2009 Kasm Anneleri

slm cnm hoşgeldin anam bu bebeler ne zaman düzene girer die konuştuk kızlarla sabah beri herkes 3. ayı beklii ama sanırım onnar düzene girmicek biz ayamızı onnara göre uzatcaazz :)
hoşbulduk canım ben 40mız çıkınca geçer deyüü umutluyum hala 6 gün kaldı
3 aya gerek yok benim Rüzgarım akıllı 40 günde bitirecek inş. kaydirigubbakcemile3
kendimi ne güzel motive ediyom emme :kedi:

okuyodum walla. hemidee hergün. bebikin hayırlı olsun kartanesi

hergün okuyodunda ne diye o vakıtlar yazmıyodun
bizden korktun mu yoosam kötükedihüso

selam şekerler napıyosunuz??
ayy dün 50 kere girdim o kadar geçmişi okudum bi sürü alıntı yaptım tam cvp yazıcam benim cadı çığlığı bastı bi türlü yazamadım yaa deli oldum :))))

nan kartanesi karakızla ikinizi geberticem biri diyo eskisinden zayıf oldum biri diyo kilo vermek istemiyorum beni gıcık etmek için mi konuşuyosunuz Çok üzgünüm çoook
yav ebişim sen şu diyet listelerini eşofmanlarını falan bağa anlat canım bu uyuzlar anlamaz...beni de gaza getir hadi ikimiz birden zayıflayak alkisalkisalkis
yav cersu alışveriş yapmış benim de giycek hiçbişeyim yok...deli olucam hiçbişeim olmuyo...nan ben amma zayıfmışım da haberim yokmuş bee... valla o kıyafetler bi daha bana olmazsa bi yerime inme iner :))) ben hiçbişey almak istemiyom yoksa hepten rahata alışırım da zayıflayamam diye ama bu paçozluk da canıma yetti bee :))))

kızlar selam herkese napıyosunuz bakım
ya ben kaç gundur Nazlıyı merak edıyordum buraya gırmıyo kaçgundur farkındaysanız facede bır hareketlılık göremeyınce az evvel onu aradım
Nazlı nın kayınpederi vefat etmiş kızlar kalp demiş dr lar morali bozuktu doğal olarak kayınpederi Ankarada oturuyomuş işte eşi gitmiş cenazeye Nazlı gidememiş malum Yağmur daha çok küçük ama morali bozuktu canım ya allah sabır versın geride kalanlara.
sizede haber vereyim dedim kızlar.

kıs nerdesın sen çişkoooooooooooo çişkooooooooooooooooo :roflol: :roflol: :roflol:
kızım ben kilo alcam diye uğraşmaya başladım haketen ya delircem ha hergun bıraz daha kilo verıyorum ne olacak benım bu halim ahhh ahhhhh bu sefer ebisce kesin beni kovalar burdan :roflol:

kartanesı kenya karazeytün nan kızlarınızın fotoları ne kaa dadlı cıkmıs hangınıze talip çıkcamuu şaşurdum bee kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaa inanmıyorum karakızım yaaa
pek giremiyo ya benim aklıma bişey gelmemiştiii
allah rahmet eylesinn
allah sabır versiinnn nazlıma tabi eşine dee
kızlaaar cici topicine bakııınn minnoşum vaar

slm canım
Allah rahmet eylesin
kartanesı kenya karazeytün nan kızlarınızın fotoları ne kaa dadlı cıkmıs hangınıze talip çıkcamuu şaşurdum bee kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaa kızlar ne zaman mekik cekmeye baslayabiliriz acaba ben denemek istiyorum diet yapamıyoruz ya eccük spor yapabilirmiyiz ki

tugba kız senin bebişi goremedik ne zaman koycan fotosunu yada koydun da ben gormedim mi
itek seninde yok oglusunun fotosu

karakızım masallah duruya kocaman kız olmus hemide cok dadlııı olmus karakızın karakızı durunaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…