kartanesiii sana helal olsun bacım.. hem bebişle ilk çıkan sen oldun hemide topuklu ayakkabıylann:1shok: bunu hakettin vallaaa:hooray:
ne cıktı kıs yazıver hele işyerınden bakmıyım şimdi merakta ettim
kızlaaar bişe dicem size mutlaka deneyin ama taam mı..! kartanesinin aldığı babyslinge bakim dedim... gittigidiyoru açtım ve BUL yazan kutucuğa sling yazdım ve bebek taşıyıcısı beklerken bakın baalım karşıma ne çıktı:roflol:
cerenimooo ve diğer sling severleeer
Anna_Halkalı sling_kullanma klavuzu
nan zereen ben ondan sipriş ettim dermişiiimmm kaydirigubbakcemile3
anam burda ya bebeğin emziğine taktı gııı
verip durma ben sevmiyom diip durii alla allaa
emzik bi ganimet annamii yaalmaz:
abooooooww yakışır kız.. enişte amerikadan dönünce bayram etcek o zaman tabi beray hanım izin verirseee:jeyyar:hihoyyyt
seninki bu halkalı olan slingden mi kartanesi.. ama fiyatı pahalı bunların
ayyy benimki 3 gün aldı emziği sona almamaya başladı... keşke alsa çok rahat oluy vallaa
delikafaduldendelikafadulden alalımmı gıı birer deneeee delikafaduldendelikafadulden
alalım daaa hangi ara giyecüüükk.. kociş kapıdan giriyoo beni onla ayağımda da yüksek topuk ayakkabıyla görüyoo veee olduu yere yığılıyoooakannehir:roflol: en az 3 aydır tık yok gııı
:1ninca: :1ninca:
he bacım halkalı olandan emmee ben ordan almadım ggden 19 liralık olandan aldım
burdan çalıntı yapmış onlar da bu gönderdiğimin çıktısını alıp yollamışlar kaydirigubbakcemile3
hee edoş gıı ekim analarında gördümdü herkeş deli kimin ondan arıyoo :ecrin_bebek:
delikafaduldendelikafadulden bizimde 5 aydır yok gıı delikafaduldendelikafadulden
BABY SLING % 100 ORGANIK BEBEK HAMILE KANGURU, #22735758 Gittigidiyor.com
ahanda ben bu satıcıdan aldımm
anaaaa 5 ay mıııııı akannehir kız riskli hamiş olanlarda 9 ay olmuuyydelikafadulden .. ben korkiiimmm yaaaa evlendiimde bu kadar korkmadım heee
edooooş o kadar zamandan sonra bu cicişle başlangıç yapmak büyük cesaret isteeeeerşakkıdı
BABY SLING % 100 ORGANIK BEBEK HAMILE KANGURU, #22735758 Gittigidiyor.com
ahanda ben bu satıcıdan aldımm
kociş gelsin de bi bakalım ikna edebilirsem sipariş edek.. anam benim kociş internetten alışferişi sevmiiyyy... bu ilk olcakk
abowww akannehir nan lohusa karının karşısına çıkcak şey mi bu bee Çok üzgünüm çoookkızlaaar bişe dicem size mutlaka deneyin ama taam mı..! kartanesinin aldığı babyslinge bakim dedim... gittigidiyoru açtım ve BUL yazan kutucuğa sling yazdım ve bebek taşıyıcısı beklerken bakın baalım karşıma ne çıktı:roflol:
beklenir bacım senden vereliniortak sen değel miydin hamile hamile bile tanga giyen kaydirigubbakcemile3nan zereen ben ondan sipriş ettim dermişiiimmm kaydirigubbakcemile3
hee nan alalım nede yakışır yaa bu halimizlen :roflol:delikafaduldendelikafadulden alalımmı gıı birer deneeee delikafaduldendelikafadulden
valla su fatoş emzik çok işe yarıymış yaa heç almayan bebeler onu aliymışş. :lepi:
ama bulamadık heç bi bakkalda malum sosyetik yerde yasıyozz lülülülülülü
sahibindende buldum 36lı satılıyoo 14 liraya olmadı onu alcam nann :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?