2009 Kasm Anneleri

şu kartanesi karusu nası da hava basiyii görin mii beraynan gezmişş abuuuu ben yemek yiyemim aç kedi gibin durim evde karu ankmallerde geziyyy vay tosba vayyyyyyyyyyy

İstikrarlı Kasım anaları be uyumayan yaramaz tatlı bir okadar sevimli kasım bebeklerineeee Selamlarr..
Yeğenlerimi tek tek mıncırıp öpüyorum a.s. a.s.
Biz abimiz ve Yağmur hnmla iyiyiz...Geceleri uykusuzluk devam tabiki ama biraz daha yoluna girdi yaşananlar avazı çıktığı kadar baığırıp evi tepeme yıkmıyor en azından artık:))
Sanırım gündüz uykularından çalıp geceye biraz serpiştirdimmi bu işi halledeceğizkaydirigubbakcemile3
Kafamı toparlayıp giremiyorum oğluşum,kızım hadi ev işleri akşam eşim geldi vs vakit gelip geçiyor yazdıklarınızı girip okuyayım diyorum sayfayı açıyorum açtığımla kalıyorum herseferinde sağlıkkk olsun:)
Yağmurum ilk gülücüklerini dağıtıyor etrafa Allahım nazarlardan saklasın Hergeçen bi kat daha keyifli hale geliyor hep dua ediyorum Allah'ım yavrularımıza uzun ömürler sağlıklı ömürler nasip et :Saruboceq:
Onun dışında kullandığım ettiğim birşey yok seviyorum onu evde gezdiriyorum en önemlisi sürekli cimlastik yaptırıp masaj yapıp gazını çıkartıyorum bunu sık sık yaptığımız içinde epey düzene girdik:)
Sıcak bir ortam,güzel bir müzik,bebek yağı ve masaj öpücükler hepinize tavsiye ederim..

gunaydın bircaaann ve gurbeettt
nazlışımmmmm hoşgeldinnn yağmur nası oldi datlumm ??

Hoşbuldummm Güzel Özgemin güzel anası a.s. a.s. a.s.
İyi cnm benim daha iyi geceleri biraz geç uyuyor 1,30-2 gibi ama öğlenleri uykusunu bozmam gerek onuda bugün yarın yapmayı düşünüyorum en fazla 1,30 saat uyutmalıyım ki gece en geç 11,30-12 gibi uyusun onun dışında önümüzde hafta ayın 23 kontrolumuz var 2. ay kontrolu teyzesi zamann neka çabuk geçiyor...24 ise aşılarımız olacak inşallah ateşsiz güzelce geçiririz..Evdeyiz sabırla yazın gelmesini bekliyorum:)Dışarıya çıkıyoruz ama kırk gezmeleri evlerden evlere olsun varsın o bile yetiyor kışın ne olacak başka değilmi cnm..

günaydın kızlar nasılsınız
ya benim oğlan ne güzel uyuyodu taki düne kadar dünden beri doğru düzgün uykusu yok 10-15 dakika uyuyo uyanıyo
sırf uyusun diye banyo bile yaptırdım ama banamısın demedi bu gün 23 günlük olduk 40 ından sonra iyice marifetlerini sergileyecek herhalde
bebişleriniz uyumadığı zaman sizler neler yapıyosunuz bana bi akıl verin

ohh maşallah yağmuşumaaa buyuyolar rabbime şukurrr :Saruboceq:
bugun özgemin yuzune bakıyorumda sızlanıyoruz falan ama bu gunler istesemde geri gelmez zorda olsa harika duygular yaşıyoruz minicik zuzularımız yaa yirim ben onnarııı opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınızz diycem yorgunsunuzz tabii dün gece biizm paşada taktı telinee ne ağlamak ama

susmak bilmiyor 2 saat kesintiisz böyle devam edince 1 bina yakınımdaki anemi aardım annem durmayınca ara gece bi gecede rahat et dedii dayanamdım ilk kez annei aradım geldii baktık karnı tok gazı yok beyfendi sohbet etmek istiyor annem sana çekti dedii bende öylemişim sabah namazına kadar muhabbet etmişlerr sonraa acıı sesiyle uyandım acıkmışş tabii kahvaltı yaptık annem gitti beyfendii fosur fosur uyuyii

Evetttt kokuları yeter cerinim ...Tadını çıkara çıkara yaşamalı ki öyle yapıyoruz azıcık şikayet olacak tabii hepimizde uykusuzluk vuruyor ama bir kaç gecedir mıkıl mıkıl sesler çıkarıyor ayyy fırlıyorum yerimden bi bakıyorum ıkınıyo yatakta Allahım o uykusuzlukla gülüyorum hareketlerini görünce kendi işini kendi halledecek yakın zamanda azıcık cimlastik yapıyoruz çıkartıyoruz gazı ama ben iice gülüyorum:)

ben uyumadığı zaman fön makinasıyla uyutmaya çalışıyorum faydası oluyo...

Kesinlikle katılıyorum en yoğun ağlama krizlerinde şarzlı elsüpürgesi fön makinesi kurtarıcım oldu uyuduğu bile oldu onların sesiyle ilginç ama böyle kolik olmak kolaymııı

:jeyyar:delikafadulden:roflol:

İşte böyleee bu datlular annesi kısır döngüü ne çiş biter ne yemek ne kaka:)) Sohpet istiyosaa oda karıştırmış gecesini gündüzünü dinlendi,ysen bugün olabildiğince uyanık tut cnm gece uyumasını sağla kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

ooo destim gelmüşşşşşşşş dubam gelmüşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile2

ya yavrum uyuy mışıl mışıl sora bi sancı vuriy nası morarıp acı acı ağliy kıyamam bebem benim yaaa mafoldumben

yaaa hayatımız ne deiğiştii hergn yeni bişey öğreniyoruz işte onlarla birlikte opuyorumnanaktan nazlı tecrübeli annem dediklerinii deniycem bakalımm uyancakmıı o kadar uykusuzluktan sonraa öyle derin uyuyorkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…