okuyodum walla. hemidee hergün. bebikin hayırlı olsun kartanesi
kızlar maş. bebişlerinize. kaç kilo doğdular şimdi kaç kilolar. benimki erken doğdu mafoldumben dolayısıyla zayıf
karakızım masallah duruya kocaman kız olmus hemide cok dadlııı olmus karakızın karakızı durunaz :)
kızlar maş. bebişlerinize. kaç kilo doğdular şimdi kaç kilolar. benimki erken doğdu mafoldumben dolayısıyla zayıf
ay canım çok sağol valla nası buyuyo anlamıyorum inan elime aldığımda hap kadar bişeydi kaydirigubbakcemile3
maş. kenyaa sadece anne sütümü veryosun
gel gıı gelll falla kocişi ikna etsem hemn taşınak diomm emme du bakammm keklik tarafında bi ev bakıyozgelcem gıı ebişiim aklımda haa
ben de saa onu dicedüüümm
emme böğün olmaz gari
kocişe diyem de gelem gııı
bu arada dikmene mi geliyooonn ayy çok sevindiiimm
k.valderm bakcekkya kızlar doğum izinleriniz bitince napcaksınız. bebişlere kim bakcak
yapak valla gıııı paçozluk bana da yettiiselam şekerler napıyosunuz??
ayy dün 50 kere girdim o kadar geçmişi okudum bi sürü alıntı yaptım tam cvp yazıcam benim cadı çığlığı bastı bi türlü yazamadım yaa deli oldum :))))
nan kartanesi karakızla ikinizi geberticem biri diyo eskisinden zayıf oldum biri diyo kilo vermek istemiyorum beni gıcık etmek için mi konuşuyosunuz Çok üzgünüm çoook
yav ebişim sen şu diyet listelerini eşofmanlarını falan bağa anlat canım bu uyuzlar anlamaz...beni de gaza getir hadi ikimiz birden zayıflayak alkisalkisalkis
yav cersu alışveriş yapmış benim de giycek hiçbişeyim yok...deli olucam hiçbişeim olmuyo...nan ben amma zayıfmışım da haberim yokmuş bee... valla o kıyafetler bi daha bana olmazsa bi yerime inme iner :))) ben hiçbişey almak istemiyom yoksa hepten rahata alışırım da zayıflayamam diye ama bu paçozluk da canıma yetti bee :))))
dövverün haaakıs nerdesın sen çişkoooooooooooo çişkooooooooooooooooo :roflol: :roflol: :roflol:
kızım ben kilo alcam diye uğraşmaya başladım haketen ya delircem ha hergun bıraz daha kilo verıyorum ne olacak benım bu halim ahhh ahhhhh bu sefer ebisce kesin beni kovalar burdan :roflol:
slm cnm nabrslm kızlar bende geldümm :)) napıonuz bakemm
gel gııı kısır yapem szeeeyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben de gelcem bağaneeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
anaaam taş olsa çatlar insan gı o kaa zamann seni tebrik ediom vereliniortak
kızlar bizde itekin kocasının günaanı alıyoduk haa bak darksea mış o misafir :1ninca:
2 kilo 300 gram doğdu. şimdi 2 ayı geçti 5.5 kilo
begenmem mı gııı seni görmemişin nan valla hepinizin bebeklerı bırbırınden güzel valla maşallah onlara delikafadulden:mymeka: nan sen benim kızımı beyenminmi bızde talip olduyduk -tatlicadiarzu-
anam benim herifi ikna etmek lazım şimdi olmasa da 3 ay sona kesin canısı ben 14 nisan da işe başlıcamışımkeklikmiii ooo süpeeer anaaam çıbık taşının gııı
kıs nerdesın sen çişkoooooooooooo çişkooooooooooooooooo :roflol: :roflol: :roflol:
kızım ben kilo alcam diye uğraşmaya başladım haketen ya delircem ha hergun bıraz daha kilo verıyorum ne olacak benım bu halim ahhh ahhhhh bu sefer ebisce kesin beni kovalar burdan :roflol:
slm kızlarrrr
nihayet kızımla kaldım basbasaaaaaa kaydirigubbakcemile2
yaa kızlar ne zaman mekik cekmeye baslayabiliriz acaba ben denemek istiyorum diet yapamıyoruz ya eccük spor yapabilirmiyiz ki
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben de gelcem bağaneeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
anaaam taş olsa çatlar insan gı o kaa zamann seni tebrik ediom vereliniortak
kızlar bizde itekin kocasının günaanı alıyoduk haa bak darksea mış o misafir :1ninca:
2 kilo 300 gram doğdu. şimdi 2 ayı geçti 5.5 kilo
gel gııı kısır yapem szeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?