2009 Kasm Anneleri

slm kızlar nasılsınız bende uykususum oglum gece durup durup emıyo haa sımdı bıttı dıom yatırıom 10 dk yarım saat sonra yıne acıkıyo buzaga gıbı cekıo ama uyuklamasa yavrum opuyorumnanaktan

nbr nan çiçko patatess işe başladınmı gı yoksaaa :1shok:

ayy imkansız bişeyy benim oğlanın eleri içerde tutmakkkk akannehirakannehir

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oyuncak olduk eyice bu bebelerin elindeee kaydirigubbakcemile3

kizlar, cagla sikel podyumlara donmus.kafamçokkarıştı

:1shok::1shok: ben de döncem yakında ne var gıııı :roflol:

:roflol::roflol: wannaa gıııı zayıf ya ondan çirkin duruydurrrr
bak bizeee fıstık gibiyük dee mi delikafadulden

delikafaduldendelikafadulden öleyik tabeeee delikafadulden

bu fön makinesini aralıksız ne kaa çalıştırırsak yanar gı
korkuyom arada bi kapatıyom 5 dk soğusun deyu ama derin uykudan çığlıkla uyanıyo hasbinallahhhh

fön makinası deme bagaaaa laelaelaelaelae

hee gı ölecektim valaaaa akannehirakannehir

edoşş nan neen konuşmuyon aşşadan gördüm burdasınnn yakaladım yaniii
kartanesi nerelede bu gün heç görmedimm tabii anası geldiya gözü bizi görmii emme ben haftaya sorarun oğa

ebiş gıı bebemi yıkıyodum aradındaaaa şimcide emiyy arayamimm nan :sinifsinif:
kociş halletcek inşallah o işi olmadı kargo ederün gıııı :lepi:

kızlar face de bi video paylaştım şevval sam sölüyy karadenizde hopalı bi kadının oğlu kırım savaşına gidio ve orda şehit oluyo kadının da varı yoğu bi oğluymuş azmedio gidiyo kırımda mezarını bulup kemiklerini alıp memleketine getiriyo ve bir ağıt yakıyo ama inanılmaz güzel bi eserrr dinleyin tavsiye ederimmm daha önce salkım söğüt isimli bi albümde birol topaloğluu derlemiş ve sölemiştii

Allah'im cok seker, masallah.

bu gulusler yuzunden uykusuz gecelerin ardindan kizamiyoruz biz bunlara.opuyorumnanaktan
sağol tiizesi falla uyumii deyi kızıyos ya 2 saatten fazla uyudumu öslüyom bebeeemi yaww
ossun bacım önemli deel daha sora görüşürükk oğluş uyurken bii hasbihal edek dedimdi emme şartlar eşit deeelmişş yane egemm uyumadıından diiimm yerim ben onun fındık burnunu emsin bak nası güzel uyucakk benim sarı kızanımm

kız ebişkooo ardamı yerim bennn koca adamımmm gülüşünee gurbannnn

ay edoşum yaaa herkesin içinde beni ayırt edio gııı bana bi gülücükler bi cilvelerrr sorma gitsinn koklaşıos resmen bağrımda yatsın istiii gıı bende kırmıyom heç 3 ay soona işe başlıcam zatii bol bol koklaşak soona artık babannesine emnet

hee gı imdi kucaktalar bunnar 1 sene sonraa biz alsakta onlar istemicek laelaelaelaelae

ayy dimi o da ayrı bi manyaklık durumu uyusun deyi takla atıyoh uyuyunca da özliyoh kafamçokkarıştı
hee hacıı bele olmasa nasıl katlanırdık ki demi analık bele bişi yawww
bende ozluyom ama bol bol uyusun ya. isim oldugu zaman inadina uyumuyo benim kiz.kaydirigubbakcemile3
çok akıllı annesii kendine baktırıyoo işte fenamı :)

sen ilk sezeryanla doğurdun die hatırliimde ondan sağa soruyomm doğumdan sonra ne zaman regl olmuştunn*ösledim nan regl olmayı haa

5 ay sonra oldum canim. ama benim oglus 4. ayda emmeyi birakti ondan olabilir. aktif emerlerse daha da uzun surebilir olman.

nesini ozledin ya?kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…