cerenimo gııı ne edecük biz bu veletleri güya uyutup komşua bırakacadım da yürüyüş yapcadım 1 saatt peeehhh durmii anamm ben durduramıyom elalem nası avutsun
ebişim sen yürüşü unut el kadar bebeye komşu nasıl baksın
bu gidişle olacaa o zatenn
ya canısı walla ben remen diet yapiomm sıvıları çoğalttım ekmeği çok çok azalttım şeker ağzıma sürmüuomebiscem bende yapmak istiyorum yürüyüs ama yalnızım yaa kimseyede bırakamam evde tıkılıp kaldım yürüyüs yapmayı bende cok istiyorum yediklerimden kısarsam sütüm kesilecek diye korkuyorum off napıcam ben yaa hergun misafirim var geldiğimden beri yalnız kalamadım dinlenemedim
cnm dün öğlen 2 de uyandı gece 11 de uyudu bu arada bi damla uyumadı gıı gecede uydu saat 3 de uyandık emdi altını aldım 4 te uyudu 7 da uyandı hala uyumadıarda bey saat kaçta uyudu gece sabah kaçta uyandı anlamıyorum ya niye uyumazlar
ya canısı walla ben remen diet yapiomm sıvıları çoğalttım ekmeği çok çok azalttım şeker ağzıma sürmüuom
cerenimo gııı ne edecük biz bu veletleri güya uyutup komşua bırakacadım da yürüyüş yapcadım 1 saatt peeehhh durmii anamm ben durduramıyom elalem nası avutsun
azalmıyo cnm ayva kompostosu içiom şeker diilde çubuk tarçın atom içine 2 - 3 lt de su içiom ne edim bol bol da kıvırcık yiyommben 58 le hamile kalmıstım suan 61 kiloyum ama 55 benim ideal kilom tatlıya cok düştüm ben yaa inş. almam bendemi baslasam acaba artık evden biyere cıkmıyorum yediğim yapısacak üstüme sütünde azalma olmuyomu yaa bugun deniyim bende hemen bi komposto yapayım kendime sekersiz hem metobolizmam calısır hemde süt olur
he haciii ben de sennen teselli buluyom zatiii töbe töbe töbeee afedersin bebeeeemmm naapçamızı şaşurduk iimi nan ne müdürleri ne yöneticileri dize getirdim cazgırlımınan emme el kadar sabi ye sözüm geçmiii bunnar ilerde bizi kim bilir nası madara etcek haaaaman ne bülem ebiş yaa kelin ilacı olsa kafasına sürer amaaan zabaan köründe kalktık daha inan bi tane top kek yiyebildim o da salonda kalmış koltuğun yanında attım ağzıma gıı bi dakka bile bırakma beni diyyyy -tatlicadiarzu-
bayılacum acımdan şinci görsen ayağımda derin uyuy sanki allam bıraktığım saniye yaaa saniye dakika bile deel bi ağlamak ki sorma sanki cigara söndürmüşüm üstündeee töbe yauwww delikafadulden
özetle yürüyüşten geçtim hacıııııııııı açım naaaann açççççççççç cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
kızlar normal kiloma geldim 59 oldum emme göbek duri anlamdım ben bu işten göbek niye gitmedi ki
azalmıyo cnm ayva kompostosu içiom şeker diilde çubuk tarçın atom içine 2 - 3 lt de su içiom ne edim bol bol da kıvırcık yiyomm
he haciii ben de sennen teselli buluyom zatiii töbe töbe töbeee afedersin bebeeeemmm naapçamızı şaşurduk iimi nan ne müdürleri ne yöneticileri dize getirdim cazgırlımınan emme el kadar sabi ye sözüm geçmiii bunnar ilerde bizi kim bilir nası madara etcek haaa
anaaaam bi kafaltı edemediiiimm ev desen o biçimm
komşu damlamasa baarii
yaremcim e 9 ayda o hale geliyolar bi dokuz ayda eski haline anca donermiş biz cagla sıkel degiliz yaa :) benim gobüş eski haline yakın az kaldı
karu eski haline gelmiş anam onlar nasıl gelirlerde biz niye gelemiyik
canım kadın 6.5 kilo almıs toplamda e haliyle veriri bebekle suyla gitmiştir kilo erken dogum yaptı tam kilo alacagı zamanda dogum yaptı bizler son haftalarımızı doldurduk toplamda 12 kilo aldım ben 9 kilo verdim ee haliyle normaldir yani simdiden sonra almayayımda baska bişi istemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?