2009 Kasm Anneleri

bende bir ok demem otobudum şimdi otobur ettobur... valla aklına ne gelirse fafkatmez götürürm.48 kiloyla hamile kaldım.67 ile doğuma girdim. bidee bi ay önce doğurdum :hulya:

kız bende süt içmiyom gaz olr diye acep içsem nasıl olur

canım dokuz ayda kocaman oluyo gobüşler birden yok olmaz eski kilona bile donsen hem daha cok yeniyiz incecik olmak için biraz sporla biraz dikkatle gidecektir

doğru sölüyosun canım yaa gel seni bi öpemmm Şeniz

ahh asebam canım benim...valla tahmin edebiliyorum benimki de formundaydı.. klava: şükür abd ye gitti de bir iki ay rahatımm...

canım bana fayda etmedi o yaa pantenol kullanıyorum şimdi o ble :bbo: resmen ortadan ikiye yarıldı meme ucum emzirirlen bi süre kıvranıyorum alışana kadar :çok üzgünüm:

ooooo bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkaydirigubbakcemile2
ne edisiniz bakem sositososito öslediniz mi beni :kedi:

lan düdük sen bu soruyu sormaktan bende özledim demekten bıkmadık haaaaaaaa kaydirigubbakcemile5
özledik lennn ge buraya bakammmmmm Şeniz

tööbe estağfirullaaahh
lan düdük sen bu soruyu sormaktan bende özledim demekten bıkmadık haaaaaaaa kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
duubaa git de bak kızçemeee

hamilelikten kilo kaldı diyen arkadaşlar bana kızmayın bende hamilelikte 6 kilo aldım ddogumda 8 kilo gitti 12. gün 4 kilo daha gitm,işti şimdik 28 gün oldu ne kadar gitti bilmiyorum...ama daha da hafiflediğimi hisediyorum hamilelikten önce olmayan kıyafetlerim bile oluyorrrrrrrrr.......kaydirigubbakcemile5:lepi: ama canım sürekli tatlı istiyorr .....

ya işte bende bundan korkuyodum. ben sohpetten alıkoyamazsam kendimi herif boşar mı gı benii. aboow saat gaç olmuş. bi yazim bi emzirim. heç farketmemişim

ooooo bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkaydirigubbakcemile2
ne edisiniz bakem sositososito öslediniz mi beni :kedi:
özledik nannn hosgeldin
kız bende süt içmiyom gaz olr diye acep içsem nasıl olur
dene canım

abooooowwww kıslar bebeleri bırakıp buraya atmış kendiniii
benimki kucak kedisi kucagımda :)
kıs teyzesi çok çirkin karacık birşey koymadım onun için:kedi:

hepsi cok cikin kkıııııopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan zaten bi sen özlüyon cerenimom beni Şeniz

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
duubaa git de bak kızçemeee

baktım gıı walla maşallahı war berayımızın ayın kaçında doğduydu gıı beray :uhm: anama gösterdim resminide bu bebek çok büyük dedii

ya işte bende bundan korkuyodum. ben sohpetten alıkoyamazsam kendimi herif boşar mı gı benii. aboow saat gaç olmuş. bi yazim bi emzirim. heç farketmemişim

gızzz boşasa bizimkiler şimdiye çoktan boşardı hamilekene gece 3 lere kaaa geyik yapiiiidikkkk ahhh ah hey gidi günnerrr

burası böle şekerim bi giren pişman bide girmeyen delikafadulden buraya elini weren kolunu kaptırıyoo benden sölemesi delikafadulden
özledik nannn hosgeldin

hoşbulduk kenyam opuyorumnanaktan asyamız napıyoo gıı maşallah ne kadar büyümüş bu bebekler ne kadar çabuk büyüyolar ne kadar çabuk değişiyolar yaa senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…