- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
kız oda işe yarayabilir terlersin bol bol
canım benimde öyle
grçi dün baktım yavaş yavaş düzeliyo göbek deliği falan
benimde kaynatam adımı koyun dedi dedi ben koymadım kocişte istemedi zaten
eğer koyarsak benim babama haksızlık dedik koymadık
hoşgeldin aramıza canım karşılaşmamıştıkmerhabalar hatunlar
nedir bu kaynanalardan çektiğimiz benimkide isim konusuns karışmak istedi dedenin adı olsun dedi e o zaman benim babama haksızlık olcaktı bizde ben hamişken o dedenin adını söylerken çınar demeye başladık baktı gördü kaçış yok kabullendi ama biz iki isim düşünüyoduk ikinci ismi söyleyemedik en son hastaneden çıkmadan kociş nüfus cüzdanını çıkardı ve nüfusta dağhan çınar yazıyor. kaynana bi gördü şoka girdi ama yapçak bişey yok bu sefer tutturdu neden dağhan diye mecburen 20. günde oğlumun iki ismi olduğunu kabullendi.
buna kısaca gelinin fendi kaynanayı yendi deniyo.
onun bana yaptıklarının yanında bu hiç kalır az bile
yahu zaten isim koymaya hakları yokki fikir verebilirler sdece
benim ailem öyle yaptı şu isimleride düşünün beğenirseniz koyun dediler
ya radaki eğitim ve kültür farkı işte ne diyim isim mevzuundan sonra
lohusa halimle 10 gün kaldı anamıda kaçırttı huysuzluklarıyla benide hergün ağlattı
ayyyy aklıma geldikçe çıldırıyorum
nedir bu kaynanalardan çektiğimiz benimkide isim konusuns karışmak istedi dedenin adı olsun dedi e o zaman benim babama haksızlık olcaktı bizde ben hamişken o dedenin adını söylerken çınar demeye başladık baktı gördü kaçış yok kabullendi ama biz iki isim düşünüyoduk ikinci ismi söyleyemedik en son hastaneden çıkmadan kociş nüfus cüzdanını çıkardı ve nüfusta dağhan çınar yazıyor. kaynana bi gördü şoka girdi ama yapçak bişey yok bu sefer tutturdu neden dağhan diye mecburen 20. günde oğlumun iki ismi olduğunu kabullendi.
kızlar bu arada bu gün tam 1 aylık oldu oğluşum öğleden sonra sağlık ocağına gidicez aşımız var. e bide kilomuza bakalım ne olduk dimi teyzeleri.
normalde sizin bebişler ne kadar adı benim oğlum 2800 doğdu daha sonra kilo kaybı oldu ama 10 günlükken yine 2800 olmuştu acaba 4 kilo olmuşmudur yoksa benmi çok şey bekliyorum oğlandan
çatlaaaaaaaaaak kızlıktır o kızlıkkaydirigubbakcemile3
sorma yaaa iki arada bi derede nisa haber etmis doktor kariya iyi dik diye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
doktor kapıları güzel kapamış anlaşılan
bebişlen doktor işbirliği içinde :roflol::roflol::roflol:
merhabalar hatunlar
ayy boşver canım takma artık
bencede hakları yok
bak benimki hamileliğimden beri aramıyo bizi
ben hiç takmıyom
sadece kociş için üzülüyom
benim annem olmadığı için biraz duygusal yaklaşıyom galiba
yuhhhhhhhhh seninkide hepten gaddarmış beeeyahu hastanede anneme demişki ben ameliyattan geç çıktım
önce bebeğimiz kurtulsun demiş yaaaaa
eşime gelinin anası beni itti demiş
eşim evde temizlik yapıo anneme demişki
kalk kıını kaldır yardım etsin benimde hastaneden çıkışımın 1. günü
artık hesap et canım
ay bi hayalperest bi kadınki hastanede ve evde burnumdan getirdi
annemin yanında ne hakaretler etti yaaa
eşime dedimki eğer annen gitmezse biletini almazsan ben otele yerleşiyorum
bu kadarda olmaz peeeeeeeeeeees hangi insan evladı yapar bunu yaaaa
kizliktir demii:kedi: yoksa niye kan gelsin böyle bise yicinde doktora gitmek istemyiorum zaten simdi 4 gün bayram ancak acile gidilir sonrada benim doktor kari izine cikaacaamuss
sorma yaaa iki arada bi derede nisa haber etmis doktor kariya iyi dik diye:roflol:
a.s.selammm hosgeldin
kaydirigubbakcemile5
yasasin gelinlerin ittifaki:dance:
çok iyi yaptın canım bebişlerimizi beraber büyütecezya aslınada 5 6 aydır sürekli takip ediyodum. yani hamilelik döneminde baya bişi okudum öğrendim sizden. ama yni üye oldum. artık bende dahil olayım dedim
tekrr hoşgeldin aramızaŞenizyerimsenibenbuarada kasımda dğacaktı oğluşum ama erken geldi ekimde doğdu. ama ben sizi tanıdığım için kasım analarındayım
kızlar bu arada bu gün tam 1 aylık oldu oğluşum öğleden sonra sağlık ocağına gidicez aşımız var. e bide kilomuza bakalım ne olduk dimi teyzeleri.
normalde sizin bebişler ne kadar adı benim oğlum 2800 doğdu daha sonra kilo kaybı oldu ama 10 günlükken yine 2800 olmuştu acaba 4 kilo olmuşmudur yoksa benmi çok şey bekliyorum oğlandan
anam ben bi taviz vermişimki kadın saygısılık olmasın die tepeme çıkmış
ameliyatlı doğum yapmış insana acıması olmayan birinden herşeyi beklerim artık
o yüzden çok tavırlıyım artık eski beni zor bulur
benim kaynanamda isim öneririnde bulundu hemide kendi kaynanasinin adini TEKMILEakannehir
ama ben kendi annemin önerisini kabul ettim nisa yi ben koydum pinar ida annem :lepi::lepi::lepi:
benim kaynana bana hükmedemedihihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?