2009 Kasm Anneleri

oyyy, kizi uyuttum ama uyusam mi, uyumasam mi seklinde gozler.kafamçokkarıştı

oglusda muhallebi istiyodu, dibi tutmus. kiz kucaginda yaparsan olacagi bu tabi.kaydirigubbakcemile3

dahada yarinki yerli mali haftasi icin kek yapicam. bakalim o neye benziycek? -tatlicadiarzu-

slm bacularrrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oğluşum kucamda uyumaya calışıyooo,bıcı bıcı yapınca bebekler uyur benim oğlan tam tersiii hiç uyumuyoo -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

slmmm kızlarr nasılsınızzz giremıyorum hanıdir çok oldu...
bugün 25 günlük olduk oğluşumla şimd iuyuyor..
geceleri canıma okuyoryaa ama şükür bu gece daha iyiydi...
sizler nasıl bebişler nasıl birazcık geçmişe bakayım...
faceden kutladım ama burdanda kutlımmm...özgemm doğum günün kutlu olsun canım...iyiki varsın canım.eşinle ve oğluşunla nice senelere....

slm bacularrrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oğluşum kucamda uyumaya calışıyooo,bıcı bıcı yapınca bebekler uyur benim oğlan tam tersiii hiç uyumuyoo -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kacak, nerlerdesin?klava:

benim oglus banyodan sonra 3-4 saat uyurdu. senelerce herkese ayni tavsiyeyi verdim. banyo, ardindan emzirin rahat edin dedim. benim kiz bu teoriyi yikti, artik susuyorum.:1ninca::bbo:

slm melek annem opuyorumnanaktan maşallah poyraz bey kocaman olmuşşş benim egem de 54 günlük oldu bugün hihoyyyt gece bizimkide coştu valla 3 te uyuduu laelaelaelaelae

selam canim, geceleri cani cikmayan var mi? hepimiz felegimizi sasirmis durumdayiz ama buna da sukur. birsey olsada koklatsak sabaha kadar uyusalar yada azcik rakimi versek.kaydirigubbakcemile3

kacak, nerlerdesin?klava:

benim oglus banyodan sonra 3-4 saat uyurdu. senelerce herkese ayni tavsiyeyi verdim. banyo, ardindan emzirin rahat edin dedim. benim kiz bu teoriyi yikti, artik susuyorum.:1ninca::bbo:

nerde olam wannam beeee bu bebe beni ahanda böle yaptıı -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

annemler vardı annemin nete alerjisi var heç atırmıyodu dün ayrıldık yanlız kaldım çok fenayım halen ev bomboşş mafoldumben
ama yokluktan istifade hemen bura kostumm kaydirigubbakcemile3
döndün demi sen yuvana turkbayragi

slm melek annem opuyorumnanaktan maşallah poyraz bey kocaman olmuşşş benim egem de 54 günlük oldu bugün hihoyyyt gece bizimkide coştu valla 3 te uyuduu laelaelaelaelae
oy maşallah yahuuu sizde kocaman olmuşunuz yahu maşallah egemıze....düngece 2 saatte bir mızıklandı ama 3-4 gecedir gece bni acıyo gözlerini uyumak bılmıyo ya kolllarım kopuyo uyumuyoda.kucak istiyo memede uyumak istiyo.ama memenın yanından yan yanbana bakıyı yaa sabah 5 olmuş sabrımı sınıyo oğluşum.Allahım en zaman düzene girer bu uykuları ya...
selam canim, geceleri cani cikmayan var mi? hepimiz felegimizi sasirmis durumdayiz ama buna da sukur. birsey olsada koklatsak sabaha kadar uyusalar yada azcik rakimi versek.kaydirigubbakcemile3

selam tatlım sen dönmüşsündür ve demı...
valla geceleri uyusun deyı dua ediyorum hep.uyutuverecek bişi olsa keşke ama nerde canım...
senın kız nasıl canım

nasıl gidiyor gaz olayları bizimki berbat her gece 3 e kadar nöbet var

bizdede öle fatom bide bazen resmen morarıyo ağlamaktan mafoldumben kolikmiş benim oğluşş mafoldumben

allah allah senin bu sorun bi çözülmedi heee pc denmi acep :uhm:

ben,mkide zıır zır ağlıyo ama memede almıyo oynuyo memelee kaydirigubbakcemile3
rabbim veriyo sabrını sevgileri aşkları olmasa çekilirmii:Saruboceq::Saruboceq:

annelerin nete karsi var bi alerjisi nedense.kaydirigubbakcemile3

gecen hafta dondum vatana canim.turkbayragi evimdeyim artik cok sukur. simdide kizin odasi icin ugrasiyoruz. biliyorsun gitmeden yapmadim bisi. oglusun mobilyalari boyandi geldi havalaniyo 2-3 gundur. oglusun odasi desen kalk gidelim diyo. ev toptan kalk gidelim diyo. yavas yavas oturtucaz insallah.

selam tatlım sen dönmüşsündür ve demı...
valla geceleri uyusun deyı dua ediyorum hep.uyutuverecek bişi olsa keşke ama nerde canım...
senın kız nasıl canım

dondum canim cok sukur.

diyorum ben, azcik raki verelim aksamlari.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…