bende de çooook çatlak varkız walla ben koyarım :lepi: fazla göbeğim kalmadı ama çok çatlak war nan nolcek :sinifsinif:
kız onun kaynanasının hala sütü geliodur taş kibin karı sositososito
karı emzircekti zatii kaydirigubbakcemile3 ama bu kötü gelin karıya izin vermemiştir kötükedihüso
dilmııııh gene mi uyumadı senin sıpa gece
bende de çooook çatlak var
yok bacım uyumuyo anlamadım gitti
gündüzde uyumadı bugün akşam uyudu bu seferde uyandıramıyom
geçti bi buçuık saati
yok rutini beceremeyecem anlaşıldıda gece çok zor oluyo yaaa
selam kizlar ben cumartesi döndüm ablamdan.. on gün kaldim ama iyi oldu yaa.. biraz olsun cocugu birakip uyuyabildim en azindan.. ama ablama cok misafir geldi.. ve hizmeti ben yaptim.. gelem gidenden sIKldm yoksa süper gecti.. kizimla kirkimizda cikti artik.. ama bu kiz daha bi huysuzlandi sanki.. yada ablamlarda sese alisti ev sessiz ondanmi böyle oldu anlamadim..
sizlerde ne var ne yok.. kartanesi kiz emzirme yastiginimi aldin sen öyle okudum sankim?
bende son iki haftada catlamistim.. harita gibiyim..
canim ya sen oglusunu bol bol okusana benim kizda uyumuyodu iki gündür 7ser defa okuyorum bütün süreleri.. her birini okuduktan sonra üflüyorum.. kimse görmesede bizim nazarimiz cok degiyor o zamanda huysuz oluyorlar.. herzaman aklimdasin.. hep dua ediyorum sana canim.. gecicek insallah bu zor günler.. su 3 ay gecsin rahatlarsin insallah..
hee kız aldım da o ne yaa kocaman bişe geldi şaşırdımmmm
yaslanması ii oluyo da ben bebeği ona koyup emziremiyom gıı
sen emzirebilinmii
ahhh canımın içi çok sağol
okuyom ama yedişer kez okumuyodum
doğru diyon nazarımız değiyo galiba
slm kıslar bende gelebildim sonundaaaaa
hosgeldin bacim.. kiz ben bi bebeyle vakit bulamiyom girmee... seninkiler uslu duruyor sanirsam.. masallahkaydirigubbakcemile3
bazen emziyorum tatlim ben onda hele ilk zaman hep onla emzirdim.. bi tarafini beline sar bi tarafi önde dursun bebegi yatir kolun agrimaz en azindan.. hemde bel destegi oluyo iyi geliyo..üstünde yatirdinmi berayi?
bide öyle dene bakalim bacim.. icimiz gidiyoo bakarken illaki degiyodur nazar
biraz maş.var teyzesiiii hala annemdeyim birazda ondan rahatım yaniiiizemuszemus
valla içim eriyo bakınca
hay masallah kizim gitsene evine artik.. iki cocuklu karinin ne isi var onca zaman anasinin evinde.. senin evinde tozdan gecilmiyodur artikkaydirigubbakcemile3
tütütütütt MASALLAHoglusuna..
yok canım gidemiyorum evimehay masallah kizim gitsene evine artik.. iki cocuklu karinin ne isi var onca zaman anasinin evinde.. senin evinde tozdan gecilmiyodur artikkaydirigubbakcemile3
tütütütütt MASALLAHoglusuna..
nörüyüm bacıım ensar kucağumda nete takılıyoruzyok ayşecim yatırmadım ben beşiğinde yatıyo zaten ben emzirme için aldım sadece bel için iyi destek oluyo cidden de bi tarafını önüme alınca yüksek oluyo sanki biraz
iteeek nöörüyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?