bir göğüsten o kadar gelecek canım. benim memeler yara iken sağıyordum bir memeden 30 diğerinden 90 geliyordu
ben kızım emdikten sonra sağdım ikisinden 55 ml çıktı yoksa benim sütüm yok mu?:1shok:
slm bacularrrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oğluşum kucamda uyumaya calışıyooo,bıcı bıcı yapınca bebekler uyur benim oğlan tam tersiii hiç uyumuyoo -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
slmmm kızlarr nasılsınızzz giremıyorum hanıdir çok oldu...
bugün 25 günlük olduk oğluşumla şimd iuyuyor..
geceleri canıma okuyoryaa ama şükür bu gece daha iyiydi...
sizler nasıl bebişler nasıl birazcık geçmişe bakayım...
faceden kutladım ama burdanda kutlımmm...özgemm doğum günün kutlu olsun canım...iyiki varsın canım.eşinle ve oğluşunla nice senelere....
slmmm kızlarr nasılsınızzz giremıyorum hanıdir çok oldu...
bugün 25 günlük olduk oğluşumla şimd iuyuyor..
geceleri canıma okuyoryaa ama şükür bu gece daha iyiydi...
sizler nasıl bebişler nasıl birazcık geçmişe bakayım...
faceden kutladım ama burdanda kutlımmm...özgemm doğum günün kutlu olsun canım...iyiki varsın canım.eşinle ve oğluşunla nice senelere....
kacak, nerlerdesin?klava:
benim oglus banyodan sonra 3-4 saat uyurdu. senelerce herkese ayni tavsiyeyi verdim. banyo, ardindan emzirin rahat edin dedim. benim kiz bu teoriyi yikti, artik susuyorum.:1ninca::bbo:
fatoooomm nediysinnnn kıııııı özledim haaaaa
oy maşallah yahuuu sizde kocaman olmuşunuz yahu maşallah egemıze....düngece 2 saatte bir mızıklandı ama 3-4 gecedir gece bni acıyo gözlerini uyumak bılmıyo ya kolllarım kopuyo uyumuyoda.kucak istiyo memede uyumak istiyo.ama memenın yanından yan yanbana bakıyı yaa sabah 5 olmuş sabrımı sınıyo oğluşum.Allahım en zaman düzene girer bu uykuları ya...slm melek annem opuyorumnanaktan maşallah poyraz bey kocaman olmuşşşbenim egem de 54 günlük oldu bugün hihoyyyt gece bizimkide coştu valla 3 te uyuduu laelaelaelaelae
selam canim, geceleri cani cikmayan var mi? hepimiz felegimizi sasirmis durumdayiz ama buna da sukur. birsey olsada koklatsak sabaha kadar uyusalar yada azcik rakimi versek.kaydirigubbakcemile3
nasıl gidiyor gaz olayları bizimki berbat her gece 3 e kadar nöbet var
bacım bende özledimde işte bazen girebiliyom bazen giremiyom
simge süresi dolduğundan teslim gerçekleşilemedi diyo
lnedemek heç anlamıyom bende sanırsam pc den kaynaklanan bi sorun emme ben annamıyom kıııı 1 aydır böle
oy maşallah yahuuu sizde kocaman olmuşunuz yahu maşallah egemıze....düngece 2 saatte bir mızıklandı ama 3-4 gecedir gece bni acıyo gözlerini uyumak bılmıyo ya kolllarım kopuyo uyumuyoda.kucak istiyo memede uyumak istiyo.ama memenın yanından yan yanbana bakıyı yaa sabah 5 olmuş sabrımı sınıyo oğluşum.Allahım en zaman düzene girer bu uykuları ya...
selam tatlım sen dönmüşsündür ve demı...
valla geceleri uyusun deyı dua ediyorum hep.uyutuverecek bişi olsa keşke ama nerde canım...
senın kız nasıl canım
ben buseye panalgine diye bir fitil veriyodum bi kaka yapardı evlere şenlik ve sabaha kadarda uyurdu ama furkana yaramıyo yaaa hiç banamısın demiyo
nerde olam wannam beeee bu bebe beni ahanda böle yaptıı -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
annemler vardı annemin nete alerjisi var heç atırmıyodudün ayrıldık yanlız kaldım çok fenayım halen ev bomboşş mafoldumben
ama yokluktan istifade hemen bura kostumm kaydirigubbakcemile3
döndün demi sen yuvana turkbayragi
selam tatlım sen dönmüşsündür ve demı...
valla geceleri uyusun deyı dua ediyorum hep.uyutuverecek bişi olsa keşke ama nerde canım...
senın kız nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?