bu arada resimdeki karının kalçalar aynı benim kalçalar heeee :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
vaaaayyy.. sondaki de kendini yağlamış heeee.. sanki güreş tutacak:roflol::roflol:
bende yağlansam mı ki nan :jeyyar: ama aynen bende kırkpınar pehliwanlarına dönerim hee bu dötlen göbeklen :roflol:
kartanesiii sana helal olsun bacım.. hem bebişle ilk çıkan sen oldun hemide topuklu ayakkabıylann:1shok: bunu hakettin vallaaa:hooray:
kız netcen 36 taneyi yasakkelime
anam bana kaç sene önce doğum günümde bi arkadaş almıştı fatoş emzik bende saklamıştım ama geçenlerde çöpe attıydım kafamçokkarıştı atmasamıydım nan baksana karaborsaya düşmüş makul bi fiyata satardım sana :jeyyar:
bende yağlansam mı ki nan :jeyyar: ama aynen bende kırkpınar pehliwanlarına dönerim hee bu dötlen göbeklen :roflol:
alalım daaa hangi ara giyecüüükk.. kociş kapıdan giriyoo beni onla ayağımda da yüksek topuk ayakkabıyla görüyoo veee olduu yere yığılıyoooakannehir:roflol: en az 3 aydır tık yok gııı
aaaaa, kabul etmiyorum. ben kizimla yari kirk ucurdum. taktim onume kanguruyu fellik fellik gezdim.zemuszemus
3 ay neki? biz seneyi devir yapicaz yakinda.delikafadulden
wannacım ayaklı kangurumu taktın nasıl cnm modeli,?
hade beeeeeakannehir vah canııııım kıyamam kız sana.. benim rüyalar şimdiden anormalleşti haaa:roflol:
aaaa ben duymadım onu wannacım...sana da bi kupa verem canım:hooray: sen de topuklu ayakkabı giydin mi?
hade beeeeeakannehir vah canııııım kıyamam kız sana.. benim rüyalar şimdiden anormalleşti haaa:roflol:
bende geçende kenan imirzalıoğlunun elini tuttum dans etmeye gidiydimmm :roflol::roflol::roflol:
kivanc noldu kiz?kaydirigubbakcemile3
tercihlerim değiştiiii :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?