2009 Kasm Anneleri

slm karılaaarrrrr delikafaduldendelikafadulden
nbr bakiimm bensiz napisiniz bu kadar kalabalıkk delikafadulden
uniiii alttan bakıyo cnm ben atlattımm -tatlicadiarzu-
hosgeldin dadlımmmopuyorumnanaktan
merhaba o misafirlerden biride benim gerçi ben arada yazıyodumda ama genelde misafirim dogumdan sonrada zaten sadece okuya biliyom veletlen.......
hosgeldinnnn
ya kızlar bidesüt yapsın diye yediğiniz özel şeyler var mı

boza kesinlikle süt yapıyo
rezene hergun içiyorum 3 4 kez içtiğim oluyor
bol su ama ben bu aralar meyve cayı içiyorum
bir fincanda nescafe içiyorum :kedi:
denemedim ama dere otu da cok süt yapıyormus
kilo sorunun varsa asurelşk bugdayı haslayıp yiyebilirsin boza yerine
kesşnlikle bide komposto yap sekersiz ben kayısı kompostosu yaptım

ebişşşşşşşşşş ne çayı gııııı açarık vita maltları biraya benziy tipi zati sararık gazete kağıdınaa kafayı bulurukkk delikafadulden
bira da süt yapiimiş gıı olmadı bira alırık kaydirigubbakcemile3
eveet uyku süt yapii
nan kilo sorunum yok diyom ya kesin sen ben kadarsındır da takıyondur benim göbeem var amaa heç diyet yapamam vallaaa kaydirigubbakcemile3
anca çokellayı kepekli ekmekle yirim o kaa

aha topic de burda hacı
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/335516-2009-kasim-bebisleri-bugun-giydii-10.html

ya kızlar bidesüt yapsın diye yediğiniz özel şeyler var mı
dereotu şekersiz ayva kompostosu tarçın zencefil çayı
ebişşşşşşşşşş ne çayı gııııı açarık vita maltları biraya benziy tipi zati sararık gazete kağıdınaa kafayı bulurukkk delikafadulden
nann sağa o da yokk teşbih yaparken bunnarı da düşünseydinnnnn kartanesine bol yağlı baharatlı kısır sana da 2 yaprak marul 2 dene krik krak
bizim bi tanıdık kısırı yagsız yaptı nerdeyse kısırla zayıfladı diyebilirim 13 14 kilo verdi valla yapabilirsin canım
ana essahh mı gıı yaparım falla ara o tanıdığa sor bakem başka naapmışş
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

allaam mannakkkk yaa koptuuumm kaydirigubbakcemile3

baane bee pilav kimin istimeem been yağlı mağlı baharatlı olsun benim kilo sorunum yok şakkıdı
taam nan sana bol yağlı baharatlı yapcem çok da güzel yaparun haaa

bende süt ve yeşillik süt yapar diye duydum ama çog gaz yape dabii.. bende 20 gündür felan hiç içmiyom süt neyim

al bendende o kadar

iti an çomağı hazırla benim dr.un sekreteri aradı yarınki randevuyu hatırlatıyo :roflol::roflol::roflol:

slm karılaaarrrrr delikafaduldendelikafadulden
nbr bakiimm bensiz napisiniz bu kadar kalabalıkk delikafadulden
uniiii alttan bakıyo cnm ben atlattımm -tatlicadiarzu-

yapma yaaaa .......yasakkelime

bayanlar göğüs ucu hala yara olan varmı mafoldumben

canım lansinohun kremi çok iyi geldi bana... her emzirmeden sonra sürüyorum... onu sürmediğim zaman çok kötü oluyo

canım dokuz ayda kocaman oluyo gobüşler birden yok olmaz eski kilona bile donsen hem daha cok yeniyiz incecik olmak için biraz sporla biraz dikkatle gidecektir

her doktor verir mi 20 günlük izni? bide özel hastane olsa olurmu arkadaşım bende memurum

canım bizim komisyonda görevli arkadaş verdi bu aklı kaynak sağlam yane kaydirigubbakcemile5
sende sevkle gidiyon dimi hastaneye? sevke bu ibareyi yazdırmak gerekiomuş benimkide özel hastane geçiomuş ama her dr veriomu bilmiom benimki verir die tahmin ediom inşalah yane tam olarak doğum sonrası izninin 20 gün uzatılmasına yazılcakmış yerimseniben

