- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
ya belki iyi kaynanalar vardır ama olmuyo işteee. en iyisi bile oğlunu kıskanıyo gelinden. en iyisi çok taviz vermemek. mesafeyi korumak. oğlunun hatrına saygı duyulduğunu göstermek
benimkinin bana pek zararı yoktu aslındaya belki iyi kaynanalar vardır ama olmuyo işteee. en iyisi bile oğlunu kıskanıyo gelinden. en iyisi çok taviz vermemek. mesafeyi korumak. oğlunun hatrına saygı duyulduğunu göstermek
benim kaynanamda isim öneririnde bulundu hemide kendi kaynanasinin adini TEKMILEakannehir
ama ben kendi annemin önerisini kabul ettim nisa yi ben koydum pinar ida annem :lepi::lepi::lepi:
benim kaynana bana hükmedemedihihoyyyt
vallaha ben eşimin hatrına tepeme çıkardım ama artık yok yani saygımı ve mesafemi yine koruycam ama her söylediği bişeyede cevap vericem artıkya belki iyi kaynanalar vardır ama olmuyo işteee. en iyisi bile oğlunu kıskanıyo gelinden. en iyisi çok taviz vermemek. mesafeyi korumak. oğlunun hatrına saygı duyulduğunu göstermek
bende öyleyim herkese hakettiği gibibende yeni yeni akıllandım bakma
yoksa ben çok takardım ama artık eski beni hiçkimse bulamayacak
özellikle adi ailem
bak arayan oran yok 1 aydır küsüz
bi daha tanımam kimseyi
ariyamam ki bayram bugün heryer kapali ölüyorum desen bir bardak su bulmamazsin sokaklarda kimsecikler yok hem simdi gecti acimiyoda gittim mi sorarim nedir bu diye..canım bence önemli bişey değildir ama genede bi ara sor bence
benimki iyi kaynana genel olarak bakilirsa karismaz pek, karismak istedigi zamanda sen bilirsin yinede ama der bence böyle olsun söyle olsunkafamçokkarıştı..kiskanclik huyuda yok aslinda belki vardi ama ben taa en basinda dedim ki oglunun koynuna kendin giremicene göre bi el kizi giricek onun icin gelinini kiskanan kaynanalara sinir oluyorum..odur budur bu lafimi hep söyler batmis demek ki:roflol: ama hicte kiskanclik yapmadi allah icinya belki iyi kaynanalar vardır ama olmuyo işteee. en iyisi bile oğlunu kıskanıyo gelinden. en iyisi çok taviz vermemek. mesafeyi korumak. oğlunun hatrına saygı duyulduğunu göstermek
sizin de kaynanalar ayy bu bebek bizeçekmiş diyip nispet yapmak istedimi? bizimki gelir gelmez bunu diyoo. yavruum sütüm yokki sana vereyim diyo. olsa verecek demekkikaydirigubbakcemile3
bende mesafemi koycamvallaha ben eşimin hatrına tepeme çıkardım ama artık yok yani saygımı ve mesafemi yine koruycam ama her söylediği bişeyede cevap vericem artık
bende öyleyim herkese hakettiği gibi
eşşek olunca semer vuran çok oluo
yuhhh verir ha dikkat etsizin de kaynanalar ayy bu bebek bizeçekmiş diyip nispet yapmak istedimi? bizimki gelir gelmez bunu diyoo. yavruum sütüm yokki sana vereyim diyo. olsa verecek demekkikaydirigubbakcemile3
ariyamam ki bayram bugün heryer kapali ölüyorum desen bir bardak su bulmamazsin sokaklarda kimsecikler yok hem simdi gecti acimiyoda gittim mi sorarim nedir bu diye..
dur kizz hem 5 sene öncesi aklima geldi:kedi:
benimki iyi kaynana genel olarak bakilirsa karismaz pek, karismak istedigi zamanda sen bilirsin yinede ama der bence böyle olsun söyle olsunkafamçokkarıştı..kiskanclik huyuda yok aslinda belki vardi ama ben taa en basinda dedim ki oglunun koynuna kendin giremicene göre bi el kizi giricek onun icin gelinini kiskanan kaynanalara sinir oluyorum..odur budur bu lafimi hep söyler batmis demek ki:roflol: ama hicte kiskanclik yapmadi allah icin
ben çok mesafeliyim kııı kaynanayla hakket her bişeyi diyemez bağa 5 dakika mesafedeoturmamıza rağmen haftada6 3bir zar zor görüşürüz
evet dilekcim. hikayeni az çok biliyorum.. boşver arkadaşım.hayat herkese aynı şekilde iyi yaklaşmıyo.. kocanla aran iyi olsun yeter. birde yavrunuz var şimdi sizi daha çok bağlayacak birbirinize
size doktorlarınız mı dedi kontrole gelin diye benim doktorum bi şey demedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?