bende 9 kilo almıştım yemeye tam gaz verirsek alırız tatlı şaylar yememeye çalışıyom ya dün dok gittim fazla su içemedim yiyemedimde sütüm azdı akşam hiç dolmadı ne zmana kadar böyle olacak
anaaaam bi kafaltı edemediiiimm ev desen o biçimm
komşu damlamasa baarii
çok güzel diet yapıom ben kepek ekmeğini tereyağ bal ve çokellayla tüketiyom iimii kaydirigubbakcemile3
çok güzel diet yapıom ben kepek ekmeğini tereyağ bal ve çokellayla tüketiyom iimii kaydirigubbakcemile3
offff uyumuyo uyumuo
geceden beri ayaktayiz apartmana nöbetci olduk resmen
uyku gözlerinden akio homurdaniyo duruyo ama uyuyamiyo ac degil gazi yok
niye uyumuyo bu velet /B]
simdi emisiyoruz gazini alip yatiricam 5 dakka sonra uyanicak biliyorum..uzun süre uyanık kaldıkları zaman uyuyamıyolar benimkide öyle
nerde be adamımmseninde o komşun yedi beni haa senin derdin sağa yetmi sanki yauww
gelipte bi işe yariymi bari gı şakkıdı
ayneeenn gece uyanıp durdu pırtladı uyudu ama o kaa pırt nasıl oluyo annamıyooom her emmeden sonra da büyük adam gibi geğirtiyoomayy kuzucum az önce resmen çatliyodu haaa yırtına yırtına zort zort zort ama nafile rahatlamio anam o kaa minnacık vucuda bu kaa gaz nası girio nası çıkıo nası sığıyo aklım almio benim artık yaa laelaelaelaelae
anamm gene başladııııııı
aferiinn maşallaah ben hemen kafaltımı alıp kendimi buraya atıyom senden bekleneni yapıyon evi topluyon önce ben de bi zahmet çamaşırları asem baariselam kızlar nasılsınız bakem uykusuz bi gecenin ardından sabah sorsanız iş yaptım i çamaşır astım yatakları zor topladım yine memedeyizz daha yemek yapıcam off offf
ahanda bu da ayrı dertkızlar ben hep sapka takıyorum kızıma arada kafasını havalandırıyorum ama alıstı galiba sapkayı gozlerine dogru cekeden uyumuyo bakıyorum kafası terlemiyoda nasıl cıkartmaya alıstırıcam yaa
uzun süre uyanık kaldıkları zaman uyuyamıyolar benimkide öyle
ahanda bu da ayrı dert
ben takamıyom hiç bol gelenleri gözünün önüne kadar indiriyo sonra da cırlıyo uyanıyo
tam olanlar da iz yapıyo
kızlar ben hep sapka takıyorum kızıma arada kafasını havalandırıyorum ama alıstı galiba sapkayı gozlerine dogru cekeden uyumuyo bakıyorum kafası terlemiyoda nasıl cıkartmaya alıstırıcam yaa
simdi emisiyoruz gazini alip yatiricam 5 dakka sonra uyanicak biliyorum..
sabah disari ciktik bi yarim saat orda uyudu okadar..gözlerim kan topladi resmen yaa uykusuzluktan..
bizde insaniz veletler uyuyunda analarinizda uyusun azcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?