oooh çok şüküüüürr kaydirigubbakcemile2gunaydinlar.
bizim dun kalca ultrasonumuz yapildi. cok sukur hersey normal.hihoyyyt
slm bacım
kız bak ne diycem ben iki yık önce fazla olan 6 kilomu hiç rejim spor yapmadan vermiştim
gerçi 5 ayda verdim ama rejim spor hiçbişey yok
sadece sabah kalktığımda bir yeşil elma bi bardak su içerdim 1 saat sonrada kahvaltımı yapardım bi güzel
acaba bunu denesek nasıl olur biraz uzun sürüyo ama süte zararı olmaz en azından
bide bunun yanında yürüyüş ve mekik çeksek tamamdır bacım
senin kaç kilo fazlan var
ya çok güsel diyetler var
ekmeği az ye yağı azalt bol sıvı salata
verirsin kiloyu canım yaaaa
hem uzun vadede kalıcı olsun diye ayda 1 1.5 kg vermek daha mantıklı
ama ben şubat gibi başlıycam bi 3 aylık olunca
ya benim kızımın yüzünde böle minik kabartılar oldu
sivile gibi nsıl geçer bunlar yahuuuuu
nan yürüyüş yapsam zaten çok güsel kilo veriom ben ama yapamıommm nisan 15 de işe başlıyom haaa o zamana kadar 15 kg vermem lazımmmm sauna eşofmanı aliim diom ne dersin gııslm bacım
kız bak ne diycem ben iki yık önce fazla olan 6 kilomu hiç rejim spor yapmadan vermiştim
gerçi 5 ayda verdim ama rejim spor hiçbişey yok
sadece sabah kalktığımda bir yeşil elma bi bardak su içerdim 1 saat sonrada kahvaltımı yapardım bi güzel
acaba bunu denesek nasıl olur biraz uzun sürüyo ama süte zararı olmaz en azından
bide bunun yanında yürüyüş ve mekik çeksek tamamdır bacım
senin kaç kilo fazlan var
cnm bizdede oldu kendiliğinden geçer bişi yapma sütün yarıyo demekkiya benim kızımın yüzünde böle minik kabartılar oldu
sivile gibi nsıl geçer bunlar yahuuuuu
yazdıklarım gitmio galiba yaaaaaa
uykusuzluk başına vurdu galiba yazdıkların geliii hacııı:roflol::roflol:
yahu dakka tuttum tam 30dk uyudu benim kız pes yaaaa
dilmuh sütümle siliym bare belki işe yarar
kızlar ben göbek deliğimi artık hiç beğenmiyorum
sizin nasıl bide bu çizgi ve tüğler nezaman geçiceeek
o geçer bebem geçer öle kalmıycak eski halini alacaqk zaman gerekiyo
üfff ne uyuz bi durum yaaa
epilasyon 40 ım çıkınca rahatlıkla yapabilirim dimi
ağdalı makinalı filan dikiş yerlerine bi zararı olmaz umarım
nan yürüyüş yapsam zaten çok güsel kilo veriom ben ama yapamıommm nisan 15 de işe başlıyom haaa o zamana kadar 15 kg vermem lazımmmm sauna eşofmanı aliim diom ne dersin gıı
cnm bizdede oldu kendiliğinden geçer bişi yapma sütün yarıyo demekki
canım benimde öyleyahu dakka tuttum tam 30dk uyudu benim kız pes yaaaa
dilmuh sütümle siliym bare belki işe yarar
kızlar ben göbek deliğimi artık hiç beğenmiyorum
sizin nasıl bide bu çizgi ve tüğler nezaman geçiceeek
ya kıslar benim kaynana kendi kendine bana sormadan kızımın adını
elif koymuş tabe eşimde elif olsun dio ama annem istio demio
kadın geldi dedik irem elif koyduk yoooook olmaz elif irem olacak elifi düşüremezsiniz dedi
bende eşime dedimki elifi hepten çıkarıorum sadece irem ya kadına bak yaaaaa
he bide bana yaptıklarından sonra hepten şansını kaybtti cadıııııııııııııııııııııııııı
huhuuu kizlar nasilsinizz
biz bugece birazcik rahat bi gece gecirdik diyebilirim sadece iki kere uyandi benim minik kuklam:lepi:ama sabah bi uyanisi vardi ki resmen gaz bombasi olmus:bbo:altini actim göbiine masaj ettim atti gazini simdi salliyorum uyuyo sallamayi birakinca ayiliyo...
biz dün aksam kocisle karsilikli vizeleri kaldiralim dedik:kedi: tam vusalata 5 vardi ki nisa bi cirladi hersey yalan oldukaydirigubbakcemile3 meger gazi gelmis minnosumun bizim isi yarida böldü cikardi gazini döndü poposunu yatti uyudu:roflol::roflol::roflol:
eeemmm bide galiba tochtor beni biraz fazla mi dikmis ne eccükün acidibide kan geldi cok hafif pesten..acaba doktor o gazla kizligimida mi geri dikti ne:uhm:
:roflol::roflol::roflol::roflol:huhuuu kizlar nasilsinizz
biz bugece birazcik rahat bi gece gecirdik diyebilirim sadece iki kere uyandi benim minik kuklam:lepi:ama sabah bi uyanisi vardi ki resmen gaz bombasi olmus:bbo:altini actim göbiine masaj ettim atti gazini simdi salliyorum uyuyo sallamayi birakinca ayiliyo...
biz dün aksam kocisle karsilikli vizeleri kaldiralim dedik:kedi: tam vusalata 5 vardi ki nisa bi cirladi hersey yalan oldukaydirigubbakcemile3 meger gazi gelmis minnosumun bizim isi yarida böldü cikardi gazini döndü poposunu yatti uyudu:roflol::roflol::roflol:
eeemmm bide galiba tochtor beni biraz fazla mi dikmis ne eccükün acidibide kan geldi cok hafif pesten..acaba doktor o gazla kizligimida mi geri dikti ne:uhm:
merhabalar hatunlar
nedir bu kaynanalardan çektiğimiz benimkide isim konusuns karışmak istedi dedenin adı olsun dedi e o zaman benim babama haksızlık olcaktı bizde ben hamişken o dedenin adını söylerken çınar demeye başladık baktı gördü kaçış yok kabullendi ama biz iki isim düşünüyoduk ikinci ismi söyleyemedik en son hastaneden çıkmadan kociş nüfus cüzdanını çıkardı ve nüfusta dağhan çınar yazıyor. kaynana bi gördü şoka girdi ama yapçak bişey yok bu sefer tutturdu neden dağhan diye mecburen 20. günde oğlumun iki ismi olduğunu kabullendi.
buna kısaca gelinin fendi kaynanayı yendi deniyo.
onun bana yaptıklarının yanında bu hiç kalır az bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?