2009 Kasm Anneleri

gı gittim ya ben dr.a didikii 6 aya kadar olmaya bilimişikk :1shok: en erken 4 aya olusun didiii hihoyyyt
hade yaaa çok uzun nannn
oy canım kaç kilo doğdu bu hınzır şuan kaç kilo
2.900 doğdu hastaneden 2,700 çıktıkk 45 günlükken 4.500 idi şimcik bilmiim gıı kaç kilo mamayı yasaqladı dr. memeyi de çok sık verme dedi çok kilo almış die

nan kasım anaları şimdi benim kızım sizin bebelerden büyük ya ben kimlen kertecem yavrumu vallaha kasım bebelerinden başka bebelerde istemem ha maşallah kasım bebeleri bir güzel bir datlu 41 milyonkere maşallah hepisine

dattlım 2-3 aydan bişi olmass topicin çoğu erkek bilionn kartanesi duymasın emme ben talibim gııı öle savaşçı ruhlu amazon gibi gızı kaçirmiimmm baksana hayata nasılda sıkı tutundu maşallahh Allahım nazarlardan korusun

hade yaaa çok uzun nannn
2.900 doğdu hastaneden 2,700 çıktıkk 45 günlükken 4.500 idi şimcik bilmiim gıı kaç kilo mamayı yasaqladı dr. memeyi de çok sık verme dedi çok kilo almış die

oy maşşallah aman nazar değmesin herkese deme öyle benimkide 3.480 gr doğdu 3.330 ramla hastaneden çıktık sonra 3170 grama düştü mememi alamamıştı bide üstüne sarılık oldu hastanede yattı en son 20 gün sonra 3.900 gram olmuştu şimdi bende blmiyom inşallah kilo alıyodur anam bizimkide boya gidiyo doktorlar öyle diyo emziriyom emziriyom hala aynı ufak gibi anlamadım bu işi bakalım ikinci aşıya gittiğimizde kaç kilo olmuş.şuan 44 günlük keremim

cerinim maşallah canım çok şeker özgemizz
bizim de kırkımız çıktı az önce
abam sanki üzerimden büyük bir yük kaktı.oohhhh be rahatladım yaaa
yarında mevlüt tamamdır artık keyfimize bakacaz
sihirli deynek yarına kadar değer bizede gazımız falanda kalmaz inşallahkaydirigubbakcemile3

amazon bak bu daha önce hiç aklıma gelmemişti hay aklınla bin yaşa emi kaydirigubbakcemile3 sen ebiscem.
ah şimdi görsen varya cadı cadı geceleri benle oynayın diyo gündüzleride ben uyuyacam diyo napcaz bu kızla bılmem.
bu arada senin yakuşukluda varya maşallah diyeyim pek bi datlu

aa bende özge kuşumu koyim bari zemuszemus

kıs ben yerim senin özgeni allahım yarabbim ya şuna bak maşallah zuzuma
kıs o yastığı nerden aldın çok güzel

:roflol::roflol: bize değdidee sana değmesimi kaldı gııı :roflol::roflol:
heçç umutlanmaa yavruum heççççç akannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…