ahanda resmimizzz
slm kızlar nasılsınız bende uykususum oglum gece durup durup emıyo haa sımdı bıttı dıom yatırıom 10 dk yarım saat sonra yıne acıkıyo buzaga gıbı cekıo ama uyuklamasa yavrum opuyorumnanaktan
canım duştan sonra ellerini pazen battaniyesiylesar hani kundak yapar gibi ellerini sarın bebeklerin mışıl mışıl uyuyorlar ben 3 gecedir çok rahatım çok şükür ilk günler kundak yapıyoduk annemle çocuk uyuyodu annemde kalıyodum kendi evime gelince kundak yapmadım kıyamadım ellerini sarılı falan rahat etsin dedim ama ne o rahat etti ne ben ettim bebek elleri açık olunca yüzüne getiriyo kımıldayınca bu sefer kaşınıyo bilmem ne uyanıyo ağlıyo ama elleri sarılı olunca bi kımıldıyo ellerini kımıldatamayınca hemen duruyo bu sefer uyanması imkansız oluyo bi deneyin bayanlar faydasını görüceksiniz
günaydın kızlar bende dün gece nöbetteydim ne yaptısam uyutmadı minik kızım ama sıkıntısı olduğundan değil benimle oynayın istedi bir babası bir ben oynadık durduk ama nafile dönencesini acıyoruz onu seyrediyo hopluyo zıplıyo o dönerken sesler cıkartıyo ama müzik durunca tekrar basıyo çığlığı babası konuşsun istiyo onla ay uykulu uykulu konuşa konuşa bir hal olduk gözlerimiz kapalı ona diyoruz ki kızım bak sabah işe gideceğiz birazcık uyuyalım hep bırlıkte ama yok olurmu uyumayacam diye ınat ediyo saat 3 e geliyodu annem sesini duymuş kalktı geldi neden beni uyandırmadınız kızım ben uyuturdum onu diye bir saatte annem oyaladı ben o arada sızmışım gözümü bir açtım beşik halen boş kalktım annemın yanına gıttım oynuyolar ya baktım olacak gibi değil rezene yaptım zaten kendıde yoruldu heralde uyudu sonunda tabi sabah az kalsın işe geç kalıyoduk gene kızım uyandırdı tabi bizi
ay bu kız gece ile gündüzü ayırd edemiyo sanırım uyuyacağı zaman oyun oynayacağı zaman uyku istiyo
kizlar, cagla sikel podyumlara donmus.kafamçokkarıştı
:roflol::roflol: wannaa gıııı zayıf ya ondan çirkin duruydurrrr
bak bizeee fıstık gibiyük dee mi delikafadulden
bu fön makinesini aralıksız ne kaa çalıştırırsak yanar gı
korkuyom arada bi kapatıyom 5 dk soğusun deyu ama derin uykudan çığlıkla uyanıyo hasbinallahhhh
işimize gelen kısmına inank o zaman gıııı :roflol:
ben bi hemşire arkidişe bişi danıştımdı dedi ki dr. veya eşin dostun ne dediğine bakma sen annesin en iyisini sana hislerin içgüdülein söler çünkü her kadın ve her bebek farklıdır bende işe yarayan sen de tam ters etki edebilir diii mesela humana still bana çok süt yapii emme edoş a alerji yapmışşş
edoşş nan neen konuşmuyon aşşadan gördüm burdasınnn yakaladım yaniii
kartanesi nerelede bu gün heç görmedimm tabii anası geldiya gözü bizi görmii emme ben haftaya sorarun oğa
boşver bunnarı cerenimo gııı gene ne varsa bizim gocaarılar da var her moku biliiler haaa
sağol tiizesi falla uyumii deyi kızıyos ya 2 saatten fazla uyudumu öslüyom bebeeemi yawwAllah'im cok seker, masallah.
bu gulusler yuzunden uykusuz gecelerin ardindan kizamiyoruz biz bunlara.opuyorumnanaktan
ossun bacım önemli deel daha sora görüşürükk oğluş uyurken bii hasbihal edek dedimdi emme şartlar eşit deeelmişş yane egemm uyumadıından diiimm yerim ben onun fındık burnunu emsin bak nası güzel uyucakk benim sarı kızanımmnbr nan çiçko patatess işe başladınmı gı yoksaaa :1shok:
ayy imkansız bişeyy benim oğlanın eleri içerde tutmakkkk akannehirakannehir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oyuncak olduk eyice bu bebelerin elindeee kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok: ben de döncem yakında ne var gıııı :roflol:
delikafaduldendelikafadulden öleyik tabeeee delikafadulden
fön makinası deme bagaaaa laelaelaelaelae
hee gı ölecektim valaaaa akannehirakannehir
ebiş gıı bebemi yıkıyodum aradındaaaa şimcide emiyy arayamimm nan :sinifsinif:
kociş halletcek inşallah o işi olmadı kargo ederün gıııı :lepi:
maşallahh tiyzesiii falla bazen inanamiim bu kaa datlu bişi benden mi çıktı deyüüüüüüannaamm şuna bak kocce delüğanlı olmuş gııı
kız ebişkooo ardamı yerim bennn koca adamımmm gülüşünee gurbannnn
sağol tiizesi falla uyumii deyi kızıyos ya 2 saatten fazla uyudumu öslüyom bebeeemi yaww
sağol tiizesi falla uyumii deyi kızıyos ya 2 saatten fazla uyudumu öslüyom bebeeemi yaww
wannaaaa bişi sorcaaammm sağa ordamısınn?
ay edoşum yaaa herkesin içinde beni ayırt edio gııı bana bi gülücükler bi cilvelerrr sorma gitsinn koklaşıos resmen bağrımda yatsın istiii gıı bende kırmıyom heç 3 ay soona işe başlıcam zatii bol bol koklaşak soona artık babannesine emnet
hee hacıı bele olmasa nasıl katlanırdık ki demi analık bele bişi yawwwayy dimi o da ayrı bi manyaklık durumu uyusun deyi takla atıyoh uyuyunca da özliyoh kafamçokkarıştı
çok akıllı annesii kendine baktırıyoo işte fenamı :)bende ozluyom ama bol bol uyusun ya. isim oldugu zaman inadina uyumuyo benim kiz.kaydirigubbakcemile3
sen ilk sezeryanla doğurdun die hatırliimde ondan sağa soruyomm doğumdan sonra ne zaman regl olmuştunn*ösledim nan regl olmayı haaburdayim canim.
çok akıllı annesii kendine baktırıyoo işte fenamı :)
sen ilk sezeryanla doğurdun die hatırliimde ondan sağa soruyomm doğumdan sonra ne zaman regl olmuştunn*ösledim nan regl olmayı haa
sen ilk sezeryanla doğurdun die hatırliimde ondan sağa soruyomm doğumdan sonra ne zaman regl olmuştunn*ösledim nan regl olmayı haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?