hosgeldin dadlımmmopuyorumnanaktanslm karılaaarrrrr delikafaduldendelikafadulden
nbr bakiimm bensiz napisiniz bu kadar kalabalıkk delikafadulden
uniiii alttan bakıyo cnm ben atlattımm -tatlicadiarzu-
hosgeldinnnnmerhaba o misafirlerden biride benim gerçi ben arada yazıyodumda ama genelde misafirim dogumdan sonrada zaten sadece okuya biliyom veletlen.......
ya kızlar bidesüt yapsın diye yediğiniz özel şeyler var mı
bira da süt yapiimiş gıı olmadı bira alırık kaydirigubbakcemile3ebişşşşşşşşşş ne çayı gııııı açarık vita maltları biraya benziy tipi zati sararık gazete kağıdınaa kafayı bulurukkk delikafadulden
eveet uyku süt yapiiben bi tahin-pekmez yiyom onun dışında ne iyi gelir bilmiyom bana göre en iyi gelen şey uyku ...o da bizde yok :)))
yaa benim de bi sıkıntım yok aslında ama taa 1,5 ay önce verdi randevuyu.. valla karnımda bebiş varken verdiğim paraya hiç acımıyodum ama şimdi gidip de o kadar para bayılmak hiç işime gelmiyo aslında...o kadar parayla kızıma neler alırdım ...puufffff.......
yaa benim eskiden karnım sırtıma yapışıktı herkes gelir belimi ölçerdi ne kadar ince diye... bi daha o hale gelemicem mi yoksa yaa...annem de diyoki doğum yapan insan bi daha eski haline dönebilir mi iyice stres oldum heee....
dereotu şekersiz ayva kompostosu tarçın zencefil çayıya kızlar bidesüt yapsın diye yediğiniz özel şeyler var mı
nann sağa o da yokk teşbih yaparken bunnarı da düşünseydinnnnn kartanesine bol yağlı baharatlı kısır sana da 2 yaprak marul 2 dene krik krakebişşşşşşşşşş ne çayı gııııı açarık vita maltları biraya benziy tipi zati sararık gazete kağıdınaa kafayı bulurukkk delikafadulden
ana essahh mı gıı yaparım falla ara o tanıdığa sor bakem başka naapmışşbizim bi tanıdık kısırı yagsız yaptı nerdeyse kısırla zayıfladı diyebilirim 13 14 kilo verdi valla yapabilirsin canım
taam nan sana bol yağlı baharatlı yapcem çok da güzel yaparun haaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allaam mannakkkk yaa koptuuumm kaydirigubbakcemile3
baane bee pilav kimin istimeem been yağlı mağlı baharatlı olsun benim kilo sorunum yok şakkıdı
ben bi tahin-pekmez yiyom onun dışında ne iyi gelir bilmiyom bana göre en iyi gelen şey uyku ...o da bizde yok :)))
ayyyynnnnneeennnnn
yaa benim de bi sıkıntım yok aslında ama taa 1,5 ay önce verdi randevuyu.. valla karnımda bebiş varken verdiğim paraya hiç acımıyodum ama şimdi gidip de o kadar para bayılmak hiç işime gelmiyo aslında...o kadar parayla kızıma neler alırdım ...puufffff.......
aayyyyyyyynnnnneeeeeennnn
yaa benim eskiden karnım sırtıma yapışıktı herkes gelir belimi ölçerdi ne kadar ince diye... bi daha o hale gelemicem mi yoksa yaa...annem de diyoki doğum yapan insan bi daha eski haline dönebilir mi iyice stres oldum heee....
slm karılaaarrrrr delikafaduldendelikafadulden
nbr bakiimm bensiz napisiniz bu kadar kalabalıkk delikafadulden
uniiii alttan bakıyo cnm ben atlattımm -tatlicadiarzu-
bayanlar göğüs ucu hala yara olan varmı mafoldumben
ben bi tahin-pekmez yiyom onun dışında ne iyi gelir bilmiyom bana göre en iyi gelen şey uyku ...o da bizde yok :)))
her doktor verir mi 20 günlük izni? bide özel hastane olsa olurmu arkadaşım bende memurum
allam biri kaka yapınca sevincen diceklerdi de ben de inanacaduum kaydirigubbakcemile3
ebişşşşşşşşşş ne çayı gııııı açarık vita maltları biraya benziy tipi zati sararık gazete kağıdınaa kafayı bulurukkk delikafadulden
hosgeldin dadlımmmopuyorumnanaktan
iti an çomağı hazırla benim dr.un sekreteri aradı yarınki randevuyu hatırlatıyo :roflol::roflol::roflol:
yapma yaaaa .......yasakkelime
bende süt ve yeşillik süt yapar diye duydum ama çog gaz yape dabii.. bende 20 gündür felan hiç içmiyom süt neyim
eveet uyku süt yapii
nan kilo sorunum yok diyom ya kesin sen ben kadarsındır da takıyondur benim göbeem var amaa heç diyet yapamam vallaaa kaydirigubbakcemile3
anca çokellayı kepekli ekmekle yirim o kaa
allam biri kaka yapınca sevincen diceklerdi de ben de inanacaduum kaydirigubbakcemile3
cok ciddiyim aksamları 1 saat tempolu yürüyordu kadını iki ay sonra gordum tanıyamadım ben gordukten sonrada daha zayıflamıstıana essahh mı gıı yaparım falla ara o tanıdığa sor bakem başka naapmışş
taam nan sana bol yağlı baharatlı yapcem çok da güzel yaparun haaa
bende 40 gun agzıma süt değirmedim simdi gunde iki bardak içiyorumbende süt ve yeşillik süt yapar diye duydum ama çog gaz yape dabii.. bende 20 gündür felan hiç içmiyom süt neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?