kızlar ben hep sapka takıyorum kızıma arada kafasını havalandırıyorum ama alıstı galiba sapkayı gozlerine dogru cekeden uyumuyo bakıyorum kafası terlemiyoda nasıl cıkartmaya alıstırıcam yaa
cnm benimki de ilk 1 ay hep uyiidii daha dur 2. ayında çıkar o uyumaların acısıne insafsiz veletlerimiz var yaaa esimin arkadasinin karisi benden biray ön´ce dogurdu bebegi yedirip yatiriyomus 12 saat uyuyomus daha 3 aylik velet..bi yandan masallah dedim bi yandan kiskandim valla
esimde gelmis bana anlatiyo ne gaz sorunu varmi ne uyku sorunu diye atlayip vurucaaadim az kalsin kocami nispet yapio bana
bende daha sapka takiyorum gündüzleri arada aciyorum sadece burda hava cok soguk cünkü..
gündüz cikart basindan sadece uyurken cek gözlerine sonra yine cikart alisir
bana doktor dedi 1 yil hic cikatmadan sapka tkicakmisiz yaz kis.:bbo:.bende dedim sen sasirdinn hehalde:1closedeyes: ama icimden...:roflol:40 i cikti sapka takmayi azaltiyorum
ne insafsiz veletlerimiz var yaaa esimin arkadasinin karisi benden biray ön´ce dogurdu bebegi yedirip yatiriyomus 12 saat uyuyomus daha 3 aylik velet..bi yandan masallah dedim bi yandan kiskandim valla
esimde gelmis bana anlatiyo ne gaz sorunu varmi ne uyku sorunu diye atlayip vurucaaadim az kalsin kocami nispet yapio bana
slm,
aranıza yeni katıldım 39 günlük oğluşum var galiba dertler ortak uyku,gaz vs:)
slm,
aranıza yeni katıldım 39 günlük oğluşum var galiba dertler ortak uyku,gaz vs:)
kızlar valla ben 3. aya da ümit bağlamıyom ziraa bu hınzırların gözleri açılıyo gitgide etrafı farkettikçe uyumaları zorlaşıyo sanki daha zor dalıyolar gibi geldi baa
hatta bazen berayın emziği masus attığını düşünüyom çünkü ben ağzına vermeye gidine bi işveler bi cilveler yanına gidem diye yapıo sanki bilmem o kaa hinlik düşünebilirmi el kaa boyuyla ama kaydirigubbakcemile3
kızlar valla ben 3. aya da ümit bağlamıyom ziraa bu hınzırların gözleri açılıyo gitgide etrafı farkettikçe uyumaları zorlaşıyo sanki daha zor dalıyolar gibi geldi baa
hatta bazen berayın emziği masus attığını düşünüyom çünkü ben ağzına vermeye gidine bi işveler bi cilveler yanına gidem diye yapıo sanki bilmem o kaa hinlik düşünebilirmi el kaa boyuyla ama kaydirigubbakcemile3
kartanesi gelmedi bugün demi hic simetrik kizi durmuyo galiba onunda baksaniza döküldük iycene.. itekle krispi zaten out oldular iycene..
düdükler ne edisiniz lülülülülülü
bu şapka işi benim kafamı karıştırdı
benimki heç sevmiyii şapkayı o yüzden ben heç takmıyom
takmalı mıyım ki :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?