2009 Kasm Anneleri

geçmiş olsun cnmmm opuyorumnanaktan azcık daha sıkcaz dişimizi 3 ayda %90 çocukta geçiyomuşş :Saruboceq::Saruboceq:

pratik olsun diye bu ara sık sık tavuk yiyoruz gıdaklıyacaz ailecek yakında:1closedeyes::roflol:

kaydirigubbakcemile3 ayy ben pek severün tavığıııı :lepi::lepi:

ee, biz kalsiyumu nerden alicaz ya? :uhm: gaz yapar diye sut icmiyorum zaten ama peynir yogurt yiyorum ben.

canim, kafayi yiycem diye dusunme. gecici bir sure, bugunlerde gecicek, benim durumumda bir suru kadin var diye dusun. oglumdayken geceleri sanki butun dunya uyuyor sadece ben ayaktayim sanirdim. ama simdi kendimi gecicek, herkes ayni durumda diye telkin ediyorum.

bak benim ugrasmam gereken birde oglum var. zor ama yeterki saglik olsun, hepsi geciyor.opuyorumnanaktan

gecen kaynanam kucuk kaynimin hic uyumadigini ama 3. aydan sonra herseyin duzeldigini soyledi. Insallah bizlerde de duzelecek.

Son düzenleme:
geçmiş olsun cnmmm opuyorumnanaktan azcık daha sıkcaz dişimizi 3 ayda %90 çocukta geçiyomuşş :Saruboceq::Saruboceq:

bak yukarda yazdim. kaynanam dedi gecen. kucuk kaynim hic uyumazmis. aylarca ustumu bile degismeden oturdugum yerden uyudum ama 3. aydan sonra duzeldi dedi. Insallah duzelir.

ben her aksam tum bebeklere huzurlu uyku, bizlere de sabir icin dua ediyorum. uyku meleklerini yolluyorum sizlere ama gelirler gelmezler o kadarini bilemiyorum.kaydirigubbakcemile3

benim nişan geldiydi 15 güne zor doğurdum laelaelaelaelae
selam şekerler nasılsınız
oyy fatom hoşgeldin gıı Şeniz
ben,mkide zıır zır ağlıyo ama memede almıyo oynuyo memelee kaydirigubbakcemile3
rabbim veriyo sabrını sevgileri aşkları olmasa çekilirmii:Saruboceq::Saruboceq:
egemde biliyi neyle oynıcaanı he :jeyyar:
kızlaaar napıyosunuuzzzz ?? ayyy çok özledim sizi yaa ...oofff eskiden ne güzel akşama kadar çene yapıyodukkk ... hey gidi günler heeeyyy :)))
hoşgeldin bacım ne ediyon a.s.
:roflol::roflol::roflol:
benim anam geliyi 2-3 günde bi yapıyii sağolsun :asigim:
hee, benim bide oglus var. oglusun kekini bitireyim, performans odevlerine oturcam daha.akannehir

abowww senin işinde zor hee akannehir

ee, biz kalsiyumu nerden alicaz ya? :uhm: gaz yapar diye sut icmiyorum zaten ama peynir yogurt yiyorum ben.

Bende süt içmiyordum ama yoğurt yiyordum ama kestiğim anda farkı gördüm. Dr a aynı soruyu bende sordum diğer gıdalardan alabilirsin örneğin yumurtadan dedi, o günden beri bol bol yumurta yiyorum bende...

ben çok umut bağladım bakalım bu 3 ayaaa kaydirigubbakcemile3 allahım hayırlısını versinn :Saruboceq::Saruboceq:
hee kızz sende annem gibi yapısın demekk annemdee ediyodu öle duaa allahım tüm bebeklere uyku meleklerinii yolla diiydii :Saruboceq::Saruboceq:

egemde biliyi neyle oynıcaanı he :jeyyar:

:roflol::roflol::roflol:
benim anam geliyi 2-3 günde bi yapıyii sağolsun :asigim:

hee nan biliyy neylen oynucağınııııı :jeyyar::jeyyar: ama bilmiykii anası uyuyuvercek ezilcek altında bigünnnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:mymeka::mymeka: benim anam yanımda değil diye ezikliyinmi nan sen beniii :mymeka::mymeka:

abowww senin işinde zor hee akannehir

zor ama zevkli. ileride sen ikinciyi yapinca benim ikinci buyumus olucak insallah.zemuszemus

Bende süt içmiyordum ama yoğurt yiyordum ama kestiğim anda farkı gördüm. Dr a aynı soruyu bende sordum diğer gıdalardan alabilirsin örneğin yumurtadan dedi, o günden beri bol bol yumurta yiyorum bende...

iyi o zaman. ben hergun yumurta yerim zaten.

valla her gece boyle dua edip birde uyku melekleri bebelere uyku tozu serpsin Rabbim diyorum. birde sanki serpiyormus gibi hareketini yapiyorum.kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk tubikim nasılsın beyzoş nasıl seninkindede gaz olimi kııı başladımı nöbetler

:roflol: :roflol: :roflol:
ayy annemler burda kalırken gece bebeği emziriyodum malum dötümün üstüne oturamadığım için yatarak emziriyom tabii. annem dakka başıı dikkat et kızı boğarsın diyip duruyodu :roflol: :roflol: :roflol: benim memeler kızın kafasından büyük :roflol: Allah korusun 5 saniye dalsam delikafadulden

bende baslarda oturamadigim icin yatarak emziriyordum. simdi geceleri hala ayni sekilde emisiyoruz. ama surekli tetikteyim tabi.

zor ama zevkli. ileride sen ikinciyi yapinca benim ikinci buyumus olucak insallah.zemuszemus
beni 2010 kasım analarında görebülürsünüz kaydirigubbakcemile3 hele şu kırkım bi çıksaa :jeyyar:
hoşbulduk tubikim nasılsın beyzoş nasıl seninkindede gaz olimi kııı başladımı nöbetler

beyza iyi teyzesi maşallahı war hiç üzmiyi beni gazı falanda yok şimilik
emiyi zıçıyii uyuyii alkisalkisalkis

ay ben yatarak emziremiyom her tarafım tutuluyo vallaha beceremedim bi kere emzirdim furkanın nefesi kaçtı korktum bende daha emzirmedim ya uykuya dalarsam

napim canim, ben yolluyorum valla. ama diger bebelerle mesgulduler herhal.kaydirigubbakcemile3

herhaldee kaydirigubbakcemile3

mannakk karuuu delikafadulden benimkiler bilindiği üzeree egenin tamamından büyükkk :roflol::roflol:

beni 2010 kasım analarında görebülürsünüz kaydirigubbakcemile3 hele şu kırkım bi çıksaa :jeyyar:

:mymeka:daha kıçının üstüne yeni oturdu düşündüğü seye bakk :mymeka::mymeka:

brnim erkekim uyandı gidiyom ben ama pc yi kapamayacam sonra giremiyom

ok fatomm hade kapamadaa görüsşekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…