2009 Kasm Anneleri

:1rolleyes:anladım canım sen dr una danış bakalım ne dicek çok zor böle durumlar bi 4 aylık olsalar onlarda rahatlıcak bizde...

:1shok: hade yaaa aptamilin normalide gaz yaptıydı bizee offf laelaelaelaelae
tubaa güzelmiş gııı :lepi:

comformil alacan bacım. gazlı bebeklere özel yapılmış sindirimi kolay. bizde çok sorun olmadığı için normalini kullanıyoz.
sen sütünü nasıl arttıdın ya benim hala yetmiyo :çok üzgünüm:

pötibör yiyonuz mu nan yeyin bak geçen benim çok fenadı 2 damla akıydı gerisi yok baya bi azalmıştı dayadım pötiböre biraz daha eyiyim şimdii

seloo kızz bunlarda diiyki yazlık kumastann kanvasmı yanee yazzlık kumass :uhm:
bide ne renk geldi sanaaa :uhm:
yok gıı benimki yazlık neyn değill
kanvas çadır kumaşı gibi bişey
siyah geldi bana
ggden 19.90lık var ondan aldım ben

cerenimooo o özguşu yerim gıı beeeen maşallaah barekallaaah
dubaa güzelmiş ana kucağı hacı

öle yapcam gıı tememm opuyorumnanaktan
ben sağma makinası aldım valla 2 kat arttırdıı mamayı kestim işteee al sende bi makinaa

pötibör yiyonuz mu nan yeyin bak geçen benim çok fenadı 2 damla akıydı gerisi yok baya bi azalmıştı dayadım pötiböre biraz daha eyiyim şimdii

hee etkili oluyo galiba onunda kızz ben çok severün zatii kaydirigubbakcemile3

yok gıı benimki yazlık neyn değill
kanvas çadır kumaşı gibi bişey
siyah geldi bana
ggden 19.90lık var ondan aldım ben

ok cnmm bende alcam galübaa kaydirigubbakcemile5

uyandı oğlumm babamız geldi ben bi duş alemmm kociş baksınn burdayımm :lepi: gözüm üstünüzdee kaydirigubbakcemile3

tubaa güzelmiş gııı :lepi:

tuba güzelmiş alacuun muu

dubaa güzelmiş ana kucağı hacı
hee alam diyom yaaCADIARZU ama ben hiç internetten alışveriş yapmadım nan:kedi: benim herifi kandırabülürsem dışarıdan bakam diyom olmadı bunu alam CADIARZU titreşimli kıpraşımlı gozel bişeye benziyii ama kaç kıloya kadar kullanılıyoo yazmamışlar
uyandı oğlumm babamız geldi ben bi duş alemmm kociş baksınn burdayımm :lepi: gözüm üstünüzdee kaydirigubbakcemile3

gti yıkan paklan gel nan :mymeka: zira kokuştun ve kokular buraya kadar geliyii :sinifsinif:

adamım yaa sana kullanım kılavuzu yollamışlardı ya slingle ilgli bi yollasana bakam
ben alacamda kullanamam beceremem gibi geliy kendimi çok salak hissettim bi an kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…