herkes mi uykuya gitti? bende uzandim azcik ama uyuyamadan kalktim.mirmirmirmir
bu gece benım kızımda uyumadı saat 3 e kadar rezene bile fayda etmedi artık gözleri kıpkırmızı oldu uykusuzluktan memede uyuya kaldı baya bır bekledım sonra aldım yatağına yatırdım sabahta işe gelirken kalktı sanırım artık anlıyo bana bakıyodu öyle mahsun mahsun
selam bacilar napiyosunuz?
sabahtan beri minnosum kucagimda uyuyor yerine koyuyom hemen aciyor gözlerini.. simdi yine yatirdim bakalim ne kadar sürcekfisfisfis
yaa benim oğluş hiç uyumadı gece daha yeni uyuttum
tabi bende uyumadım öldüm yaaaaaa
bu gece benım kızımda uyumadı saat 3 e kadar rezene bile fayda etmedi artık gözleri kıpkırmızı oldu uykusuzluktan memede uyuya kaldı baya bır bekledım sonra aldım yatağına yatırdım sabahta işe gelirken kalktı sanırım artık anlıyo bana bakıyodu öyle mahsun mahsun
kızlaaar bişe dicem size mutlaka deneyin ama taam mı..! kartanesinin aldığı babyslinge bakim dedim... gittigidiyoru açtım ve BUL yazan kutucuğa sling yazdım ve bebek taşıyıcısı beklerken bakın baalım karşıma ne çıktı:roflol:
dilosum ya senin kaynanla arandaki sorun neydi ben unuttum.. keske barissaniz yaa azda olsa faydasi olurdu sana.. hem torun sevgisi baska derlerya.. hizaya gelirdi belkim.
annesi masallah duru kizimiz büyüyor artik.. ama cok zor yaa onu birakip evden cikmak.. Allahim yardimcin olsun..
canım benim anlamaz mı yaaaa:çok üzgünüm: allah sabır versin karakızım bebişi bırakıp işe gitmek çok zor geliyordur sana
selam canım ara ara benim kızda yapıyo bunu.. ama neden olduğunu çözemedim daha
karakız duru anlıyordur tabiki kıyamam ben ona. bende 8 şubatta başlıyacam işe kara kara düşünüyom valla.
dilmuh senin bebiş niye uyumuyo bacım ya ben stres oluyom burda. aç mı kalıyo acaba mama veriyon mu
al iste yine uyandi.. üff hadi kactim ben net acik.. zerencim yanlislikla baska sling siparis etme kizkaydirigubbakcemile3 hepinizin basina vurdu zaten.. ben hic hazir hissetmiyom kendimi.. yazik adam hergün soruyo ama ben korkuyom..:çok üzgünüm:
sabah kocişle gül gül öldük
kociş diyoki uyudumu gece bende yok beeee nerdeeee utanmasa anne kalk çay yapta iki lafın belini kırak diyecekti bu velet dedim uyku sersemi bide sinirliyim
ama kociş koptu bende onla
canım benim anlamaz mı yaaaa:çok üzgünüm: allah sabır versin karakızım bebişi bırakıp işe gitmek çok zor geliyordur sana
hemde ne zor canım ya
annesi masallah duru kizimiz büyüyor artik.. ama cok zor yaa onu birakip evden cikmak.. Allahim yardimcin olsun..
sağol canım ya her dakikam onu özlemekle geçiyo
kızlaaar bişe dicem size mutlaka deneyin ama taam mı..! kartanesinin aldığı babyslinge bakim dedim... gittigidiyoru açtım ve BUL yazan kutucuğa sling yazdım ve bebek taşıyıcısı beklerken bakın baalım karşıma ne çıktı:roflol:
ne cıktı kıs yazıver hele işyerınden bakmıyım şimdi merakta ettim
karakız duru anlıyordur tabiki kıyamam ben ona. bende 8 şubatta başlıyacam işe kara kara düşünüyom valla.
dilmuh senin bebiş niye uyumuyo bacım ya ben stres oluyom burda. aç mı kalıyo acaba mama veriyon mu
ah canım cok zor bırakıp gelmek valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?