2009 Kasm Anneleri

anam bizim 3.5 ay oldu biz bilem heriflen toplasan 2 defa yakınlaştık kız durmuyo derin bir uykudayken bırden cığlığı basıveriyo kaydirigubbakcemile3

hayatımda bölee bi hava görmedim yaaa nasıl fırtına varrr akannehir
öle büyük dolu yağıyokiiii balkon dolmuşş bide çatı katındayım yaa benn paaat paatt tepemee incek şimdiii :roflol::roflol:

gıı bunnar nerde arıza bi ses var seviyler rahatlayıp uyuyiyler ya ege de o pat pat sesleri sevmiy mi laelaelaelaelae

o modelden bi tane de bende vaaaa akannehir
banyo yapcamız gun beni hafakanlar basiy zira banyodan sora uyumiyy uyumiyy uyumiyy huysuz bişi oliy çıkiy :sinifsinif:

oglumda banyo yaptirmak icin deli olurdum, zira banyo sonrasi 3-4 saat uyurdu. valla kiz banamisin demiyor. banyo yapiyo ama uyku mirin kirin yapiliyo, yalvara yalvara.akannehir

banyo yapcamız gun beni hafakanlar basiy zira banyodan sora uyumiyy uyumiyy uyumiyy huysuz bişi oliy çıkiy :sinifsinif:

biizim velet geçen gecelerde yine uyumayınca internette bi doğum koçu varyaa ayşemiydii neydii gece uyumuyan bebeğe yüzdürme seansını anlatıyor bebek okadar rahatlıyormuşş ki bundan sonraa 4 saat uyku garanti dedii geçen gece 1 dee dellelndim artık eşimi uyandırdımleğeni falan aldık odayaa paşada suyu bi seviyorr salonu darmadağın ettiğimle kaldım bizde işe yaramadı yine sabahı ettik

anam bizim 3.5 ay oldu biz bilem heriflen toplasan 2 defa yakınlaştık kız durmuyo derin bir uykudayken bırden cığlığı basıveriyo kaydirigubbakcemile3

abbaaaowwwwwwwww gıııı maşaaaallahhhhhhhhh 3.5 aylık mı oldu prensesssss
ayy darısı başımızaaaaaaaaa :Saruboceq:

ay kızlar ya dün akşam çok güzel bir haber le sevindik Kızkardeşim hamile gecen yıl hamile iken bebeğin kalp atışları durmuştu ve bebeği almışlardı çok üzülmüştü yavrum 1 yıldır uğraşıyodu dr 1 yıl dolsun demişti dün evde test yapmış 2.çizgi pembe çıkmış akşam ben iş çıkışı hemen aldım onu hastaneye kan tahlili yaptırmaya götürüdüm ve sonuç Hamile inşallah çok sağlıklı bir hamilelik geçirir ablasına benzemez.

o karu bebeyi daldırıy suya kulaklarına su kaçmaz mı gı öyleee CADIARZU
valla kaynanam yıkarken kafasından aşaa şarr deyu suyu dökmiy kulana kaçar mazallah falan deyu eliylen az dökiy dikkatli dikatli e o hatun zart deyu sokiy kafasını falan kuvete :1shok:

hee nan susmazsaa bi dahaki hedefimiz istanbul olsunnn
şimcide bebelere bakıyıkk 2 dk.dursada damlasak kk ya diye nann biz adam olmucazzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ütü var doluuuu ben burdayımmm akannehir

Muredacım canım çok üzüldüm en kısa zamanda kurtulur inşallah Ege cim o pis kolik ten

inşallahh karakızımmmm :Saruboceq:

nan bide ben 1 gün durup bi gün yıkımmmm :kedi: yanee bigün uyuyo bigün uyumuyoo akannehir

heç çaktırma kızz açma bile konuyuuuu sanki daha önce böle bişe yasanmıyomuş gibi davrannn :roflol::roflol::roflol:

yapma yaaaaaa laelaelaelaelae yandı kocalaaarrr

gıı bunnar nerde arıza bi ses var seviyler rahatlayıp uyuyiyler ya ege de o pat pat sesleri sevmiy mi laelaelaelaelae

hee gıı 9 bucukta uyuduyduu hala uyuyy sesler hoşuna gitti zaaarr :lepi::lepi:

abooo benim umudum vardı beee pazar gelcek kocişim diyee :kedi:

:teselli: vahh yavruummm :teselli: hayallerinmi yıkıldıı gıııı :roflol:

ooo maşallah maşallahh allah tamamına erdirsinnnn :Saruboceq:
hayırlı sağlıklı sıhhatli geçer vaktinde kucana alır işallahh
dimekk tizeee oliyon he gıı karakızımmmm sositososito

wannababy sen gördün geçirdin tecrübelisin tabii eşime diyorum artık bebiş var böyleee...kaydirigubbakcemile5

cok komik oluyo ya, gizli gizli yapiyomus gibi.kaydirigubbakcemile3

ama benim en cok kacindigim sey, beraber olduktan sonra banyo yapamadan bebek emmek isterse, o halde veremem ki.

