falla ben bu bilimsel zımırtılara heeeçç inanmiimm geçen hafta nohut yedim çıldırdı çocuumm bu bitki çaylarını içeli çok düzeldi
valla mannak olduk ebüş yaaa
bende geçen dışarı çıktıydım botları giymedim abuuu ayaklarım bi üşüdü dondum resmenn sora o gece varya özge delirdi resmen sabaha kadar sancıdan kıvrandı ahanda buyur burdan yak kafamçokkarıştı
nerdesin nan senn :mymeka:slm millet ben geldiiiiim:lepi:
hoşgeldin cicim demek aşağıda ki misafirlerden biri de sendin ha kaydirigubbakcemile3 ankaranın neresindensin hemşehrimmmerhabalar. ben yeni üyeyim ama çoğunuzu tanıyorum diyebilirim. artık bende sizinleyim :kedi:
benimde öle oldu cnm 27 ekimde geldi oğluşummbende kasım annesi olacaktım ama bebekim erken doğdu. ekimde geldi...
nie bu kaa bekledin bacım selam vermek için neyse zararın neresinden dönsen kardır mahrum olma tabe bizden :) ne kaa alçakgönüllüyümdür bilemezsinn ben k.örendeyim ama 2-3 aya kadar dikmen e taşıncam kısmetseayrancı canım.evet 5 6 aydır okuyorum sizi. ama bende artık sohpete dahil olmak istedim.
amin cnm cümlemizinkini. adı ne oğluşunun?benim bebikte oğlan. allah bağışlasın hepizinkini
slm cnm hoşgeldin anam bu bebeler ne zaman düzene girer die konuştuk kızlarla sabah beri herkes 3. ayı beklii ama sanırım onnar düzene girmicek biz ayamızı onnara göre uzatcaazz :)slm kızlar ben geldim hepiniz eyüsünüzdür umarım
ben bebikomu uyuttum geldim ama birazdan geri kalkmazsa accık buralarda olacammmmmmmm
maşallah ismi de çok güzel :)deniz canım.
ya kızlar doğum izinleriniz bitince napcaksınız. bebişlere kim bakcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?