2009 Kasm Anneleri

dimi nan :roflol:
nolduuu düdük edaaaaa lülülülülülü
:roflol: :roflol: :roflol:
iyi fikir nan CADIARZU sen bunu bi şirketle görüş hacı patantinide al köşeyi dönersin delikafadulden
vereliniortak:içelim: ilkleri yaşatıyo oğluşum banaaa opuyorumnanaktan
annesiii yer onu yaaa nasıl uyuyooooo şimdiiii kafayı atmış geri geriii maşalahhhh

kız hazır ege uyuyoken sende az uyusana mannak :mymeka:

edoooşşş
slingle ilgili arıyacadum seni ben onla tıkıt mıkır gezdim gıı pek güzel oldu ama yatırarak değil koynumuzda uyuduğu pozisyon var ya ööle
ay bi uyudu gezerken bi uyudu
karnımdaki günleri hatırladı zaar
tavsiye ederunn yanii

varrrrrrrrrr bebek hamakları var cnm:)asıyosun yatırıyosun salla babam salla işe yarıyormuş :)

aaaaaaaaa ben şimdi baktımm ben oğlan terazi burcu oluyomuş yaaaaa :1shok: 2 günle akrep olamamışş :1shok:

Ya bende baktım şimdi bazı yerlerde ekim terazi bazı yerlerde akrep offfff benim gibi olacak şimdi ben eylül hemi başak hemi terazi ..Hangi burç şimdi Yağmur?

maşallah dee gıı nazar deymesinnn
zaten doyunca emmii dedim nazar deydirdim iki gündür emerse die denedim emdi ve kustuu akannehir

dimi nan :roflol:
nolduuu düdük edaaaaa lülülülülülü
kız hazır ege uyuyoken sende az uyusana mannak :mymeka:

lülülülülülü
uyanır şimdi nan evi toparladım ecüük çamaşır neyin topladım gııı akannehir

heeee tavsiye edisin hacııı tamam :lepi:
bende kraftınki aldımdı hepsiburadadan dün tedarikçi firmada yok iptal edin didi nan delü oldum iptal ettiimm laelaelaelaelae

Ya bende baktım şimdi bazı yerlerde ekim terazi bazı yerlerde akrep offfff benim gibi olacak şimdi ben eylül hemi başak hemi terazi ..Hangi burç şimdi Yağmur?

nazlım yağmurumuz akrep olduu opuyorumnanaktan
24 ekimden itibaren akrep sositososito

maşallah dee gıı nazar deymesinnn
zaten doyunca emmii dedim nazar deydirdim iki gündür emerse die denedim emdi ve kustuu akannehir

dememişmiyim kıızzz özürr maşalalaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 41 milyon kereeeee

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne sandın gulummmmmm biz egemlen terazi burcuyukkkkkkkkkkk zemuszemus

opuyorumnanaktan eevetttttttt öle olmuşunuzz teyzesiiiii opuyorumnanaktan

terazi iyidir, benim oglus terazi. ama seninki akrep olmak istiyo bence.kaydirigubbakcemile3

babası akrep ben çok memnunumm :lepi: ama oğlan teraziyi seçtii hihoyyyt

muradacım mamnın çok faydası oluyo conformil koik bebekler için üretilmiş bi mama kesme bence ver mamayı anında gazını çıkarttırı hem alttan hem üstten bağırsaklar i çalışıo...

benimki savaşarak emiyii bi yandan da kaka yapıyıı memeyiçıkarmaya çaluşıncaa kıyamet kopiyiinn
kartanem gusul alamadaysan bebek meme krizindeyse göğsünü yıkayıp emzirebilirsin dinimiz herşeye kolaylık göstermiş

muradacım mamnın çok faydası oluyo conformil koik bebekler için üretilmiş bi mama kesme bence ver mamayı anında gazını çıkarttırı hem alttan hem üstten bağırsaklar i çalışıo...

bende bebelac almiron veriyodum cnm oda gazlı bebekler içindi ama seninkini deniycem en kısa zamandaa alayımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bunu ogrendigim iyi oldu. sanki yakin zamanda dusunuyomusum gibi.:kedi:

ya bu kız benim bacakların üstünde ya olaylara daha yakın şahit oluyom ha yazık
yavruş uyuyo ay bi çığlık kıyamet o arada bakiyom bacaklarımda bi pırt hissi kaydirigubbakcemile3 sora susuyo tekrar bişi olmamaış gibi uyuyo ya rebbi gülsemmi ağlasammı bilemedim haa

23 ekim Yağmur noluyo ozaman :1ninca:

bunu ogrendigim iyi oldu. sanki yakin zamanda dusunuyomusum gibi.:kedi:

olsun wannacım bebişler bi ara bi güzellik yapabilir bize bellimi olurr:jeyyar::jeyyar:

bide şimdi korunma faslı var hamileyken ne rahattıı

oğlumun resimlerini eklimeye çalışıcam avatarıma koyamıyorum bunları acaba laptpun kamerasında çekildiği içinmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…