Allah tamamına erdirsin canım yaaa
ben o olayı 2 kere yaşadım hatta bu gebeliğimde direkten döndü walla :sinifsinif: çok zor bişey :sinifsinif: Allah o acıyı kimseye yaşatmasın :Saruboceq: Kardeşinde sağlıcakla bebeğni kucağına alır inşallah :Saruboceq:

hihoyyyt allahım sağ salim kucağına almak nasip etsinn :Saruboceq::Saruboceq:
kolik molik olmasın bebemizzzz :roflol: benim duam bu artık tüm bebeleree delikafadulden

gııı sabah uyuyodu iki lokma bişi yedim salonu toparladım akşamdan bulaşıklar falan vardı yıkadım durulamadan cırcırım başladı koştum aldım alış o alış şimdi ayaklarımda sabah yıkadım akşam durularım artık bulaşığımı kaydirigubbakcemile3

naaan psikopat edaaa bebeyide kendine çevirdin kış bebesi o kaa yıkanır mı naaan delüüüü o bebe kolik deel alkolik bile olur gıı ister istemez üşütür karnı neyim ağrır yazık gııı maden işçisi sanki de gun aşırı yıkıyonnn akannehir
tamam bebelerin gelişmesinde önemli banyo ama aralık ayındayız hatırlatiiiiiiiiiiiiimmm didiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm delikafadulden

benim anamda dikkatli yıkıyoo kulağına su kaçmasın diyee
acaba biz mi abartıyoruz :uhm:
hee nan susmazsaa bi dahaki hedefimiz istanbul olsunnn
şimcide bebelere bakıyıkk 2 dk.dursada damlasak kk ya diye nann biz adam olmucazzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ütü var doluuuu ben burdayımmm akannehir

benimde bebe uyuyo şimdi
bende düşünüyom çamaşır mı assam mutfağımı toparlasam uyusam mı kkya mı baksam kafamçokkarıştı şimdilik kk ağır basıyii :roflol:

mureda canım çok geçmiş olsun canım benimkide aynıydı en son geçen hafta cuma günü çatlıcaktı.ertesi gün dr unu aradım mam verdi aptamil conformil gazlı bebekler için hazmettiriyomuş.onu bile benimki beğenmedi ama zorla tıktım ağzına bide muskat cevizi verdim ve o günden beri çok şükür ağlamıo ben muskattan çok ememnunum kızlar aklınızda oldun hergün 6 dan gece 12 ye kadar ağlardı...mamayıda meme emdikten sonra veriorum benden içmio başkasında içio benden meme beklio...

biraz daha buyuyup oturmaya baslayinca doldur kuvetin icine suyu, at icine esinle beraber oynasinlar. cok hoslarina gidiyo ve rahat uyumalarini sagliyo. biz oglumu babasiyla atardik kuvete, simdi abi-kardes giricekler insallah.zemuszemus

cok sevindim canim, Rabbim tamamina erdirsin insallah.

heç çaktırma kızz açma bile konuyuuuu sanki daha önce böle bişe yasanmıyomuş gibi davrannn :roflol::roflol::roflol:

aynen oyle yapiyorum.:roflol::roflol:

Nazlımmmmmmmmmm ilk görüyorum seni nasılsın??? Kızım nasıl???

oyy oyyyyyyyyyyyyyyyyy canımmmbiz iyiyiz seni gördüm çok çok çokkkkkkkkkkk daha iyi oldum ay aynı gün hem kendşme hem sana bir sürü dualar ettimmm siz nasılsınız bakalım kıyamam yaa nasıl özlemişim martımm canım benim a.s. a.s.
slm millet çok feciii bir gecenin ardındannn mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Kıyamam yaaa neden okadar ağladıki yavrum benim birde iğne vurulmuş off offffffff(((Geçmiş olsun canım
Hayırlıııı uğurlu olsunnn
Gunaydinlar a.s.

bende kizi yikadim, emzirdim, yerine yatirdim ama banyo sonrasi uyuyan bebelerin askine oldugu icin uyandi tabi.akannehirakannehir
Günaydın canımmm bak sen yaramaza uyuyunnda büyün bakim aaaa kasım bebeklerinin durumuna bakın nazara geldik hepimiz yeminleeeee yok kilo almadılar yok güzeller vsvsvs al işte durum:)

Çok sevindim tatlımmmmm hayırlısı olsun aman amannnnn maşallah diyelim sanada hiçmi hiç benzemesinn ama Duruma benzesin doğacak minik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…