:roflol: sen zate bulmusun gıı kafayııı :roflol:

hosgeldin dadlımmmopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iti an çomağı hazırla benim dr.un sekreteri aradı yarınki randevuyu hatırlatıyo :roflol::roflol::roflol:
yapma yaaaa .......yasakkelime

yaptım bileeeeee
:sm_cool:

benim oğluş sadece ilk 20 gün kendi yapabildi kakasını. artık 4 5 günde bir fitile yapıyo. alıştırmak istemem ama çok ağlıyo yavrucak dayanamıyom

bende süt ve yeşillik süt yapar diye duydum ama çog gaz yape dabii.. bende 20 gündür felan hiç içmiyom süt neyim

evt kalsiyumdan zengin şeyler süt yapimiş...
ben hamilelikten önce tam bi otoburdum bütün çiğ sebzeleri katur kutur yerdim ama hamileyken acaip midem bulandı şimdi kıvırcık görmeye bile tahammül edemiyomm...

eveet uyku süt yapii
nan kilo sorunum yok diyom ya kesin sen ben kadarsındır da takıyondur benim göbeem var amaa heç diyet yapamam vallaaa kaydirigubbakcemile3
anca çokellayı kepekli ekmekle yirim o kaa

:roflol::roflol::roflol: kıs ben ekmeksiz yiyom kilo yapmasın diye :lepi::lepi::lepi:

allam biri kaka yapınca sevincen diceklerdi de ben de inanacaduum kaydirigubbakcemile3

al benden de o kadar ...bazen kakayı bulamıyom da gazla idare ediyomm :roflol::roflol:

kartanesi sana bi habarım var özlemişsindir yarın kaynanamın günü kendinde tlf açtı yarın gelebilirsen gel diiiii
bende o kaddar kalabalığa daha giremem dedümmm
daha 40mız çıkmadı ne işimiz var
yiğenide benden 17 gün önce yaptı doğumu o gidecek
ama onların hem 40ı çıktı hemde ablası felan var orda yardım ederler
hemde zaten gelenlerin hepsi kendi akrabası
benim kimsem yok kii :gitme:
bu arada ben kaynanamlara çok sinirliyim
oğluşdan dolayı gelip anlatamadım sizlere
çok berbat bi lohusalık geçirdim sayelerinde

ana essahh mı gıı yaparım falla ara o tanıdığa sor bakem başka naapmışş
taam nan sana bol yağlı baharatlı yapcem çok da güzel yaparun haaa
cok ciddiyim aksamları 1 saat tempolu yürüyordu kadını iki ay sonra gordum tanıyamadım ben gordukten sonrada daha zayıflamıstı
bende 1 yıl gibi uzun bir sürede 63 kilodan 49 kiloya düşmüş biri olarak sana önerilerde bulunurdum ama emzirirken cok zor uygulamak
yalnız 6 kilosunu 1 ayda vermiştim haftanın 3 gunu 2.5 saat sporla
greyfurt ve portakal suyu peynir kocaaa bir tabak salata arada bir tatlı ekmek hiç yemedim nerdeyse ne yesem hep azıcık yiyordum ve sonuc mükemmeldi hayatımda hiç 49 kilo olmamıstım ki benim ideal kilom 55 tir yavas yavas gene vericem ama suan deil
bende 40 gun agzıma süt değirmedim simdi gunde iki bardak içiyorum
allam biri kaka yapınca sevincen diceklerdi de ben de inanacaduum kaydirigubbakcemile3

benimki bugun hiç kaka yapmadı 4 gozle bekliyorum kıvranıp duruyo

ooooo bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkaydirigubbakcemile2
ne edisiniz bakem sositososito öslediniz mi beni :kedi:

ana kalabalıklaşmış burası hayırdır bebeler uyuyi benimide uyuyor iyi uyudu bu gün ama gece uyutmayacak en iyisi kızı uyandıram ne biçim annesin sen ya diyecek uyuduğum zaman zorla uyandırin diyecek uyamadığımdada zorla uyutuyon şimdi ben onunla hangi dili konuşam beni nasıl anlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…