2009 Kasm Anneleri

ay kimse yok rahatım derken komşu çıktı başımaa
ana 10da falan kalkıyoz berayla onla uğraş derken öğlen oluyo kahvaltı yapem derken daha evi toplayamadan vakit geçiyo zaten
çamaşırlar serilcek daha amanıınn

bende 9 kilo almıştım yemeye tam gaz verirsek alırız tatlı şaylar yememeye çalışıyom ya dün dok gittim fazla su içemedim yiyemedimde sütüm azdı akşam hiç dolmadı ne zmana kadar böyle olacak

bende yemzsem olmuyo sütüm o yüzden dieti nasıl yaparım bilmiyorum ama dikkat etsem yeter herhalde almayımda vermeyimde yeterki almıyım yani

çok güzel diet yapıom ben kepek ekmeğini tereyağ bal ve çokellayla tüketiyom iimii kaydirigubbakcemile3

slamm geceden berı ıkınıyo kıpkırmızı oldu oglum ya nurse harwes mı -ne zıkkımsa mahwettı kuzumu
acıktımmm

ayy kuzucum az önce resmen çatliyodu haaa yırtına yırtına zort zort zort ama nafile rahatlamio anam o kaa minnacık vucuda bu kaa gaz nası girio nası çıkıo nası sığıyo aklım almio benim artık yaa laelaelaelaelae
anamm gene başladııııııı

selam kızlar nasılsınız bakem uykusuz bi gecenin ardından sabah sorsanız iş yaptım i çamaşır astım yatakları zor topladım yine memedeyizz daha yemek yapıcam off offf

offff uyumuyo uyumuo
geceden beri ayaktayiz apartmana nöbetci olduk resmen
uyku gözlerinden akio homurdaniyo duruyo ama uyuyamiyo ac degil gazi yok
niye uyumuyo bu velet /B]

kızlar ben hep sapka takıyorum kızıma arada kafasını havalandırıyorum ama alıstı galiba sapkayı gozlerine dogru cekeden uyumuyo bakıyorum kafası terlemiyoda nasıl cıkartmaya alıstırıcam yaa

uzun süre uyanık kaldıkları zaman uyuyamıyolar benimkide öyle
simdi emisiyoruz gazini alip yatiricam 5 dakka sonra uyanicak biliyorum..
sabah disari ciktik bi yarim saat orda uyudu okadar..gözlerim kan topladi resmen yaa uykusuzluktan..

bizde insaniz veletler uyuyunda analarinizda uyusun azcik​

seninde o komşun yedi beni haa senin derdin sağa yetmi sanki yauww
gelipte bi işe yariymi bari gı şakkıdı
nerde be adamımm
2 dene de çocuk var oturuyo gidiyoo

ayneeenn gece uyanıp durdu pırtladı uyudu ama o kaa pırt nasıl oluyo annamıyooom her emmeden sonra da büyük adam gibi geğirtiyoom
babası bu yaşıma geldim böle geğirmedim ben dii kaydirigubbakcemile3
hala daha gaz oluyo yaa
selam kızlar nasılsınız bakem uykusuz bi gecenin ardından sabah sorsanız iş yaptım i çamaşır astım yatakları zor topladım yine memedeyizz daha yemek yapıcam off offf
aferiinn maşallaah ben hemen kafaltımı alıp kendimi buraya atıyom senden bekleneni yapıyon evi topluyon önce ben de bi zahmet çamaşırları asem baari
kızlar ben hep sapka takıyorum kızıma arada kafasını havalandırıyorum ama alıstı galiba sapkayı gozlerine dogru cekeden uyumuyo bakıyorum kafası terlemiyoda nasıl cıkartmaya alıstırıcam yaa
ahanda bu da ayrı dert
ben takamıyom hiç bol gelenleri gözünün önüne kadar indiriyo sonra da cırlıyo uyanıyo
tam olanlar da iz yapıyo
uzun süre uyanık kaldıkları zaman uyuyamıyolar benimkide öyle

evet uzun süre uyanık kalırsa yandıımın resmidir

ahanda bu da ayrı dert
ben takamıyom hiç bol gelenleri gözünün önüne kadar indiriyo sonra da cırlıyo uyanıyo
tam olanlar da iz yapıyo

al bizden de o kaaaaaa kaydirigubbakcemile5 derin uykudan cırlıo eğer o şapka gözüne geldiyse e inmeyenlerde kafatasını delcek nerdese lülülülülülü

bende daha sapka takiyorum gündüzleri arada aciyorum sadece burda hava cok soguk cünkü..
gündüz cikart basindan sadece uyurken cek gözlerine sonra yine cikart alisir
bana doktor dedi 1 yil hic cikatmadan sapka tkicakmisiz yaz kis.:bbo:.bende dedim sen sasirdinn hehalde:1closedeyes: ama icimden...:roflol:40 i cikti sapka takmayi azaltiyorum

ayyy derler ya öğlene kadar benim derdim öğleden sora elin derdi yedi beni deyu hepimiz manyak olduk haa valla sinirlerim laçka oldu bee :roflol:

ne insafsiz veletlerimiz var yaaa esimin arkadasinin karisi benden biray ön´ce dogurdu bebegi yedirip yatiriyomus 12 saat uyuyomus daha 3 aylik velet..bi yandan masallah dedim bi yandan kiskandim valla
esimde gelmis bana anlatiyo ne gaz sorunu varmi ne uyku sorunu diye atlayip vurucaaadim az kalsin kocami nispet yapio bana

simdi emisiyoruz gazini alip yatiricam 5 dakka sonra uyanicak biliyorum..
sabah disari ciktik bi yarim saat orda uyudu okadar..gözlerim kan topladi resmen yaa uykusuzluktan..

bizde insaniz veletler uyuyunda analarinizda uyusun azcik​

canım yatırınca hafif hafif salla uyanmaya kalkınca o zaman sersemliyolar bırakırsan benimkide 5 dakkada uyanıyo yatagına yatırınca bekle kıpırdanınca salla bakalım belki sizdede işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…