göğüsten mi çıkacak.....Yoksa iki göğüsten mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?