dimi nan :roflol:he gıı demiii bu bizim düdük bakkala gitmiydi pek malum bakkal çıraa muro poğaçasını bırakıydı daa gittiği zamanda duş aliy saçı başı yapip ele gidiydiii noldu canımmmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:ayyyyyyy vallaha ayaklarım kopti yaaaaaaaaaaaaaaaaaa akannehir
gece beşikte gunduz ayaklarımda yatmaya alıştı ii mi kafamçokkarıştı
bizimki ana kuca deel ana ayaanı seviy ele bi alet var mı gı bildiğiniz alamda rahatliyam kaydirigubbakcemile3
vereliniortak:içelim:ilkleri yaşatıyo oğluşum banaaa opuyorumnanaktan
annesiii yer onu yaaa nasıl uyuyooooo şimdiiii kafayı atmış geri geriii maşalahhhh
ayyyyyyy vallaha ayaklarım kopti yaaaaaaaaaaaaaaaaaa akannehir
gece beşikte gunduz ayaklarımda yatmaya alıştı ii mi kafamçokkarıştı
bizimki ana kuca deel ana ayaanı seviy ele bi alet var mı gı bildiğiniz alamda rahatliyam kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaa ben şimdi baktımm ben oğlan terazi burcu oluyomuş yaaaaa :1shok: 2 günle akrep olamamışş :1shok:
aaaaaaaaa ben şimdi baktımm ben oğlan terazi burcu oluyomuş yaaaaa :1shok: 2 günle akrep olamamışş :1shok:
wannaa ben de o emzirme işini düşünüyom yaa
banyo yapmadan emziremeyiz de kıyamet kopar gari
neyseki benimkinin saatleri belli ona göre ayarlarım artık
hee gıı bende bigün durup bigün yıkıyom hergünde baştan aşağı soyuyoomm hacıı :lepi:
amaa suan ütü dolabı ağzına kadar dolu egenin dolabı bomboşş :roflol:
baga bak nann benim kocamı anlatmama kızıyler yaa bu arifzedelerr bende senin kızını anlatmana kıziim nan
bebenin emme saati nasıl belli oluy nan :mymeka: benimkine versen her saniye emerrrr :uhm::uhm:
saatleri belliyse ayarlarsin artik ama bebeler bunuda seziyo rahat vermiyo.kaydirigubbakcemile3
dimi nan :roflol:
nolduuu düdük edaaaaa lülülülülülü
kız hazır ege uyuyoken sende az uyusana mannak :mymeka:
edoooşşş
slingle ilgili arıyacadum seni ben onla tıkıt mıkır gezdim gıı pek güzel oldu ama yatırarak değil koynumuzda uyuduğu pozisyon var ya ööle
ay bi uyudu gezerken bi uyudu
karnımdaki günleri hatırladı zaar
tavsiye ederunn yanii
Ya bende baktım şimdi bazı yerlerde ekim terazi bazı yerlerde akrep offfff benim gibi olacak şimdi ben eylül hemi başak hemi terazi ..Hangi burç şimdi Yağmur?
maşallah dee gıı nazar deymesinnn
zaten doyunca emmii dedim nazar deydirdim iki gündür emerse die denedim emdi ve kustuu akannehir
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne sandın gulummmmmm biz egemlen terazi burcuyukkkkkkkkkkk zemuszemus
terazi iyidir, benim oglus terazi. ama seninki akrep olmak istiyo bence.kaydirigubbakcemile3
muradacım mamnın çok faydası oluyo conformil koik bebekler için üretilmiş bi mama kesme bence ver mamayı anında gazını çıkarttırı hem alttan hem üstten bağırsaklar i çalışıo...
benimki savaşarak emiyii bi yandan da kaka yapıyıı memeyiçıkarmaya çaluşıncaa kıyamet kopiyiinn
kartanem gusul alamadaysan bebek meme krizindeyse göğsünü yıkayıp emzirebilirsin dinimiz herşeye kolaylık göstermiş
lülülülülülü
uyanır şimdi nan evi toparladım ecüük çamaşır neyin topladım gııı akannehir
heeee tavsiye edisin hacııı tamam :lepi:
bende kraftınki aldımdı hepsiburadadan dün tedarikçi firmada yok iptal edin didi nan delü oldum iptal ettiimm laelaelaelaelae
nazlım yağmurumuz akrep olduu opuyorumnanaktan
24 ekimden itibaren akrep sositososito
23 ekim Yağmur noluyo ozaman :1ninca:
bunu ogrendigim iyi oldu. sanki yakin zamanda dusunuyomusum gibi.:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?