hayatımda bölee bi hava görmedim yaaa nasıl fırtına varrr akannehir
öle büyük dolu yağıyokiiii balkon dolmuşş bide çatı katındayım yaa benn paaat paatt tepemee incek şimdiii :roflol::roflol:
o modelden bi tane de bende vaaaa akannehir
banyo yapcamız gun beni hafakanlar basiy zira banyodan sora uyumiyy uyumiyy uyumiyy huysuz bişi oliy çıkiy :sinifsinif:
banyo yapcamız gun beni hafakanlar basiy zira banyodan sora uyumiyy uyumiyy uyumiyy huysuz bişi oliy çıkiy :sinifsinif:
anam bizim 3.5 ay oldu biz bilem heriflen toplasan 2 defa yakınlaştık kız durmuyo derin bir uykudayken bırden cığlığı basıveriyo kaydirigubbakcemile3
biizim velet geçen gecelerde yine uyumayınca internette bi doğum koçu varyaa ayşemiydii neydii gece uyumuyan bebeğe yüzdürme seansını anlatıyor bebek okadar rahatlıyormuşş ki bundan sonraa 4 saat uyku garanti dedii geçen gece 1 dee dellelndim artık eşimi uyandırdımleğeni falan aldık odayaa paşada suyu bi seviyorr salonu darmadağın ettiğimle kaldım bizde işe yaramadı yine sabahı ettik
iyi nan o zaman kaydirigubbakcemile5 zabaha kadar gezin anasını satıyım kaydirigubbakcemile3 hatta ayağınız gaza değmişken istanbulada uğrayın gı
hafta sonu kimsecikler olmazdı pazartesi sabahı millet damlardı geyiğin dibine vururduk nan kaydirigubbakcemile3 bak yine efkarlandım
Muredacım canım çok üzüldüm en kısa zamanda kurtulur inşallah Ege cim o pis kolik ten
benim dogumdan sonra dikislerim enfeksiyon kapmis ve acilma olmustu. ingilterede kendi kendine kapanir dediler ama dun kendi doktoruma gittim kapanmaz dedi ve tedaviye basladi. bu durumda esimle bana biraraya gelme hayalleri suya dusmus oldu. adamcaz cildirmazsa iyi. Allah'tan sesi cikmiyo bende sessizligimi koruyorum.:kedi:
anam bizim 3.5 ay oldu biz bilem heriflen toplasan 2 defa yakınlaştık kız durmuyo derin bir uykudayken bırden cığlığı basıveriyo kaydirigubbakcemile3
gıı bunnar nerde arıza bi ses var seviyler rahatlayıp uyuyiyler ya ege de o pat pat sesleri sevmiy mi laelaelaelaelae
abooo benim umudum vardı beee pazar gelcek kocişim diyee :kedi:
ay kızlar ya dün akşam çok güzel bir haber le sevindik Kızkardeşim hamile gecen yıl hamile iken bebeğin kalp atışları durmuştu ve bebeği almışlardı çok üzülmüştü yavrum 1 yıldır uğraşıyodu dr 1 yıl dolsun demişti dün evde test yapmış 2.çizgi pembe çıkmış akşam ben iş çıkışı hemen aldım onu hastaneye kan tahlili yaptırmaya götürüdüm ve sonuç Hamile inşallah çok sağlıklı bir hamilelik geçirir ablasına benzemez.
wannababy sen gördün geçirdin tecrübelisin tabii eşime diyorum artık bebiş var böyleee...kaydirigubbakcemile5
ay kızlar ya dün akşam çok güzel bir haber le sevindik Kızkardeşim hamile gecen yıl hamile iken bebeğin kalp atışları durmuştu ve bebeği almışlardı çok üzülmüştü yavrum 1 yıldır uğraşıyodu dr 1 yıl dolsun demişti dün evde test yapmış 2.çizgi pembe çıkmış akşam ben iş çıkışı hemen aldım onu hastaneye kan tahlili yaptırmaya götürüdüm ve sonuç Hamile inşallah çok sağlıklı bir hamilelik geçirir ablasına benzemez.
abbaaaowwwwwwwww gıııı maşaaaallahhhhhhhhh 3.5 aylık mı oldu prensesssss
ayy darısı başımızaaaaaaaaa :Saruboceq:
hee nan susmazsaa bi dahaki hedefimiz istanbul olsunnn
şimcide bebelere bakıyıkk 2 dk.dursada damlasak kk ya diye nann biz adam olmucazzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ütü var doluuuu ben burdayımmm akannehir
nan bide ben 1 gün durup bi gün yıkımmmm :kedi: yanee bigün uyuyo bigün uyumuyoo akannehir
benim anamda dikkatli yıkıyoo kulağına su kaçmasın diyeeo karu bebeyi daldırıy suya kulaklarına su kaçmaz mı gı öyleee CADIARZU
valla kaynanam yıkarken kafasından aşaa şarr deyu suyu dökmiy kulana kaçar mazallah falan deyu eliylen az dökiy dikkatli dikatli e o hatun zart deyu sokiy kafasını falan kuvete :1shok:
hee nan susmazsaa bi dahaki hedefimiz istanbul olsunnn
şimcide bebelere bakıyıkk 2 dk.dursada damlasak kk ya diye nann biz adam olmucazzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ütü var doluuuu ben burdayımmm akannehir
biizim velet geçen gecelerde yine uyumayınca internette bi doğum koçu varyaa ayşemiydii neydii gece uyumuyan bebeğe yüzdürme seansını anlatıyor bebek okadar rahatlıyormuşş ki bundan sonraa 4 saat uyku garanti dedii geçen gece 1 dee dellelndim artık eşimi uyandırdımleğeni falan aldık odayaa paşada suyu bi seviyorr salonu darmadağın ettiğimle kaldım bizde işe yaramadı yine sabahı ettik
heç çaktırma kızz açma bile konuyuuuu sanki daha önce böle bişe yasanmıyomuş gibi davrannn :roflol::roflol::roflol:
Nazlımmmmmmmmmm ilk görüyorum seni nasılsın??? Kızım nasıl???
Kıyamam yaaa neden okadar ağladıki yavrum benim birde iğne vurulmuş off offffffffslm millet çok feciii bir gecenin ardındannn mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Hayırlıııı uğurlu olsunnnedoşumu görünce selam melam yazmadan daldım
40ımız çıktı bizim deee, lohusa değülün ben gaarii
beray hanım uyansa yıkayacaz onu da kaydirigubbakcemile2
ama dün 39u uçurduğumuz için bugün kalan 1i odadan odaya giderek uçururuz gaari kaydirigubbakcemile3
Günaydın canımmm bak sen yaramaza uyuyunnda büyün bakim aaaa kasım bebeklerinin durumuna bakın nazara geldik hepimiz yeminleeeee yok kilo almadılar yok güzeller vsvsvs al işte durum:)Gunaydinlar a.s.
bende kizi yikadim, emzirdim, yerine yatirdim ama banyo sonrasi uyuyan bebelerin askine oldugu icin uyandi tabi.akannehirakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?