kızlarda da oluyo canım. benim kızı 5 gün önce doktora göürdüm küçük bi göbek fıtığı var dedi. ama çok önemli değil geçer dedi.
sorma edacım. inan geceleri kafayı yemek üzre geliyorum
pratik olsun diye bu ara sık sık tavuk yiyoruz gıdaklıyacaz ailecek yakında:1closedeyes::roflol:
Kızlar aklınızda bulunsun dr unuzla bir konusun benim kızdada çılgın gaz sorunu ve birde kusma vardı, buradaki dr süt ve sütle ilgili bütün yiyecekleri çıkarttı hayatımdan, peynir yogurt hatta içinde süt olan hiçbişey tüketmiyorum birkac haftadır ama kızıma nispeten yaradı...
kızlarda da oluyo canım. benim kızı 5 gün önce doktora göürdüm küçük bi göbek fıtığı var dedi. ama çok önemli değil geçer dedi.
geçmiş olsun cnmmm opuyorumnanaktan azcık daha sıkcaz dişimizi 3 ayda %90 çocukta geçiyomuşş :Saruboceq::Saruboceq:
benim nişan geldiydi 15 güne zor doğurdum laelaelaelaelaeselma arkadaslar bendearalık anne adayıyım tecrübelernzden yararlanmak adına arada takip edyorm yazışmlarınızı.cook heyecanlıym normal doğum yapmayı bekliyorm en gec 17 sinde imşalh gelr diye beklyorz bebeimizi.benm sormak istedğim hiç aranızda nişan gören varmı.yani nişandan kaç gün sonra doğum olur naapmak lazım hastaneye gitmek lazımmı bunu öğrenmek istyorm umarm beni aydnlartsnz.......
oyy fatom hoşgeldin gıı Şenizselam şekerler nasılsınız
egemde biliyi neyle oynıcaanı he :jeyyar:ben,mkide zıır zır ağlıyo ama memede almıyo oynuyo memelee kaydirigubbakcemile3
rabbim veriyo sabrını sevgileri aşkları olmasa çekilirmii:Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin bacım ne ediyon a.s.kızlaaar napıyosunuuzzzz ?? ayyy çok özledim sizi yaa ...oofff eskiden ne güzel akşama kadar çene yapıyodukkk ... hey gidi günler heeeyyy :)))
:roflol::roflol::roflol:benimde kociş aradı şimdi sen yemek memek düşünme sadece oğlumla ilgilen diiy opuyorumnanaktan
amaaa o an anladımkiii zaten ben yemek yapılcağınıda unutmuşummmm :roflol::roflol: demesede yapmıcaktım yaneeee :roflol:
hee, benim bide oglus var. oglusun kekini bitireyim, performans odevlerine oturcam daha.akannehir
ee, biz kalsiyumu nerden alicaz ya? :uhm: gaz yapar diye sut icmiyorum zaten ama peynir yogurt yiyorum ben.
bak yukarda yazdim. kaynanam dedi gecen. kucuk kaynim hic uyumazmis. aylarca ustumu bile degismeden oturdugum yerden uyudum ama 3. aydan sonra duzeldi dedi. Insallah duzelir.
ben her aksam tum bebeklere huzurlu uyku, bizlere de sabir icin dua ediyorum. uyku meleklerini yolluyorum sizlere ama gelirler gelmezler o kadarini bilemiyorum.kaydirigubbakcemile3
egemde biliyi neyle oynıcaanı he :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:
benim anam geliyi 2-3 günde bi yapıyii sağolsun :asigim:
selam kızlar bizimki uyutmadı sabah beni gene 4 30 da bir uyandı 9 da uyudu ben de uyudum o uyuyunca
abowww senin işinde zor hee akannehir
Bende süt içmiyordum ama yoğurt yiyordum ama kestiğim anda farkı gördüm. Dr a aynı soruyu bende sordum diğer gıdalardan alabilirsin örneğin yumurtadan dedi, o günden beri bol bol yumurta yiyorum bende...
ben çok umut bağladım bakalım bu 3 ayaaa kaydirigubbakcemile3 allahım hayırlısını versinn :Saruboceq::Saruboceq:
hee kızz sende annem gibi yapısın demekk annemdee ediyodu öle duaa allahım tüm bebeklere uyku meleklerinii yolla diiydii :Saruboceq::Saruboceq:
:1shok::1shok: wannaa bakk berk e ulaşmamış senin meleklerrr :mymeka::mymeka:
benim nişan geldiydi 15 güne zor doğurdum laelaelaelaelae
oyy fatom hoşgeldin gıı Şeniz
egemde biliyi neyle oynıcaanı he :jeyyar:
hoşgeldin bacım ne ediyon a.s.
:roflol::roflol::roflol:
benim anam geliyi 2-3 günde bi yapıyii sağolsun :asigim:
abowww senin işinde zor hee akannehir
hee nan biliyy neylen oynucağınııııı :jeyyar::jeyyar: ama bilmiykii anası uyuyuvercek ezilcek altında bigünnnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:mymeka::mymeka: benim anam yanımda değil diye ezikliyinmi nan sen beniii :mymeka::mymeka:
selam kızlar bizimki uyutmadı sabah beni gene 4 30 da bir uyandı 9 da uyudu ben de uyudum o uyuyunca
:roflol: :roflol: :roflol:
ayy annemler burda kalırken gece bebeği emziriyodum malum dötümün üstüne oturamadığım için yatarak emziriyom tabii. annem dakka başıı dikkat et kızı boğarsın diyip duruyodu :roflol: :roflol: :roflol: benim memeler kızın kafasından büyük :roflol: Allah korusun 5 saniye dalsam delikafadulden
beni 2010 kasım analarında görebülürsünüz kaydirigubbakcemile3 hele şu kırkım bi çıksaa :jeyyar:zor ama zevkli. ileride sen ikinciyi yapinca benim ikinci buyumus olucak insallah.zemuszemus
hoşbulduk tubikim nasılsın beyzoş nasıl seninkindede gaz olimi kııı başladımı nöbetler
ayy annemler burda kalırken gece bebeği emziriyodum malum dötümün üstüne oturamadığım için yatarak emziriyom tabii. annem dakka başıı dikkat et kızı boğarsın diyip duruyodu :roflol: :roflol: :roflol: benim memeler kızın kafasından büyük :roflol: Allah korusun 5 saniye dalsam delikafadulden
beni 2010 kasım analarında görebülürsünüz kaydirigubbakcemile3 hele şu kırkım bi çıksaa :jeyyar:
beyza iyi teyzesimaşallahı war hiç üzmiyi beni gazı falanda yok şimilik
emiyi zıçıyii uyuyii alkisalkisalkis
napim canim, ben yolluyorum valla. ama diger bebelerle mesgulduler herhal.kaydirigubbakcemile3
beni 2010 kasım analarında görebülürsünüz kaydirigubbakcemile3 hele şu kırkım bi çıksaa :jeyyar:
brnim erkekim uyandı gidiyom ben ama pc yi kapamayacam sonra giremiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?