2009 Kasm Anneleri

günaydın hatunlar a.s.
ne edisiniz bakalım
bende bebekimi uyuttum kahvaltı tepsimi aldım kknın başına geçtim zemuszemus tıpkı eski günlerdeki gibi senağlama

pişik bizde de olmuştu zeytinyağı falan işe yaramadı dr travacort deyu bi merhem verdiydi gunde 2 kez bunu sur dedi ıslak mendil asla kullanma ılık suya pamuk batır pamuklan sil dedi geçti öylece

Ya biri bana şu göğüsten süt sağma ile ilgili bi açıklama yaparsa sevinirim.50-60 nl tek göğüsten mi çıkacak.....Yoksa iki göğüsten mi?

hiç bi fikrim yok canım
ben hiç sağmadım benimki direk doğal kaynaktan içiyii kaydirigubbakcemile3

eda gıı önceden bende ağliydim özgelen beraber ama artık kaşar oldum haa o ağluy bende tık yok delikafadulden teselli edim bebemi nee edem gıı

tubaa ilk 15 gun herkeş bebesini melek saniy ama ben dedim sağa karamanın koyunu sora çıkar oyunu :roflol:

kızlar pamukta bazı cilde alerji yapıyor ve baya ıslak kalıyor ya endimce bi çözüm buldum ılak mendili ılık suyla yıkayp sıkıyorum öyle kullanıyom pişik olmuyorr bizimkii yine huysuzlandıı

tubaa ilk 15 gun herkeş bebesini melek saniy ama ben dedim sağa karamanın koyunu sora çıkar oyunu :roflol:

anam bacım yine iyi benim bebem böle dewam ederse walla canıma minnet sositososito ama siz bölee şeyler anlatıyonus benide korkutuyonus nan :1shok:

anacim nerde buldun boyle bebeyi, bana da yolla.:roflol:

bak benimki sabah kalkti, bana kahvaltiyi zor ettirdi, uyuma sinyalleri verdi. emdi uyudu, 10 dakika sonra uyandi. al sana duzen.delikafadulden

biraz daha buyuyunce daha rahat oturur duzen. simdi hala cok kucukler.opuyorumnanaktan

selma arkadaslar bendearalık anne adayıyım tecrübelernzden yararlanmak adına arada takip edyorm yazışmlarınızı.cook heyecanlıym normal doğum yapmayı bekliyorm en gec 17 sinde imşalh gelr diye beklyorz bebeimizi.benm sormak istedğim hiç aranızda nişan gören varmı.yani nişandan kaç gün sonra doğum olur naapmak lazım hastaneye gitmek lazımmı bunu öğrenmek istyorm umarm beni aydnlartsnz.......

merhaba. umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. benim nişanım sabah 6 da gelmişti. ertesi gün 9 da doğurdum. yani 1 günü buluyor. nişanı gördükten sonra akşam üzeri dr gittim açılmaya baktı 1 cm di. eve gönderdi sancılar sıklaşınca gel dedi akşam 11 de yine gittik bu sefer.

çoook teşekkür ederim gurbetyaren.bende öğretmenm sanrm sende.dün aslında başldı bu nişan olayı.bugün gelmeye devam edyo.hafif hafif sancıvar ama doğum sancısı bu olmamalı heralde daha ağır olmalı değilmi bide nası tam olarak bu nişan hafif kanlı ve koyu bi sıvı deilmi .bebeğinede allh hayrlı uzun ömürler versn hocam tekrar tesekkürler

dilekcim benimde nişanım geldi dra gittik (kontrolümüz vardı zaten) açılma yoktu ama geri döndük eve
hafif sancılar vardı
gece az biraz suyum geldi
hastaneye yattık
sabahına doğurdum

verdik ya ayol kız burası lohusalar topici oldu kolay kolay cevap almak mümkün olmuyo
nişan öle kanlı bişey işte adetin sonunda artık azalır ya kahverengimsi gelir ya benimki öleydi

TeŞekkÜr ederm kartanesı,doĞum yakındr anlamına gelyo demı ozaman yanı bugÜn yarn.yaa telaŞ yapmamın sebebı konyanın bı ılÇesnde yasıyorm merkeze 1 bucuk saat yetıŞememekten korkuyorm.anlarsınız heralde benıı.kalcak yerde yok mılletı heycanldarıp yola dÜŞÜrmekte ıstemyorm
Öle cok bı aĞrım yok gelende nıŞanmı deĞılmı anlamısta deılm.ah bu tecrÜbesızlık.offfffffff

doğum sancısını anlarsın canım. benim sanki kalçadan aşağısına bıçak batırıyorlar gibi geliyordu. olduğun ilçede sağlık ocağına bi git istersen oradaki ebeye görünebilirsin o sana açılma varmı yok mu söyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…