ooo destim gelmüşşşşşşşş dubam gelmüşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile2
ya yavrum uyuy mışıl mışıl sora bi sancı vuriy nası morarıp acı acı ağliy kıyamam bebem benim yaaa mafoldumben
ya yavrum uyuy mışıl mışıl sora bi sancı vuriy nası morarıp acı acı ağliy kıyamam bebem benim yaaa mafoldumben
hee sorma gııı dün pusetimiz geldi emme daha kutudan bile çıkaramadım anamm durmuyy bu gıııı uyuyo 10-15 dk sora ciyaklıyo emme gece maşallahh uyuyy annamiim nan ben bunnuşu kartanesi karusu nası da hava basiyii görin mii beraynan gezmişş abuuuu ben yemek yiyemim aç kedi gibin durim evde karu ankmallerde geziyyy vay tosba vayyyyyyyyyyy
gnaydıngünaydın uykusuz kasım anneleri
ah bi bilsem cnmgünaydın kızlar nasılsınız
ya benim oğlan ne güzel uyuyodu taki düne kadar dünden beri doğru düzgün uykusu yok 10-15 dakika uyuyo uyanıyo
sırf uyusun diye banyo bile yaptırdım ama banamısın demedi bu gün 23 günlük olduk 40 ından sonra iyice marifetlerini sergileyecek herhalde
bebişleriniz uyumadığı zaman sizler neler yapıyosunuz bana bi akıl verin
günaydın cnmhepiciğinize günaydına.s.
nazlışımm özgecik fön sesiynen uyuy ama ben artık fön sesi duyunca tüylerim tiken tiken oliy gı kaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
saçıma bile kullanmıycamm bir süre kıvır kıvır dolaşıcam kurutmuycamdaaaa:roflol:
ayy kızlar inanmazsınız hiç iştahım yok hee :çok üzgünüm: lokmalar ağzımda büyüyo sankim kafamçokkarıştı annem geldiğinde ye ye diye peşimde dolanıyıı :asigim: bide diyoki bigün sana ye ye diye yalvarcağım hiç aklıma gelmezdi :roflol:
slm millet çok feciii bir gecenin ardındannn mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
günaydın hanımlar. kızım ıkınma turlarında bende giriyim bi bakıyım dedim. hiç yazamıyorum artık ya. bu kadar küçük bişi nasıl da bütün zamanlarımıza el koydu dimi. ama allahıma çok şükür ufak tefek değişiklikler oluyo zamanla kızımda ,verdiğim humananın kşmyonlu rezene çayındanmı yoksa hafta sonu aldığımız fisher price ın titreşimli anakucağındanmı bilmiyorum. gazını çıkarmayı öğreniyo. yine 2 de 3 te uyuyyoruz ama en azından apartmanı ayağa kaldırmıyo çok şükür :)) bu arada kızlar benim kızın kakası çok kokmaya başladı ya, sizde durumlar nasıl??
öğlenden gece saat 1 e kadar bass bass ağladı oğlumm,dışarsıda fırtına kıyamett.arabala çıktık gene sustuu kontak kapanınca gene başladıı.mafoldumben dr.u aradık gelin hemen dedi gece gece o havada koştuk dr.a.
baktı muayene etti ğne yapcam dedii gecmez bu kriz mafoldumben bebişime ağrı kesici bi ine yaptı geldik eve.uyudu sonra 1.30dan 5 e kadar ama ben onun başında ağlaya ağlayaaaaa gözümü kırpmadımmm mafoldumben
delikafadulden delikafadulden delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy duyda inanma haaa tubanın iştahı yokmişşşşşşşş lülülülülülü
hamdiye götürem mi seni he hacıı iştahın açuluuuu :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
öğlenden gece saat 1 e kadar bass bass ağladı oğlumm,dışarsıda fırtına kıyamett.arabala çıktık gene sustuu kontak kapanınca gene başladıı.mafoldumben dr.u aradık gelin hemen dedi gece gece o havada koştuk dr.a.
baktı muayene etti ğne yapcam dedii gecmez bu kriz mafoldumben bebişime ağrı kesici bi ine yaptı geldik eve.uyudu sonra 1.30dan 5 e kadar ama ben onun başında ağlaya ağlayaaaaa gözümü kırpmadımmm mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?