2009 Kasm Anneleri

bu gece benım kızımda uyumadı saat 3 e kadar rezene bile fayda etmedi artık gözleri kıpkırmızı oldu uykusuzluktan memede uyuya kaldı baya bır bekledım sonra aldım yatağına yatırdım sabahta işe gelirken kalktı sanırım artık anlıyo bana bakıyodu öyle mahsun mahsun

selam bacilar napiyosunuz?

sabahtan beri minnosum kucagimda uyuyor yerine koyuyom hemen aciyor gözlerini.. simdi yine yatirdim bakalim ne kadar sürcekfisfisfis

kızlaaar bişe dicem size mutlaka deneyin ama taam mı..! kartanesinin aldığı babyslinge bakim dedim... gittigidiyoru açtım ve BUL yazan kutucuğa sling yazdım ve bebek taşıyıcısı beklerken bakın baalım karşıma ne çıktı:roflol:

canım benim anlamaz mı yaaaa:çok üzgünüm: allah sabır versin karakızım bebişi bırakıp işe gitmek çok zor geliyordur sana

selam bacilar napiyosunuz?

sabahtan beri minnosum kucagimda uyuyor yerine koyuyom hemen aciyor gözlerini.. simdi yine yatirdim bakalim ne kadar sürcekfisfisfis

selam canım ara ara benim kızda yapıyo bunu.. ama neden olduğunu çözemedim daha

yaa benim oğluş hiç uyumadı gece daha yeni uyuttum
tabi bende uyumadım öldüm yaaaaaa

dilosum ya senin kaynanla arandaki sorun neydi ben unuttum.. keske barissaniz yaa azda olsa faydasi olurdu sana.. hem torun sevgisi baska derlerya.. hizaya gelirdi belkim.

annesi masallah duru kizimiz büyüyor artik.. ama cok zor yaa onu birakip evden cikmak.. Allahim yardimcin olsun..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bacım çok garip ama benim hiç bir sorunum yok
kocişle küsmüşler bunlar benim haberim bile yoktu nasılsın demek için aradım konuşmadı benle meğer banada küsmüş
valla gelseydi beni çok rahat ettirirdi
ama hatuna gelmişler ne edem

al iste yine uyandi.. üff hadi kactim ben net acik.. zerencim yanlislikla baska sling siparis etme kizkaydirigubbakcemile3 hepinizin basina vurdu zaten.. ben hic hazir hissetmiyom kendimi.. yazik adam hergün soruyo ama ben korkuyom..:çok üzgünüm:

karakız duru anlıyordur tabiki kıyamam ben ona. bende 8 şubatta başlıyacam işe kara kara düşünüyom valla.
dilmuh senin bebiş niye uyumuyo bacım ya ben stres oluyom burda. aç mı kalıyo acaba mama veriyon mu

bacım valla bilmiyom
uyumuyo benide uyutmuyo deli oldum
ya bende asçmı diye düşündüm ama geçen elimle sağdım biriktirdim
gece verdim bide peşine emzirdim yok gene uyumadı anlamadım gitti
gazını çıkartıp kaka yapıyo gene uyumuyo anlamadım
dün gece 11,30 dan 1 e kadar uyudu bana yıllar gibi geldi
gündüz uyurdu bugün oda yok ne oluyo anlamadım
yarın doktora gitcem bakalım ona bi sorayım ne diycek

sabah kocişle gül gül öldük
kociş diyoki uyudumu gece bende yok beeee nerdeeee utanmasa anne kalk çay yapta iki lafın belini kırak diyecekti bu velet dedim uyku sersemi bide sinirliyim
ama kociş koptu bende onla

heee kocişin işine yarar vallaaa:1ninca:

sabah kocişle gül gül öldük
kociş diyoki uyudumu gece bende yok beeee nerdeeee utanmasa anne kalk çay yapta iki lafın belini kırak diyecekti bu velet dedim uyku sersemi bide sinirliyim
ama kociş koptu bende onla

kaydirigubbakcemile3

kartanesiii sana helal olsun bacım.. hem bebişle ilk çıkan sen oldun hemide topuklu ayakkabıylann:1shok: bunu hakettin vallaaa:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…