2009 Kasm Anneleri

kızlar ben hep sapka takıyorum kızıma arada kafasını havalandırıyorum ama alıstı galiba sapkayı gozlerine dogru cekeden uyumuyo bakıyorum kafası terlemiyoda nasıl cıkartmaya alıstırıcam yaa

bende takıyom oda gözlerine çekiyom uyuyor acaba takmasak mı artık

yuhhhhhhh 12 saat mi akannehir
annemlerin komşunun gelin doğum yaptı bizden az buyuk onunkide emip 5 saat uyuymuş ben 5 dk uyusa göbek atar oldum kaydirigubbakcemile3

cnm benimki de ilk 1 ay hep uyiidii daha dur 2. ayında çıkar o uyumaların acısı

öyle yapayım bari yoksa alısamıcak soguk gördümü hasta olur sonra
bi yonden sapkayı gozlerine indirdigimde uyku vakti geldiğini anlıyo mecbur kapatıyo gozlerini azcık kavga ediyo ama sonunda pes ediyo

nerde bizde o şans yav şu kaım bebelri hepsi gazlı

kızlar valla ben 3. aya da ümit bağlamıyom ziraa bu hınzırların gözleri açılıyo gitgide etrafı farkettikçe uyumaları zorlaşıyo sanki daha zor dalıyolar gibi geldi baa
hatta bazen berayın emziği masus attığını düşünüyom çünkü ben ağzına vermeye gidine bi işveler bi cilveler yanına gidem diye yapıo sanki bilmem o kaa hinlik düşünebilirmi el kaa boyuyla ama kaydirigubbakcemile3

ya en azından gazları fazla kalmaz birde belli uyku düzenleri olur fazla uyumasalarda

slm kızlar moralim çok bozuk benimki uyumuyo uyumuyo ya ne yapıcam bilemiyorum eşimde işe 5 gibi gittiği için erken yatıyo dün sbah 5te bi kalktı gündüz banyo yaptırdık 1 saat uyudu gece 2 ye kadar bize eşimle kafayı yedirtti.2gündür başım çok fena dönüyo eşim annene git kal dio ne yapıcam şaşırdım çok yorgunum ya nie uyumazlar ki..

ulen dr.a gittiğimizde bütün şikayetleri sayıyorum 3.ayı bekliyeceksin diyor şafak sayar oldum heee:roflol::roflol:

düdükler ne edisiniz lülülülülülü
bu şapka işi benim kafamı karıştırdı
benimki heç sevmiyii şapkayı o yüzden ben heç takmıyom
takmalı mıyım ki :uhm:

kartanesi gelmedi bugün demi hic simetrik kizi durmuyo galiba onunda baksaniza döküldük iycene.. itekle krispi zaten out oldular iycene..

yok nannn benim bi sorun yokta annemlerdeyim gelen giden çok oluyor evime bi geçem soracam hepinizesositososito

düdükler ne edisiniz lülülülülülü
bu şapka işi benim kafamı karıştırdı
benimki heç sevmiyii şapkayı o yüzden ben heç takmıyom
takmalı mıyım ki :uhm:

bende uzun süredir kullanmıyorum şapkayı emme oğluşum şapkasız çok çirkin oliyiiiii
misafir gelince takıyorum sadece:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…