ahanda resmimizzz
hade yaaa çok uzun nannngı gittim ya ben dr.a didikii 6 aya kadar olmaya bilimişikk :1shok: en erken 4 aya olusun didiii hihoyyyt
2.900 doğdu hastaneden 2,700 çıktıkk 45 günlükken 4.500 idi şimcik bilmiim gıı kaç kilo mamayı yasaqladı dr. memeyi de çok sık verme dedi çok kilo almış dieoy canım kaç kilo doğdu bu hınzır şuan kaç kilo
tühhh ösledim nan iştee sanki adet olsam rahatlıcakmışım gibi gelio karnım incek saniimm5 ay sonra oldum canim. ama benim oglus 4. ayda emmeyi birakti ondan olabilir. aktif emerlerse daha da uzun surebilir olman.
nesini ozledin ya?kafamçokkarıştı
dattlım 2-3 aydan bişi olmass topicin çoğu erkek bilionn kartanesi duymasın emme ben talibim gııı öle savaşçı ruhlu amazon gibi gızı kaçirmiimmm baksana hayata nasılda sıkı tutundu maşallahh Allahım nazarlardan korusunnan kasım anaları şimdi benim kızım sizin bebelerden büyük ya ben kimlen kertecem yavrumu vallaha kasım bebelerinden başka bebelerde istemem ha maşallah kasım bebeleri bir güzel bir datlu 41 milyonkere maşallah hepisine
maşallahh yaa çok tatlıııı bu mu senin canına okuyo gıııaa bende özge kuşumu koyim bari zemuszemus
maşallahh yaa çok tatlıııı bu mu senin canına okuyo gııı
hade yaaa çok uzun nannn
2.900 doğdu hastaneden 2,700 çıktıkk 45 günlükken 4.500 idi şimcik bilmiim gıı kaç kilo mamayı yasaqladı dr. memeyi de çok sık verme dedi çok kilo almış die
aa bende özge kuşumu koyim bari zemuszemus
dattlım 2-3 aydan bişi olmass topicin çoğu erkek bilionn kartanesi duymasın emme ben talibim gııı öle savaşçı ruhlu amazon gibi gızı kaçirmiimmm baksana hayata nasılda sıkı tutundu maşallahh Allahım nazarlardan korusun
benim velete tulum olmuyo artık boy yetmiyo o kadarda seviyorum hep tulum giydiriyorum
cerinim maşallah canım çok şeker özgemizz
bizim de kırkımız çıktı az önce
abam sanki üzerimden büyük bir yük kaktı.oohhhh be rahatladım yaaa
yarında mevlüt tamamdır artık keyfimize bakacaz
sihirli deynek yarına kadar değer bizede gazımız falanda kalmaz inşallahkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?