canııımmmmm kıyamam size yaa :teselli:
ayy edoşşşuuumm kıyamam size yaaa
allah yardımcınız olsun egeciğe de inşallaahh
bi an önce atlatsın şu kolik derdiniiii
ah canım ya çok çok geçmiş olsun. bilirim bu krizi bizimkini gece 3 te arabayla dolaştırıyoduk( uarım hemen atlatırsınız oğluşunla şu kolik krizlerini...:Saruboceq:
ahh edoşum yaa kıyamam ben size :teselli: şu kolik belasıda ne lanet bişeymiş yaa mahvetti bebeleri Çok üzgünüm çoook
öğlenden gece saat 1 e kadar bass bass ağladı oğlumm,dışarsıda fırtına kıyamett.arabala çıktık gene sustuu kontak kapanınca gene başladıı.mafoldumben dr.u aradık gelin hemen dedi gece gece o havada koştuk dr.a.
baktı muayene etti ğne yapcam dedii gecmez bu kriz mafoldumben bebişime ağrı kesici bi ine yaptı geldik eve.uyudu sonra 1.30dan 5 e kadar ama ben onun başında ağlaya ağlayaaaaa gözümü kırpmadımmm mafoldumben
ölemiş yaaa :sinifsinif: murat bile çileden çıktııııı artıkk kolike küfür eder olduuu akannehirakannehir
bizimki de kokuyo valla hemi de bayadır
ben hemen anlıyom açmadan yapıp yapmadığını
annem diyo kokmaz daha sen asıl katı gıdaya geçince gör ama bana buram buram geliyo delikafadulden
muredacım çok geçmiş olsun inş en kısa zamandaa tüm bebişlerin kolikleri biterdee anne ballar rahat eder
sizi biraz güldüriyimm dün temizliğimi yaptım kıl tüy gece bebeği uyuttum süslendim püslendim kırklanalı kaç gün oldu hala eşimle bir araya gelemedik bu gece şeytanın bacağı kırılcak dedik neyse tam işe koyulduk ahmed said kıpırdanmaya başladııı kalktım salladım uyuduu benim aklım bbeişte oturma odasına geçtik bi ağlamaya başladıı anladı sankii ben koptum tabi olaydann 1 saat uğraştık susmadı eşime sen yat dedim sabaha kadarr devam etti bi gece daha böyle bittii bir arada hasretlikte zor işş:kedi:
muredacım çok geçmiş olsun inş en kısa zamandaa tüm bebişlerin kolikleri biterdee anne ballar rahat eder
sizi biraz güldüriyimm dün temizliğimi yaptım kıl tüy gece bebeği uyuttum süslendim püslendim kırklanalı kaç gün oldu hala eşimle bir araya gelemedik bu gece şeytanın bacağı kırılcak dedik neyse tam işe koyulduk ahmed said kıpırdanmaya başladııı kalktım salladım uyuduu benim aklım bbeişte oturma odasına geçtik bi ağlamaya başladıı anladı sankii ben koptum tabi olaydann 1 saat uğraştık susmadı eşime sen yat dedim sabaha kadarr devam etti bi gece daha böyle bittii bir arada hasretlikte zor işş:kedi:
canim benim ya, insallah en kisa zamanda hepimiz atlaticaz bugunleri. :teselli:
kız murat eniştenin ocağında incir ağacı azdı yaa bide benzin masrafı çıktı adamın başına akannehir
Gunaydinlar a.s.
bende kizi yikadim, emzirdim, yerine yatirdim ama banyo sonrasi uyuyan bebelerin askine oldugu icin uyandi tabi.akannehirakannehir
ne kadar kalabalığız maşallah
hey gidi günler heyeski günler geldi aklıma
süsün püsünde ahmed saide yaradı desene kaydirigubbakcemile3 bebede şaşırmıştır ne olmuş benim anneme bölee diyee kaydirigubbakcemile3
iyi nan o zaman kaydirigubbakcemile5 zabaha kadar gezin anasını satıyım kaydirigubbakcemile3 hatta ayağınız gaza değmişken istanbulada uğrayın gıyok nan benim arabadan içeri heç motor sesi gelmiyo bebe susmuyoo akannehir o yüzden muronun şirket arabasınla çıkıyozzz kaydirigubbakcemile3 yaneee benzine masraf etmiik allahtaaannn :Saruboceq:
ahhhhhhh ahhhhh ne günlerdii beaa :sinifsinif:
bende yakayım bideneeee:roflol:
all benimkinden de o kaaaa kaydirigubbakcemile5 banyo yapınca daha bi pörtlüyo gözleriii kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?