2009 Kasm Anneleri

kucamda uyudu korkimm yerine komayaa :1ninca: bi şansımı deneyip camasır ascam laelaelaelaelae ama kk acık burdayımm

ne kadar tirsiyoruz el kadar bebelerden di mi?kaydirigubbakcemile3

bende gidip bi kek yapim aradan ciksin. yarin yerli mali haftasiymis, okula goturcek oglus.şakkıdı

kolik gaz aynı şey değelmi kız aynı işte nöbet ben öle bilim kııı

valla edoşum sanırsam pc den kaynaklanii sorun daha bişe gelmi aklıma
bende koli,k krizi tuttuğunda veriyom panalgini akannehirakannehir

benimkine yaramii kııı seninkini rahatlatıyomu:uhm:
buseyi çok rahatlatırdı yaaa

40 ından sonra bebeğin huyları değişirmiş değişen ldumu benimki değişmedi hiç bağamısın demedi

bende sabırsızlıkla beklemiştim 40 ını. epey değişti huyu gece 12 de uyuyan kızım 3 ten önce uyumaz oldu. bu kadar gaz sancısı olur mu yaa. 2 gün önce öğlen 1 den gece 2 ye 3 e kadar ağladı nerdeyse. arada sızıyo ama 15 dakika. bebeğime mii yanayım benimde pilim bitiyo psikolojim bozuluyo ona mı bilemiyorum.

demekki palavraymış heee valla biz deöle canım ara sıra sızıyo 5 dakika sonra gene aynı ay bide erkek bebekleri fazla ağlatmaya gelmez deyolar fıtık neyn çıkar diye ne edeceğimi şaşırdım vallaha nasıl duracak bilmemki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlaaar napıyosunuuzzzz ?? ayyy çok özledim sizi yaa ...oofff eskiden ne güzel akşama kadar çene yapıyodukkk ... hey gidi günler heeeyyy :)))

anneler gıcık valla neteee ama baakk kızları heçte gıcık deell lülülülülülü
aboww senin bide oda işlerin varrrrr akannehirakannehir allah yardım etsin vallaaaa laelaelaelaelae

ne kadar tirsiyoruz el kadar bebelerden di mi?kaydirigubbakcemile3

bende gidip bi kek yapim aradan ciksin. yarin yerli mali haftasiymis, okula goturcek oglus.şakkıdı

aboww senin bide oğlun var deymiiii akannehirakannehir :roflol::roflol:

40 ından sonra bebeğin huyları değişirmiş değişen ldumu benimki değişmedi hiç bağamısın demedi

heeeee çok değişti sorma getsinnn delikafadulden

valla edoşum sanırsam pc den kaynaklanii sorun daha bişe gelmi aklıma
benimkine yaramii kııı seninkini rahatlatıyomu:uhm:
buseyi çok rahatlatırdı yaaa

ilk verdimde yaramıştı hemen sızmıştıı ama ikincide bağamısın demediii -tatlicadiarzu-

ayy filizz seninde durum çok vahimmiş yaavv :sinifsinif::sinifsinif: allah sabırlar versin bizeeee :Saruboceq:

yavvv bu gaz olayı ya 6,7 ay sürerse ne olcuk heee

tövbe de nan fatoooo :mymeka::mymeka:

bi çorba yapam hazır uyuyorken pc açık kalsın kapatırsam daha giremiycem eminim

benimde kociş aradı şimdi sen yemek memek düşünme sadece oğlumla ilgilen diiy opuyorumnanaktan
amaaa o an anladımkiii zaten ben yemek yapılcağınıda unutmuşummmm :roflol::roflol: demesede yapmıcaktım yaneeee :roflol:

kızlaaar napıyosunuuzzzz ?? ayyy çok özledim sizi yaa ...oofff eskiden ne güzel akşama kadar çene yapıyodukkk ... hey gidi günler heeeyyy :)))

unimm canım benimm özledim kızzz Şeniz akşama kadar çene yapıydık demii inan unuttum ben o mesuut günleriiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nbrsin asya kızımız nasıll?

Kızlar nabersiniz????? Benimde nihayet halime acıyan annem yanıma geldi ve bende bir buraya bakıyım dedim.....
Herkezler nasıl önemli havadisler var mı???

Kızlar aklınızda bulunsun dr unuzla bir konusun benim kızdada çılgın gaz sorunu ve birde kusma vardı, buradaki dr süt ve sütle ilgili bütün yiyecekleri çıkarttı hayatımdan, peynir yogurt hatta içinde süt olan hiçbişey tüketmiyorum birkac haftadır ama kızıma nispeten yaradı...

yine yapariz canim. hele kuzular biraz buyusun.

aboww senin bide oğlun var deymiiii akannehirakannehir :roflol::roflol:

hee, benim bide oglus var. oglusun kekini bitireyim, performans odevlerine oturcam daha.akannehir

Kızlar nabersiniz????? Benimde nihayet halime acıyan annem yanıma geldi ve bende bir buraya bakıyım dedim.....
Herkezler nasıl önemli havadisler var mı???

slm cnmm opuyorumnanaktan bende seni merak etmiştim hiçç girmedin?? kızımda çok sorunlu gazlı falan demiştin hiç göz açtırmıyo dedimdii :sinifsinif:

bende nette okudum emziren anneler en az 1 yıl inek sütünden yapılma hiç bişe tüketmemeliymişş akannehirakannehir

yine yapariz canim. hele kuzular biraz buyusun.
hee, benim bide oglus var. oglusun kekini bitireyim, performans odevlerine oturcam daha.akannehir

akannehirakannehir aabooooowwww akannehirakannehir

çorbayı yaptım vallaha büyük başarı:roflol::roflol:
yanında ne yapacam daha doğrusu yapabilecemmi:uhm:

alkisalkisalkis aferün fatoo al kuğa sanaaa :hooray::roflol::roflol:

he gıııı vallaha ben de özledim çene çaldığımız günleri
40 sayfa yazardık eskiden şimdi ise doğurdukastan sonra 40 sayfa yazabildikmi acep :roflol::roflol::roflol:

delü karu demek yemek yapılacağınıda unutmuşsun heeee kocişin hatırlattı sağa ben buse olmazsa her zaman hazır alacamda buse var işte öle herşeyi yiyemiyo

kızlarda da oluyo canım. benim kızı 5 gün önce doktora göürdüm küçük bi göbek fıtığı var dedi. ama çok önemli değil geçer dedi.

sorma edacım. inan geceleri kafayı yemek üzre geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…