opuyorumnanaktan zaten bi sen özlüyon cerenimom beni Şeniz
baktım gıı walla maşallahı war berayımızınayın kaçında doğduydu gıı beray :uhm: anama gösterdim resminide bu bebek çok büyük dedii
iyi canım emişiyoruz kaka yapmadı ilk defa bugun canım sıkılıyo onaburası böle şekerim bi giren pişman bide girmeyen delikafadulden buraya elini weren kolunu kaptırıyoo benden sölemesi delikafadulden
hoşbulduk kenyam opuyorumnanaktan asyamız napıyoo gıı maşallah ne kadar büyümüşbu bebekler ne kadar çabuk büyüyolar ne kadar çabuk değişiyolar yaa senağlama
abooo akannehiropuyorumnanaktan zaten bi sen özlüyon cerenimom beni Şeniz
baktım gıı walla maşallahı war berayımızınayın kaçında doğduydu gıı beray :uhm: anama gösterdim resminide bu bebek çok büyük dedii
:roflol::roflol::roflol:
gııı beraya yaşlı gösteriiyy didi buuuu abuuu lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
benimki yanımdaydı güyaaa sadece sinir ettilerahh asebam canım benim...valla tahmin edebiliyorum benimki de formundaydı..klava: şükür abd ye gitti de bir iki ay rahatımm...
kızlar yaa zeytinyağı felan sürsenize bide ama saf zeytin yağııcanım bana fayda etmedi o yaa pantenol kullanıyorum şimdi o ble :bbo: resmen ortadan ikiye yarıldı meme ucum emzirirlen bi süre kıvranıyorum alışana kadar :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile2 şimdiden başladık yaneeeetööbe estağfirullaaahh
atın bunu topicten nispet yapiii resmen yaaaaaaahamilelikten kilo kaldı diyen arkadaşlar bana kızmayın bende hamilelikte 6 kilo aldım ddogumda 8 kilo gitti 12. gün 4 kilo daha gitm,işti şimdik 28 gün oldu ne kadar gitti bilmiyorum...ama daha da hafiflediğimi hisediyorum hamilelikten önce olmayan kıyafetlerim bile oluyorrrrrrrrr.......kaydirigubbakcemile5:lepi: ama canım sürekli tatlı istiyorr .....
hadee ordan çirkin bebe olurmu heçççkıs teyzesi çok çirkin karacık birşey koymadım onun için:kedi:
kartanesi hakkateten gı nasıl besledin kızını süper bi fettan olmuş şimdiden.
selcennn 1.ay kontrolunde kaç cm di beroşşşşşşşş
yaa benim bebgimi cok hıckırık tutuyo sizinkilerede oluyo mu
bebişlerin gazı tam çıkarılmayınca hçkırık tutuyomuş. bende internetin yalancısıyım
atın bunu topicten nispet yapiii resmen yaaaaaaa
burda hala lohusa olan kariler var nidiyonnn sen
olmamııı tam uyucak haydaaa tüm uyky gidiyoo
yaa benim bebgimi cok hıckırık tutuyo sizinkilerede oluyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?