beni 2010 kasım analarında görebülürsünüz kaydirigubbakcemile3 hele şu kırkım bi çıksaa :jeyyar:
nann benim oğlan 54 günlük oldu bugün ama bizde hala tık yokkk :kedi::kedi: annemler dün gitti onlar varken zaten olmazdı dündee ege uyumadı 3 e kadarr gerçi hala kocişle bu konu hakkında heç konuşmadıkk amaaaa heran başıma işler gelebilirrr :roflol::roflol:
valla edanin dedigi dogru. daha kicinin ustune yeni oturdun kiz. ama cesaretinden dolayi tebrik ederim.vereliniortak
valla bizde ne zaman tiklar hicbir fikrim yok. korkuyorum alttaki dikislerimden ama kocisimide cok ozledim ya.:kedi:
en kısa zamanda benim berke de gelirler insallahopuyorumnanaktannapim canim, ben yolluyorum valla. ama diger bebelerle mesgulduler herhal.kaydirigubbakcemile3
ay kızlar ya kaka problemi var bizde napcaz bilmem Duru 3-4 gün bazen 5 gün yapmıy kakasını sonrada ben mecbur fitil veriyorum çünkü kıyameti koparıyo ıkınmaktan yavrum ne yapsam bilemedim ya
akannehirakannehir ayy ben bile korkiimm sizi heç düşünemimm nannn akannehirakannehir
yeni gelin gibi oldukkk :roflol::roflol::roflol::roflol:
en kısa zamanda benim berke de gelirler insallahopuyorumnanaktan
kızımı özledim ya daha eve gitmeme 2.5 saat var
beni 2010 kasım analarında görebülürsünüz kaydirigubbakcemile3 hele şu kırkım bi çıksaa :jeyyar:
beyza iyi teyzesimaşallahı war hiç üzmiyi beni gazı falanda yok şimilik
emiyi zıçıyii uyuyii alkisalkisalkis
ne yeni gelini, ben ilkinde bile bi kadar tirsmadim.:kedi:
kızımı özledim ya daha eve gitmeme 2.5 saat var
doktora kontrole gittim rahim normal haline donmus ne zaman 2.ye hamile kalabilirim dedim 15 aylık olunca berk normaldir dedi olursa ben de 2011 kasım annesi olacağım insallahyerimseniben
doktora kontrole gittim rahim normal haline donmus ne zaman 2.ye hamile kalabilirim dedim 15 aylık olunca berk normaldir dedi olursa ben de 2011 kasım annesi olacağım insallahyerimseniben
eczanden sırınga aldır esine 2-3 cc zeytinyağ cek içine iğnesiz tabii sonra da makatında sırınga et bir kaç saate yapacaktır kakasını biz cok sıkısınca bunu yapıyoruz iyi oluyoray kızlar ya kaka problemi var bizde napcaz bilmem Duru 3-4 gün bazen 5 gün yapmıy kakasını sonrada ben mecbur fitil veriyorum çünkü kıyameti koparıyo ıkınmaktan yavrum ne yapsam bilemedim ya
günaydın kızlarrr
karakızım alışabildinmi?
sen bugunmu basladin canim ise? kim bakiyo duruya?
Wannaaaaaa kıs nası yapcaz taze sıkılmış portakal suyunu bebeğemi içircem nan
ben her sabah bardak bardak içiyorum sıkıp
hele şunu bana bi anlatıver portakal suyunu içince kakasını yapıyomu yane
canım 3. haftaya girdim işe başlayalı Duru ya annem bakıyo bizde kalıyo allah razı olsun zaten evlerimiz yakın aramızda bir durak var ama hava soğuk git gel olmasın diye bende kalıyo yazın Duru yu bırakır sabahları akşamları alırız artık böyle idare etmeye calışıcaz mecbur ne yapalım canım ya.
karakız masalalh ya senin kızın 3,5 aqylık olmus ne cabuk geciyor zaman haketten bizim minik berk bile 1,5 aylık oldu valla 3 kıloyu da tamamladık sonundakızımı özledim ya daha eve gitmeme 2.5 saat var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?