gııı sabah uyuyodu iki lokma bişi yedim salonu toparladım akşamdan bulaşıklar falan vardı yıkadım durulamadan cırcırım başladı koştum aldım alış o alış şimdi ayaklarımda sabah yıkadım akşam durularım artık bulaşığımı kaydirigubbakcemile3
naaan psikopat edaaa bebeyide kendine çevirdin kış bebesi o kaa yıkanır mı naaan delüüüü o bebe kolik deel alkolik bile olur gıı ister istemez üşütür karnı neyim ağrır yazık gııı maden işçisi sanki de gun aşırı yıkıyonnn akannehir
tamam bebelerin gelişmesinde önemli banyo ama aralık ayındayız hatırlatiiiiiiiiiiiiimmm didiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm delikafadulden
delikafadulden nan delüü dr.a kalsaa hergün yıka diiy hacııııı akannehirakannehir
yanlız başıma yıkayamıyom dahha yanlız yıkabilsemm kendim gibi günde 2 yıkıcamm nan :roflol::roflol::roflol:
varyaaa sölesem inanmazsın hacıı tamı tamınaa 4.gün bugün ben banyo yapmayalıı :1ninca::1ninca: koktum nan ama bebeyi koyupta giremiim duşaaa ee geceleride malumm hep ağliiii pasaklının bitri oldum çıktım haaa :1ninca::1ninca:
o karu bebeyi daldırıy suya kulaklarına su kaçmaz mı gı öyleee CADIARZU
valla kaynanam yıkarken kafasından aşaa şarr deyu suyu dökmiy kulana kaçar mazallah falan deyu eliylen az dökiy dikkatli dikatli e o hatun zart deyu sokiy kafasını falan kuvete :1shok:
benimde bebe uyuyo şimdi
bende düşünüyom çamaşır mı assam mutfağımı toparlasam uyusam mı kkya mı baksam kafamçokkarıştı şimdilik kk ağır basıyii :roflol:
mureda canım çok geçmiş olsun canım benimkide aynıydı en son geçen hafta cuma günü çatlıcaktı.ertesi gün dr unu aradım mam verdi aptamil conformil gazlı bebekler için hazmettiriyomuş.onu bile benimki beğenmedi ama zorla tıktım ağzına bide muskat cevizi verdim ve o günden beri çok şükür ağlamıo ben muskattan çok ememnunum kızlar aklınızda oldun hergün 6 dan gece 12 ye kadar ağlardı...mamayıda meme emdikten sonra veriorum benden içmio başkasında içio benden meme beklio...
Kıyamam yaaa neden okadar ağladıki yavrum benim birde iğne vurulmuş off offffffff(((Geçmiş olsun canım
Günaydın canımmm bak sen yaramaza uyuyunnda büyün bakim aaaa kasım bebeklerinin durumuna bakın nazara geldik hepimiz yeminleeeee yok kilo almadılar yok güzeller vsvsvs al işte durum:)
delikafadulden nan delüü dr.a kalsaa hergün yıka diiy hacııııı akannehirakannehir
yanlız başıma yıkayamıyom dahha yanlız yıkabilsemm kendim gibi günde 2 yıkıcamm nan :roflol::roflol::roflol:
varyaaa sölesem inanmazsın hacıı tamı tamınaa 4.gün bugün ben banyo yapmayalıı :1ninca::1ninca: koktum nan ama bebeyi koyupta giremiim duşaaa ee geceleride malumm hep ağliiii pasaklının bitri oldum çıktım haaa :1ninca::1ninca:
akannehirakannehirakannehir
seeeennnnnnnn 4 gundur banyo yapminn hade beee hayatta inanmam :1shok:
4 saat mı yazcaaadın gı yosammm kaydirigubbakcemile3
yok nan doğru yazdım hacıı çakturmaaaa 4 günn :1ninca::1ninca:
way pislük wayy :sinifsinif:
ohoooooo nerde bakkala giderken bile makyaj yapıp süslenen eda nerdeee şimdiki edaa :roflol:
way pislük wayy :sinifsinif:
ohoooooo nerde bakkala giderken bile makyaj yapıp süslenen eda nerdeee şimdiki edaa :roflol:
valla cok yaramaz bunlar nazlim. tipik akrep bebegi hepsi.kaydirigubbakcemile3
al benden de o kadar.kaydirigubbakcemile3 biraz daha akli erince ana kucaginda alip banyoya girerim oda seyreder ama daha akli ermiyo. artik firsat buldukca.:kedi:
he gıı demiii bu bizim düdük bakkala gitmiydi pek malum bakkal çıraa muro poğaçasını bırakıydı daa gittiği zamanda duş aliy saçı başı yapip ele gidiydiii noldu canımmmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol:
ayyyyyyy vallaha ayaklarım kopti yaaaaaaaaaaaaaaaaaa akannehir
gece beşikte gunduz ayaklarımda yatmaya alıştı ii mi kafamçokkarıştı
bizimki ana kuca deel ana ayaanı seviy ele bi alet var mı gı bildiğiniz alamda rahatliyam kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyy vallaha ayaklarım kopti yaaaaaaaaaaaaaaaaaa akannehir
gece beşikte gunduz ayaklarımda yatmaya alıştı ii mi kafamçokkarıştı
bizimki ana kuca deel ana ayaanı seviy ele bi alet var mı gı bildiğiniz alamda rahatliyam kaydirigubbakcemile3
özelliklerini taşırlarsa yandık dimi cnm yaa ben çok bakmadım akrep özelliklerine ama bildiğim kadarıyla dediğim dedik bişi bunlar opuyorumnanaktan
vereliniortak:içelim:ilkleri yaşatıyo oğluşum banaaa opuyorumnanaktan
annesiii yer onu yaaa nasıl uyuyooooo şimdiiii kafayı atmış geri geriii maşalahhhh
:roflol: :roflol:
anadizi var gıı işe yararmu delikafadulden
bu arada edoş ben de gün aşırı yıkıyom hergün de baştan aşşağa soyup yağlıyom üstünü değiştiriyom zemuszemus
wannaa ben de o emzirme işini düşünüyom yaa
banyo yapmadan emziremeyiz de kıyamet kopar gari
neyseki benimkinin saatleri belli ona göre ayarlarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?