2009 Kasm Anneleri

delikafadulden nan delüü dr.a kalsaa hergün yıka diiy hacııııı akannehirakannehir
yanlız başıma yıkayamıyom dahha yanlız yıkabilsemm kendim gibi günde 2 yıkıcamm nan :roflol::roflol::roflol:

varyaaa sölesem inanmazsın hacıı tamı tamınaa 4.gün bugün ben banyo yapmayalıı :1ninca::1ninca: koktum nan ama bebeyi koyupta giremiim duşaaa ee geceleride malumm hep ağliiii pasaklının bitri oldum çıktım haaa :1ninca::1ninca:

akannehirakannehirakannehir
seeeennnnnnnn 4 gundur banyo yapminn hade beee hayatta inanmam :1shok:
4 saat mı yazcaaadın gı yosammm kaydirigubbakcemile3

he valla cerincimm onu bende anlamadım biz yıkarken kulaklarını ellerimiiz kapatıyok küvete koyduğumdaa da deiğişceğim eşyalarını başının altına koyyom sudan yksekte oluyorr oynuyos öylee seviyor suyuu

karakızım çok sevindiimm Allah hayırlısıyla tamamına erdirsinn benşmki ağlamaya başladı yeter bu kadar rahatlıkk demii öptümmsizler ve bebeklerii

benimde bebe uyuyo şimdi
bende düşünüyom çamaşır mı assam mutfağımı toparlasam uyusam mı kkya mı baksam kafamçokkarıştı şimdilik kk ağır basıyii :roflol:

:enbuyukkk::enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3

sağol cnmmm opuyorumnanaktan
bende mam veriyodum şimdi süt arttı kestim mamayı..
dr.a sorayım bakalım senin mamayı olmazsa verem bende hazmı kolaylıcaksaaa :Saruboceq:

Kıyamam yaaa neden okadar ağladıki yavrum benim birde iğne vurulmuş off offffffff(((Geçmiş olsun canım

sağol nazlım yaaa bide iğne oldu oğlummm mafoldumben

way pislük wayy :sinifsinif:
ohoooooo nerde bakkala giderken bile makyaj yapıp süslenen eda nerdeee şimdiki edaa :roflol:

way pislük wayy :sinifsinif:
ohoooooo nerde bakkala giderken bile makyaj yapıp süslenen eda nerdeee şimdiki edaa :roflol:

he gıı demiii bu bizim düdük bakkala gitmiydi pek malum bakkal çıraa muro poğaçasını bırakıydı daa gittiği zamanda duş aliy saçı başı yapip ele gidiydiii noldu canımmmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol:

ayyyyyyy vallaha ayaklarım kopti yaaaaaaaaaaaaaaaaaa akannehir
gece beşikte gunduz ayaklarımda yatmaya alıştı ii mi kafamçokkarıştı
bizimki ana kuca deel ana ayaanı seviy ele bi alet var mı gı bildiğiniz alamda rahatliyam kaydirigubbakcemile3

al benden de o kadar.kaydirigubbakcemile3 biraz daha akli erince ana kucaginda alip banyoya girerim oda seyreder ama daha akli ermiyo. artik firsat buldukca.:kedi:

vereliniortak:içelim: ilkleri yaşatıyo oğluşum banaaa opuyorumnanaktan
annesiii yer onu yaaa nasıl uyuyooooo şimdiiii kafayı atmış geri geriii maşalahhhh

oo eda sizlere ömür oldu cnmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şurda 3 aylık olmamıza ne kaldı nan atlıcamm arabayaaa vınn vınnnnnn gezcem geneeee inşallahh tabeeee :Saruboceq:

:roflol::roflol: ana ayağımııııı :roflol::roflol:
:roflol:mannakksın nan sennnnnn delikafadulden

:roflol: :roflol:
anadizi var gıı işe yararmu delikafadulden
bu arada edoş ben de gün aşırı yıkıyom hergün de baştan aşşağa soyup yağlıyom üstünü değiştiriyom zemuszemus

wannaa ben de o emzirme işini düşünüyom yaa
banyo yapmadan emziremeyiz de kıyamet kopar gari
neyseki benimkinin saatleri belli ona göre ayarlarım artık

özelliklerini taşırlarsa yandık dimi cnm yaa ben çok bakmadım akrep özelliklerine ama bildiğim kadarıyla dediğim dedik bişi bunlar opuyorumnanaktan

aynen oyle, dedigim dedik, inatci.akannehir

vereliniortak:içelim: ilkleri yaşatıyo oğluşum banaaa opuyorumnanaktan
annesiii yer onu yaaa nasıl uyuyooooo şimdiiii kafayı atmış geri geriii maşalahhhh

uyurken ne guzeller di mi? melek gibi.opuyorumnanaktan

hee gıı bende bigün durup bigün yıkıyom hergünde baştan aşağı soyuyoomm hacıı :lepi:
amaa suan ütü dolabı ağzına kadar dolu egenin dolabı bomboşş :roflol:

baga bak nann benim kocamı anlatmama kızıyler yaa bu arifzedelerr bende senin kızını anlatmana kıziim nan
bebenin emme saati nasıl belli oluy nan :mymeka: benimkine versen her saniye emerrrr :uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…