2009 Kasm Anneleri

ya belki iyi kaynanalar vardır ama olmuyo işteee. en iyisi bile oğlunu kıskanıyo gelinden. en iyisi çok taviz vermemek. mesafeyi korumak. oğlunun hatrına saygı duyulduğunu göstermek

ben çok mesafeliyim kııı kaynanayla hakket her bişeyi diyemez bağa 5 dakika mesafedeoturmamıza rağmen haftada6 3bir zar zor görüşürüz

ya belki iyi kaynanalar vardır ama olmuyo işteee. en iyisi bile oğlunu kıskanıyo gelinden. en iyisi çok taviz vermemek. mesafeyi korumak. oğlunun hatrına saygı duyulduğunu göstermek
benimkinin bana pek zararı yoktu aslında
zaten uzağız
ama takip ediyodun ya biliyosundur oğluna küsünce banada küsmüş peee umrumda bile değil
benim ailem bana bu kadar şey yapmışken el ne yapmaz deyip sallıyom
asıl sorunum ailem
yahu benim doğumumda kociş vardı sadece
sonrada kimse gelmedi bende küstüm görüşmüyom artyık kimseyle
benim kaynanamda isim öneririnde bulundu hemide kendi kaynanasinin adini TEKMILEakannehir
ama ben kendi annemin önerisini kabul ettim nisa yi ben koydum pinar ida annem :lepi::lepi::lepi:
benim kaynana bana hükmedemedihihoyyyt

yuhhhhhhh isme bak tekmile:))))))))))))
bide kaynananın kaynanasının adı uçmuş hatun uçmuş

vallaha ben eşimin hatrına tepeme çıkardım ama artık yok yani saygımı ve mesafemi yine koruycam ama her söylediği bişeyede cevap vericem artık
bende yeni yeni akıllandım bakma
yoksa ben çok takardım ama artık eski beni hiçkimse bulamayacak
özellikle adi ailem
bak arayan oran yok 1 aydır küsüz
bi daha tanımam kimseyi
bende öyleyim herkese hakettiği gibi
eşşek olunca semer vuran çok oluo

sizin de kaynanalar ayy bu bebek bizeçekmiş diyip nispet yapmak istedimi? bizimki gelir gelmez bunu diyoo. yavruum sütüm yokki sana vereyim diyo. olsa verecek demekkikaydirigubbakcemile3

canım bence önemli bişey değildir ama genede bi ara sor bence
ariyamam ki bayram bugün heryer kapali ölüyorum desen bir bardak su bulmamazsin sokaklarda kimsecikler yok hem simdi gecti acimiyoda gittim mi sorarim nedir bu diye..
dur kizz hem 5 sene öncesi aklima geldi:kedi:

benimki iyi kaynana genel olarak bakilirsa karismaz pek, karismak istedigi zamanda sen bilirsin yinede ama der bence böyle olsun söyle olsunkafamçokkarıştı..kiskanclik huyuda yok aslinda belki vardi ama ben taa en basinda dedim ki oglunun koynuna kendin giremicene göre bi el kizi giricek onun icin gelinini kiskanan kaynanalara sinir oluyorum..odur budur bu lafimi hep söyler batmis demek ki:roflol: ama hicte kiskanclik yapmadi allah icin

sizin de kaynanalar ayy bu bebek bizeçekmiş diyip nispet yapmak istedimi? bizimki gelir gelmez bunu diyoo. yavruum sütüm yokki sana vereyim diyo. olsa verecek demekkikaydirigubbakcemile3

ayyyyy nefret ettim kaynanandan deseydin doğursaydın bi tane kardeş kardeş büyütürdük

evet dilekcim. hikayeni az çok biliyorum.. boşver arkadaşım.hayat herkese aynı şekilde iyi yaklaşmıyo.. kocanla aran iyi olsun yeter. birde yavrunuz var şimdi sizi daha çok bağlayacak birbirinize

bende mesafemi koycam
benim herzaman dediğim s.çan yaranıyo bu dünyada
yuhhh verir ha dikkat et
meme vermesin kız

kız arama zaten
birara gittiğinde sorarsın diyomkaydirigubbakcemile3

evet dilekcim. hikayeni az çok biliyorum.. boşver arkadaşım.hayat herkese aynı şekilde iyi yaklaşmıyo.. kocanla aran iyi olsun yeter. birde yavrunuz var şimdi sizi daha çok bağlayacak birbirinize

öyle bacım çok şükür
takmıyom artık
arada yalnızlık çok koyuyo ama bebişime bakınca unutuyom hepsini

itiraf etmeliyim komik ama dün yaprak dökümünü izlerken fikret doğurdu ya böyle kalabalıktı falan
herkes yanındaydı çok kıskandım
ben hamileliğimdede doğumumdada yalnızdım
ki ben hiç sevmem yalnızlığı

çoook uzun mevzu bu kaynanalar... yani anlatmakla bitmez. tarihin en eski tartışma konusudur herhal. iyi taraflarını görmeye çalışmak lazım :bbo:

ben gidiymde ufak tefek iş yapıym
hepinizi öptüm opuyorumnanaktan

elifcim ikinciyi yaparsan oda kız olursa tekmile koyarsın lülülülülülü

ya yanında birilerinin olması tabi iyide. allah aşkına gelip moralini bozacaksa o lohusa halinle seni sinir edeceklerse (ki sütü kesileni bile duydum) olmasın be arkadaşım.

benim doğumum biraz geç oldu.Normalde 20 kasımda doğum yapmam gerekiyordu.Ama bi türlü sancım gelmeyince ve 10 gün de geçince ben hastaneye gittim.Tabi bayramın son günü olunca nöbetçi doktor hemen yatış verip sezeryana aldı.Bi hafta sonra ameliyatı yapan doktora dikişlerim için gittim.Bi daha gel falan demedi.Gitmeli miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…