2009 Kasm Anneleri

karakızım masallah duruya kocaman kız olmus hemide cok dadlııı olmus karakızın karakızı durunaz :)

ay canım çok sağol valla nası buyuyo anlamıyorum inan elime aldığımda hap kadar bişeydi kaydirigubbakcemile3

kızlar maş. bebişlerinize. kaç kilo doğdular şimdi kaç kilolar. benimki erken doğdu mafoldumben dolayısıyla zayıf

canım hiç korkmaz kilo alır burda en erken doğuran vede en zayıf doğuran benım kaydirigubbakcemile3 kızım 1130 gr doğdu düşün artık ama şimdi toparladı yavruşum

bu arada arkadasımın bebişi 3.5 kilo dogmustu
ben gormeye gittigimde 70 gunluk 7 kiloydu masallah suandada 3.5 aylık ve 9 kilo

gelcem gıı ebişiim aklımda haa
ben de saa onu dicedüüümm
emme böğün olmaz gari
kocişe diyem de gelem gııı
bu arada dikmene mi geliyooonn ayy çok sevindiiimm
gel gıı gelll falla kocişi ikna etsem hemn taşınak diomm emme du bakammm keklik tarafında bi ev bakıyoz
ya kızlar doğum izinleriniz bitince napcaksınız. bebişlere kim bakcak
k.valderm bakcekk
yapak valla gıııı paçozluk bana da yettii
dövverün haaa
slm kızlar bende geldümm :)) napıonuz bakemm
slm cnm nabr
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben de gelcem bağaneeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
gel gııı kısır yapem szeee

anaaam taş olsa çatlar insan gı o kaa zamann seni tebrik ediom vereliniortak

kızlar bizde itekin kocasının günaanı alıyoduk haa bak darksea mış o misafir :1ninca:

allam yaa delü mannaaak

kıı sende gelsen ne güzel geyik çevirirdik haa kaydirigubbakcemile2

2 kilo 300 gram doğdu. şimdi 2 ayı geçti 5.5 kilo

oo maşallah kız kocaman olmuş iştee

:mymeka: nan sen benim kızımı beyenminmi bızde talip olduyduk -tatlicadiarzu-
begenmem mı gııı seni görmemişin nan valla hepinizin bebeklerı bırbırınden güzel valla maşallah onlara delikafadulden
elbiscim slm canım oglusunu ızlıom faceden kaçmıyı kaydirigubbakcemile3

Anam ben bişe yerken bu kızçe baa ordan masum masum bakii yaa içim gidii gıı onsuz boğazımdan geçmii kaydirigubbakcemile3

çişşkooo muuuuuuu mafoldumbenmafoldumben
aaaa şimdi aklıma geldi benim kaynana gelmeden eski halime dönmem lazım... ya da hiç kasmıyım nasıl olsa o gelince iğne ipliğe dönerim :lepi::roflol::roflol::roflol:

slm kızlarrrr
nihayet kızımla kaldım basbasaaaaaa kaydirigubbakcemile2

hadi gözün aydın canım opuyorumnanaktan

yaa kızlar ne zaman mekik cekmeye baslayabiliriz acaba ben denemek istiyorum diet yapamıyoruz ya eccük spor yapabilirmiyiz ki

ben yarın dr.a gidicem kontrole... doğumdan sonra kırkın çıkınca geliceksin jimnastik falan vericem demişti... bakim ne dicek ... sölerim size de...

bu arada kırkı çıkıp da dr.a giden var mı?? nasıl muayene ediyolar..inş alttan bakılmıyodur gene yaaa akannehir

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben de gelcem bağaneeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden

otur nan oturduğun yerde.. Çok üzgünüm çoook
ya da gel bi havuzlu yapak yerimseniben :lepi:

anaaam taş olsa çatlar insan gı o kaa zamann seni tebrik ediom vereliniortak

kızlar bizde itekin kocasının günaanı alıyoduk haa bak darksea mış o misafir :1ninca:

:roflol::roflol::roflol:

2 kilo 300 gram doğdu. şimdi 2 ayı geçti 5.5 kilo

maşallahh canım yaa daha ne olsunnn

gel gııı kısır yapem szeee

:roflol::roflol::roflol: aha bu da bozdu kendini ... ne kısırı yaa... hani diyet yapacaduukkk :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…