- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
cok ciddiyim aksamları 1 saat tempolu yürüyordu kadını iki ay sonra gordum tanıyamadım ben gordukten sonrada daha zayıflamıstı
bende 1 yıl gibi uzun bir sürede 63 kilodan 49 kiloya düşmüş biri olarak sana önerilerde bulunurdum ama emzirirken cok zor uygulamak
yalnız 6 kilosunu 1 ayda vermiştim haftanın 3 gunu 2.5 saat sporla
greyfurt ve portakal suyu peynir kocaaa bir tabak salata arada bir tatlı ekmek hiç yemedim nerdeyse ne yesem hep azıcık yiyordum ve sonuc mükemmeldi hayatımda hiç 49 kilo olmamıstım ki benim ideal kilom 55 tir yavas yavas gene vericem ama suan deil
bende 40 gun agzıma süt değirmedim simdi gunde iki bardak içiyorum
benimki bugun hiç kaka yapmadı 4 gozle bekliyorum kıvranıp duruyo
canım dokuz ayda kocaman oluyo gobüşler birden yok olmaz eski kilona bile donsen hem daha cok yeniyiz incecik olmak için biraz sporla biraz dikkatle gidecektir
kartanesi sana bi habarım var özlemişsindir yarın kaynanamın günü kendinde tlf açtı yarın gelebilirsen gel diiiii
bende o kaddar kalabalığa daha giremem dedümmm
daha 40mız çıkmadı ne işimiz var
yiğenide benden 17 gün önce yaptı doğumu o gidecek
ama onların hem 40ı çıktı hemde ablası felan var orda yardım ederler
hemde zaten gelenlerin hepsi kendi akrabası
benim kimsem yok kii :gitme:
bu arada ben kaynanamlara çok sinirliyim
oğluşdan dolayı gelip anlatamadım sizlere
çok berbat bi lohusalık geçirdim sayelerinde
iti an çomağı hazırla benim dr.un sekreteri aradı yarınki randevuyu hatırlatıyo :roflol::roflol::roflol:
yapma yaaaa .......yasakkelime
canım lansinohun kremi çok iyi geldi bana... her emzirmeden sonra sürüyorum... onu sürmediğim zaman çok kötü oluyo
ooooo bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkaydirigubbakcemile2
ne edisiniz bakem sositososito öslediniz mi beni :kedi:
tööbe estağfirullaaahhkartanesi sana bi habarım var özlemişsindir yarın kaynanamın günü kendinde tlf açtı yarın gelebilirsen gel diiiii
bende o kaddar kalabalığa daha giremem dedümmm
daha 40mız çıkmadı ne işimiz var
yiğenide benden 17 gün önce yaptı doğumu o gidecek
ama onların hem 40ı çıktı hemde ablası felan var orda yardım ederler
hemde zaten gelenlerin hepsi kendi akrabası
benim kimsem yok kii :gitme:
bu arada ben kaynanamlara çok sinirliyim
oğluşdan dolayı gelip anlatamadım sizlere
çok berbat bi lohusalık geçirdim sayelerinde
lan düdük sen bu soruyu sormaktan bende özledim demekten bıkmadık haaaaaaaa kaydirigubbakcemile5
özledik lennn ge buraya bakammmmmm Şeniz
tugba kız senin bebişi goremedik ne zaman koycan fotosunu yada koydun da ben gormedim mi
itek seninde yok oglusunun fotosu
kıs teyzesi çok çirkin karacık birşey koymadım onun için:kedi:
özledik nannn hosgeldinooooo bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkaydirigubbakcemile2
ne edisiniz bakem sositososito öslediniz mi beni :kedi:
dene canımkız bende süt içmiyom gaz olr diye acep içsem nasıl olur
benimki kucak kedisi kucagımda :)abooooowwww kıslar bebeleri bırakıp buraya atmış kendiniii
kıs teyzesi çok çirkin karacık birşey koymadım onun için:kedi:
aramıza iki arkadaş katılmış hoş gelmişsiniz
opuyorumnanaktan zaten bi sen özlüyon cerenimom beni Şenizlan düdük sen bu soruyu sormaktan bende özledim demekten bıkmadık haaaaaaaa kaydirigubbakcemile5
özledik lennn ge buraya bakammmmmm Şeniz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
duubaa git de bak kızçemeee
ya işte bende bundan korkuyodum. ben sohpetten alıkoyamazsam kendimi herif boşar mı gı benii. aboow saat gaç olmuş. bi yazim bi emzirim. heç farketmemişim
burası böle şekerim bi giren pişman bide girmeyen delikafadulden buraya elini weren kolunu kaptırıyoo benden sölemesi delikafaduldenya işte bende bundan korkuyodum. ben sohpetten alıkoyamazsam kendimi herif boşar mı gı benii. aboow saat gaç olmuş. bi yazim bi emzirim. heç farketmemişim
özledik nannn hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?