2009 Kasm Anneleri

merhaba bayanlar dünden ber anca gelebildim 4 saat uykuyla ya bizim velete dün bişey oldu uyumdı 4 de uyudu yaa bacaklarım kas yaptı sallamaktan neyseki babası biraz ilgilendi bi yarım saat sızmışım ayağımda yastıkkaydirigubbakcemile3 ama sersem gibiyim yaa bugünde uyumdı hınzır uyuyo 5 dk geçmeden basıyo çığlığı öyle öyle 2 saat anca uyumuştur şuanda emziriyorum yanında davul çalsan duymaz bayılıyo memede uyumaya arada bi çekiyo keyif yapıyo valla bırakmıyoda takıldı kaldı :mymeka:

Ninni Dinle | Müzik Dinle | Klip izle | Sarki Sözleri | Müzik Mp3 | Video Klipler

kizlar şu ninnileri açıyom bizimki kucakta mayışıyo tavsiye ederun kaydirigubbakcemile3
hit parçalarımız 12 ve 13. olan :)
bana komşum almış cd sini banamısın demiyo valla

çıkmazmı bide pipisini aşşa indir canım bez kapatırken yoksa sağa sola dönüyo kaçırıyokaydirigubbakcemile3

kızzz selo ardalan özge berayı deli eder iki dakkada bebenin huyu suyu değüşüü fallaa kaydirigubbakcemile3

merhaba o misafirlerden biride benim gerçi ben arada yazıyodumda ama genelde misafirim dogumdan sonrada zaten sadece okuya biliyom veletlen.......

:roflol::roflol::roflol: aha bu da bozdu kendini ... ne kısırı yaa... hani diyet yapacaduukkk :roflol:

hacı teşbihte hata olmasında nırıspının tööööbesi keraneyi görene kadardır derler ya o hesap karu zabah diet yapidi şimdi kısır kek muabbetine döndü :roflol::roflol::roflol:

anam benim herifi ikna etmek lazım şimdi olmasa da 3 ay sona kesin canısı ben 14 nisan da işe başlıcamışım

nasıl 14 nisan gıı benimki 5 şubat akannehir
emme rapor almaya çalışcem süt iznini toplu veriyolarmı konuşmam lazımm
6 ayı doldurcam bi şekilde

hadi gözün aydın canım opuyorumnanaktan

ben yarın dr.a gidicem kontrole... doğumdan sonra kırkın çıkınca geliceksin jimnastik falan vericem demişti... bakim ne dicek ... sölerim size de...

:

sağol tatlım ,
ben gitmedim cagırmadıda Allaha sükür bir sıkıntım yok
ayy alttan bakmak mı
o cektiğim 10 saat suni sancıdan sonra en kötü sey o kontroldu
sırf onun için bile gitmem yani :))
arastırayım bakalım nette neler yazıyooo
bi göbek topiği mi acsak ne :))
eskiden şişsin diye bakıyorduk simdide insin diye bakyıyoruz
sükür benimki baya indi ama nerde o eski göbem :çok üzgünüm:

Anam ben bişe yerken bu kızçe baa ordan masum masum bakii yaa içim gidii gıı onsuz boğazımdan geçmii kaydirigubbakcemile3

ayyy bana da oluyo yaa...içim gidiyooo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıs ciciş topiği hangisiydi bulamadım bi link ver bakemmm berayımaaa opuyorumnanaktan

hacı teşbihte hata olmasında nırıspının tööööbesi keraneyi görene kadardır derler ya o hesap karu zabah diet yapidi şimdi kısır kek muabbetine döndü :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
koptummmmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aayyy bu şarkı çok güzelmiş yaa...Mustafa Ceceli Hastalıkda Sağlıkda Dinle,müzik dinle,klip izle,yeni albüm

slm karılaaarrrrr delikafaduldendelikafadulden
nbr bakiimm bensiz napisiniz bu kadar kalabalıkk delikafadulden
uniiii alttan bakıyo cnm ben atlattımm -tatlicadiarzu-

diet kısır gııı anam kısır da ne kaa kalori var beee pilav gibi yaparsın bişicik olms
kızzz selo ardalan özge berayı deli eder iki dakkada bebenin huyu suyu değüşüü fallaa kaydirigubbakcemile3
garanti veremem falla
:kedi: kaydirigubbakcemile3 mannak karı sözümdeyim nannn 1 haftadır dietteyim ben bi keremm kısırı da size yapacadum emme artık yaparmıyın bilemeyonnçayın yanına kıvırcık ikram ederim artık kaydirigubbakcemile3
nasıl 14 nisan gıı benimki 5 şubat akannehir
emme rapor almaya çalışcem süt iznini toplu veriyolarmı konuşmam lazımm
6 ayı doldurcam bi şekilde
cnm doum izni süt izni ve yıllık izinlerimin toplamı

benimde 29 aralık akannehir
28 inde gidecum dr a doğum sonrası izninin 20 gün uzatılmasına die bi yazı yazdıracum bizim arkadaş dedi bele yapınca rapora bile girmiymiş bakalım zerenmiydi memur olan gıı o da öyle yapsın gelirse söleyin ha ben denk gelmezsem eğer

ebişşşşşşşşşş ne çayı gııııı açarık vita maltları biraya benziy tipi zati sararık gazete kağıdınaa kafayı bulurukkk delikafadulden

bizim bi tanıdık kısırı yagsız yaptı nerdeyse kısırla zayıfladı diyebilirim 13 14 kilo verdi valla yapabilirsin canım

ya kızlar bidesüt yapsın diye yediğiniz özel şeyler var mı

ben bi tahin-pekmez yiyom onun dışında ne iyi gelir bilmiyom bana göre en iyi gelen şey uyku ...o da bizde yok :)))

yaa benim de bi sıkıntım yok aslında ama taa 1,5 ay önce verdi randevuyu.. valla karnımda bebiş varken verdiğim paraya hiç acımıyodum ama şimdi gidip de o kadar para bayılmak hiç işime gelmiyo aslında...o kadar parayla kızıma neler alırdım ...puufffff.......

yaa benim eskiden karnım sırtıma yapışıktı herkes gelir belimi ölçerdi ne kadar ince diye... bi daha o hale gelemicem mi yoksa yaa...annem de diyoki doğum yapan insan bi daha eski haline dönebilir mi iyice stres oldum heee....

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allaam mannakkkk yaa koptuuumm kaydirigubbakcemile3

baane bee pilav kimin istimeem been yağlı mağlı baharatlı olsun benim kilo sorunum yok şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…