2009 Kasm Anneleri

ben de dikişleri göstermek için gittim bida gitmedim. bi problemin yoksa doktorlara para baymanın da bi anlamı yok. zaten kadın doğumcular hastalarını yürüyen para olarak görüyolarmış

kızlar bebeklere işe başlayınca kim bakacak. bakıcı düşünen var mı? yoksa anne yada kayınvalide mi

slm karular
bu saat oldu şincik kayfaltı yapabildim
kızın uyuyacağı tuttu yoksam açlıktan yığılcaktım yere
ne biçim doğum yaptım anlamadım ben kız hala kucağımda
dün gece 3,5 da uyudu zilli ama tabi bağrımdaakannehir
benim kızdaki gibi gaz sanırım yoktur diye düşünüyom kıslar
bir gaz yapmaya başlıyo peşpeşe abartısız 10 kere çıkarıyo sesli sesli
bu normalmi ya ama hergün böleyiz ve çığlık çığlığa tabi

benim doktor ilk hafta ultrasonla baktı temiz dedi gönderdi
kırkı çıktıktan sonra da simer testi için gel dedi
bir de hala kansızlık ilacı verdi 3 ay daha kullanacan dedi
gerek varmı bilmiyom ama ben hala kullanıyom

ben de dikişleri göstermek için gittim bida gitmedim. bi problemin yoksa doktorlara para baymanın da bi anlamı yok. zaten kadın doğumcular hastalarını yürüyen para olarak görüyolarmış

Haklısın canım .Allaha şükür şimdilik bi sorunum yok.Canım sen bilirsin bebeğini hangi sıklıkta kontrole götürdün.Yoksa aşılar için sağlık ocağına mı gittin sadece....Ben 10.gün götürmüştüm.bi de takip kartında 30.gün yazıyor.da ...

ya benim kızımın yüzünde böle minik kabartılar oldu
sivile gibi nsıl geçer bunlar yahuuuuu
benimkindede war yaa:çok üzgünüm: azcık bepanten sürdüm fayda etmedi şimdi süt sürmeye başladım bakıyim ne olcak CADIARZU
kızlar ben göbek deliğimi artık hiç beğenmiyorum
sizin nasıl bide bu çizgi ve tüğler nezaman geçiceeek
offf benim göbeğimin we göbek deliğiminde şaftı kaymış -tatlicadiarzu-

bakıyomda kırkın çıkar çıkmaz heç wakit kaybetmemişin hacı:jeyyar:
çok acıdı mı gıı essahtan :1shok: ben çok tırsıyom :1shok:
:lepi: vereliniortak :dance: :teytey: :hooray: :sm_cool: bilmem duygularımı anlatabildim mi :roflol:
benimde her iki taraftan isim önerileri geldi ama ben bildiğimi okudum tabii
vereliniortak
Çok üzgünüm çoook uyuz karııı Çok üzgünüm çoook :enbuyukkk:bu kkyı kahrolsun kaynanalar olarak değiştirmiştik hatılıyosanız :enbuyukkk:
ayy canım benim yaa o kadar yaşadıklarından sonra bide haksızlık olmasın diyosun :teselli:
o kaynatana noluyomuş ne hakla ismimi koyun diyo yaa :tomato:
benim kaynanamda isim öneririnde bulundu hemide kendi kaynanasinin adini TEKMILEakannehir
ama ben kendi annemin önerisini kabul ettim nisa yi ben koydum pinar ida annem :lepi::lepi::lepi:
benim kaynana bana hükmedemedihihoyyyt
TEKMİİİİLE mi delikafadulden abowwwwwwwww o nası isim gıı delikafadulden
benim kızın ismide az daha MAKBİİLE olacaadı akannehir
sizin de kaynanalar ayy bu bebek bizeçekmiş diyip nispet yapmak istedimi? bizimki gelir gelmez bunu diyoo. yavruum sütüm yokki sana vereyim diyo. olsa verecek demekkikaydirigubbakcemile3
ayy aynen benim kaynanam zatii hamileyken başlamıştı ayy bu kız bize çeksin bize benzesin :tomato:
:teselli:
size doktorlarınız mı dedi kontrole gelin diye benim doktorum bi şey demedi...

ben doğumdan bi hafta sonra gittiydim başka gitmedim kıırkım çıkınca giderrim herhalde

bende kan hapı kullanıyorum
1. haftada gittim bide 40ın çıkınca gel dedi

bende eldiveni çıkardım kırkı çıkar çıkmaz
tırnaklarını kestim napım yüzünü çizdiydi hemen
şimdi iyi ama eli ağzında hiç gitmiyo
bende sürekli ellerini pamuklu bezle siliyom
ama tırnakları biraz uzamış yine kesmek gerekiyo zor kesmesi de uyurken ancak kesebiliyom
böle daha hoşuma gidiyo emzirirken alimi tutyo sımsıkı bazen biberon tutar gibi göğüslerimi tutuyo
çevreyi daha kolay tanımaya başladı eller serbest olunca

benim bebek sarılık oldu.eve getirdik ve 3. gün geri getirin yatıralım bebeği dediler.(bebeğim 24 gün erken doğdu) o ara annem burdaydı. eğer bebeği götürüp yatırırsanız ben giderim dedi. bizde çok araştırdık tanıdık doktorlara sorduk ve yatırmamaya karar verdik. ve kendiliğinden 15 20 günde geçti.

sonra 1. ay kontrole gittik. herşey iyi dedi doktor. bu ay sadece sağlık ocapıyla yetindim. hasta olmadığı sürece pek doktora götürmeyi düşünmüyorum

elifcim allah devamını erdirsin artıkkaydirigubbakcemile3
sen atlattın sıra bende ama cesaret yok bende hiç
sankim ilk günkü gibi acıycak deyü korkuyom
zilli kızım izin verirse bir ara o işi de halledecez
ama bağrımdan hiç inmiy ki
o üzerimdeyken mi denesek neekaydirigubbakcemile3

ben çocuğumu öyle pimpirikli alıştırmamaya çalışıyorum.ya çingenelerin çocukları hep dışarda hasta filan oldukları yok. ben ve eşim bile hala bu yaşımızda en ufak bi soğukta hastalanıyoz. bebeğimi böyle alıştırcam. yurt dışında minicik bebeleri bile kar kış demeden sokağa çıkarıyolar

1.ay bittikten sonra mı içindeyken mi?Hani kızlar konuşuyor ya kalça usg si falan varmış ya ....ne bileyim sonradan pişman olmak istemiyorum hani zorunlu ise bende yapyıtmak istiyorum da...

benim kızım şapkadan nefret edio
bende giydirmiorum bi zararı olurmu kıslar

canım aynı durum bende de var
ben hiç giydiremedim
giydirsem bile gazı varmış gibi ağlıyo hemen çıkarıyoruz
banyodan sonra biraz bol bi şapka giydiriyom yatarken gene çıkarıyoz
baştan üşümezmiş bebişler ben hep şapkasız yatırdım
ama kışın dışarlara çıkarırken gerekli olcek o zaman takıyom ağlasa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…