2009 Kasm Anneleri

nazlışımm özgecik fön sesiynen uyuy ama ben artık fön sesi duyunca tüylerim tiken tiken oliy gı kaydirigubbakcemile3

ayy kızlar inanmazsınız hiç iştahım yok hee :çok üzgünüm: lokmalar ağzımda büyüyo sankim kafamçokkarıştı annem geldiğinde ye ye diye peşimde dolanıyıı :asigim: bide diyoki bigün sana ye ye diye yalvarcağım hiç aklıma gelmezdi :roflol:

ne edisin cerenimom opuyorumnanaktan bugünde hava accık güzel gıı bebeleri alak eminönüne gidek mi :jeyyar:

benim bu bebe yarın 20 günlük oluyoo çok şükür şimdiye kadar sorun yaşamadık ne zaman başlıyo bu gaz maz problemleri :uhm:

hoşbulduk canım geçicek inş bi iki ayda hareketleri arttıkça gaz olayı biticek işş bende dün ayran içtim emzirdim kaç saat kıvrandı çocuk ne yiycez bilmemkii yine ota talimmkaydirigubbakcemile3

Cerincim o sancının çıkması gerekiyor ayaklarıyla oyna yukarı aşağıya indir kaldır sonra hafifçe karnına doğru bastırt bunu yaklaşık dk yapınca çıkartıyor hemen gazını sonrasında derin bir uyku çekecekyerimsenibenKıyamam ben onaa minicik hayata alışmak ne kadarda zor:teselli:

şu kartanesi karusu nası da hava basiyii görin mii beraynan gezmişş abuuuu ben yemek yiyemim aç kedi gibin durim evde karu ankmallerde geziyyy vay tosba vayyyyyyyyyyy
hee sorma gııı dün pusetimiz geldi emme daha kutudan bile çıkaramadım anamm durmuyy bu gıııı uyuyo 10-15 dk sora ciyaklıyo emme gece maşallahh uyuyy annamiim nan ben bunnu
günaydın uykusuz kasım anneleri
gnaydın
ah bi bilsem cnm
hepiciğinize günaydına.s.
günaydın cnm

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy duyda inanma haaa tubanın iştahı yokmişşşşşşşş lülülülülülü
hamdiye götürem mi seni he hacıı iştahın açuluuuu :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

öğlenden gece saat 1 e kadar bass bass ağladı oğlumm,dışarsıda fırtına kıyamett.arabala çıktık gene sustuu kontak kapanınca gene başladıı.mafoldumben dr.u aradık gelin hemen dedi gece gece o havada koştuk dr.a.
baktı muayene etti ğne yapcam dedii gecmez bu kriz mafoldumben bebişime ağrı kesici bi ine yaptı geldik eve.uyudu sonra 1.30dan 5 e kadar ama ben onun başında ağlaya ağlayaaaaa gözümü kırpmadımmm mafoldumben

ayy edoşşşuuumm kıyamam size yaaa
allah yardımcınız olsun egeciğe de inşallaahh
bi an önce atlatsın şu kolik derdiniiii

günaydın hanımlar. kızım ıkınma turlarında bende giriyim bi bakıyım dedim. hiç yazamıyorum artık ya. bu kadar küçük bişi nasıl da bütün zamanlarımıza el koydu dimi. ama allahıma çok şükür ufak tefek değişiklikler oluyo zamanla kızımda ,verdiğim humananın kşmyonlu rezene çayındanmı yoksa hafta sonu aldığımız fisher price ın titreşimli anakucağındanmı bilmiyorum. gazını çıkarmayı öğreniyo. yine 2 de 3 te uyuyyoruz ama en azından apartmanı ayağa kaldırmıyo çok şükür :)) bu arada kızlar benim kızın kakası çok kokmaya başladı ya, sizde durumlar nasıl??

edoşumu görünce selam melam yazmadan daldım
40ımız çıktı bizim deee, lohusa değülün ben gaarii
beray hanım uyansa yıkayacaz onu da kaydirigubbakcemile2
ama dün 39u uçurduğumuz için bugün kalan 1i odadan odaya giderek uçururuz gaari kaydirigubbakcemile3

bizimki de kokuyo valla hemi de bayadır
ben hemen anlıyom açmadan yapıp yapmadığını
annem diyo kokmaz daha sen asıl katı gıdaya geçince gör ama bana buram buram geliyo delikafadulden

ah canım ya çok çok geçmiş olsun. bilirim bu krizi bizimkini gece 3 te arabayla dolaştırıyoduk bundan 1 hafta önce ( uarım hemen atlatırsınız oğluşunla şu kolik krizlerini...:Saruboceq:

Son düzenleme:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
offf alsak sarsak şölee lahmacunları içine bol yeşillik limonn cokacimcoook

ahh edoşum yaa kıyamam ben size :teselli: şu kolik belasıda ne lanet bişeymiş yaa mahvetti bebeleri Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…