bana komşum almış cd sini banamısın demiyo vallaNinni Dinle | Müzik Dinle | Klip izle | Sarki Sözleri | Müzik Mp3 | Video Klipler
kizlar şu ninnileri açıyom bizimki kucakta mayışıyo tavsiye ederun kaydirigubbakcemile3
hit parçalarımız 12 ve 13. olan :)
kızlar ya sizin kuzucuklarda çok çamaşır çıkarıyomu
benim oğluş ya altını açtığımda çiş yapıyo üstünü başını
ya da çişi bezden nasıl oluyosa çıkıyo
bi ara tam kurtuldum diyordum yine başladık
şimdi 58 günnük kilosunu bilmiomm 45 günlikken 4,500 kg idişimdi kaç günlük ve kaç kilo ebisce
:roflol::roflol::roflol: aha bu da bozdu kendini ... ne kısırı yaa... hani diyet yapacaduukkk :roflol:
anam benim herifi ikna etmek lazım şimdi olmasa da 3 ay sona kesin canısı ben 14 nisan da işe başlıcamışım
hadi gözün aydın canım opuyorumnanaktan
ben yarın dr.a gidicem kontrole... doğumdan sonra kırkın çıkınca geliceksin jimnastik falan vericem demişti... bakim ne dicek ... sölerim size de...
:
Anam ben bişe yerken bu kızçe baa ordan masum masum bakii yaa içim gidii gıı onsuz boğazımdan geçmii kaydirigubbakcemile3
hacı teşbihte hata olmasında nırıspının tööööbesi keraneyi görene kadardır derler ya o hesap karu zabah diet yapidi şimdi kısır kek muabbetine döndü :roflol::roflol::roflol:
diet kısır gııı anam kısır da ne kaa kalori var beee pilav gibi yaparsın bişicik olmsçişşkooo muuuuuuu mafoldumbenmafoldumben
aaaa şimdi aklıma geldi benim kaynana gelmeden eski halime dönmem lazım... ya da hiç kasmıyım nasıl olsa o gelince iğne ipliğe dönerim :lepi::roflol::roflol::roflol:
hadi gözün aydın canım opuyorumnanaktan
ben yarın dr.a gidicem kontrole... doğumdan sonra kırkın çıkınca geliceksin jimnastik falan vericem demişti... bakim ne dicek ... sölerim size de...
bu arada kırkı çıkıp da dr.a giden var mı?? nasıl muayene ediyolar..inş alttan bakılmıyodur gene yaaa akannehir
otur nan oturduğun yerde.. Çok üzgünüm çoook
ya da gel bi havuzlu yapak yerimseniben :lepi:
:roflol::roflol::roflol:
maşallahh canım yaa daha ne olsunnn
:roflol::roflol::roflol: aha bu da bozdu kendini ... ne kısırı yaa... hani diyet yapacaduukkk :roflol:
garanti veremem fallakızzz selo ardalan özge berayı deli eder iki dakkada bebenin huyu suyu değüşüü fallaa kaydirigubbakcemile3
:kedi: kaydirigubbakcemile3 mannak karı sözümdeyim nannn 1 haftadır dietteyim ben bi keremm kısırı da size yapacadum emme artık yaparmıyın bilemeyonnçayın yanına kıvırcık ikram ederim artık kaydirigubbakcemile3hacı teşbihte hata olmasında nırıspının tööööbesi keraneyi görene kadardır derler ya o hesap karu zabah diet yapidi şimdi kısır kek muabbetine döndü :roflol::roflol::roflol:
cnm doum izni süt izni ve yıllık izinlerimin toplamınasıl 14 nisan gıı benimki 5 şubat akannehir
emme rapor almaya çalışcem süt iznini toplu veriyolarmı konuşmam lazımm
6 ayı doldurcam bi şekilde
diet kısır gııı anam kısır da ne kaa kalori var beee pilav gibi yaparsın bişicik olms
garanti veremem falla
:kedi: kaydirigubbakcemile3 mannak karı sözümdeyim nannn 1 haftadır dietteyim ben bi keremm kısırı da size yapacadum emme artık yaparmıyın bilemeyonnçayın yanına kıvırcık ikram ederim artık kaydirigubbakcemile3
cnm doum izni süt izni ve yıllık izinlerimin toplamı
ya kızlar bidesüt yapsın diye yediğiniz özel şeyler var mı
sağol tatlım ,
ben gitmedim cagırmadıda Allaha sükür bir sıkıntım yok
ayy alttan bakmak mı
o cektiğim 10 saat suni sancıdan sonra en kötü sey o kontroldu
sırf onun için bile gitmem yani :))
arastırayım bakalım nette neler yazıyooo
bi göbek topiği mi acsak ne :))
eskiden şişsin diye bakıyorduk simdide insin diye bakyıyoruz
sükür benimki baya indi ama nerde o eski göbem :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kızzz selo ardalan özge berayı deli eder iki dakkada bebenin huyu suyu değüşüü fallaa kaydirigubbakcemile3
allaam mannakkkk yaa koptuuumm kaydirigubbakcemile3hacı teşbihte hata olmasında nırıspının tööööbesi keraneyi görene kadardır derler ya o hesap karu zabah diet yapidi şimdi kısır kek muabbetine döndü :roflol::roflol::roflol:
diet kısır gııı anam kısır da ne kaa kalori var beee pilav gibi yaparsın bişicik olms
garanti veremem falla
:kedi: kaydirigubbakcemile3 mannak karı sözümdeyim nannn 1 haftadır dietteyim ben bi keremm kısırı da size yapacadum emme artık yaparmıyın bilemeyonnçayın yanına kıvırcık ikram ederim artık kaydirigubbakcemile3
cnm doum izni süt izni ve yıllık izinlerimin toplamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?