2009 Kasm Anneleri

falla ben bu bilimsel zımırtılara heeeçç inanmiimm geçen hafta nohut yedim çıldırdı çocuumm bu bitki çaylarını içeli çok düzeldi

benim oğluş demek ki bilimsel yolu uyguluyor elime ne geçse yiyiiim o kaaaa etkilenmiyor bebem:roflol::roflol:yesemde aynıııı yemesemde bende herşeyi yiyorum:lepi:

slm millet ben geldiiiiim:lepi:
nerdesin nan senn :mymeka:
merhabalar. ben yeni üyeyim ama çoğunuzu tanıyorum diyebilirim. artık bende sizinleyim :kedi:
hoşgeldin cicim demek aşağıda ki misafirlerden biri de sendin ha kaydirigubbakcemile3 ankaranın neresindensin hemşehrimm
bende kasım annesi olacaktım ama bebekim erken doğdu. ekimde geldi...
benimde öle oldu cnm 27 ekimde geldi oğluşumm

ayrancı canım.evet 5 6 aydır okuyorum sizi. ama bende artık sohpete dahil olmak istedim.
nie bu kaa bekledin bacım selam vermek için neyse zararın neresinden dönsen kardır mahrum olma tabe bizden :) ne kaa alçakgönüllüyümdür bilemezsinn ben k.örendeyim ama 2-3 aya kadar dikmen e taşıncam kısmetse
benim bebikte oğlan. allah bağışlasın hepizinkini
amin cnm cümlemizinkini. adı ne oğluşunun?

slm kızlar ben geldim hepiniz eyüsünüzdür umarım
ben bebikomu uyuttum geldim ama birazdan geri kalkmazsa accık buralarda olacammmmmmmm

slm kızlar ben geldim hepiniz eyüsünüzdür umarım
ben bebikomu uyuttum geldim ama birazdan geri kalkmazsa accık buralarda olacammmmmmmm
slm cnm hoşgeldin anam bu bebeler ne zaman düzene girer die konuştuk kızlarla sabah beri herkes 3. ayı beklii ama sanırım onnar düzene girmicek biz ayamızı onnara göre uzatcaazz :)

gelcem gıı ebişiim aklımda haa
ben de saa onu dicedüüümm
emme böğün olmaz gari
kocişe diyem de gelem gııı
bu arada dikmene mi geliyooonn ayy çok sevindiiimm

aboo darkseaa bizi aşadan gizli gizli okuyomuyduunn :1ninca:
ahaa aşaada 4 misafir daa varr
misafirleer ööle gizli gizli bakmayın gelin

ya kızlar doğum izinleriniz bitince napcaksınız. bebişlere kim bakcak

aah sormaaaa
annem gelcek benim ama aslında onun da kendi özel işi var arada gidip kontrol etmem lazım diyoo ben 6 aya kadar izin rapor falan idare etmeye çalışcam altını söleyene kadar da annem gelir sonra işyerinin kreşinee

sen ne mühendisisin hacı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…