günaydın kızlarrrrr
gunaydın bircaaann ve gurbeettt
nazlışımmmmm hoşgeldinnn yağmur nası oldi datlumm ??
Hoşbuldummm Güzel Özgemin güzel anası a.s. a.s. a.s.
İyi cnm benim daha iyi geceleri biraz geç uyuyor 1,30-2 gibi ama öğlenleri uykusunu bozmam gerek onuda bugün yarın yapmayı düşünüyorum en fazla 1,30 saat uyutmalıyım ki gece en geç 11,30-12 gibi uyusun onun dışında önümüzde hafta ayın 23 kontrolumuz var 2. ay kontrolu teyzesi zamann neka çabuk geçiyor...24 ise aşılarımız olacak inşallah ateşsiz güzelce geçiririz..Evdeyiz sabırla yazın gelmesini bekliyorum:)Dışarıya çıkıyoruz ama kırk gezmeleri evlerden evlere olsun varsın o bile yetiyor kışın ne olacak başka değilmi cnm..
ohh maşallah yağmuşumaaa buyuyolar rabbime şukurrr :Saruboceq:
bugun özgemin yuzune bakıyorumda sızlanıyoruz falan ama bu gunler istesemde geri gelmez zorda olsa harika duygular yaşıyoruz minicik zuzularımız yaa yirim ben onnarııı opuyorumnanaktan
ben uyumadığı zaman fön makinasıyla uyutmaya çalışıyorum faydası oluyo...
selam kızlar nasılsınızz diycem yorgunsunuzz tabii dün gece biizm paşada taktı telinee ne ağlamak ama
susmak bilmiyor 2 saat kesintiisz böyle devam edince 1 bina yakınımdaki anemi aardım annem durmayınca ara gece bi gecede rahat et dedii dayanamdım ilk kez annei aradım geldii baktık karnı tok gazı yok beyfendi sohbet etmek istiyor annem sana çekti dedii bende öylemişim sabah namazına kadar muhabbet etmişlerr sonraa acıı sesiyle uyandım acıkmışş tabii kahvaltı yaptık annem gitti beyfendii fosur fosur uyuyii
hepiciğinize günaydına.s.
:jeyyar:delikafadulden:roflol:
İşte böyleee bu datlular annesi kısır döngüü ne çiş biter ne yemek ne kaka:)) Sohpet istiyosaa oda karıştırmış gecesini gündüzünü dinlendi,ysen bugün olabildiğince uyanık tut cnm gece uyumasını sağla kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?