1.ay bittikten sonra mı içindeyken mi?Hani kızlar konuşuyor ya kalça usg si falan varmış ya ....ne bileyim sonradan pişman olmak istemiyorum hani zorunlu ise bende yapyıtmak istiyorum da...
canım 6 ayı bekleme derim ben
ben ilk aykontrolde yaptırdım ve sol kalça gelişmemiş fazla
o yüzden çift bez kullanıyoz 3 ay da tekrar kontrol edilcek eğer düzelmediyse
tekrar bir müdahale gerekir dediler
sen 3 aya kadar yaptır sonra tedavisine geç kalabilrisin cnm
ölemiyim nan hakketenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen çok akıllı kadınsın zaten kuzum yaaaaaa
bizimkide senede 1-2 gelio ortalığı karıştırıp gidio
kız neden eldiven kullanmıyosunki ben 3 aya kadar kullanıcam sonrda zaten havalar ısınır bebemin elleri çok soğuk oluyo çıkarırsambenim oğlan yüzünü gözünü harita gibi yapmış. eldiven de takmak istemiyom hiç
benim kızım şapkadan nefret edio
bende giydirmiorum bi zararı olurmu kıslar
anaaaaaaa bizimki de ööleeeesunways merhaba benimde kızımın kakası sümükümsü bide bişiler yemiş gibi taneler var bi sorun olduğuna işaretmi acaba sende öle yazmışsında merak ettim...
aynısı bende de oldu hacıhuhuuu kizlar nasilsinizz
biz bugece birazcik rahat bi gece gecirdik diyebilirim sadece iki kere uyandi benim minik kuklam:lepi:ama sabah bi uyanisi vardi ki resmen gaz bombasi olmus:bbo:altini actim göbiine masaj ettim atti gazini simdi salliyorum uyuyo sallamayi birakinca ayiliyo...
biz dün aksam kocisle karsilikli vizeleri kaldiralim dedik:kedi: tam vusalata 5 vardi ki nisa bi cirladi hersey yalan oldukaydirigubbakcemile3 meger gazi gelmis minnosumun bizim isi yarida böldü cikardi gazini döndü poposunu yatti uyudu:roflol::roflol::roflol:
eeemmm bide galiba tochtor beni biraz fazla mi dikmis ne eccükün acidibide kan geldi cok hafif pesten..acaba doktor o gazla kizligimida mi geri dikti ne:uhm:
sizin de kaynanalar ayy bu bebek bizeçekmiş diyip nispet yapmak istedimi? bizimki gelir gelmez bunu diyoo. yavruum sütüm yokki sana vereyim diyo. olsa verecek demekkikaydirigubbakcemile3
ben deeebenim kızım şapkadan nefret edio
bende giydirmiorum bi zararı olurmu kıslar
hee öle acii gıı akannehirelifcim allah devamını erdirsin artıkkaydirigubbakcemile3
sen atlattın sıra bende ama cesaret yok bende hiç
sankim ilk günkü gibi acıycak deyü korkuyom
zilli kızım izin verirse bir ara o işi de halledecez
ama bağrımdan hiç inmiy ki
o üzerimdeyken mi denesek neekaydirigubbakcemile3
1.ay bittikten sonra mı içindeyken mi?Hani kızlar konuşuyor ya kalça usg si falan varmış ya ....ne bileyim sonradan pişman olmak istemiyorum hani zorunlu ise bende yapyıtmak istiyorum da...
bizim ev sıcak oluyo çok şükür. her nekadar ben bunalsamda bebeğim için çok iyi oldu bu. benim bebek abi oldu zaten teyzesi.2.5 aylık. 1 aylık olana kadar taktım şapka. ama yine geceleri taksammı diye düşünüyorum kafamçokkarıştı
ya bizim kızın dünkü kakalarıda öle oldu anlamadım benanaaaaaaa bizimki de ööleeee
ben sordum dra sümüklü dedim heçbişe demedi manyak
bu sefer profa gitcez bakalım o nasıl çıkcak
aydirigubbakcemile3
canım ya oğluşunda gaz sorunu yaşıyomusun
2.5 aylık olmuş maşallah bizde sabırsızlıkla 3 ayı bekliyozda gaz kesintisi olceymişkaydirigubbakcemile3
sorma canım.. çok fena gaz sancılarımız oluyo. özellikle ben süt içince, bakliyat yiyince filan. bende 3 ay bi dolsun diye bekliyom ama kimi bebekte daha uzun sürebilirmiş. şimdi uyandı gazmanım benim. ben altını açığ bekl
yom bi 5 10 daka çok daha rahat yapıyo gazını öyle kuzum
lan karular 30 gundur ılk kez oglum bunu yaptı
demın uyudu zorla kı gece uyumadı uyutmadı
sutumu sagdım 60 cc anca o kaaa sagabıldım memıslerım acıdı elımle sagdım
uynaır uyanmaz bıberonla werdım cuk cuk ıctı
aldım gazını cıkarmaya bı gegırdı
alttanda 6 ,7 kere zortlattı anam bayram ettım demın ewde
yawrum delı oldu kac gundur
om x kullanıyom bakalım ıse yarıycakmı
meme emerken bu kadar doymuyo kanımca bu cocuk
lan karular 30 gundur ılk kez oglum bunu yaptı
demın uyudu zorla kı gece uyumadı uyutmadı
sutumu sagdım 60 cc anca o kaaa sagabıldım memıslerım acıdı elımle sagdım
uynaır uyanmaz bıberonla werdım cuk cuk ıctı
aldım gazını cıkarmaya bı gegırdı
alttanda 6 ,7 kere zortlattı anam bayram ettım demın ewde
yawrum delı oldu kac gundur
om x kullanıyom bakalım ıse yarıycakmı
meme emerken bu kadar doymuyo kanımca bu cocuk
canım ya oğluşunda gaz sorunu yaşıyomusun
2.5 aylık olmuş maşallah bizde sabırsızlıkla 3 ayı bekliyozda gaz kesintisi olceymişkaydirigubbakcemile3
ya bizim kızın dünkü kakalarıda öle oldu anlamadım ben
üşüttükmü acaba dediydim
kötü koku yok yani her zamanki kaka kokusu
olabilir canım benim kzımda aynı şekildeydi.Göğüs uçlarım belirgin olmayınca ilk başlarda alamıyordu ve hala daha tam emip bitirmiyor göğsümü bu yüzden bende elektrikli pompayla sağıyorum.Artık doyuyor.daha önce bi kaç kez mama vermek zorunda kalmıştım sağınca farkettim ne kadarla doyduğunu ya da tam emmediğini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?