2009 Kasm Anneleri

anam burda ya bebeğin emziğine taktı gııı
verip durma ben sevmiyom diip durii alla allaa
emzik bi ganimet annamii yaa lmaz:

karakız canım kendimi senin yerine koydumöda bacım
durucuğu bırakıp işe gitmek çok zordur
allah yardımcınız oıolsun bacım

delikafaduldendelikafadulden alalımmı gıı birer deneeee delikafaduldendelikafadulden

karakız dün ilk kez alışveriş merkezine gittik kuzucuklaaaa kaydirigubbakcemile5
ben de kudurukluğumdan topuklu ayakkabı giydim kaydirigubbakcemile3

cerenimooo ve diğer sling severleeer
Anna_Halkalı sling_kullanma klavuzu

nan zereen ben ondan sipriş ettim dermişiiimmm kaydirigubbakcemile3

abooooooww yakışır kız.. enişte amerikadan dönünce bayram etcek o zaman tabi beray hanım izin verirseee:jeyyar:hihoyyyt
seninki bu halkalı olan slingden mi kartanesi.. ama fiyatı pahalı bunların

anam burda ya bebeğin emziğine taktı gııı
verip durma ben sevmiyom diip durii alla allaa
emzik bi ganimet annamii yaa lmaz:

ayyy benimki 3 gün aldı emziği sona almamaya başladı... keşke alsa çok rahat oluy vallaa

valla su fatoş emzik çok işe yarıymış yaa heç almayan bebeler onu aliymışş. :lepi:
ama bulamadık heç bi bakkalda malum sosyetik yerde yasıyozz lülülülülülü
sahibindende buldum 36lı satılıyoo 14 liraya olmadı onu alcam nann :roflol:

:1ninca: :1ninca:
he bacım halkalı olandan emmee ben ordan almadım ggden 19 liralık olandan aldım
burdan çalıntı yapmış onlar da bu gönderdiğimin çıktısını alıp yollamışlar kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafadulden alalımmı gıı birer deneeee delikafaduldendelikafadulden

alalım daaa hangi ara giyecüüükk.. kociş kapıdan giriyoo beni onla ayağımda da yüksek topuk ayakkabıyla görüyoo veee olduu yere yığılıyoooakannehir:roflol: en az 3 aydır tık yok gııı

alalım daaa hangi ara giyecüüükk.. kociş kapıdan giriyoo beni onla ayağımda da yüksek topuk ayakkabıyla görüyoo veee olduu yere yığılıyoooakannehir:roflol: en az 3 aydır tık yok gııı

delikafaduldendelikafadulden bizimde 5 aydır yok gıı delikafaduldendelikafadulden

hee edoş gıı ekim analarında gördümdü herkeş deli kimin ondan arıyoo :ecrin_bebek:

delikafaduldendelikafadulden bizimde 5 aydır yok gıı delikafaduldendelikafadulden

anaaaa 5 ay mıııııı akannehir kız riskli hamiş olanlarda 9 ay olmuuyydelikafadulden .. ben korkiiimmm yaaaa evlendiimde bu kadar korkmadım heee

edooooş o kadar zamandan sonra bu cicişle başlangıç yapmak büyük cesaret isteeeeerşakkıdı

bizde onu giycek halmii kaldıı beee -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

heee ben alcam kızz dur şu ege bi emsee akannehir

kociş gelsin de bi bakalım ikna edebilirsem sipariş edek.. anam benim kociş internetten alışferişi sevmiiyyy... bu ilk olcakk

benim kocada elinden gelse ekmekle yoğurdu bile netten alcakk :roflol::roflol:

abowww akannehir nan lohusa karının karşısına çıkcak şey mi bu bee Çok üzgünüm çoook
nan zereen ben ondan sipriş ettim dermişiiimmm kaydirigubbakcemile3
beklenir bacım senden vereliniortak sen değel miydin hamile hamile bile tanga giyen kaydirigubbakcemile3
hee nan alalım nede yakışır yaa bu halimizlen :roflol:

kız netcen 36 taneyi yasakkelime
anam bana kaç sene önce doğum günümde bi arkadaş almıştı fatoş emzik bende saklamıştım ama geçenlerde çöpe attıydım kafamçokkarıştı atmasamıydım nan baksana karaborsaya düşmüş makul bi fiyata satardım sana :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…