2009 Kasm Anneleri

selam kizlar ben cumartesi döndüm ablamdan.. on gün kaldim ama iyi oldu yaa.. biraz olsun cocugu birakip uyuyabildim en azindan.. ama ablama cok misafir geldi.. ve hizmeti ben yaptim.. gelem gidenden sIKldm yoksa süper gecti.. kizimla kirkimizda cikti artik.. ama bu kiz daha bi huysuzlandi sanki.. yada ablamlarda sese alisti ev sessiz ondanmi böyle oldu anlamadim..

sizlerde ne var ne yok.. kartanesi kiz emzirme yastiginimi aldin sen öyle okudum sankim?

bende de çooook çatlak var

dilmııııh gene mi uyumadı senin sıpa gece

yok bacım uyumuyo anlamadım gitti
gündüzde uyumadı bugün akşam uyudu bu seferde uyandıramıyom
geçti bi buçuık saati
yok rutini beceremeyecem anlaşıldıda gece çok zor oluyo yaaa

bende son iki haftada catlamistim.. harita gibiyim..

canim ya sen oglusunu bol bol okusana benim kizda uyumuyodu iki gündür 7ser defa okuyorum bütün süreleri.. her birini okuduktan sonra üflüyorum.. kimse görmesede bizim nazarimiz cok degiyor o zamanda huysuz oluyorlar.. herzaman aklimdasin.. hep dua ediyorum sana canim.. gecicek insallah bu zor günler.. su 3 ay gecsin rahatlarsin insallah..

hee kız aldım da o ne yaa kocaman bişe geldi şaşırdımmmm
yaslanması ii oluyo da ben bebeği ona koyup emziremiyom gıı
sen emzirebilinmii

ahhh canımın içi çok sağol
okuyom ama yedişer kez okumuyodum
doğru diyon nazarımız değiyo galiba

hee kız aldım da o ne yaa kocaman bişe geldi şaşırdımmmm
yaslanması ii oluyo da ben bebeği ona koyup emziremiyom gıı
sen emzirebilinmii

bazen emziyorum tatlim ben onda hele ilk zaman hep onla emzirdim.. bi tarafini beline sar bi tarafi önde dursun bebegi yatir kolun agrimaz en azindan.. hemde bel destegi oluyo iyi geliyo..üstünde yatirdinmi berayi?

ahhh canımın içi çok sağol
okuyom ama yedişer kez okumuyodum
doğru diyon nazarımız değiyo galiba

bide öyle dene bakalim bacim.. icimiz gidiyoo bakarken illaki degiyodur nazar

valla içim eriyo bakınca

biraz maş.var teyzesiiii hala annemdeyim birazda ondan rahatım yaniiiizemuszemus

hay masallah kizim gitsene evine artik.. iki cocuklu karinin ne isi var onca zaman anasinin evinde.. senin evinde tozdan gecilmiyodur artikkaydirigubbakcemile3

valla içim eriyo bakınca

tütütütütt MASALLAH oglusuna..

yok ayşecim yatırmadım ben beşiğinde yatıyo zaten ben emzirme için aldım sadece bel için iyi destek oluyo cidden de bi tarafını önüme alınca yüksek oluyo sanki biraz

iteeek nöörüyon

bilmiyomki canim.. bana iyi geliyoo bastiriyorum biraz üstüne iyi oluyoo.. o olmasa kamburum cikardi herhalde egilmekten..
bu sling nasil bisey canim.. rahat oluyormu?

hay masallah kizim gitsene evine artik.. iki cocuklu karinin ne isi var onca zaman anasinin evinde.. senin evinde tozdan gecilmiyodur artikkaydirigubbakcemile3

tütütütütt MASALLAH oglusuna..
yok canım gidemiyorum evime
bu pazar taşınacağız inş.onun için gidemiyorum bu perşembe 40 mız çıkıyor haftaya evimizdeyiz inş.
yok ayşecim yatırmadım ben beşiğinde yatıyo zaten ben emzirme için aldım sadece bel için iyi destek oluyo cidden de bi tarafını önüme alınca yüksek oluyo sanki biraz

iteeek nöörüyon
nörüyüm bacıım ensar kucağumda nete takılıyoruz

ayy yaremcim hade seninki hasta benimkine nooliy annamadım ki öğlenden beri uyumadı artık son 2 saat o ağlar ben ağlar vaziyette geçirdikk ayy bi uykum vardı gözümü açamıodum akşam yalnız olmak zor yaa annem kardeşim tgeysem birinden biri olsa bu yakınnarda ne güsel olurdu 2 saat uyurdum hiç olmazsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…