2009 Kasm Anneleri

canııımmmmm kıyamam size yaa :teselli:

:sinifsinif::sinifsinif:

ayy edoşşşuuumm kıyamam size yaaa
allah yardımcınız olsun egeciğe de inşallaahh
bi an önce atlatsın şu kolik derdiniiii

inşallah yaaaaaa :Saruboceq:

ah canım ya çok çok geçmiş olsun. bilirim bu krizi bizimkini gece 3 te arabayla dolaştırıyoduk ( uarım hemen atlatırsınız oğluşunla şu kolik krizlerini...:Saruboceq:

:Saruboceq: inşallahh cnm heç umudum kalmadıı gariii mafoldumben

muredacım çok geçmiş olsun inş en kısa zamandaa tüm bebişlerin kolikleri biterdee anne ballar rahat eder

sizi biraz güldüriyimm dün temizliğimi yaptım kıl tüy gece bebeği uyuttum süslendim püslendim kırklanalı kaç gün oldu hala eşimle bir araya gelemedik bu gece şeytanın bacağı kırılcak dedik neyse tam işe koyulduk ahmed said kıpırdanmaya başladııı kalktım salladım uyuduu benim aklım bbeişte oturma odasına geçtik bi ağlamaya başladıı anladı sankii ben koptum tabi olaydann 1 saat uğraştık susmadı eşime sen yat dedim sabaha kadarr devam etti bi gece daha böyle bittii bir arada hasretlikte zor işş:kedi:

canim benim ya, insallah en kisa zamanda hepimiz atlaticaz bugunleri. :teselli:

süsün püsünde ahmed saide yaradı desene kaydirigubbakcemile3 bebede şaşırmıştır ne olmuş benim anneme bölee diyee kaydirigubbakcemile3

Gunaydinlar a.s.

bende kizi yikadim, emzirdim, yerine yatirdim ama banyo sonrasi uyuyan bebelerin askine oldugu icin uyandi tabi.akannehirakannehir

tebrik ediyorum sizi.vereliniortak

oglusumdaki zamanlar geldi aklima.kaydirigubbakcemile3 bu sefer hic acele etmiyorum.:kedi:

inşallah destimm yaa :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizimde 56 gün oldu ama tesebbüs bile etmedikk laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

canim benim ya, insallah en kisa zamanda hepimiz atlaticaz bugunleri. :teselli:

inşallah wannammm :Saruboceq:

kız murat eniştenin ocağında incir ağacı azdı yaa bide benzin masrafı çıktı adamın başına akannehir

yok nan benim arabadan içeri heç motor sesi gelmiyo bebe susmuyoo akannehir o yüzden muronun şirket arabasınla çıkıyozzz kaydirigubbakcemile3 yaneee benzine masraf etmiik allahtaaannn :Saruboceq:

Gunaydinlar a.s.

bende kizi yikadim, emzirdim, yerine yatirdim ama banyo sonrasi uyuyan bebelerin askine oldugu icin uyandi tabi.akannehirakannehir

all benimkinden de o kaaaa kaydirigubbakcemile5 banyo yapınca daha bi pörtlüyo gözleriii kaydirigubbakcemile3

ne kadar kalabalığız maşallah
hey gidi günler hey eski günler geldi aklıma

ahhhhhhh ahhhhh ne günlerdii beaa :sinifsinif:
bende yakayım bideneeee :roflol:

hay allam yaa kaydirigubbakcemile3
valla bizim kızda anliy adama sarılsam bile yaygarayı kopariyy akannehir
babayı kıskaniy zağar kaydirigubbakcemile3

süsün püsünde ahmed saide yaradı desene kaydirigubbakcemile3 bebede şaşırmıştır ne olmuş benim anneme bölee diyee kaydirigubbakcemile3

ya şaşırdı tabii o ağladıkça biz güldükk kaydirigubbakcemile3

wannababy sen gördün geçirdin tecrübelisin tabii eşime diyorum artık bebiş var böyleee...kaydirigubbakcemile5

hayatımda bölee bi hava görmedim yaaa nasıl fırtına varrr akannehir
öle büyük dolu yağıyokiiii balkon dolmuşş bide çatı katındayım yaa benn paaat paatt tepemee incek şimdiii :roflol::roflol:

yok nan benim arabadan içeri heç motor sesi gelmiyo bebe susmuyoo akannehir o yüzden muronun şirket arabasınla çıkıyozzz kaydirigubbakcemile3 yaneee benzine masraf etmiik allahtaaannn :Saruboceq:
iyi nan o zaman kaydirigubbakcemile5 zabaha kadar gezin anasını satıyım kaydirigubbakcemile3 hatta ayağınız gaza değmişken istanbulada uğrayın gı
ahhhhhhh ahhhhh ne günlerdii beaa :sinifsinif:
bende yakayım bideneeee :roflol:

hafta sonu kimsecikler olmazdı pazartesi sabahı millet damlardı geyiğin dibine vururduk nan kaydirigubbakcemile3 bak yine efkarlandım

all benimkinden de o kaaaa kaydirigubbakcemile5 banyo yapınca daha bi pörtlüyo gözleriii kaydirigubbakcemile3

o modelden bi tane de bende vaaaa akannehir
banyo yapcamız gun beni hafakanlar basiy zira banyodan sora uyumiyy uyumiyy uyumiyy huysuz bişi oliy çıkiy :sinifsinif:

benim dogumdan sonra dikislerim enfeksiyon kapmis ve acilma olmustu. ingilterede kendi kendine kapanir dediler ama dun kendi doktoruma gittim kapanmaz dedi ve tedaviye basladi. bu durumda esimle bana biraraya gelme hayalleri suya dusmus oldu. adamcaz cildirmazsa iyi. Allah'tan sesi cikmiyo bende sessizligimi koruyorum.:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…